Benim doktorum tahmin edebiliriz dediGünaydın herkese, bizde cuma günü gidicez ikili tarama testi için , acaba cinsiyeti görebilir miyizki bilgisi olan var mı :) 12+1 olucak sanırım cuma günü
Seninle benim günler aynı canım ben test yaptirmiycam ama kontrol için gidicem bi soralım bakalım belki belli olur benimde 12+1 olacak İnşaAllahGünaydın herkese, bizde cuma günü gidicez ikili tarama testi için , acaba cinsiyeti görebilir miyizki bilgisi olan var mı :) 12+1 olucak sanırım cuma günü
insan merak ediyor birşeyler almak istiyorum en azından cinsiyeti bilsek ona göre hazırlık yapmak istiyorum :)Seninle benim günler aynı canım ben test yaptirmiycam ama kontrol için gidicem bi soralım bakalım belki belli olur benimde 12+1 olacak İnşaAllah
Arkadaşlar yoğun kanamam var hastaneye gidiyoruz ne olur dua edin bebeklerim benı bırakmasın. ..
Rabbim korusun sizleri canım insaAllah bişey olmazArkadaşlar yoğun kanamam var hastaneye gidiyoruz ne olur dua edin bebeklerim benı bırakmasın. ..
Ben en çok severken kızım mi desem oğlum mu desem diye tereddüt ediyorum o yuzdeninsan merak ediyor birşeyler almak istiyorum en azından cinsiyeti bilsek ona göre hazırlık yapmak istiyorum :)
Canim bende 12+4 2 nisan da gidicem doktor buyuk ihtimal belli olur dedi insallah belli olurGünaydın herkese, bizde cuma günü gidicez ikili tarama testi için , acaba cinsiyeti görebilir miyizki bilgisi olan var mı :) 12+1 olucak sanırım cuma günü
Ayyy cok guldum en buyuk derdimiz bu olsunnnn bebegim dersin ben bebiklerim diye seviyorum hatta buyuk bebik kucuk bebik diye isim koydum onlaraBen en çok severken kızım mi desem oğlum mu desem diye tereddüt ediyorum o yuzden
Canım Allah korusun inşallah sağlıkla eve dönersin dularım seninle..Arkadaşlar yoğun kanamam var hastaneye gidiyoruz ne olur dua edin bebeklerim benı bırakmasın. ..
cnm noldu durumun inşallah kötü bişey yokturArkadaşlar yoğun kanamam var hastaneye gidiyoruz ne olur dua edin bebeklerim benı bırakmasın. ..
Umutt senin adına da çok seviniyorum ikiz olduğu için bir başkadır dimi :) allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin... beni 1 tane bukadar zorlarken seni düşenemiyorum :):):)Canim bende 12+4 2 nisan da gidicem doktor buyuk ihtimal belli olur dedi insallah belli olur
Ayyy cok guldum en buyuk derdimiz bu olsunnnn bebegim dersin ben bebiklerim diye seviyorum hatta buyuk bebik kucuk bebik diye isim koydum onlara
Tüm gün sürmez be canım bence bi Dr ara sor hani arada sancı olur geçer ama sürekli olursa bi sor bence draSelam kızlar arada batma şeklinde değil de tüm gün sürek kasık ağrınız oldu mu? Sanki tuvaletiniz gelmiş çok tutmuşsunuz da ondan sonra bir ağrı oluşmuş gibi? Dün gece biraz zehirlendim bugün inanılmaz bir kasık ağrım var geceden beri devam eden. Kanamam yok ama ağrım baya var. Yarın dr a gidicem ama sormak istedim normal gebelik ağrısı mı, tüm gün sürer mi diye?
İnş. inş. hayırlı haberlerle dön, sen de bebeklerinde sağlıcakla
Rabbim korusun sizleri canım insaAllah bişey olmaz
Canım Allah korusun inşallah sağlıkla eve dönersin dularım seninle..
hepinizden Allah razı olsun kızlar. .geldik evdeyim ikiside iyi çok şükür kalp atislarini duydum keselerdede Problem yok ancak düşük tehlikesidedi dr sadece wcye kalkcaksın dedi proloton iğne oldum.ultrasonda kanama alanı var yine bayaà. Ama aklım çıktı okadar çok kanamam oldukı kaybettim onları sandım. .rabbim bidaha yasatmasin ne bana ne.kimseye..cnm noldu durumun inşallah kötü bişey yoktur
Canim haberdar et bizi dualarimiz seninel insallah birsey olmayacak icini ferah tut.Arkadaşlar yoğun kanamam var hastaneye gidiyoruz ne olur dua edin bebeklerim benı bırakmasın. ..
Canim. Sabahtan beri yediklerimi saysam bir aile o kadar yerdi heralde. Her tenefus birsey atıştı riyorum yoksa acliktan midem kazınıyor. Allahtan sagliksiz şeyleri cok canim istemiyor genelde meyve ve cubuk kraker yiyorum meyve de en cok portakal icimi bastirdigi icin. Yemekten yarim saat sonra deli gibi acim.Yaw sat başı acıkıyorumnolur yanlız değilsin deyin nolurrr
Canim rabbim veriyor sabrini ya annemde her telefonda zor olacakndiye uzuluyor ama olacak bir sekilde. Hamilelikte suan tek te olsa ayni seyler yasaniyordu zaten hatta tek gebeliklerde daha agir geciren bile cok ama tabi 20.haftadan sonra 40.hafta gibi olacazUmutt senin adına da çok seviniyorum ikiz olduğu için bir başkadır dimi :) allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin... beni 1 tane bukadar zorlarken seni düşenemiyorum :):):)
Ya tabiki insan cok merak ediyor ben saka yapiyorum surekli rüyama giriyor benimde insallah gösterirler erkekse cabuk görülüyormuş ama kizsa hemen belli olmuyormus naapalim saglikli haberlerini alalim da varsin bekletsinler bizi.E öyle ama umutttcum bi belli olsada bilsek yahuAman sağlıkla afiyetle hayirla gelsin hepimizin yavruları cinsiyet ikinci
Canim benim bazen aksamlari uyuyana kadar oluyor ama tabi bu durum degisedebilir sen yinede bir doktorunla gorus. Benim mesela dun aksam 8 9 gibi absladi uyudgumda gecmis uzun sürüyor bazen.Selam kızlar arada batma şeklinde değil de tüm gün sürek kasık ağrınız oldu mu? Sanki tuvaletiniz gelmiş çok tutmuşsunuz da ondan sonra bir ağrı oluşmuş gibi? Dün gece biraz zehirlendim bugün inanılmaz bir kasık ağrım var geceden beri devam eden. Kanamam yok ama ağrım baya var. Yarın dr a gidicem ama sormak istedim normal gebelik ağrısı mı, tüm gün sürer mi diye?
Arkadaşlar yoğun kanamam var hastaneye gidiyoruz ne olur dua edin bebeklerim benı bırakmasın. ..
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim kuzucuklarimizi esirgesin. Yat bol bol dinlen.hepinizden Allah razı olsun kızlar. .geldik evdeyim ikiside iyi çok şükür kalp atislarini duydum keselerdede Problem yok ancak düşük tehlikesidedi dr sadece wcye kalkcaksın dedi proloton iğne oldum.ultrasonda kanama alanı var yine bayaà. Ama aklım çıktı okadar çok kanamam oldukı kaybettim onları sandım. .rabbim bidaha yasatmasin ne bana ne.kimseye..
Canım benim doktorum 3 yada 4 haftada bir çağırıyor. 13. Haftada gideceğiz hem ikili test hemde cinsiyet için.Kızlar doktor kontrolüne ne kadar Zamanda bi gidiyorsunuz ?... 15 gün mü 1 ay mı ?..
Ben 15 gunde bir gidiyorum ama herşey oyle iyi giderse ayda bir giderim heralde doktor da oyle dedi zaten...Kızlar doktor kontrolüne ne kadar Zamanda bi gidiyorsunuz ?... 15 gün mü 1 ay mı ?..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?