2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Her türlü sakatat,midye, şarküteri ürünleri; sucuk salam sosis Vs. Çiğ et (cigkofte mesela) ,bitki çayları, hazır meyva suları ,kola gazoz asitli içecekler ..nane maydanoz gibi yeşillikler..yumurta çok iyi pişmiş olcak .sokak hayvanlarına elleme toprakla hasır neşir olma çıplak elle dokunma dedi bide.toxoplasmaya karşı. Disarda salata yeme evdedw sirkeli suyla cok iyiyika yesillikleri dedi.Aklıma gelenler bunlar

Ben de okuycam namazda senin için canım İnşallah kabul olur.

Ben de bir ara araştırmıştım ama bahçeci çok fazla istiyor aradaki farkı kendilerine alıyo olabilirler ben olsam diğerini seçerdim sanırım canım. Hassas olduğumuzu bildiklerinden, parayı ikinci planda değerlendireceğimizden emin olduklarından bu kadar fahiş fiyat çekiyorlar diye düşünüyorum.

Canim bende okuyim hemen ismini bilsem daha iyiydi ama nasil dersen oyle okuum

Bende şimdi drdan eve gidiyorum kızlar nasıl hopluyor firlama MasaAllah
Ayyyy maşallah o fırlamaya , 13. Haftada harekete başlıyorlar mı yaw öyle , çok heyecanlı ama ya ....
Hareketlerini artık hissediyor Musun şende ?... Bide cinsiyetini öğrenebildiniz mi ?..

Ayyyy maşallah o fırlamaya , 13. Haftada harekete başlıyorlar mı yaw öyle , çok heyecanlı ama ya ....
Hareketlerini artık hissediyor Musun şende ?... Bide cinsiyetini öğrenebildiniz mi ?..
O hemde nasıl Firil Firil dönüyodu ama daha ben Hissedemiyorum yok Canim daha belli olmaz dedi

Dediğim gibi canım doktor herhangi bi yasaklı listesi vermedi ama sormadan da yemem artık

E elfin48 mollify babyinlove Çoklu alıntı yapamadım.

Çok teşekkür ederim kızlar sizinle tamamlamış oldum, Allah kabul eder inşallah

Sanırım ben geç kaldım varsa eksik tamamlayabilirim

Bende şimdi drdan eve gidiyorum kızlar nasıl hopluyor firlama MasaAllah

Aiii insan nasıl mutlu oluyor değil mi.
Eşim videoya çekti öyle ona bakıyoruz. Kalbi gup gup atıyo
Hayırlarla cinsiyetini öğrenip kucağınıza da alırsınız inş

Sağol canım vallahi bende öyle düşünüyorum.birde sizlere danışmak.istedim.
Aynı düşünüyoruz büyük.ihtimal gelabi tercih edicem.
Cok. Sagol

Evet canım kız gibi gözüküyor dedi kan sonuçlarını bugün aldım çok şükür temiz çıktı
Ayyyyy insallah bizede oyle der haftaya "buyuk ihtimalle kiz gibi" :)) saka bi yana saglikla buyusunde icimde baska bisey istemem ama cok heyecanli bi durum
Cinsiyeti ogrenirken duser bayilirim heralde :))
Rabbim hayırlısı ile gönlüne göre versin canım
Günaydın kızlar ben de doktordan geldim doktor vitamin yazdı balık yağına gerek duymadı .ilacari kestim bizde kan sulandirilara d evam tabi.ve bize de KIZ a benziyor dedi
Sağlığıyla gelinler insallah
Canım evet malesef pahalı ama napalım insanı öyle korkutuyorlarki yapma zorunlulugu hissediyorsun benim yaşımda 35 olduğu için ileri yaş gebelik ve Tüp bebek olduğu için kendi hastanelerinde değil farklı bir görüntüleme merkezine yönlendirdiler. Çok şükür temiz çıktı. Önemli olan kendini kasma hiç . Güzel haberlerini bekliyoruz insallah
Geçmiş olsun haha seninki Nazlı çıktı desene seni biraz daha bekleticek. Seninde güzel haberlerini bekliyoruz

Sağol canım insaAllah hepimiz sağlıkla afiyetle alırız kucağımıza

Kopma bu topikten, helede bu arefelerde. Herkes çok yardımcı oluyor. Herkes birbirine dua ediyor. Küçük bi aile kurduk biz burda
Sizi uzaktan takip ediyorum hepinize ayrı ayrı dua ediyorum saol canım

ama cesaretim kırıldı malesef iki kere hamileyim deyip kaybedince şimdi biraz korkarak devam ediyorum Allah korktuklarımıza uğratmasın inşallah herkesin kucağı hayırlı sağlıklı bebişlerle dolsun

Gunaydinnnn kizlarrr biz bebiklerimle ilk gezmemize çıktık babaanneye geldik. 3 saatlik yol bile cok yordu sanirim biz artik hic evden cikamicaz. Yatagi yadirgayincada sabaha kadar uyuyamadik... Bu arada bugun 200 lu gunler bitti cok mutlu oldum darisi cift rakama dusmeye artik

Balık yağı vermediyse ceviz ye canım aynı etkiymis ben yemeye çalışıyorum bide bu tup bebekler genelde kız oluyo galiba benim çevremde gördüklerim hep öyle niye acaba
Sağol canım doktor sordu zaten ceviz yiyormusun ben gebe olduğumu ogrendigimden beri günde en 2 tANE yiyorum kavrulnamis badem ve fındıkta yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…