Ben gebelik depresiyonunami diyim sendrommu diyim bilemedim ama hep evdeyim herkezden uzaklastim ariyan soran yok ...bi yere gitmeyince gebelikten dolayi rahatsizim diyom ama asinda iyim bi sey yok...
Bu arada 10 hatasinda olanlar cinsiyetleriniz bellimi doktorunuz ne diyo
Tahlil verdik canim ikiz gebelikte normal dedi dusmesi yarin sonuca gore karar vericekmis. Ilac mi kullanicaz sadece takip mi edicez diye dedi. 17.haftadan sonra yukselir dedi ama iste korkuyor insan bebiklerw zarari olur mu diye.
Siz beni 2 3 hafta once gorseydiniz cocuklara oyle gerekli gereksiz kiziyordum ki simdi daha iyiyim esime zaten hic kizamam hep huyuma gider sagolsun. Ama digerlerine benimde pek tahammulum yok. English home da guzel seyler var gercekten bende muptelasiyim. Oda yapabilecek olanlara cok imreniyorum gercekten bizim yerimiz yok ya. Taşınsak ta buradaki evler hep ufak. Yatak odama besik koymak icin bile şifoniyeri kaldirmak zorunda kalicam durum zor oy oy hep büyük evlerde oturdum hep bir odam bos kaldi simdi bebiklerim geliyor evimiz kucuk. Ama olsun onemli olan huzur dimi sonucta...
Normal gibi canim ya benimde alt degerlere bakmalıyız dedi eger onlar yuksekse sadece takip yapariz dedi. Eger onlarda dusukse ilac baslariz dedi. Senin esinin isi zor valla hep kapria hep kapris
Tahmin ediyorlar canim ya gecem bir tanesi eline bir poset cagla toplamis gelmis hocam annem gonderdi belki caninuz istemistir diye dedi ben sok oldum. Benim cocuklar ufak ya canim bir sonraki derse unuturlar zaten olanalri genelde severler o yuzden cok sorun yok. Bende oyle diyorum canim o bos odayi camasir odasi yapnca hep üzülüyordum simdi yer acmaya calisiyorum daha hzuurluyum ama dedigin gibi herseyden onemlisi huzur canim yaAynen ben de herkesten uzaktayım. Kimseyle konuşmak istemiyorum, burdaki arkadaşlarımla görüşmek istemiyorum.onlarda sağolsun hiç baskı kurmuyorlar. Ama arkadaşlarla buluşmama sebebim sonrasında çok yorulmam gerçekten.... Normalde elim ayağım rahat durmaz benim. Herşeye koşturayım, herşeyi yaparım isterim. Tamam eşim şu dönem sağolsun herşeyi kendi yapıyor ama olmuyor yine de benimde el atmama gerekiyo ve ben sonrasında 2 gün toparlanamıyorum.
Bu cuma gidicez canım biz ve 10. haftamız olacak ama sanırım cinsiyet tahmini için çok erken olur. Bebişlern daha organları bile yerine yeni gelirken sanırım cinsiyet tahmini istemek baya iyimserlik olur.
Aman iyi ol sen canım da ilaç filanda destek yapar doktorun gerekirse, ama içime kötü bişey olacağı gelmiyor. Gönlünü ferah tut derim ben
Ben de İstanbuldayken hiç bebek odam olamaz diye içime otururdu -hatta heralde bizim çocuğumuzda olamaz derken- hiç ummadığımız bir şekilde ve anda ta taaaa Samsundayız fazladan bir odamız var şimdi, neyin ne olacağını bilemiyorsun canım, Allah var neler var. Senin huzurun yerinde olsun da bebişlerinin odası olmasın şimdilik. İlerde inş. çocuklarının odasını en güzel şekilde döşemek nasip olur inş.
Çocuklar şaşırmıştır heralde bizim hocaya bişeyler oluyor diyevalla öğrencilik zamanlarımı hatırladım eğerki hamile olduğun bilinmiyorsa kulakların acayip çınlamıştır umutcum yaaa
Tahmin ediyorlar canim ya gecem bir tanesi eline bir poset cagla toplamis gelmis hocam annem gonderdi belki caninuz istemistir diye dedi ben sok oldum. Benim cocuklar ufak ya canim bir sonraki derse unuturlar zaten olanalri genelde severler o yuzden cok sorun yok. Bende oyle diyorum canim o bos odayi camasir odasi yapnca hep üzülüyordum simdi yer acmaya calisiyorum daha hzuurluyum ama dedigin gibi herseyden onemlisi huzur canim ya
Ben gebelik depresiyonunami diyim sendrommu diyim bilemedim ama hep evdeyim herkezden uzaklastim ariyan soran yok ...bi yere gitmeyince gebelikten dolayi rahatsizim diyom ama asinda iyim bi sey yok...
Bu arada 10 hatasinda olanlar cinsiyetleriniz bellimi doktorunuz ne diyo
Oylelee canim ya bazilari gercekten cok dusunceli olabiliyor. Bazilari ne kadar dusuncesizse bazilari da o kadar dusunceli.Ayycan bu çocuklar yaaa. Ne kadar masumca
benim karnımda o kadar gaz var kı doktor karından ultrasonla baktı bebeği göremedi, mecbur vajinal ultrasona geçtik. başta korktum ekranda bebek göremeyince, sonra doktor gazdan görünmüyor deyince korkum yerini utanca bıraktı, sonra da güldüm ne yapayım Gazman'mışım ben:) ilk 3ay olabiliyormuş gaz sorunu. O yüzden bebeğim hareket etse bile bana hep gaz gibi gelecek sanırım:)
Ayy sorma aynisi banada olsu canim sisler icinde sanki yavrum nerden gelmis onca gaz ilac bile verdi kadin dusun yani :))
Oylelee canim ya bazilari gercekten cok dusunceli olabiliyor. Bazilari ne kadar dusuncesizse bazilari da o kadar dusunceli.
Sizde de var demek kızlar o gaz mevzu , bizde geçen hafta doktora gittiğimizde karından baktığında hiçbirşey göremedi , bildiğiniz karanlık vardı , eşimle çok korktuk, doktor gazdan hiçbirşey görünmüyor mecburen vajinal bakacam kalp sesini duymalıyım dedş , çok öyle olunca Bebişimizi gördük .... Bu gaz neyden oluyo ki bu kadar acaba
Canim iki gundur bu duruma taktim bende ya. Insallah rabbim bunu doya doya yatirmak buyutmek nasip etsin canim bu kez hersey cok guzel olacak buna inan. Canim tek besige 4 5 aydan sonra yatirilmiyormus birbirlerini uyandiriyorlarmis. yatak odasinda yer yok 2 besik icin şifoniyeri cikaricaz. Iki bolmeli besigi duymadim hic canim ama oda bir sure sonra kucuk gelecek yine almak gerekecek. En iyisi simdilik iki park besik alayim diyorum bir yandan esyalarini nereye koyucam ufakta olsa bir dolap lazim. Ikizde oda sart normalde ama rabbim insallah 2 3 sene sonra memlekete gitmeyi nasip eder de orada evimiz buyuk odalari olur rahatca.umuttttt sorma canım yazık kocama:) bende cinsiyeti bekliyorum oda hazırlıkları için. Beşik zaten var oğlumdan bir kere bile yatmadı kuzum meğer kardeşine bırakmış nasipse. Sen Çift beşik mi alacaksın iki bölmeli tek beşik mi canım ?
Canim dun esimde yanlislikla popoma vurdu baya sert ama ben demicem bile dersem cok uzulur ayri yatmak ister. Rabbim korur merak etme birsey olmaz. O da istemezdi sonucta. Simdi agri falan yok dimiGunYdin kizlar bizim vukuatlar bitmiyor esim gece ruya gorurken karnima bir vurduki nasil uyandigimi sasirdim agzima geleni yazasim var ama burasi uygun degil canimin yanmasi bi yana korkmam cabasi o kadar sinirlendimki butun gece uyumadim
Canim iki gundur bu duruma taktim bende ya. Insallah rabbim bunu doya doya yatirmak buyutmek nasip etsin canim bu kez hersey cok guzel olacak buna inan. Canim tek besige 4 5 aydan sonra yatirilmiyormus birbirlerini uyandiriyorlarmis. yatak odasinda yer yok 2 besik icin şifoniyeri cikaricaz. Iki bolmeli besigi duymadim hic canim ama oda bir sure sonra kucuk gelecek yine almak gerekecek. En iyisi simdilik iki park besik alayim diyorum bir yandan esyalarini nereye koyucam ufakta olsa bir dolap lazim. Ikizde oda sart normalde ama rabbim insallah 2 3 sene sonra memlekete gitmeyi nasip eder de orada evimiz buyuk odalari olur rahatca.
Canim dun esimde yanlislikla popoma vurdu baya sert ama ben demicem bile dersem cok uzulur ayri yatmak ister. Rabbim korur merak etme birsey olmaz. O da istemezdi sonucta. Simdi agri falan yok dimi
Gece biraz agrim oldu ama psikolojikmiydi bilmiyorum canim umarim oyledir ben soylendim biraz yastik koyucam arayavdedim hatta espriyle ama cok kizdim yaniCanim iki gundur bu duruma taktim bende ya. Insallah rabbim bunu doya doya yatirmak buyutmek nasip etsin canim bu kez hersey cok guzel olacak buna inan. Canim tek besige 4 5 aydan sonra yatirilmiyormus birbirlerini uyandiriyorlarmis. yatak odasinda yer yok 2 besik icin şifoniyeri cikaricaz. Iki bolmeli besigi duymadim hic canim ama oda bir sure sonra kucuk gelecek yine almak gerekecek. En iyisi simdilik iki park besik alayim diyorum bir yandan esyalarini nereye koyucam ufakta olsa bir dolap lazim. Ikizde oda sart normalde ama rabbim insallah 2 3 sene sonra memlekete gitmeyi nasip eder de orada evimiz buyuk odalari olur rahatca.
Canim dun esimde yanlislikla popoma vurdu baya sert ama ben demicem bile dersem cok uzulur ayri yatmak ister. Rabbim korur merak etme birsey olmaz. O da istemezdi sonucta. Simdi agri falan yok dimi
Bende gittigidiyor da bir tane yastik gordum canim hem dogumdan sonra emzirme icin kullanılıyor. Ondan alicam u gibi bacak arasina falan da koyabiliyorsun hem zamanla karina destek yapiyor baya buyuk. Bir dahaki kontrolu bekliyorum kontrol sonrasi alicamGece biraz agrim oldu ama psikolojikmiydi bilmiyorum canim umarim oyledir ben soylendim biraz yastik koyucam arayavdedim hatta espriyle ama cok kizdim yani
Canim acamadim hata veriyor belki benim telfondandir dun ben yastik koyucam diye saka yaptim beyfendi alinmis artik araya yastikda koymusumda biomemnede bana cemkiriyor allah bebegime guc versin sıkı tutunsun icerde
Heh tamda sorunumuz bu canim hassas olan benim okadar bencilki benim sinirlerim bozuk diyip geciyorKızlar günaydın
babyinlove canım tamam canın yanmış, çokta korkmuşsun ama eşinin de daha fazla üstüne gitme derim. Alınganlık yapıyorsa da kendi haline bırak, şu an sen hassas dönemdesin eşin değil...
A arzm61 bütün doktorların söylediği ilk üç ay bebekler anne deposundan besleniyor zaten, o yüzden ekstra bi çaba sarf etmemize gerek yokmuş. 3 aydan sonra sabah akşam süt, haftada iki gün balık, 2 günde baklagildi sanırım, unuttum kusura bakmayın
Ayrıca bu aralar söyletinlere çok kulağımızı kabartıyoruz ama ilk aylar maydonoz iyi değil diye duymuştum. Soda midem çok kötü olursa içiyorum rahatlatıyor, ama benim bulantı gibi şikayetim yok sadece iştahım kapalı.
M mintyesil ilk önce rahatla kendine gel. Yoksa bebeğini strese sokacaksın. Kahverengi lekelenme bende de oluyordu zamanında ama bi sıkıntı olmadı. Doktorların dediğine göre sürekli olmayan hele hele de pembeye kırmızıya dönmeyen kanamadan korkma. Sancılar da normal, halsizlikte. Çok kendini dinleme bence yoksa psikolojik açıdan daha kötü olursun
Çok geçmiş olsun canım, valla ben sanki yatmıyorum sabaha kadar. Elim sürekli karnımda ve sırtımı dönüp yatıyorum eşime. Kaygılarımızda elbette haklıyız, ama korkma inşallah bişey olmazHeh tamda sorunumuz bu canim hassas olan benim okadar bencilki benim sinirlerim bozuk diyip geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?