Canım çok geçmiş olsun. Rabbim kuzucuklarimizi esirgesin. Yat bol bol dinlen.
Canım benim doktorum 3 yada 4 haftada bir çağırıyor. 13. Haftada gideceğiz hem ikili test hemde cinsiyet için.
Cok sevindim canim ya Rabbim korusun hepimizinkinihepinizden Allah razı olsun kızlar. .geldik evdeyim ikiside iyi çok şükür kalp atislarini duydum keselerdede Problem yok ancak düşük tehlikesidedi dr sadece wcye kalkcaksın dedi proloton iğne oldum.ultrasonda kanama alanı var yine bayaà. Ama aklım çıktı okadar çok kanamam oldukı kaybettim onları sandım. .rabbim bidaha yasatmasin ne bana ne.kimseye..
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim kuzucuklarimizi esirgesin. Yat bol bol dinlen.
Canım benim doktorum 3 yada 4 haftada bir çağırıyor. 13. Haftada gideceğiz hem ikili test hemde cinsiyet için.
Ben 15 gunde bir gidiyorum ama herşey oyle iyi giderse ayda bir giderim heralde doktor da oyle dedi zaten...
Ama 1 ay nasil gececk insan surda 15 gun gecmek bilmiyor biran emen zaman gecse de gorsek onlari diyorumm.
Rabbim esirgesin bebeklerini inş. Gerçekten çok dua ettim çünkü burda hepimiz birbirimizi iyi anlayabiliyoruz, nelerle evlatlarımıza sahibizhepinizden Allah razı olsun kızlar. .geldik evdeyim ikiside iyi çok şükür kalp atislarini duydum keselerdede Problem yok ancak düşük tehlikesidedi dr sadece wcye kalkcaksın dedi proloton iğne oldum.ultrasonda kanama alanı var yine bayaà. Ama aklım çıktı okadar çok kanamam oldukı kaybettim onları sandım. .rabbim bidaha yasatmasin ne bana ne.kimseye..
Doğru haklısın Can'ım , bekleyeyim ben en iyisimuhip cim ben keseyi gördüm sonrasında 1 ay oldu bebeğimi daha yeni Görcem nasipse cumaya. Bu kadar beklemek iyi mi sorusuna cevap yok. Amaaa Rabbim esirgesin bir aksilik yaşandığında zaten doktorların yanına hemen gidiyoruz onlarda bakıyor sonuçta diye kalbimi iyi tutmaya çalışıyorum ben
Amin canımCanım çok geçmiş olsun. Rabbim kuzucuklarimizi esirgesin. Yat bol bol dinlen.
Amin canım çok sağolCok sevindim canim ya Rabbim korusun hepimizinkini
Allah razı olsun canım çok sağol. Ne zorluklarla kavuştuk onlara hastaneye gidene kadar 45 dk mesafede ömrümden ömür gitti .buraya yazıp dua istemek geldi aklıma ne ablamı ne annemi arayabildim.eşim çok anlayışlı zaten prensesler gibi yatcaksin hiçbişey eellemiceksin diyo : annem geldi yanıma yemek Vs o halledicek o konuda şanslıyım şükür. Ne iğneler yedik tedavilerde pruluton neki :) rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın. .Rabbim esirgesin bebeklerini inş. Gerçekten çok dua ettim çünkü burda hepimiz birbirimizi iyi anlayabiliyoruz, nelerle evlatlarımıza sahibiz
Çalışmıyorsun değil mi?
Sakın sakın kalkma bir tek tuvalete kalk onun dışında yat sürekli.
Bebeklerin sonuçta daha küçük o kanama alanı aman Rabbim esirgesin almasın bebişlerini. Yemekte yapma sakın bikaç gün dışardan idare edin. Eşin bunu dert etmezdir değil mi? Sonuçta sıkıntılısın. Pruluton iyi iğne yalnız bikaç gün kalçan fena ağrıcak.
Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın
Canım ben yeni okudum duaların seninle benim de iki kere çok az kanama olmustu iğne yaptilar her hafta annem geldi yanıma raporda verdi doktor sukur şimdi iyiyiz .sende dikkat et uzan ayakârının altına yastık koy olur mu Allaha emanet olun...hepinizden Allah razı olsun kızlar. .geldik evdeyim ikiside iyi çok şükür kalp atislarini duydum keselerdede Problem yok ancak düşük tehlikesidedi dr sadece wcye kalkcaksın dedi proloton iğne oldum.ultrasonda kanama alanı var yine bayaà. Ama aklım çıktı okadar çok kanamam oldukı kaybettim onları sandım. .rabbim bidaha yasatmasin ne bana ne.kimseye..
Sağol canım halandevam ediyo kanamam ayağa kalktıkca çok korkuyorumCanım ben yeni okudum duaların seninle benim de iki kere çok az kanama olmustu iğne yaptilar her hafta annem geldi yanıma raporda verdi doktor sukur şimdi iyiyiz .sende dikkat et uzan ayakârının altına yastık koy olur mu Allaha emanet olun...
geçmiş olsun canimH Hadem-inNebiumuttttt selam kizlar acilden geldik simdi inanilmaz bir kasik agrisiyla gittim ben boyle agri gormedim dusuk oluyo sandik cok korktuk sukur iyi bebis ama idrarda kan cikti kum dokuyorum sanirim gecen hafta basurdan simdi kumdan cocuga rahat yuzu gostermedik. Allah kotusunden saklasin hepimizi
Rabbim korusun canim cok gecmis olsunnn.... Insallah sonrası rahat olur canim ya gercekten bebisin sansina olsun kötü seylee olmasinda bosver bunlar olan seyler...H Hadem-inNebiumuttttt selam kizlar acilden geldik simdi inanilmaz bir kasik agrisiyla gittim ben boyle agri gormedim dusuk oluyo sandik cok korktuk sukur iyi bebis ama idrarda kan cikti kum dokuyorum sanirim gecen hafta basurdan simdi kumdan cocuga rahat yuzu gostermedik. Allah kotusunden saklasin hepimizi
Bi sormak lazım zararı olmasın bide Allah korusun ama ben ne et ne balık yiyemiyorum bu tip ek ilaçlar almam gerekiyoKizlarr yeni dogum yapmis bir arkadasimla konustum.ilk andan itibaren magnezyum kalsiyum ve balik yagi kullandim sende al diyor. Cok rahat bir hamilelik gecirmis. Kramp falan hic olmadi diyor. Bizde alsak mi ne diyorsunuz?esim de doktora soralim diyor bilemedim
İyi yapmışsın hastaneye gitmekte canım bu kadarı normal değil çünki şükür ki bebeğin iyi çok geçmiş olsun canimH Hadem-inNebiumuttttt selam kizlar acilden geldik simdi inanilmaz bir kasik agrisiyla gittim ben boyle agri gormedim dusuk oluyo sandik cok korktuk sukur iyi bebis ama idrarda kan cikti kum dokuyorum sanirim gecen hafta basurdan simdi kumdan cocuga rahat yuzu gostermedik. Allah kotusunden saklasin hepimizi
H Hadem-inNebiumuttttt selam kizlar acilden geldik simdi inanilmaz bir kasik agrisiyla gittim ben boyle agri gormedim dusuk oluyo sandik cok korktuk sukur iyi bebis ama idrarda kan cikti kum dokuyorum sanirim gecen hafta basurdan simdi kumdan cocuga rahat yuzu gostermedik. Allah kotusunden saklasin hepimizi
Kizlarr yeni dogum yapmis bir arkadasimla konustum.ilk andan itibaren magnezyum kalsiyum ve balik yagi kullandim sende al diyor. Cok rahat bir hamilelik gecirmis. Kramp falan hic olmadi diyor. Bizde alsak mi ne diyorsunuz?esim de doktora soralim diyor bilemedim
Bende o durumdayim canim et balik dusuncesi bile beni mahvediyr. En guzeli brnde sorayimBi sormak lazım zararı olmasın bide Allah korusun ama ben ne et ne balık yiyemiyorum bu tip ek ilaçlar almam gerekiyo
Canim hic faydali birsry yuyemiyorum sut icemiyorum balik et beni mahveduyor o yuzden korkum yoksa tabi dogal en guzeli.Geçmiş olsun. Bir korku furyası dolaşıyor üstümüzde Rabbim esirgesin hepimizi. İnş tez zamanda şifa bulursun
Canım doktora sormakta fayda var. Çünkü demiştim ya ben. Hocaya kansızım hocam napalım dediğimde şu an daha ilaç yazamam yeterince ilaç kullanıyorsun demişti. Balık hapı da omega3 için zaten doktorlar (nette gördüğüm) ona da şey diyor haftada 2 kere balık yerseniz yeterli olur. Yemenizde problem varsa o Zaman hap kullanın demişti. Doğalı varken ilaç almasak mı ki diyorum ben de.
Ama saydığın bütün şeyler çok faydalı
Gunaydinla karşılık vereyimhep guzel haberler gelsin artik önümüze... Dogum haberleri paylasilacak daha burada. Her gun biri yazacak kizlar ben dogum yaptim diye.....Ayy bi heyecanla alıyorum telefonu elime, ya pc nin başına geçiyorum. Sizlerle görüşmek için :) kötü haberler okuyunca hemen gözlerim doluyor, sevincide anında yasıyorum. Güzel bi aile olduk burda.
Rahatsız olan arkadaşlarım çok geçmiş olsun, heyecanı yerinde dostlarım ise :) keyfiniz bol olsun. İyi geveler
Ben 7. Haftanin icindeyken duydum diye hatirliyorum canim ama seninki kadardi ilk gittigimde duymamistik biz de.Kızlar Günaydın ☺ pazartesi doktora gittim ultrason 5 hafta 6 günlük gösterdi bebeği gördük ama kalp atışı baslamamis haftaya tekrar gel dedi sizler kaçıncı haftada duydunuz kalp atışlarıni ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?