cok tesekkur ederim canım cok sagolasınCanim hayirli olsun aklimda mm cok kalmadi ama kalp atisini duyduguna gore icini rahat tut canim. Her bebegin gelisimi farkli mesela umut diye arkadasimiz benden iki gun once transfer oldu ama bebisleri benimkinden 1 hafta ilerideler ama her ikimizinki de saglikli devam ediyor. İnsallah seninki de saglikli sihatli buyumeye devam ederi.
cok tesekkur ederim canım cok sagolasın
Kese ve kalp atışını duymuşsun ya. Bunlar çokk büyük nimet bencede. Şimdi güzel güzel beslenme zamanı. Sen moral olarak yüksek olki bebişinde büyüsün :)cok tesekkur ederim canım cok sagolasın
Teşekkürler canım sagolasin.Kese ve kalp atışını duymuşsun ya. Bunlar çokk büyük nimet bencede. Şimdi güzel güzel beslenme zamanı. Sen moral olarak yüksek olki bebişinde büyüsün :)
Canım korkma benimde dişim agiriyordu geriye gitmişti sonra iyi beslen 4 gun one geçti içini ferah tut ve gözün aydın yüzün hep gülsün canımKizlar slm size birşey sorabilirmiyim.benim transferim 17 şubat en son çarşamba günü 7+3 de kalp atışını duyduk.ama 6 mm idi bebisim. Dr um geriden geliyor dedi .bir hafta sonraya tekrar çağırdı.sizce bu durumdan korkmaliyim.bu durumun aynısını yaşayan varmı.çok korkuyorum.13 yıl sonraki ilk mucizem benim bu.çok endiseliyim.sizi rahatsız ettiysem kusura bakmayın..
Gunaydinnnn kizlarrr biz bebiklerimle ilk gezmemize çıktık babaanneye geldik. 3 saatlik yol bile cok yordu sanirim biz artik hic evden cikamicaz. Yatagi yadirgayincada sabaha kadar uyuyamadik... Bu arada bugun 200 lu gunler bitti cok mutlu oldum darisi cift rakama dusmeye artik
Kizlar beslenme durumunuz nasil ben ana ogunlerde cok zorlaniyorum bulantidan bisey yiyemiyorum ya
Ya bende su son 1 haftadır yediğim herşeyi çıkarasım var. Yemek yemekten korkar oldum helede akşam yemeklerinde çok zorlanmaya başladım
Ben 3 gun oldu bulantim kesildi, köfte ve balık yiyebilir oldum. Yasaklara fazla takilmiyorum, canim istedi mi fanta ictim, balığın yaninda az birşey roka yedim, salam yediğim oluyor, çok açık kahve haftada bir iki içiyorum. Beslenmeyi paranoya şekline getirmek istemiyorum, zaten yeterince sakindigim şeyler var.
kizlar merhaba, dünden beri midem cok kotu top gibi sismis surekli bi geyirme hali yemek yiyemiorum surekli bulanti. buna ne iyi gelir?? yemek yiyemiyorum ekmek zeytin o bile kotu yapiyo bi akil verin
Kızlar bugün kontrole gittim.kanamadan sonra korka korka.. cücüklerim bana el salladı hareketlenmeye baslamislar nasıl sevindim anlatamam çok Şükür Rabbime
1 kilo da ben aldim. Ben de hic bulanti yok sukur o yuzden yiyorum simdi ama benim sıkıntim gece yemeleri. Tedaviye baslamadan bir ay once endoskopi yapilmisti ve midemde ulser, gastrit ve helicobakter cikmisti. İlac kullandim ama tedavi basliyo diye bir kismini biraktim. Benim acikinca midem guruldamaz tersine kotu bir agri girer ve hemen yemek yemem gerekir o yuzden geceleri uc kere kalkip yiyip yatiyorum. Uykularim perisan oldu simdiden
Kizlar slm size birşey sorabilirmiyim.benim transferim 17 şubat en son çarşamba günü 7+3 de kalp atışını duyduk.ama 6 mm idi bebisim. Dr um geriden geliyor dedi .bir hafta sonraya tekrar çağırdı.sizce bu durumdan korkmaliyim.bu durumun aynısını yaşayan varmı.çok korkuyorum.13 yıl sonraki ilk mucizem benim bu.çok endiseliyim.sizi rahatsız ettiysem kusura bakmayın..
Canim allah razı olsunnnnnn çok sagollll inşallah hepimizin yüzü gülsün canimmm insallahhhhhCanım korkma benimde dişim agiriyordu geriye gitmişti sonra iyi beslen 4 gun one geçti içini ferah tut ve gözün aydın yüzün hep gülsün canım
Canimmmm inşallah inşallahBende arkadaşlarıma katılıyorum
Kese ve kalp atışı duyulmuş aradan önden arada geriden gelebilirler
Gönlümüzü ferah tütün mümkün olduğunca tadını çıkarın.
Tedirgin olmamak elde değil ama anı kaçıyoruz.
İnsh herseyguzelolcak...
Ben demin,Kizlar benim cok aglayasim geliyor herseye varmi boyle durumlar
Cok sukur canim yol cok yordu dun pestilim cikmisti ama degisiklik oldu 4 aydir hic sehir diisna cikmamistik. Babaanne hala amca ziyareti yapti bebislerim baya guzel ve ozel hissettik ama 3 saatlik yolda perisan oldum 3 hafta sonra kendi memleketime gidicez 5 6 saat yandım yaniGezmelere gitmisiz :)
Nasıl geçti?
Bende çok zorlaniyorum.en iyi şey peynirli ve kaşarlı tost bana :)
Yemek deyince beynim dönüyor hep kuru şeyler yiyesim var.balık köfte tavuk duyunca fenalasiyorum.ki o kadar etçil bir insandı ki.geçecek herkes 4. Ayda biranda kesilecek diyor.
Çok iyiymis ya.Senin bitmiş yemeyke sorun insh darısı başımıza.
Bende canım ne isterse az az yiyorum.
Yeter ki istesin.
Genelde benimde böyle sikintim var hepimizin olduhu gibi doktorum gavisgon yazdı.daha denenedim yarın alicam insh.
Çok sukur canım zor zamanlar yaşadım gelmiş geçmiş olsun.
Allahım yaşatmasını bir daha.
Çok geçmiş olsun canım.
Bu hamilelik mideyle sorunlu direkt ya bulanıyor ya yanıyor ta agriyor
Benim hiç sorunum yoktur
Ki sen haliyle daha zorlanıyorsundur.
Allahım şifa güç versin.
Ay ben cok duygusuzum yaaa onceden herseye aglardım simdi hic oyle değilim yaaaaKizlar benim cok aglayasim geliyor herseye varmi boyle durumlar
aynı duurmdayım canım yaaBen de odunlastim, aglamiyorum bayadir)))
canım dinleme kimseyi ya insanı paranoyak yapar bunlar...bebişlerimiz artık sımskı bağlı bize hiç bir yere gimezler öyle ağlamayla falan....Ay Bide etrafimdaki akil kupleri susturmak icin demezmi bukadar cok aglama bebege bisey olur diye hepten kopuyorum buvsefer hickira hickira agliyorum hic oyle denirmi yani :)
Canim, hele sen hiiicc ağlama, seninki maşallah, doktora inat aldi da tuttu))Ay Bide etrafimdaki akil kupleri susturmak icin demezmi bukadar cok aglama bebege bisey olur diye hepten kopuyorum buvsefer hickira hickira agliyorum hic oyle denirmi yani :)
Aynen canim masallah kuzum annesi gibi guclu cikti doktora v3 babasina inat :)Canim, hele sen hiiicc ağlama, seninki maşallah, doktora inat aldi da tuttu))
Benim de kız çıktı. Çin takviminde de kız çıkmıştı. Karnımı gören teyzelerde kızımız olacak diyorlar :) sağlıklı ömürlü olsunlar inşallah. ..Kızlar forumda şu linki paylaşmışlar
http://www.haftahaftahamilelik.gen.tr/hamilelikte-online-cinsiyet-testi.html
Bnm kız çıktıSağlıklı olsun yeterki de işin esprisi işte
Bu arada kızlar bgn kü muayenemizde ilk defa hareket ederken gördük , elhamdulillah o da ayrı bir heyecanmış , bu hamilelikte her kontrol ayrı endişe ayrı heyecan imiş şu 11 haftada bunu anladım
Rabbim gönlüne göre versin canım içini ferah tut inşallah. Dualarımız seninleSlm cici anneler kızlar banada dua edin bu hafta güzel haberlerle doneyim doktordan.bebisim büyümüş olsun.ve 13 yıllık mucizeme kavusayim..
Kızlar forumda şu linki paylaşmışlar
http://www.haftahaftahamilelik.gen.tr/hamilelikte-online-cinsiyet-testi.html
Bnm kız çıktıSağlıklı olsun yeterki de işin esprisi işte
Bu arada kızlar bgn kü muayenemizde ilk defa hareket ederken gördük , elhamdulillah o da ayrı bir heyecanmış , bu hamilelikte her kontrol ayrı endişe ayrı heyecan imiş şu 11 haftada bunu anladım
Slm cici anneler kızlar banada dua edin bu hafta güzel haberlerle doneyim doktordan.bebisim büyümüş olsun.ve 13 yıllık mucizeme kavusayim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?