2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Aklimizda ve dualarimizdasin canim insallah hersey yolunda gider ve en kisa surede aramiza katilirsin en kisa surede.
Ay soyledi mi cinsiyeti cok sevindimmmm insallah bizimde gösterir ler yaaa insan cok merak ediyor.tarama sonuclari ne zaman cikacakmis canim

Hadi gozun aydın bakalım yarın benim bebis için ne dilemek doktor hayirlisiyla

Ayyyyy insallah bizede oyle der haftaya "buyuk ihtimalle kiz gibi" :)) saka bi yana saglikla buyusunde icimde baska bisey istemem ama cok heyecanli bi durum
Cinsiyeti ogrenirken duser bayilirim heralde :))

Kızlaar doktordan geldik.
Kalp atışlarımızı duyduk şükür. Bebeğimiz de iyimiş. Uyanmamıştı heralde hiç hareket ettiğini görmedim
Bütün ilaçlarımızı kesti doktor. Vitamin yazdı, kansızlığımı söyledim ve sağlık ocağının tahlillerini gösterdim. Sizin evde hiç mi yemek yenmiyor bu nasıl bi kansızlık dedi yaa odada ne kadar doktor ve hemşire varsa diline düştük kan ilacı da yazdı. Dişimi de söyledim. Kan sulandırıcıların etkisi geçsin 1 hafta sonra yaptırabilirsin dedi.

hadi gözün aydın canım. .çekirdekli üzüm kurusu bide icebilirsen sabahları pekmez iç bi kaşık kansizliga karşı..benim kanamada iyice azalıp kahverengiye döndü cok şükür yarın bidaha kontrole gitcem

Sonunda duydun şükür pıt pitlari hayirla sağlıkla devamı gelsin insaAllah canim

Günaydın kızlar ben de doktordan geldim doktor vitamin yazdı balık yağına gerek duymadı .ilacari kestim bizde kan sulandirilara d evam tabi.ve bize de KIZ a benziyor dedi
Balık yağı vermediyse ceviz ye canım aynı etkiymis ben yemeye çalışıyorum bide bu tup bebekler genelde kız oluyo galiba benim çevremde gördüklerim hep öyle niye acaba

Günaydın kızlar ben de doktordan geldim doktor vitamin yazdı balık yağına gerek duymadı .ilacari kestim bizde kan sulandirilara d evam tabi.ve bize de KIZ a benziyor dedi

Gözün aydın canım. Ama hemen pembişlere yöneleyim deme, 16. haftada doktor bazen farklı cinsiyette söyleyebiliyor. Hayırlısıyla gelsinler kucaklarımıza inş.

Hadi seninde gözün aydın, azıcık zorlu yolumuz ama buna da şükür. Canım sağlık ocağından çıkınca almıştım üzüm ve keçiboynuzu pekmezi ama kıydı onlar midemi ve bulantı yaptı o yüzden bıraktım
Dalak aldırmayı düşünüyorum eşime, çünkü iyi kan yapar. Ama yerken dikkat edicem, yerken bir yerine dokunursan doğum lekesi olur derler.

Sonunda duydun şükür pıt pitlari hayirla sağlıkla devamı gelsin insaAllah canim

Çok şükür duydum ağır kanlı bişey olcak heral bizim bebiş, bi hareket ederken göremedik, gerçi doktor sürekli bastırdı çekti ultrasonu bi sabit durdurmadı ama bizden sonra giren arkadaş hareketlerini görmüşler hep

Gözün aydın cnm bende 2 de gidicem :)

Hayırlı haberlerle gel inş.

Sakatat yasak bize druna sordunmu? Sakin yeme sormadan .küçükken annem yedirurdi kanli kanlı az pişmiş nefret ederim kan kokusu gelir burnuna. ..dikkatli ol canım yeşillikler kan yapıyormuş roka marul Vs. Yasaklı olmayanları yiyebilirsin

Herhangi bi yasaklı listesi vermediler canım bize
Dedim ya dillerine düştük, hoca eşime şey dedi şöyle bir çilingir sofrası kur eşine de azıcık yiyip içsin dedi
Odadan çıkarken hemşire bol bol kan yapıcı şeyler ye dedi, aklıma düştü şimdi hocaya bi sorayım tabi.

Ayyyyy insallah bizede oyle der haftaya "buyuk ihtimalle kiz gibi" :)) saka bi yana saglikla buyusunde icimde baska bisey istemem ama cok heyecanli bi durum
Ayy sen haftaya cinsiyetmi öğrenicenn. Bende cuma kontrole gidcem, aramızda bi gün var senle. Bendemi öğrenicem o zaman

Çok şükür selennn :)

Merhaba...
Çok okuyamadim neler kusura bakmayın.

Bende doktordan geldim yeni çok zor geçti
İstanbul gidip gelmek bulantı istifra...
İlk defa ultrasyonda hareket ettiğini gordum.
Yaşım 36 olduğu için bizden harmony testi istedi doktorum.
Bahçeci 2500 TL civarı, gelab diye bir merkez 1500 TL istiyor.
1000 TL fark ikiside amerikaya gönderiyor bu fark nedir bilmiyorum.
Biraz içim buruldu haftaya kan vericem bulunma ilgili.
2 li, 3 lu testler ikizlerde sonuç vermeyeceği için bu önerildi.
Aranızda yaşayan var mı?fikri olan?

Kızlar şimdi geldim kontrolden ense kalınlığı , burun vs.. her şey yolunda. ikili test için de kan verdim haftaya alıcam sonucu gayet iyi geçti. Fakat cinsiyeti öğrenemedik malesef :) kordon bacak arasından geçmiş haftaya belki görürüz...

Merhaba arkadaşlar öncelikle hepiniz sağlıkla kavuşursunuz inşallah bebişlerinize

Ben de sizinle tüp bebeğe başladım fakat embriyolar dondurulunca transferim bu aya kaldı.. Ve yarın 3.tüp bebek transferim var Allah izin verirse. Öncesinde 2 düşüğüm var malesef

Sizden bir ricam var 41 hamile arkadaştan Ayete'l-Kürsi topluyorum 38 de kaldım:) aranızdan 3 kişi benim için birer Ayete'l Kürsi okuyabilir mi? Bu sefer hayırlısıyla sağlıkla kavuşayım inşallah diye

+1 daha ekle canım inş istediğin gibi olur her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…