2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Kizlar beslenme durumunuz nasil ben ana ogunlerde cok zorlaniyorum bulantidan bisey yiyemiyorum ya

Ben 3 gun oldu bulantim kesildi, köfte ve balık yiyebilir oldum. Yasaklara fazla takilmiyorum, canim istedi mi fanta ictim, balığın yaninda az birşey roka yedim, salam yediğim oluyor, çok açık kahve haftada bir iki içiyorum. Beslenmeyi paranoya şekline getirmek istemiyorum, zaten yeterince sakindigim şeyler var.

kizlar merhaba, dünden beri midem cok kotu top gibi sismis surekli bi geyirme hali yemek yiyemiorum surekli bulanti. buna ne iyi gelir?? yemek yiyemiyorum ekmek zeytin o bile kotu yapiyo bi akil verin

Aynı durumdayım kızlar yemek yemek adeta bi işkence bogurmeden yiyemiyorum hiç bişey yemesem aramam hersey pis kokuyo drum çok zayiflamissin serum takviyesi gerekebilir dedi

Ya herkeste varmis ayni durum esim artik ne yapayim ne getireyim soyle bisey ye diyo ama gordugum an midem havada yutana kadar akla karayi seciyorum hicbiseyde iyi gelmiyo

Ben zaten kiloluyum, keske verseydim, aksine 2 kilo aldim)))
Canim bende hic vermedim kilo aldim aksine. 64 le tedaviye baslamistim suan 67 68 kiloyum.
Ya herkeste varmis ayni durum esim artik ne yapayim ne getireyim soyle bisey ye diyo ama gordugum an midem havada yutana kadar akla karayi seciyorum hicbiseyde iyi gelmiyo
Herkes perisan galiba ya benimde bazen cok yogun oluyor bulanti ama aclikta fazla olunca mecburen yiyorum. Zorluyorum kendimi. Sukur yine

Bende kiloluydum kızlar ama baya verdim 8 kg kadar aslında en çok istediğim şeydi Zayıflamak ama halsizlik oluyo dr 4 aya kadar önemli değil ama sonra Yemen şart çocuk için dedi ama ben şu an hiç bişey görmek de yemek de istemiyorum insaAllah duzeliriz

Canim bende hic vermedim kilo aldim aksine. 64 le tedaviye baslamistim suan 67 68 kiloyum.

Herkes perisan galiba ya benimde bazen cok yogun oluyor bulanti ama aclikta fazla olunca mecburen yiyorum. Zorluyorum kendimi. Sukur yine
Ben tedavi baslandigindan tam 7 kilo aldım cnm yaa, 2 kilo dediğim, son zamanlarda alinan)

Ya bende su son 1 haftadır yediğim herşeyi çıkarasım var. Yemek yemekten korkar oldum helede akşam yemeklerinde çok zorlanmaya başladım

Aynen canım bende çok sıkmiyorum kendimi canımın istediğini abartmadan yemeye çalışıyorum
Aynı durumdayım kızlar yemek yemek adeta bi işkence bogurmeden yiyemiyorum hiç bişey yemesem aramam hersey pis kokuyo drum çok zayiflamissin serum takviyesi gerekebilir dedi
Sevdiğin şeyleri yemeye çalış zordur muhakkak ama
Valla bende 5 kilo vermişim
Oy oy oy anam bende habire alıyorum napıyım diye düşünüyorum bendeki de tam bi ayrılık halbuki her zaman yediğim kadar yiyorum tatlı yemem hiç ama yok alıyorum yinede hem size üzülüyorum hem kendime
Kızlar bugün kontrole gittim.kanamadan sonra korka korka.. cücüklerim bana el salladı hareketlenmeye baslamislar nasıl sevindim anlatamam çok Şükür Rabbime
Çok şükür canim
Ben zaten kiloluyum, keske verseydim, aksine 2 kilo aldim)))
nacak biz böyle

1 kilo da ben aldim. Ben de hic bulanti yok sukur o yuzden yiyorum simdi ama benim sıkıntim gece yemeleri. Tedaviye baslamadan bir ay once endoskopi yapilmisti ve midemde ulser, gastrit ve helicobakter cikmisti. İlac kullandim ama tedavi basliyo diye bir kismini biraktim. Benim acikinca midem guruldamaz tersine kotu bir agri girer ve hemen yemek yemem gerekir o yuzden geceleri uc kere kalkip yiyip yatiyorum. Uykularim perisan oldu simdiden

Ben tedavi baslandigindan tam 7 kilo aldım cnm yaa, 2 kilo dediğim, son zamanlarda alinan)
Olsun canim bebekler saglam olsun saglikli olsun da önemli olan o biz bir sekilde veririz kilolari... Zaten bebekler dogunca peslerinde kosarken gidecek hepsi... Senin kontrol ne zaman canim? Yapildi mi 2 li test falan

Olsun canim bebekler saglam olsun saglikli olsun da önemli olan o biz bir sekilde veririz kilolari... Zaten bebekler dogunca peslerinde kosarken gidecek hepsi... Senin kontrol ne zaman canim? Yapildi mi 2 li test falan
Ikili test haftaya cnm. Kontrole her hafta gidiyorum ben zaten, başka türlü rahat olamıyorum) Fetal doppler siparişi verdim, inşallah işimi görür, ozaman ayda bir iki giderim)

Ikili test haftaya cnm. Kontrole her hafta gidiyorum ben zaten, başka türlü rahat olamıyorum) Fetal doppler siparişi verdim, inşallah işimi görür, ozaman ayda bir iki giderim)
Iyimis canimmsenden bekliyordum bunu zaten rahat edersin insallah... Kanama yok artik dimi? Bizimde olcumler yapilacak haftaya cumartesi insallah. Biz 3 hafta olcak bu kez zor dayandim ama dayandim az kaldi artik. Cinsiyet demediler demi daha?bizim doktor haftaya belki belli olur dedi. Ama cinsyetten cok olcumleri merak ediyorum insallah hersey yolunda gider

Kizlar slm size birşey sorabilirmiyim.benim transferim 17 şubat en son çarşamba günü 7+3 de kalp atışını duyduk.ama 6 mm idi bebisim. Dr um geriden geliyor dedi .bir hafta sonraya tekrar çağırdı.sizce bu durumdan korkmaliyim.bu durumun aynısını yaşayan varmı.çok korkuyorum.13 yıl sonraki ilk mucizem benim bu.çok endiseliyim.sizi rahatsız ettiysem kusura bakmayın..

Canim hayirli olsun aklimda mm cok kalmadi ama kalp atisini duyduguna gore icini rahat tut canim. Her bebegin gelisimi farkli mesela umut diye arkadasimiz benden iki gun once transfer oldu ama bebisleri benimkinden 1 hafta ilerideler ama her ikimizinki de saglikli devam ediyor. İnsallah seninki de saglikli sihatli buyumeye devam ederi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…