Her türlü sakatat,midye, şarküteri ürünleri; sucuk salam sosis Vs. Çiğ et (cigkofte mesela) ,bitki çayları, hazır meyva suları ,kola gazoz asitli içecekler ..nane maydanoz gibi yeşillikler..yumurta çok iyi pişmiş olcak .sokak hayvanlarına elleme toprakla hasır neşir olma çıplak elle dokunma dedi bide.toxoplasmaya karşı. Disarda salata yeme evdedw sirkeli suyla cok iyiyika yesillikleri dedi.Aklıma gelenler bunlarHerhangi bi yasaklı listesi vermediler canım bize
Dedim ya dillerine düştük, hoca eşime şey dedi şöyle bir çilingir sofrası kur eşine de azıcık yiyip içsin dedi
Odadan çıkarken hemşire bol bol kan yapıcı şeyler ye dedi, aklıma düştü şimdi hocaya bi sorayım tabi.
Ben de okuycam namazda senin için canım İnşallah kabul olur.Merhaba arkadaşlaröncelikle hepiniz sağlıkla kavuşursunuz inşallah bebişlerinize
Ben de sizinle tüp bebeğe başladım fakat embriyolar dondurulunca transferim bu aya kaldı.. Ve yarın 3.tüp bebek transferim var Allah izin verirse. Öncesinde 2 düşüğüm var malesef
Sizden bir ricam var 41 hamile arkadaştan Ayete'l-Kürsi topluyorum 38 de kaldım:) aranızdan 3 kişi benim için birer Ayete'l Kürsi okuyabilir mi? Bu sefer hayırlısıyla sağlıkla kavuşayım inşallah diye
Ben de bir ara araştırmıştım ama bahçeci çok fazla istiyor aradaki farkı kendilerine alıyo olabilirler ben olsam diğerini seçerdim sanırım canım. Hassas olduğumuzu bildiklerinden, parayı ikinci planda değerlendireceğimizden emin olduklarından bu kadar fahiş fiyat çekiyorlar diye düşünüyorum.Merhaba...
Çok okuyamadim neler kusura bakmayın.
Bende doktordan geldim yeni çok zor geçti
İstanbul gidip gelmek bulantı istifra...
İlk defa ultrasyonda hareket ettiğini gordum.
Yaşım 36 olduğu için bizden harmony testi istedi doktorum.
Bahçeci 2500 TL civarı, gelab diye bir merkez 1500 TL istiyor.
1000 TL fark ikiside amerikaya gönderiyor bu fark nedir bilmiyorum.
Biraz içim buruldu haftaya kan vericem bulunma ilgili.
2 li, 3 lu testler ikizlerde sonuç vermeyeceği için bu önerildi.
Aranızda yaşayan var mı?fikri olan?
Merhaba arkadaşlaröncelikle hepiniz sağlıkla kavuşursunuz inşallah bebişlerinize
Ben de sizinle tüp bebeğe başladım fakat embriyolar dondurulunca transferim bu aya kaldı.. Ve yarın 3.tüp bebek transferim var Allah izin verirse. Öncesinde 2 düşüğüm var malesef
Sizden bir ricam var 41 hamile arkadaştan Ayete'l-Kürsi topluyorum 38 de kaldım:) aranızdan 3 kişi benim için birer Ayete'l Kürsi okuyabilir mi? Bu sefer hayırlısıyla sağlıkla kavuşayım inşallah diye
Canim bende okuyim hemen ismini bilsem daha iyiydi ama nasil dersen oyle okuumMerhaba arkadaşlaröncelikle hepiniz sağlıkla kavuşursunuz inşallah bebişlerinize
Ayyyy maşallah o fırlamaya , 13. Haftada harekete başlıyorlar mı yaw öyle , çok heyecanlı ama ya ....Bende şimdi drdan eve gidiyorum kızlar nasıl hopluyor firlama MasaAllah
O hemde nasıl Firil Firil dönüyoduAyyyy maşallah o fırlamaya , 13. Haftada harekete başlıyorlar mı yaw öyle , çok heyecanlı ama ya ....
Hareketlerini artık hissediyor Musun şende ?... Bide cinsiyetini öğrenebildiniz mi ?..
Bende okudum ama biraz geciktim sanırım :) su mübarek cuma günü Rabbim isteyen herkese versin, aminnnnE elfin48mollify babyinlove Çoklu alıntı yapamadım.
Çok teşekkür ederim kızlar sizinle tamamlamış oldum, Allah kabul eder inşallah
Her türlü sakatat,midye, şarküteri ürünleri; sucuk salam sosis Vs. Çiğ et (cigkofte mesela) ,bitki çayları, hazır meyva suları ,kola gazoz asitli içecekler ..nane maydanoz gibi yeşillikler..yumurta çok iyi pişmiş olcak .sokak hayvanlarına elleme toprakla hasır neşir olma çıplak elle dokunma dedi bide.toxoplasmaya karşı. Disarda salata yeme evdedw sirkeli suyla cok iyiyika yesillikleri dedi.Aklıma gelenler bunlar
E elfin48mollify babyinlove Çoklu alıntı yapamadım.
Çok teşekkür ederim kızlar sizinle tamamlamış oldum, Allah kabul eder inşallah
Bende şimdi drdan eve gidiyorum kızlar nasıl hopluyor firlama MasaAllah
Ben de bir ara araştırmıştım ama bahçeci çok fazla istiyor aradaki farkı kendilerine alıyo olabilirler ben olsam diğerini seçerdim sanırım canım. Hassas olduğumuzu bildiklerinden, parayı ikinci planda değerlendireceğimizden emin olduklarından bu kadar fahiş fiyat çekiyorlar diye düşünüyorum.
Evet canım kız gibi gözüküyor dediAklimizda ve dualarimizdasin canim insallah hersey yolunda gider ve en kisa surede aramiza katilirsin en kisa surede.
Ay soyledi mi cinsiyeti cok sevindimmmm insallah bizimde gösterir ler yaaa insan cok merak ediyor.tarama sonuclari ne zaman cikacakmis canim
Rabbim hayırlısı ile gönlüne göre versin canımAyyyyy insallah bizede oyle der haftaya "buyuk ihtimalle kiz gibi" :)) saka bi yana saglikla buyusunde icimde baska bisey istemem ama cok heyecanli bi durum
Cinsiyeti ogrenirken duser bayilirim heralde :))
Sağlığıyla gelinler insallahGünaydın kızlar ben de doktordan geldim doktor vitamin yazdı balık yağına gerek duymadı .ilacari kestim bizde kan sulandirilara d evam tabi.ve bize de KIZ a benziyor dedi
Canım evet malesef pahalı ama napalım insanı öyle korkutuyorlarki yapma zorunlulugu hissediyorsun benim yaşımda 35 olduğu için ileri yaş gebelik ve Tüp bebek olduğu için kendi hastanelerinde değil farklı bir görüntüleme merkezine yönlendirdiler. Çok şükür temiz çıktı. Önemli olan kendini kasma hiç . Güzel haberlerini bekliyoruz insallahMerhaba...
Çok okuyamadim neler kusura bakmayın.
Bende doktordan geldim yeni çok zor geçti
İstanbul gidip gelmek bulantı istifra...
İlk defa ultrasyonda hareket ettiğini gordum.
Yaşım 36 olduğu için bizden harmony testi istedi doktorum.
Bahçeci 2500 TL civarı, gelab diye bir merkez 1500 TL istiyor.
1000 TL fark ikiside amerikaya gönderiyor bu fark nedir bilmiyorum.
Biraz içim buruldu haftaya kan vericem bulunma ilgili.
2 li, 3 lu testler ikizlerde sonuç vermeyeceği için bu önerildi.
Aranızda yaşayan var mı?fikri olan?
Geçmiş olsunKızlar şimdi geldim kontrolden ense kalınlığı , burun vs.. her şey yolunda. ikili test için de kan verdim haftaya alıcam sonucu gayet iyi geçti. Fakat cinsiyeti öğrenemedik malesef :) kordon bacak arasından geçmiş haftaya belki görürüz...
Zehra er27 Selen_Ay kızlar çok saolun geç olur mu hiç
tabiki hepinizin dualarına talibim
İnşallah herşey güzel olur
Allah razı olsun canım aminnİnş kabul olur canım. Rabbim gönlünün muradını versin. Okudum
Sağol canım insaAllah hepimiz sağlıkla afiyetle alırız kucağımızaDediğim gibi canım doktor herhangi bi yasaklı listesi vermedi ama sormadan da yemem artık
Sanırım ben geç kaldım varsa eksik tamamlayabilirim
Aiii insan nasıl mutlu oluyor değil mi.
Eşim videoya çekti öyle ona bakıyoruz. Kalbi gup gup atıyo
Hayırlarla cinsiyetini öğrenip kucağınıza da alırsınız inş
Kopma bu topikten, helede bu arefelerde. Herkes çok yardımcı oluyor. Herkes birbirine dua ediyor. Küçük bi aile kurduk biz burdaZehra er27 Selen_Ay kızlar çok saolun geç olur mu hiç
tabiki hepinizin dualarına talibim
İnşallah herşey güzel olur
Sizi uzaktan takip ediyorum hepinize ayrı ayrı dua ediyorumKopma bu topikten, helede bu arefelerde. Herkes çok yardımcı oluyor. Herkes birbirine dua ediyor. Küçük bi aile kurduk biz burda
Sağol canım doktor sordu zaten ceviz yiyormusun ben gebe olduğumu ogrendigimden beri günde en 2 tANE yiyorum kavrulnamis badem ve fındıkta yiyorumBalık yağı vermediyse ceviz ye canım aynı etkiymis ben yemeye çalışıyorum bide bu tup bebekler genelde kız oluyo galiba benim çevremde gördüklerim hep öyle niye acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?