2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Canim acamadim hata veriyor belki benim telfondandir dun ben yastik koyucam diye saka yaptim beyfendi alinmis artik araya yastikda koymusumda biomemnede bana cemkiriyor allah bebegime guc versin sıkı tutunsun icerde
Siteyi kadinlar kulubu engellemis te ondan canim fotoda yollayamadim denicem tekrar.eşini de duyma bosver onlar da triplerde oluyor bazen
Kızlar Günaydınn yine küçük bir soru nasıl besleniyorsunuz örneğin maydanoz nane kahvaltıda yeşillik yiyormusunuz sade soda iciyormusunuz mide bulantısı yaşayan arkadaşlar ne yiyip ne iciyorsunuz
Canim maydanoz nane pek tuketmiyorum zararli diye duymustum cok yenmemeli. Bende inanilmaz bulanti var cubuk kraker tavsiye ederim birde portakal ben ikisiyle kardes oldun rahatliyorum ama hersey gecici yesikten yarim saat sonra gene basliyor. Soda arada iciyorum ama genel olarak peynir ekmek disinda birsey goresim yok benim. Cikolata tatli falan esim zorla veriyor yada arada kendimi zorlayarak yiyorum.
Canim bazen bende de o kadar yogun oluyor ki hersey perisan oluyorum. Evdetsem hep uzaniyorum bazi agrilar arada oluyor sonra 2 3 gun hic olmuyor hepsi normal merak etme vucutlarimiz farkli sonucta farkli tepkiler veriyorlar. Ama bulanti hep var yemekten sonra 10 15 dk rahatim sonra yine basliyor. Sanirim 16 17.haftalara kadar böyle olacak. Bebiklerimiz saglikli merak etmw ondan bunlari yasiyoru.

Kizlar dunku sonuçlar cikti tsh da t 4 de normal seviyeye yani araliga gelmis sanirim ilaca falan gerek kalmadi cok mutlu oldum doktorla gorusemedim ama normalse ilac gerekmez degil mi

Normal seviyeye geldiyse gerekmez diye düşündüm ben de canım Arada düşüyor demekki, kontrolde olunca kendini daha rahat hissedersin bence. Kötü hissetmiyorum demiştim

Ama kızlar dişim çooook kötü ağrıyor benim. Gece de uyuyamadım, zonkladı durdu, en son 3,30 muydu 4 e mi ne geliyordu artık bayılmışım öyle heralde. Sabah yine zonklamayla da uyandım
Karanfil koyuyordum önceki günler iyi geliyordu, ama dün direndi ağrıcam diye, sarımsakta koydum dişime, tuzlu suyla da çalkaladım banamısın demedi hala da ağrıyor, cuma gelecek mi bilmiyorum. Şimdi ilaç yazdırmaya gitcem görüşürüz kızlar

Canım bende 8 . Haftada yaşadım ağrıyı hatta şişti antibiyotik kullanmak zorunda kaldım doktora gitmemi oneririm iltihab olmadan iltihab bebeğe geçince daha zararlı olabiliyormus

Canım bende 8 . Haftada yaşadım ağrıyı hatta şişti antibiyotik kullanmak zorunda kaldım doktora gitmemi oneririm iltihab olmadan iltihab bebeğe geçince daha zararlı olabiliyormus

Cuma günü gidicem doktoruma zaten canım. O zamandan önce de gitmem zorlu biraz, bu sefer eşim burda değil ve hastaneye ulaşım baya sıkıntılı. İşim Allaha kaldı şu an Rabbim esirgesin hepimizi

Kizlar dunku sonuçlar cikti tsh da t 4 de normal seviyeye yani araliga gelmis sanirim ilaca falan gerek kalmadi cok mutlu oldum doktorla gorusemedim ama normalse ilac gerekmez degil mi
Coook sevindim canim hadi gozun aydin :)

Cok sukur canim ya.
Canim bence doktorunu ara bir parol ic belki azaltir. Agriyla zor gercekten ya. Doktorun en iyi cozumu sunar canim sana belki bir cozum vardir bosuna cekmezsin.
Coook sevindim canim hadi gozun aydin :)
Cok sukur canim basta bhcg yukseldigi icin dusuyormus sonra normale donuyormus.suan hepsi normal cikti. Rabbime bin sukur ilaca gerek yok dedi zaten 16.haftadan sonra bebek kendi hormonlarini uretir dussede sorun olmaz dedi rahatladim bende

Can'ım bi arkadaşımın da öyle ağrıyordu , ona Ersağ' ın bi ürününü önermişlerdi , bitkisel içerikliymiş , baya fayda etmişti , ağrıyan dişin üzerine Pamuk'la sürmüştü , etrafında varsa onun ürünlerini satan varsa bi sor istersen ... Hangi ürünü olduğunu hatırlamıyorum bennnn

Ersağ; amway gibi ürün grubu mu canım?
Arkadaşlara bi sorayım buralarda satan var mı acaba
Sağol
Anneme okuttum en son, ağrı gezinince ve hiç bir şey fayda etmeyince. Deli gibi zonklaması geçti en azından, ağrı tamamen kesildi diyemem ama zonklama geçti ve karanfil fayda eder hala geldi yeniden.

Kızlar Nasılsıniz arada girip takip etmeye çalışıyorum sizleri umuttttt sevindim canım tahlil sonuçlarına. Bende yarın ikili tarama için hastaneye gideceğim zaman çabuk geçiyor kızlar baksanıza ikili tarama vakti geldi bile

Gercekten oyle canim ya hep 12.haftalara gelur miyiz diyordum geldik bile darisi 36 37 lere insallah

Evet cnm o da amway gibi bi ürün ... Sen bi araştır en azından ağrı geçse idare edersin doktora gidesiye kadar

İnşallah ben de cuma günü yapacağım Allah hayirlisiyla sağlıklı bir şekilde kucagimiza almayi nasip etsin zor aylari attattik cook şükür

Günaydın herkese, bizde cuma günü gidicez ikili tarama testi için , acaba cinsiyeti görebilir miyizki bilgisi olan var mı :) 12+1 olucak sanırım cuma günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…