2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

cok tesekkur ederim canım cok sagolasın

Canım korkma benimde dişim agiriyordu geriye gitmişti sonra iyi beslen 4 gun one geçti içini ferah tut ve gözün aydın yüzün hep gülsün canım

Gezmelere gitmisiz :)
Nasıl geçti?

Kizlar beslenme durumunuz nasil ben ana ogunlerde cok zorlaniyorum bulantidan bisey yiyemiyorum ya

Bende çok zorlaniyorum.en iyi şey peynirli ve kaşarlı tost bana :)
Ya bende su son 1 haftadır yediğim herşeyi çıkarasım var. Yemek yemekten korkar oldum helede akşam yemeklerinde çok zorlanmaya başladım

Yemek deyince beynim dönüyor hep kuru şeyler yiyesim var.balık köfte tavuk duyunca fenalasiyorum.ki o kadar etçil bir insandı ki.geçecek herkes 4. Ayda biranda kesilecek diyor.

Çok iyiymis ya.Senin bitmiş yemeyke sorun insh darısı başımıza.
Bende canım ne isterse az az yiyorum.
Yeter ki istesin.

kizlar merhaba, dünden beri midem cok kotu top gibi sismis surekli bi geyirme hali yemek yiyemiorum surekli bulanti. buna ne iyi gelir?? yemek yiyemiyorum ekmek zeytin o bile kotu yapiyo bi akil verin

Genelde benimde böyle sikintim var hepimizin olduhu gibi doktorum gavisgon yazdı.daha denenedim yarın alicam insh.

Kızlar bugün kontrole gittim.kanamadan sonra korka korka.. cücüklerim bana el salladı hareketlenmeye baslamislar nasıl sevindim anlatamam çok Şükür Rabbime

Çok sukur canım zor zamanlar yaşadım gelmiş geçmiş olsun.
Allahım yaşatmasını bir daha.

Çok geçmiş olsun canım.
Bu hamilelik mideyle sorunlu direkt ya bulanıyor ya yanıyor ta agriyor
Benim hiç sorunum yoktur
Ki sen haliyle daha zorlanıyorsundur.
Allahım şifa güç versin.

Bende arkadaşlarıma katılıyorum
Kese ve kalp atışı duyulmuş aradan önden arada geriden gelebilirler
Gönlümüzü ferah tütün mümkün olduğunca tadını çıkarın.
Tedirgin olmamak elde değil ama anı kaçıyoruz.
İnsh herseyguzelolcak...

Canım korkma benimde dişim agiriyordu geriye gitmişti sonra iyi beslen 4 gun one geçti içini ferah tut ve gözün aydın yüzün hep gülsün canım
Canim allah razı olsunnnnnn çok sagollll inşallah hepimizin yüzü gülsün canimmm insallahhhhh

Cok sukur canim yol cok yordu dun pestilim cikmisti ama degisiklik oldu 4 aydir hic sehir diisna cikmamistik. Babaanne hala amca ziyareti yapti bebislerim baya guzel ve ozel hissettik ama 3 saatlik yolda perisan oldum 3 hafta sonra kendi memleketime gidicez 5 6 saat yandım yani
Kizlar benim cok aglayasim geliyor herseye varmi boyle durumlar
Ay ben cok duygusuzum yaaa onceden herseye aglardım simdi hic oyle değilim yaaaa

Ay Bide etrafimdaki akil kupleri susturmak icin demezmi bukadar cok aglama bebege bisey olur diye hepten kopuyorum buvsefer hickira hickira agliyorum hic oyle denirmi yani :)

Ben de odunlastim, aglamiyorum bayadir)))
aynı duurmdayım canım yaa
Ay Bide etrafimdaki akil kupleri susturmak icin demezmi bukadar cok aglama bebege bisey olur diye hepten kopuyorum buvsefer hickira hickira agliyorum hic oyle denirmi yani :)
canım dinleme kimseyi ya insanı paranoyak yapar bunlar...bebişlerimiz artık sımskı bağlı bize hiç bir yere gimezler öyle ağlamayla falan....

Kızlar forumda şu linki paylaşmışlar
http://www.haftahaftahamilelik.gen.tr/hamilelikte-online-cinsiyet-testi.html
Bnm kız çıktı Sağlıklı olsun yeterki de işin esprisi işte

Bu arada kızlar bgn kü muayenemizde ilk defa hareket ederken gördük , elhamdulillah o da ayrı bir heyecanmış , bu hamilelikte her kontrol ayrı endişe ayrı heyecan imiş şu 11 haftada bunu anladım

Benim de kız çıktı. Çin takviminde de kız çıkmıştı. Karnımı gören teyzelerde kızımız olacak diyorlar :) sağlıklı ömürlü olsunlar inşallah. ..
Slm cici anneler kızlar banada dua edin bu hafta güzel haberlerle doneyim doktordan.bebisim büyümüş olsun.ve 13 yıllık mucizeme kavusayim..
Rabbim gönlüne göre versin canım içini ferah tut inşallah. Dualarımız seninle
umuttttt canım yolculuk cidden zor oluyor biz eşimle bu sefer uzun yolculukları yasakladık doktorum sorun olmaz desede. Geçen sefer memlekete giderken doktorum bize saat başı 15 dk duraklayip yavaş yürüyüş yap dedi. Sana da söylemek istedim aman dikkat et canım benim

Annişler nasılsınız görüşmeyeli
Hafta sonu benim için fenaydı ama sanırım artık yeni ilaçlarım iyi geliyor ki şükür daha iyi gibiyim

Hadi gözün aydın ne güzel bebeişin hareketlerini görmüşsünüz.

Ben nette cinsiyet testi gördüm ne kadar doğru çıkar bilmiyorum ama kendim de yapmadım daha....
Bi kaba karbonat koyuyorsunuz. Sabah idrarınızı da başka kaba alıp, karbonatın üstüne döküyorsunuz. Eğerki üstü beyaz beyaz köpük köpük olursa erkek. Köpürmezse ya da sabun köpüğü gibi köpürüp de geçerse de kız oluyormuş. Yabancılar hep yapıyor bunu

Slm cici anneler kızlar banada dua edin bu hafta güzel haberlerle doneyim doktordan.bebisim büyümüş olsun.ve 13 yıllık mucizeme kavusayim..

Hayırlı haberlerle dönersin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…