Aklimizda ve dualarimizdasin canim insallah hersey yolunda gider ve en kisa surede aramiza katilirsin en kisa surede.selam kızlar nasılsınız? herşey yolunda değil mi? minemacar ı gördüm maalesef
ben iyiyim Allaha şükür.. geçen hafta çarşamba verdiği ilaçla düşmemişti. Cuma tekrar gitmiştim. bu sefer iki ilaç verdi. ikisini birlikte kullandım. taa cumartesi akşam başladı lekelenme. ardından da kanama. salı günü kontrole gittim. şükür tamamen bitmiş, kürtaja gerek kalmadı. sağlıkla operasyonsuz kurtulduğuma sevindim. ayyy nası bi veletti o büyü diyoz büyümüyo, düş diyoz düşmüyo :) psikolojik olarak da iyiyim elhamdülillah. iki aydır serdiğim işlerimin başına döndüm. biraz okudum geçmişi de siz benden çok üzülmüşsünüz. bebişlerinizi düşünün üzmeyin kendinizi. nasibi olsaydı ben de hala burada olurdum. ama takipteyim sizi.. hepsini okuyamıyorum, arada seslendiğimde sesime ses verirsiniz :)
kısmetse mayıs adetiyle dondurulmışları almaya gidicem ben de. kimbilir belki de siz doğurmadan göbiş tokuşturmaya yetişirim ben de :)
öpüyorum hepinizi, Allaha emanet olun ..
Ay soyledi mi cinsiyeti cok sevindimmmm insallah bizimde gösterir ler yaaa insan cok merak ediyor.tarama sonuclari ne zaman cikacakmis canimÇok şükür
Benim gözüktü kız gibi dedi ama ileri haftalarda daha net konuşabiliriz dedi
Çok geçmiş olsun cnm çok şükür hala seninle dinlenir bol bol
Ben 15 günde bir gidiyorum hayırlısı ile tarama temiz çıksın 3-4 haftada bir gitmeyi dusunuyorum
Çok geçmiş olsun canım
Hadi gozun aydın bakalım yarın benim bebis için ne dilemek doktor hayirlisiylaÇok şükür
Ben 15 günde bir gidiyorum hayırlısı ile tarama temiz çıksın 3-4 haftada bir gitmeyi dusunuyorum
Çok geçmiş olsun canım
Ayyyyy insallah bizede oyle der haftaya "buyuk ihtimalle kiz gibi" :)) saka bi yana saglikla buyusunde icimde baska bisey istemem ama cok heyecanli bi durumÇok şükür
Çok geçmiş olsun canım
hadi gözün aydın canım. .çekirdekli üzüm kurusu bide icebilirsen sabahları pekmez iç bi kaşık kansizliga karşı..benim kanamada iyice azalıp kahverengiye döndü cok şükür yarın bidaha kontrole gitcemKızlaar doktordan geldik.
Kalp atışlarımızı duyduk şükür. Bebeğimiz de iyimiş. Uyanmamıştı heralde hiç hareket ettiğini görmedim
Bütün ilaçlarımızı kesti doktor. Vitamin yazdı, kansızlığımı söyledim ve sağlık ocağının tahlillerini gösterdim. Sizin evde hiç mi yemek yenmiyor bu nasıl bi kansızlık dedi yaaodada ne kadar doktor ve hemşire varsa diline düştük kan ilacı da yazdı. Dişimi de söyledim. Kan sulandırıcıların etkisi geçsin 1 hafta sonra yaptırabilirsin dedi.
Sonunda duydun şükür pıt pitlari hayirla sağlıkla devamı gelsin insaAllah canimKızlaar doktordan geldik.
Kalp atışlarımızı duyduk şükür. Bebeğimiz de iyimiş. Uyanmamıştı heralde hiç hareket ettiğini görmedim
Bütün ilaçlarımızı kesti doktor. Vitamin yazdı, kansızlığımı söyledim ve sağlık ocağının tahlillerini gösterdim. Sizin evde hiç mi yemek yenmiyor bu nasıl bi kansızlık dedi yaaodada ne kadar doktor ve hemşire varsa diline düştük kan ilacı da yazdı. Dişimi de söyledim. Kan sulandırıcıların etkisi geçsin 1 hafta sonra yaptırabilirsin dedi.
Balık yağı vermediyse ceviz ye canım aynı etkiymis ben yemeye çalışıyorum bide bu tup bebekler genelde kız oluyo galiba benim çevremde gördüklerim hep öyle niye acabaGünaydın kızlar ben de doktordan geldim doktor vitamin yazdı balık yağına gerek duymadı .ilacari kestim bizde kan sulandirilara d evam tabi.ve bize de KIZ a benziyor dedi
Gözün aydın cnm bende 2 de gidicem :)Günaydın kızlar ben de doktordan geldim doktor vitamin yazdı balık yağına gerek duymadı .ilacari kestim bizde kan sulandirilara d evam tabi.ve bize de KIZ a benziyor dedi
Günaydın kızlar ben de doktordan geldim doktor vitamin yazdı balık yağına gerek duymadı .ilacari kestim bizde kan sulandirilara d evam tabi.ve bize de KIZ a benziyor dedi
hadi gözün aydın canım. .çekirdekli üzüm kurusu bide icebilirsen sabahları pekmez iç bi kaşık kansizliga karşı..benim kanamada iyice azalıp kahverengiye döndü cok şükür yarın bidaha kontrole gitcem
Sonunda duydun şükür pıt pitlari hayirla sağlıkla devamı gelsin insaAllah canim
Gözün aydın cnm bende 2 de gidicem :)
Sakatat yasak bize druna sordunmu? Sakin yeme sormadan .küçükken annem yedirurdi kanli kanlı az pişmiş nefret ederim kan kokusu gelir burnuna. ..dikkatli ol canım yeşillikler kan yapıyormuş roka marul Vs. Yasaklı olmayanları yiyebilirsinGözün aydın canım. Ama hemen pembişlere yöneleyim deme, 16. haftada doktor bazen farklı cinsiyette söyleyebiliyor. Hayırlısıyla gelsinler kucaklarımıza inş.
Hadi seninde gözün aydın, azıcık zorlu yolumuz ama buna da şükür. Canım sağlık ocağından çıkınca almıştım üzüm ve keçiboynuzu pekmezi ama kıydı onlar midemi ve bulantı yaptı o yüzden bıraktım
Dalak aldırmayı düşünüyorum eşime, çünkü iyi kan yapar. Ama yerken dikkat edicem, yerken bir yerine dokunursan doğum lekesi olur derler.
Çok şükür duydumağır kanlı bişey olcak heral bizim bebiş, bi hareket ederken göremedik, gerçi doktor sürekli bastırdı çekti ultrasonu bi sabit durdurmadı ama bizden sonra giren arkadaş hareketlerini görmüşler hep
Hayırlı haberlerle gel inş.
Sakatat yasak bize druna sordunmu? Sakin yeme sormadan .küçükken annem yedirurdi kanli kanlı az pişmiş nefret ederim kan kokusu gelir burnuna. ..dikkatli ol canım yeşillikler kan yapıyormuş roka marul Vs. Yasaklı olmayanları yiyebilirsin
Ayyyyy insallah bizede oyle der haftaya "buyuk ihtimalle kiz gibi" :)) saka bi yana saglikla buyusunde icimde baska bisey istemem ama cok heyecanli bi durum
Cinsiyeti ogrenirken duser bayilirim heralde :))
Ayy sen haftaya cinsiyetmi öğrenicenn. Bende cuma kontrole gidcem, aramızda bi gün var senle. Bendemi öğrenicem o zamanAyyyyy insallah bizede oyle der haftaya "buyuk ihtimalle kiz gibi" :)) saka bi yana saglikla buyusunde icimde baska bisey istemem ama cok heyecanli bi durum
Cinsiyeti ogrenirken duser bayilirim heralde :))
Çok şükür selennn :)Kızlaar doktordan geldik.
Hayırlı evlat olur insallahhhhGünaydın kızlar ben de doktordan geldim doktor vitamin yazdı balık yağına gerek duymadı .ilacari kestim bizde kan sulandirilara d evam tabi.ve bize de KIZ a benziyor dedi
Haftaya tarma yapicaz dedi ve ikili taramada pozisyon uygunsa % 70 tahmin ediyorlarmissssss canimmmm :)))Ayy sen haftaya cinsiyetmi öğrenicenn. Bende cuma kontrole gidcem, aramızda bi gün var senle. Bendemi öğrenicem o zaman
+1 daha ekle canım inş istediğin gibi olur her şeyMerhaba arkadaşlaröncelikle hepiniz sağlıkla kavuşursunuz inşallah bebişlerinize
Ben de sizinle tüp bebeğe başladım fakat embriyolar dondurulunca transferim bu aya kaldı.. Ve yarın 3.tüp bebek transferim var Allah izin verirse. Öncesinde 2 düşüğüm var malesef
Sizden bir ricam var 41 hamile arkadaştan Ayete'l-Kürsi topluyorum 38 de kaldım:) aranızdan 3 kişi benim için birer Ayete'l Kürsi okuyabilir mi? Bu sefer hayırlısıyla sağlıkla kavuşayım inşallah diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?