Canim bizi bizden baska kimse anlamazesimde cok uyuyorum diye kziiyor surekli. Ama elimde degil ki kafam kalkmiyor hicbirsey yapasim gelmiyor. Bu durum giderek daha da yogunlasacakmis yandik yaniYa canim bende hic dayanamiyorum yuruyuse kimse inanmiyor esim bile abartiyorsun diyor yoruluyorum karnim cok agriyor sonra diyorum herkes dalga geciyor cok uzuluyorum ya hickimse inanmiyor
Sorun olmuyor. Ben hamile kalmadan once de haftada 5gun gunde 30dk kosup 40dk pilates yapiyordum. Kaslarim alisik olunca bebek de fazla engel olamiyor. Yurumedigim gunler kacta uyuyorsan yurudugum gunler de o saatte uykum geliyor.Day
Dayanabiliyor musun canim ya yürüyüşe falan. Ben az once cok sıkıldım bir markete ciktik arabayla 10 dk ancak gezebildim eve gelir gelmez yattim cok yoruldum ya. Dun birsey okudum ikiz gebelikte yorgunluk giderek artiyormus 3. 4.aydan itibaren hep uyumak isticeksiniz diyor. Simdiden bu kadar yorgunken bikac ay sonra hic düşünemiyorum kendimi.
canım valla ben gaipten hissetmeye başladım gece karnım hep pıtpıt attı gazdı belki ama olsun ben bebklerim olarak düşünüyorumAh su bebekleri bi hissetmeye baslasak dunyalar bizim olucak :)
Ayy sorma aynisi banada olsu canim sisler icinde sanki yavrum nerden gelmis onca gaz ilac bile verdi kadin dusun yani :))benim karnımda o kadar gaz var kı doktor karından ultrasonla baktı bebeği göremedi, mecbur vajinal ultrasona geçtik. başta korktum ekranda bebek göremeyince, sonra doktor gazdan görünmüyor deyince korkum yerini utanca bıraktı, sonra da güldüm ne yapayım Gazman'mışım ben:) ilk 3ay olabiliyormuş gaz sorunu. O yüzden bebeğim hareket etse bile bana hep gaz gibi gelecek sanırım:)
Canım bugün sen doktora mi gidecektin troit için merak ettim ne yaptincanım valla ben gaipten hissetmeye başladım gece karnım hep pıtpıt attı gazdı belki ama olsun ben bebklerim olarak düşünüyorum
Canim esimin okuldan gelmesini bekliyorum 1 de randevumuz var gidicez insallah.Ca
Canım bugün sen doktora mi gidecektin troit için merak ettim ne yaptin
Hadi güzel haberlerle dön .sevgiler bebislerineCanim esimin okuldan gelmesini bekliyorum 1 de randevumuz var gidicez insallah.
Kan verdim doktor yarin cikacak tekrar goruselim dedi bakalim hayirlisi artikHadi güzel haberlerle dön .sevgiler bebislerine
Merak etme canım yanlız değilsin, şuan herhalde hormonlarımız 15,000 i geçmiştir. Bende özümde sabırlı biriyim ama sanki beni son 1 aydır saçımdan tutup sallıyorlar, öyle öfke doluyum. Ama geçici ya, 10-15 dakika içinde geri normal moduma dönüyorum. Bünye bambaşka bi durum yaşıyor. Normal normal :)Kızlar siz de gerginlik var mı ? İnsanlara toleransım kalmadı benim ..özellikle gıcık olduklarıma sert sert konuşuyorum ..çok değiştim ben ya ..en ufak şey batıyor gözüme eskiden çok idare ederdim insanları,kesinlikle cevap vermezdim ya da unuturdum uzatmazdım...ama şimdi olayları,, lafları sakız gibi uzatasım var ..sataşasım var sanki üstüme geliniyor gibi geliyor .sürekli bir laf sokma modundayım..normaldir demi kendimi tanıyamıyorum(
Kızlar siz de gerginlik var mı ? İnsanlara toleransım kalmadı benim ..özellikle gıcık olduklarıma sert sert konuşuyorum ..çok değiştim ben ya ..en ufak şey batıyor gözüme eskiden çok idare ederdim insanları,kesinlikle cevap vermezdim ya da unuturdum uzatmazdım...ama şimdi olayları,, lafları sakız gibi uzatasım var ..sataşasım var sanki üstüme geliniyor gibi geliyor .sürekli bir laf sokma modundayım..normaldir demi kendimi tanıyamıyorum(
Hayırlı sonuçlar al inşallah canım. Benimde troid yüksekti kan verdim sonucu şimdi aldım. 1.37 çıkmış ilacı keser mi acabaKan verdim doktor yarin cikacak tekrar goruselim dedi bakalim hayirlisi artik
Canım bende de var aynı durum. Eşime sürekli bağırıyorum. Ama ne yapayım bende haklıyım. 10 aydır hormonlar tavan. 10 aydır hamileyim :)Kızlar siz de gerginlik var mı ? İnsanlara toleransım kalmadı benim ..özellikle gıcık olduklarıma sert sert konuşuyorum ..çok değiştim ben ya ..en ufak şey batıyor gözüme eskiden çok idare ederdim insanları,kesinlikle cevap vermezdim ya da unuturdum uzatmazdım...ama şimdi olayları,, lafları sakız gibi uzatasım var ..sataşasım var sanki üstüme geliniyor gibi geliyor .sürekli bir laf sokma modundayım..normaldir demi kendimi tanıyamıyorum(
Ben şu hemoroid operasyonu sebebiyle bir haftadır evdeydim ve eşimle her gün mütemadiyen kavga ettik:) Ama boğma duygusu falan yaşıyorum elimde kalacaktı yani:) Neyse ki işe başladım da meşguliyetim arttı sakinleştim:)Kızlar siz de gerginlik var mı ? İnsanlara toleransım kalmadı benim ..özellikle gıcık olduklarıma sert sert konuşuyorum ..çok değiştim ben ya ..en ufak şey batıyor gözüme eskiden çok idare ederdim insanları,kesinlikle cevap vermezdim ya da unuturdum uzatmazdım...ama şimdi olayları,, lafları sakız gibi uzatasım var ..sataşasım var sanki üstüme geliniyor gibi geliyor .sürekli bir laf sokma modundayım..normaldir demi kendimi tanıyamıyorum(
Tahlil verdik canim ikiz gebelikte normal dedi dusmesi yarin sonuca gore karar vericekmis. Ilac mi kullanicaz sadece takip mi edicez diye dedi. 17.haftadan sonra yukselir dedi ama iste korkuyor insan bebiklerw zarari olur mu diye.Anniş adaylarım merhaba
Ben standart yine evde
Umutcum muayenenden sonra haber edersin bize. Sakın meraka salma bizi
Ayy unutmuşum dişim çok fena ağrıyor benimama kabahat benim hamilelikten önce de arada sızlıyordu benim ihmalime geldi. Karanfille gezmekten Bi hal oldum cuma Bi geleydi bakalım nolcaktı
Siz beni 2 3 hafta once gorseydiniz cocuklara oyle gerekli gereksiz kiziyordum ki simdi daha iyiyim esime zaten hic kizamam hep huyuma gider sagolsun. Ama digerlerine benimde pek tahammulum yok. English home da guzel seyler var gercekten bende muptelasiyim. Oda yapabilecek olanlara cok imreniyorum gercekten bizim yerimiz yok ya. Taşınsak ta buradaki evler hep ufak. Yatak odama besik koymak icin bile şifoniyeri kaldirmak zorunda kalicam durum zor oy oy hep büyük evlerde oturdum hep bir odam bos kaldi simdi bebiklerim geliyor evimiz kucuk. Ama olsun onemli olan huzur dimi sonucta...Canım aşşağı yukarı hepimizde öyle dicem ama ben normalde zaten saman alevi gibiyimhemen köpürüp taştığım için bana fazla bi fark gelmiyo o yüzden. Ama ben de çok ağlak oldum hülen herşeye ağlıyorum ya normalde hiç sevmem ağlayan insanı. Her türlü hormon entrikası bunlar
Kızlar bi de burda hafta sonu mobilya fuarı vardı bebek odası takımları dehşetti ama hepsi birbirinin ağzına mı tükürmüştür nedir 5.250 ile 5.500 arasında idi. Dedim eşime bak fiyatları gör benim ikeadan alacaklarıma hiç gıkını çıkarma daha ucuza gelir. Ne dese beğenirsiniz, bunlar daha kaliteliaaaaa dedim öylemi tamam bunları alalım, ay o kadar yolu niye tepeyim ki... Sustu sonra,hiç düşünmeye de gelmiyor keselerini. English homeda da internet mağazasında %50 indirim var. Güzel bebiş cicileri var.
Normal gibi canim ya benimde alt degerlere bakmalıyız dedi eger onlar yuksekse sadece takip yapariz dedi. Eger onlarda dusukse ilac baslariz dedi. Senin esinin isi zor valla hep kapria hep kaprisHayırlı sonuçlar al inşallah canım. Benimde troid yüksekti kan verdim sonucu şimdi aldım. 1.37 çıkmış ilacı keser mi acaba
Canım bende de var aynı durum. Eşime sürekli bağırıyorum. Ama ne yapayım bende haklıyım. 10 aydır hormonlar tavan. 10 aydır hamileyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?