Benim de kız çıktı. Çin takviminde de kız çıkmıştı. Karnımı gören teyzelerde kızımız olacak diyorlar :) sağlıklı ömürlü olsunlar inşallah. ..
Rabbim gönlüne göre versin canım içini ferah tut inşallah. Dualarımız seninle
umuttttt canım yolculuk cidden zor oluyor biz eşimle bu sefer uzun yolculukları yasakladık doktorum sorun olmaz desede. Geçen sefer memlekete giderken doktorum bize saat başı 15 dk duraklayip yavaş yürüyüş yap dedi. Sana da söylemek istedim aman dikkat et canım benim
Zaten sadece hazırlık isim bulma icin istiyorum ogrenmeyi. Esim hep 1 kiz 1 erkek diyordu ben 2 erkek diyordum aslinda gonlumden gecen 1 kiz 1 erkek tabiki. Ama niyeyse 2 erkek gibi geliyor bana. Yani icimden gecenle istedigim bir degil Cok merak ediyorum kiz olunca hemen belli olmaz diyorlar ama herkesin belli oluyor masallah insallah bizimde belli olur cumartesi. Herseyden onemli olan olcumler normal ciksin da. Cinsiyetleri sonraya kalsada olurRabbim hayırlarla kucağına almayı nasip etsin inş. bebeğini
Annelerin hissiyatı bilir diyorlar ama bazen istediklerimizle içimize doğanı çarpıştırıyoruz gibime geliyor benimde....
Ama tahmin konusunda babalar bu konuda iyimiş etraftakiler ve çocuklar bu konularda hemen hemen hiç yanılmıyorlarmış.
Her ne olursa olsun sağlıklı ve hayırlarla gelsinler kucağımıza amaa cinsiyetini de bir an önce öğrenelim ki hazırlık yapcaz
Zaten sadece hazırlık isim bulma icin istiyorum ogrenmeyi. Esim hep 1 kiz 1 erkek diyordu ben 2 erkek diyordum aslinda gonlumden gecen 1 kiz 1 erkek tabiki. Ama niyeyse 2 erkek gibi geliyor bana. Yani icimden gecenle istedigim bir degil Cok merak ediyorum kiz olunca hemen belli olmaz diyorlar ama herkesin belli oluyor masallah insallah bizimde belli olur cumartesi. Herseyden onemli olan olcumler normal ciksin da. Cinsiyetleri sonraya kalsada olur
Daha öğrenmedik canım bizim de cumartesi inş. Yanlış anlaşılma oldu galibaNaz_musti canimm saglikla gelsin kizmis bebegin ne zaman ogrendin?bizde cumartedi gidicez insallah belli olur yaaa... Ikili test yaptirdin mi ikizlerde cin takvimi nasil oluyor ki? Canim kuzenin dugunu var mecbur bur kez daha gidicez bir daha bayrama kadar gitmicez zaten. Ama iyi dedin bundan sonra durup yürüyelim oyle devam edeim
Aminn canım bizim randevu cumartesi inşRabbim hayırlarla kucağına almayı nasip etsin inş. bebeğini
Annelerin hissiyatı bilir diyorlar ama bazen istediklerimizle içimize doğanı çarpıştırıyoruz gibime geliyor benimde....
Ama tahmin konusunda babalar bu konuda iyimiş etraftakiler ve çocuklar bu konularda hemen hemen hiç yanılmıyorlarmış.
Her ne olursa olsun sağlıklı ve hayırlarla gelsinler kucağımıza amaa cinsiyetini de bir an önce öğrenelim ki hazırlık yapcaz
Evet canim 11 ile 14 hafta arası yapılıyorKızlar 13+0 da kontrolüm var 13+2 de tarama testi için hastaneye gideceğim geç olmuyor değil mi? 14. Haftaya kadar yapılabiliyor yazıyor İnternete ama güvenmedim. Sizin doktorlariniz ne zaman yaptırmanızı söyledi?
Kızlar 13+0 da kontrolüm var 13+2 de tarama testi için hastaneye gideceğim geç olmuyor değil mi? 14. Haftaya kadar yapılabiliyor yazıyor İnternete ama güvenmedim. Sizin doktorlariniz ne zaman yaptırmanızı söyledi?
Ayyy olmaz oyle birsey yaa düşünsen e benim ikiz ya simdi doktor diyor ki iki erkek ben herseyi aliyorum mavi mavi. Bebekler bir doguyor iki kizbaya komik olur. Canim artik ayrıntılı ultrason var ya o yuzden pek oyle birsey olmaz. Cunku orada testisleri yada yumurtaliklari bile inceleniyormus. O yuzden en gece 18 20 de kesinlesir. Rabbim hayirlisi ile nasip etsinde o gunleri.Zaten burda hepimiz hazırlık için istiyoruzdur canım öğrenmeyi
Kız göstermez erkek gösterir meselesi tamamen hurafe canım. Annem kardeşimin cinsiyetini öğrenmeye gittiğinde kardeşim hiiiç saklamamış göstermiş. Yengem kendi oğlunun cinsiyetini öğrenmeye gittiğinde de o kadar kolay öğrenememişti. Gerçi bu söylediklerim baya öncesi ama olsun.
Ben doktorların erkek diyipte doğumda süpriz kız çıkması olayına takığım en çok. Çoook okudum burda öyle enstantaneler ve çevremde de çok duydum bunu. Bi tek böyle bi süprizden korkuyorum bençünki insan kendini hazırlıyor herşeyiyle sonra bi bakıyorsun aaa
Canim sanirim ben basini okumadim muhabbetinallah soyletti galiba kiz mi geliyor neDaha öğrenmedik canım bizim de cumartesi inş. Yanlış anlaşılma oldu galiba
Canim benimde 12+4 te kontrolüm cumartesi gunu insallah rabbimin izniyle. Doktoruna guven o gun yapacaktir insallah. Birde ben cok onemsemiyorum allah korusun kotu ciksa da birsey yapacak değilim ama insan yinede merak ediyor.Kızlar 13+0 da kontrolüm var 13+2 de tarama testi için hastaneye gideceğim geç olmuyor değil mi? 14. Haftaya kadar yapılabiliyor yazıyor İnternete ama güvenmedim. Sizin doktorlariniz ne zaman yaptırmanızı söyledi?
Canim ben 3 haftayi bile cok buldum ya sen iyi dayaniyorsun.bencede baska bir doktorla gorusup ayrintilari ogrenmelisin. Sonucta herseyi bilmek istiyoruz ilk bebeğimiz bunlar. Ben de eger doktorum 3 4 hafta derse baska bir doktor daha bulucam. Birde dogum olayi da arrik dusunduruyor. Bakalim su 17 18 lee gelsin iyice arastirmaya baslicamİşin ilginci ne biliyormusun ben de bu taramaların 14. haftaya kadar yapıldığını internetten öğrendim ve doktorum beni 14. haftada çağırdı. Bir ay attı yani.
Daha önceki konularda bir daha 1 ay attırmıcam demiştim. Ama daha ilk kontrolümüzde aman dedim. Küçücük oda zaten içerde eşim ve ben hariç en az 6 kişi var, içeri girip çıkanlar hariç. Hoca kendi asistanıyla lak lakta. Bebeğimin ne boyunu ölçtüler ne kaç haftalık olduğunu söylediler. Zahmet oldu bi tam da net olmayan ultrason görüntüsünü verdiler ki zaten hoca bi yerde oturdu başka bir doktor baktı ultrasona.
Hastaneden çıkınca eşime dedim bu böyle olmaz hoca bizi sürekli böyle 1 ay atacaksa ve oda bu kadar kalabalık olup adam gibi ilgilenmiceklerse özel hastaneye de gitmek istiyorum dedim. Hiç ikilemedi Allahtan. Sonra araştırmış kendi de. Diğer arkadaşları 2 haftada bir gidiyorlarmış doktora ki küçümsemiyorum ama onların ki tüp bebek bile değil, sonuçta daha hassas durumda olduğumuzu düşünüyorum. Eşimde dedi tamam hocayı bırakmayalım ama özele de sürekli gidelim en azından içimiz rahat olur hem de 2 hafta arayla kontrol edilmiş olursun dedi.
Yani işin özü (çoook uzattım)olursa benim tarama 14. haftada olacak. Hatta onu da iyice araştırmayı düşünüyorum eğer ki 14. haftada olmuyorsa o taramalar doktorun yerine ben düşünüp 1 hafta erken gidicem muayeneye. Arkadaş kadın doğumculardan bi yüzüm gülmicek benim ya
Ayyy olmaz oyle birsey yaa düşünsen e benim ikiz ya simdi doktor diyor ki iki erkek ben herseyi aliyorum mavi mavi. Bebekler bir doguyor iki kizbaya komik olur. Canim artik ayrıntılı ultrason var ya o yuzden pek oyle birsey olmaz. Cunku orada testisleri yada yumurtaliklari bile inceleniyormus. O yuzden en gece 18 20 de kesinlesir. Rabbim hayirlisi ile nasip etsinde o gunleri.
Canim sanirim ben basini okumadim muhabbetinallah soyletti galiba kiz mi geliyor ne
Canim benimde 12+4 te kontrolüm cumartesi gunu insallah rabbimin izniyle. Doktoruna guven o gun yapacaktir insallah. Birde ben cok onemsemiyorum allah korusun kotu ciksa da birsey yapacak değilim ama insan yinede merak ediyor.
Canim ben 3 haftayi bile cok buldum ya sen iyi dayaniyorsun.bencede baska bir doktorla gorusup ayrintilari ogrenmelisin. Sonucta herseyi bilmek istiyoruz ilk bebeğimiz bunlar. Ben de eger doktorum 3 4 hafta derse baska bir doktor daha bulucam. Birde dogum olayi da arrik dusunduruyor. Bakalim su 17 18 lee gelsin iyice arastirmaya baslicam
Neden oyle dedin canim ya niye naaip olmasin...bizim mecbur sezeryan olacak canim ya baska secenek yok. Hayirlisi diyorum artik. Bebekler saglikla gelsinde varsin sezeryan olsun...ben memorial a gidiyorum hastane fiyatlari cok ucuk yoksa doktorumdan cok memnunum. Ama internete arastiriyorum herseye ekstra aliyorlarmis.Umarım ayrıntılı ultrason nasip olur. Bu gidişle ben ondan da şüpheliyim.
Ayrıca canım daha 4 hafta beklemicem dediğim gibi 2 hafta sonra özelde doktora gidicem. Ondan 2 hafta sonra zaten fakültedeki doktor randevum geliyor. Yani 2 haftada dönüşümlü olarak özel hastane ve fakülte olarak devam edicem.
Tabiki doğum için araştırma yapman önemli canım. Ben de araştırıyorum tabi Doğal doğum yöntemlerine bakıyorum. Ama senin bebişler var o yüzden daha çok araştırman lazım
Benimde kiz çıktıiiiiKizLar gunaydinnn bebis bu sabah uyutmadi beni ve gece cok gec yatmisytim misafirimiz var erken yatamiyorum cok yorgunum coookkkk
Bu arada o testi kim yapsa kiz cikiyor galiba :)))
Ben yaptım erkek çıktı, çin falı da erkek çıktı ama babası kız istiyo çok fazla oldu mu bu şimdi:)KizLar gunaydinnn bebis bu sabah uyutmadi beni ve gece cok gec yatmisytim misafirimiz var erken yatamiyorum cok yorgunum coookkkk
KizLar gunaydinnn bebis bu sabah uyutmadi beni ve gece cok gec yatmisytim misafirimiz var erken yatamiyorum cok yorgunum coookkkk
Fakülte çok mu uzak kalıyor sana umutcum? Hani fakülteye mi gitsen acaba, en azından ekstra olan hiç bir şeye para vermezsin. Ben fakülteyi sırf o yüzden bırakmıyorum. Tamam hocam fazla bişey söylemiyor ama biliyor sonuçta ve bi aksilik olsa haberdar ederler hemenNeden oyle dedin canim ya niye naaip olmasin...bizim mecbur sezeryan olacak canim ya baska secenek yok. Hayirlisi diyorum artik. Bebekler saglikla gelsinde varsin sezeryan olsun...ben memorial a gidiyorum hastane fiyatlari cok ucuk yoksa doktorumdan cok memnunum. Ama internete arastiriyorum herseye ekstra aliyorlarmis.
Benimde kiz çıktıiiii
Kızlar Günaydın ☺ dün kontrolüm vardı ve sonunda bebeğimin kalp atışıni gördüm ☺ geçen pazartesi ultrason 5+6 gösteriyordu dün 6+1 yani bi hafta da hiç gelişmedigini mi gösteriyor bu sonradan düzelir mi acaba ☺☺☺
o nasıl bir test?Kızlar karbonat testini yapıııın lütfeeeen
Bakalım hakikaten doğru çıkacak mı
Ben bugün yaptım, bakıcam ultrasonda aynı sonucu verecek mi
o nasıl bir test?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?