2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Günaydın herkese, bizde cuma günü gidicez ikili tarama testi için , acaba cinsiyeti görebilir miyizki bilgisi olan var mı :) 12+1 olucak sanırım cuma günü
Seninle benim günler aynı canım ben test yaptirmiycam ama kontrol için gidicem bi soralım bakalım belki belli olur benimde 12+1 olacak İnşaAllah

Arkadaşlar yoğun kanamam var hastaneye gidiyoruz ne olur dua edin bebeklerim benı bırakmasın. ..

İnş. inş. hayırlı haberlerle dön, sen de bebeklerinde sağlıcakla

Kızlar 12. haftada cinsiyetin belli olması için en önemli etken bebeğin pozisyonu, ve doktorun deneyimi. İnş. herşey gönlünüzce-gönlümüzce olsun

Günaydın herkese, bizde cuma günü gidicez ikili tarama testi için , acaba cinsiyeti görebilir miyizki bilgisi olan var mı :) 12+1 olucak sanırım cuma günü
Canim bende 12+4 2 nisan da gidicem doktor buyuk ihtimal belli olur dedi insallah belli olur
Ben en çok severken kızım mi desem oğlum mu desem diye tereddüt ediyorum o yuzden
Ayyy cok guldum en buyuk derdimiz bu olsunnnn bebegim dersin ben bebiklerim diye seviyorum hatta buyuk bebik kucuk bebik diye isim koydum onlara

Canim bende 12+4 2 nisan da gidicem doktor buyuk ihtimal belli olur dedi insallah belli olur

Ayyy cok guldum en buyuk derdimiz bu olsunnnn bebegim dersin ben bebiklerim diye seviyorum hatta buyuk bebik kucuk bebik diye isim koydum onlara
Umutt senin adına da çok seviniyorum ikiz olduğu için bir başkadır dimi :) allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin... beni 1 tane bukadar zorlarken seni düşenemiyorum :):):)

E öyle ama umutttcum bi belli olsada bilsek yahu Aman sağlıkla afiyetle hayirla gelsin hepimizin yavruları cinsiyet ikinci

Selam kızlar arada batma şeklinde değil de tüm gün sürek kasık ağrınız oldu mu? Sanki tuvaletiniz gelmiş çok tutmuşsunuz da ondan sonra bir ağrı oluşmuş gibi? Dün gece biraz zehirlendim bugün inanılmaz bir kasık ağrım var geceden beri devam eden. Kanamam yok ama ağrım baya var. Yarın dr a gidicem ama sormak istedim normal gebelik ağrısı mı, tüm gün sürer mi diye?

Tüm gün sürmez be canım bence bi Dr ara sor hani arada sancı olur geçer ama sürekli olursa bi sor bence dra

İnş. inş. hayırlı haberlerle dön, sen de bebeklerinde sağlıcakla

Rabbim korusun sizleri canım insaAllah bişey olmaz

Canım Allah korusun inşallah sağlıkla eve dönersin dularım seninle..

cnm noldu durumun inşallah kötü bişey yoktur
hepinizden Allah razı olsun kızlar. .geldik evdeyim ikiside iyi çok şükür kalp atislarini duydum keselerdede Problem yok ancak düşük tehlikesidedi dr sadece wcye kalkcaksın dedi proloton iğne oldum.ultrasonda kanama alanı var yine bayaà. Ama aklım çıktı okadar çok kanamam oldukı kaybettim onları sandım. .rabbim bidaha yasatmasin ne bana ne.kimseye..

Arkadaşlar yoğun kanamam var hastaneye gidiyoruz ne olur dua edin bebeklerim benı bırakmasın. ..
Canim haberdar et bizi dualarimiz seninel insallah birsey olmayacak icini ferah tut.
Yaw sat başı acıkıyorum nolur yanlız değilsin deyin nolurrr
Canim. Sabahtan beri yediklerimi saysam bir aile o kadar yerdi heralde. Her tenefus birsey atıştı riyorum yoksa acliktan midem kazınıyor. Allahtan sagliksiz şeyleri cok canim istemiyor genelde meyve ve cubuk kraker yiyorum meyve de en cok portakal icimi bastirdigi icin. Yemekten yarim saat sonra deli gibi acim.
Umutt senin adına da çok seviniyorum ikiz olduğu için bir başkadır dimi :) allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin... beni 1 tane bukadar zorlarken seni düşenemiyorum :):):)
Canim rabbim veriyor sabrini ya annemde her telefonda zor olacakndiye uzuluyor ama olacak bir sekilde. Hamilelikte suan tek te olsa ayni seyler yasaniyordu zaten hatta tek gebeliklerde daha agir geciren bile cok ama tabi 20.haftadan sonra 40.hafta gibi olacaz
E öyle ama umutttcum bi belli olsada bilsek yahu Aman sağlıkla afiyetle hayirla gelsin hepimizin yavruları cinsiyet ikinci
Ya tabiki insan cok merak ediyor ben saka yapiyorum surekli rüyama giriyor benimde insallah gösterirler erkekse cabuk görülüyormuş ama kizsa hemen belli olmuyormus naapalim saglikli haberlerini alalim da varsin bekletsinler bizi.
Canim benim bazen aksamlari uyuyana kadar oluyor ama tabi bu durum degisedebilir sen yinede bir doktorunla gorus. Benim mesela dun aksam 8 9 gibi absladi uyudgumda gecmis uzun sürüyor bazen.

Kızlar doktor kontrolüne ne kadar Zamanda bi gidiyorsunuz ?... 15 gün mü 1 ay mı ?..

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim kuzucuklarimizi esirgesin. Yat bol bol dinlen.
Kızlar doktor kontrolüne ne kadar Zamanda bi gidiyorsunuz ?... 15 gün mü 1 ay mı ?..
Canım benim doktorum 3 yada 4 haftada bir çağırıyor. 13. Haftada gideceğiz hem ikili test hemde cinsiyet için.

Ben 15 gunde bir gidiyorum ama herşey oyle iyi giderse ayda bir giderim heralde doktor da oyle dedi zaten...
Ama 1 ay nasil gececk insan surda 15 gun gecmek bilmiyor biran emen zaman gecse de gorsek onlari diyorumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…