Canim biz 6+4 te duyamadik 7+0 da net duyduk. Rahat ol diger hafta duyarsin buyuk ihtimal.bazen gec duyulabikiyor. Erken suymak icin vajinal ultrason gerekiyor.Kızlar Günaydın ☺ pazartesi doktora gittim ultrason 5 hafta 6 günlük gösterdi bebeği gördük ama kalp atışı baslamamis haftaya tekrar gel dedi sizler kaçıncı haftada duydunuz kalp atışlarıni ☺
Rabbim bir daha yasatmasin o korkuyu da acuyi da. Bobrek agrisi fena olur derler. Vitamin bende istiyorum ama esim sagolsun doktora sorma dan kullanmayalim diyor. Ama balik yagi almaliyim sanirim. Cunku huc yemiyorumGunaydin kizlar cok sukur iyiyim bugun. O nasil bir agriymis ya bobrek tasi ya da kumu olanlar bilirler belki agridan yuruyemiyordum. Daha once tecrube etmedigim icin de hic aklima gelmedi. Dedim benim seruven de buraya kadarmis her halde.umuttttt Ben balik yagini iki, uc gune bir aliyorum zaten cunku balik hic yemiyorum cok nadir yani. Bir de hafta uc yine multivitamin iciyorum onda cinko, magnezyum var zaten ama yeterli mi bilemiyorum. Randevum iki hafta sonra o zaman sorarim dr a. Hepimizin agrisiz guzel gunleri olsun, guzel haberler okuyalim insallah..
Ben de ne et ne balik yiyemiyorum, hamile degilken de et hic yiyemezdim zaten. Baligi telafi etmek icin balik yagi verdi bana ama etin telafisi yok o eti yiyeceksin dedi. Ya et yiyeceksin, ye et suyu tuketeceksin ama illede yiyeceksin, bebegin icin yapmalisin dedi. Simdi mecbur haftada 1-2gun burnumu kapatip yiyorum.Bi sormak lazım zararı olmasın bide Allah korusun ama ben ne et ne balık yiyemiyorum bu tip ek ilaçlar almam gerekiyo
Günaydın herkese, cnm bizde 6,5 veya 7.hafta gibi duyduk senin daha çok erken duyarsın yakın zamandaKızlar Günaydın ☺ pazartesi doktora gittim ultrason 5 hafta 6 günlük gösterdi bebeği gördük ama kalp atışı baslamamis haftaya tekrar gel dedi sizler kaçıncı haftada duydunuz kalp atışlarıni ☺
Canım nasıl oldun kan sulandirici iğne ya da hap kullanıyorsanız bir kaç gün icmemelisin dikkat et kendineSağol canım halandevam ediyo kanamam ayağa kalktıkca çok korkuyorum
geçmiş olsun canim
Canim biz 6+4 te duyamadik 7+0 da net duyduk. Rahat ol diger hafta duyarsin buyuk ihtimal.bazen gec duyulabikiyor. Erken suymak icin vajinal ultrason gerekiyor.
Rabbim bir daha yasatmasin o korkuyu da acuyi da. Bobrek agrisi fena olur derler. Vitamin bende istiyorum ama esim sagolsun doktora sorma dan kullanmayalim diyor. Ama balik yagi almaliyim sanirim. Cunku huc yemiyorum
Ben de ne et ne balik yiyemiyorum, hamile degilken de et hic yiyemezdim zaten. Baligi telafi etmek icin balik yagi verdi bana ama etin telafisi yok o eti yiyeceksin dedi. Ya et yiyeceksin, ye et suyu tuketeceksin ama illede yiyeceksin, bebegin icin yapmalisin dedi. Simdi mecbur haftada 1-2gun burnumu kapatip yiyorum.
Geçmiş olsun bu son olsun üzüntü olarak Allaha emanet olun ve olalım hepimizH Hadem-inNebiumuttttt selam kizlar acilden geldik simdi inanilmaz bir kasik agrisiyla gittim ben boyle agri gormedim dusuk oluyo sandik cok korktuk sukur iyi bebis ama idrarda kan cikti kum dokuyorum sanirim gecen hafta basurdan simdi kumdan cocuga rahat yuzu gostermedik. Allah kotusunden saklasin hepimizi
Canim son adet tarihim 5 ocak ona gore hesapladi doktor. Zaten ultrason ve sat uyumlu hatta bebeklerin biri 2 gun daha onde. Su an bir tanesi 11+2 digeri 11+4. Bu bebeklerin gelisimiyle alakali canim bir daha gittigimde geride dusebilirler bu hizlanip yavaslar. Zaten senin dogum tarihin bende 3 gun once gorunuyor sorun yok ki. Sadece benim bebekler her hafta 8 gun gelisiyorlarUmutttt, cnm, senin transferin 25 ocak diye hatirliyorum. Doktorun neye gore haftalari sayiyor? Ben 23 ocak transfer oldum, benim iki doktorum bugün 11+1 hesapliyorlar, nasil benden ondesin, anlayamadım?
Canim bende hem et hem balik konusunda ayniyim. Eti cok severim ama yiyemiyorum malesef baligin adini bile duymak stemiyorum o derece bende soracam canim yiyemedigimi soylicem belki verir bizede. Arkadasim sodayi cok tuket dedi artik gunde 1 tane icicem. Magnezyum da kasılmaları onluyormus bakalim doktor ne dicek
Zarancim sadece wcye gittiğimde peçeteye geliyo adetin dördüncü beşinci günü kadar dr dedi zaten azalarak kesilir diye.bunada şükür sabah çok ağladım çok üzüldüm ama elimden gelen tek şey yatmak rabbim onları bana bağışla diye dua ediyorum sürekli...bebe aspirin içiyorum sadece sabahlari 1 tane kan sulandırıcı olarak ona devam dedi drum .Canım nasıl oldun kan sulandirici iğne ya da hap kullanıyorsanız bir kaç gün icmemelisin dikkat et kendine
sağol canım amin cumlemizi ve bebislerini esirgesin Rabbim
Kizlar ya gezmeye geldim ilaclarimi evde unuttum coraspinle crinone jel aksam yapsam icsem olurmuki
Zarancim sadece wcye gittiğimde peçeteye geliyo adetin dördüncü beşinci günü kadar dr dedi zaten azalarak kesilir diye.bunada şükür sabah çok ağladım çok üzüldüm ama elimden gelen tek şey yatmak rabbim onları bana bağışla diye dua ediyorum sürekli...bebe aspirin içiyorum sadece sabahlari 1 tane kan sulandırıcı olarak ona devam dedi drum .
sağol canım amin cumlemizi ve bebislerini esirgesin Rabbim
Selen_Ay et suyu bir kere kaynattik iligi fln icinde hep, sonrada buzluga kaldirdik. Henuz herhangi bir tarifte kullanmayi denemedim. Kolay degil 27sene kactim etten, simdi bir anda hasir nesir olamiyorum ama cabaliyorum. Umarim dedigin gibi olur da alisir severim.
Etin de balik gibi hap olarak tuketilebilmesini gercekten cok isterdim.
Bende dün gezmeye gittim, unutmuşum evde ilaçları. Taa gece 12 eve geldiğimde yaptımKizlar ya gezmeye geldim ilaclarimi evde unuttum coraspinle crinone jel aksam yapsam icsem olurmuki
Ayyy çabucak gel bekliyoruzselam kızlar nasılsınız? herşey yolunda değil mi? minemacar ı gördüm maalesef
ben iyiyim Allaha şükür.. geçen hafta çarşamba verdiği ilaçla düşmemişti. Cuma tekrar gitmiştim. bu sefer iki ilaç verdi. ikisini birlikte kullandım. taa cumartesi akşam başladı lekelenme. ardından da kanama. salı günü kontrole gittim. şükür tamamen bitmiş, kürtaja gerek kalmadı. sağlıkla operasyonsuz kurtulduğuma sevindim. ayyy nası bi veletti o büyü diyoz büyümüyo, düş diyoz düşmüyo :) psikolojik olarak da iyiyim elhamdülillah. iki aydır serdiğim işlerimin başına döndüm. biraz okudum geçmişi de siz benden çok üzülmüşsünüz. bebişlerinizi düşünün üzmeyin kendinizi. nasibi olsaydı ben de hala burada olurdum. ama takipteyim sizi.. hepsini okuyamıyorum, arada seslendiğimde sesime ses verirsiniz :)
kısmetse mayıs adetiyle dondurulmışları almaya gidicem ben de. kimbilir belki de siz doğurmadan göbiş tokuşturmaya yetişirim ben de :)
öpüyorum hepinizi, Allaha emanet olun ..
Çok şükürİnşallah ben de cuma günü yapacağım Allah hayirlisiyla sağlıklı bir şekilde kucagimiza almayi nasip etsin zor aylari attattik cook şükür
Benim gözüktü kız gibi dedi ama ileri haftalarda daha net konuşabiliriz dediGünaydın herkese, bizde cuma günü gidicez ikili tarama testi için , acaba cinsiyeti görebilir miyizki bilgisi olan var mı :) 12+1 olucak sanırım cuma günü
Çok geçmiş olsun cnm çok şükür hala seninle dinlenir bol bolArkadaşlar yoğun kanamam var hastaneye gidiyoruz ne olur dua edin bebeklerim benı bırakmasın. ..
Ben 15 günde bir gidiyorum hayırlısı ile tarama temiz çıksın 3-4 haftada bir gitmeyi dusunuyorumKızlar doktor kontrolüne ne kadar Zamanda bi gidiyorsunuz ?... 15 gün mü 1 ay mı ?..
Çok geçmiş olsun canımH Hadem-inNebiumuttttt selam kizlar acilden geldik simdi inanilmaz bir kasik agrisiyla gittim ben boyle agri gormedim dusuk oluyo sandik cok korktuk sukur iyi bebis ama idrarda kan cikti kum dokuyorum sanirim gecen hafta basurdan simdi kumdan cocuga rahat yuzu gostermedik. Allah kotusunden saklasin hepimizi
selam kızlar nasılsınız? herşey yolunda değil mi? minemacar ı gördüm maalesef
ben iyiyim Allaha şükür.. geçen hafta çarşamba verdiği ilaçla düşmemişti. Cuma tekrar gitmiştim. bu sefer iki ilaç verdi. ikisini birlikte kullandım. taa cumartesi akşam başladı lekelenme. ardından da kanama. salı günü kontrole gittim. şükür tamamen bitmiş, kürtaja gerek kalmadı. sağlıkla operasyonsuz kurtulduğuma sevindim. ayyy nası bi veletti o büyü diyoz büyümüyo, düş diyoz düşmüyo :) psikolojik olarak da iyiyim elhamdülillah. iki aydır serdiğim işlerimin başına döndüm. biraz okudum geçmişi de siz benden çok üzülmüşsünüz. bebişlerinizi düşünün üzmeyin kendinizi. nasibi olsaydı ben de hala burada olurdum. ama takipteyim sizi.. hepsini okuyamıyorum, arada seslendiğimde sesime ses verirsiniz :)
kısmetse mayıs adetiyle dondurulmışları almaya gidicem ben de. kimbilir belki de siz doğurmadan göbiş tokuşturmaya yetişirim ben de :)
öpüyorum hepinizi, Allaha emanet olun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?