İnşallah her şey yolunda gider canım içini ferah tut, ilk dönemde tanıdığım herkesin biraz kanaması oldu zaten çok olmadığı sürece bebişin büyüdüğünden kılcal damarları kanatabiliyormuş.Kizlar dua edin bana pembe bi kanama geldi.çok korkuyorum
http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html?m=1Kızlar bir şey sorucam aşağıda yer alan linkte transfer tarihimi ve 5. gün embriyosu diye girdiğimde 4 hafta 3 günlük olarak görülüyorum. sizin takvimler 5 haftalık falan neye göre hesaplaması doğru oluyor acaba.
link:
http://www.ivfconnections.com/forum...-transfer-retrieval-ovulation-or-insemination
http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html?m=1Herkese merhabalar ocak 19 da 3.gun embriyosu 3 tane kondu şükür tuttu dün keseye gördük 6mm kadar şimdi ben kaç haftalik sayılıyorum gebelikte .öğretmenin ben
canım çok mu yordun ki kendini. ama olabiliyor böyle şeyler rahat ol bence. meleklerimize zor kavuştuk o yüzden korkuyoruz ama biraz da rahat mı olsak ki? ben dikkat ediyorum ama ağrılarım var kasığım ağrıyor bacağıma vuruyor otrurp kalkarken batmalar oluyor ama elde değil bunları yapmak zorundayızYatiyorum kislar. Devam etmiyor gibi. İnşallah etmez. Protestan ampul kullanmam söylendi . dua edin bana bir şey olmasın.
Yaaa canım ben ne giyeceğimi şaşırdım. Kumaş pantolon sanki karnıı sıkacak gibi .. sıkıntı olur diye korkuyorum.. Siz neler giymeyi tercih ediyorsunuz?canım çok mu yordun ki kendini. ama olabiliyor böyle şeyler rahat ol bence. meleklerimize zor kavuştuk o yüzden korkuyoruz ama biraz da rahat mı olsak ki? ben dikkat ediyorum ama ağrılarım var kasığım ağrıyor bacağıma vuruyor otrurp kalkarken batmalar oluyor ama elde değil bunları yapmak zorundayız
ben cuma gidicem canım kese için doktorum çağırdı kendisi direk. en azından göreym sonra beklemeye devam edeyim. inşallah hepimiz güzel haberlerle devam ederizz yaaaCan'ım çok şükür , inşallah hep Böyle gider@mmevsimm sağol arkadaşım inşallah hepimiz kucağımıza aldığımız günü görürüz hayırlısıyla ... Kızlar beni şimdi merkezden aradılar artış gayet iyi tekrarlamaya gerek yok dediler , kese ve kalp atışı için 28-29 şubat ta kontrole gelebilirsiniz dediler , siz keseyi görmek içşn ayrıca gidecekmişsiniz ?.. Ben kese için de ayrı geleyim mi dedim , yok çok erken oluyo 28-29 gibi gelirseniz hem kese hem kalp atışı görünür dediler merkezden , ne yapsak ki ?...
canım hayırlı uğurlu olsun aynı görünüyor doğum tarihlerimiz:) kaç kese göründü canım ben 6 mm olunca bebek te grünüyor diye okumuştum göründün mü bebek te. ne zaman sonuç almıştın en son kaç çıkmıştı bhcg? çabuk görmüşsün keseyi beni cuma çağırdı doktorum inşallah bende görürüm. bende öğretmenm canım başladn mı sen okula? ben 2 gündür gidiyorum ama yoruluyorum. canım ben 4+ 6 yım telefonuma program indirdim ona göre bakıyorumHerkese merhabalar ocak 19 da 3.gun embriyosu 3 tane kondu şükür tuttu dün keseye gördük 6mm kadar şimdi ben kaç haftalik sayılıyorum gebelikte .öğretmenin ben
Hesabıma göre bir takvim olusturdum.herkese mis kokulu bebişer diliyorum
canım ben kot hiç giymemiştim dün giydim ama çok sıktı beni derste düğmeyi açıp oturdum düşün artık. sonra bir tane bol kot buldum geçen yıl kilo vermiştim ben baya da esnemiş onla bugün rahat ettim. bu kadar çabuk kilo alınır mı ya benm karnım çıktı wallla dar giysem direk hamilesin derlerYaaa canım ben ne giyeceğimi şaşırdım. Kumaş pantolon sanki karnıı sıkacak gibi .. sıkıntı olur diye korkuyorum.. Siz neler giymeyi tercih ediyorsunuz?
Aynen canım.. Birde hala hareketlerim yavaş.. İster istemez artık normale dönsem mi bilmiyorum.. Korkuyorumda ama böyle yavaş yavaş olmuyorcanım ben kot hiç giymemiştim dün giydim ama çok sıktı beni derste düğmeyi açıp oturdum düşün artık. sonra bir tane bol kot buldum geçen yıl kilo vermiştim ben baya da esnemiş onla bugün rahat ettim. bu kadar çabuk kilo alınır mı ya benm karnım çıktı wallla dar giysem direk hamilesin derler
ben başladım canım ya ama yormuyroum kendimi pek. cuma gidicz eğer sorunolursa doktordan bende rapor isticem. benm 10.gün 489 12. gün 1116 canım 17. gün mü keseye gittin canım kaçıncı gün olmuş oldu. benm 17. gün olacak cuma inşallah görürüm. kalp atışı için ne zaman çağırdı.Daha önce düdüğü olduğu için rapor gerekli görüldü evdeyim yani 11 gün 121 15.gün 380 17.gün 1480 di çoğul gibi dedi doktor ama şimdilik kese tek umutcum
ay benmde aynı canım ya okulda çok komiğim herkes hasta mısın diyor. belin mi ağrıyor diyor. kmse hamile misin demiyor amaAynen canım.. Birde hala hareketlerim yavaş.. İster istemez artık normale dönsem mi bilmiyorum.. Korkuyorumda ama böyle yavaş yavaş olmuyor
Ayy canımya bu hafta rapor aldım ben gitmedim diye öğrenciler hamile diye yorum yapmışlar.. Daha hiç kimseye söylememişken öğrencilerin bunu düşünmesi moralimi bozdu.. Okulda yavaş hareketlerle hareket ettiğimi görünce kesin yapıştıracaklar hamile diyeben başladım canım ya ama yormuyroum kendimi pek. cuma gidicz eğer sorunolursa doktordan bende rapor isticem. benm 10.gün 489 12. gün 1116 canım 17. gün mü keseye gittin canım kaçıncı gün olmuş oldu. benm 17. gün olacak cuma inşallah görürüm. kalp atışı için ne zaman çağırdı.
ay benmde aynı canım ya okulda çok komiğim herkes hasta mısın diyor. belin mi ağrıyor diyor. kmse hamile misin demiyor amabizde çekinince diyemiyoruz birşey olur falan diye kalp atışı duyulsun herkese dicemm bebişlerimi. bende hiç ani hareket yapmıyorum otururken kalkarken her an dikkat ediyorum. bence biz özel anneleriz hep te dikkatli olmalıyz. ben okulda tuvalette zorlanıyorm çok bugün sırf gitmiyim diye su içmedim ona rağmen 2 kere gittim.
Peceteye sildikce geliyor.dua istiyorum sizden projeston iğneye başlattı doktorumİnşallah her şey yolunda gider canım içini ferah tut, ilk dönemde tanıdığım herkesin biraz kanaması oldu zaten çok olmadığı sürece bebişin büyüdüğünden kılcal damarları kanatabiliyormuş.
Canım dualarım seninle.. Sende sıkıntı yapma dinlen canım inşş bişey olmayacak.. Çok öyle kanaması çok olup bebeğini kucağına alan çok gördüm ben..Peceteye sildikce geliyor.dua istiyorum sizden projeston iğneye başlattı doktorum
kaçıncı haftadasın canım en son hcg kaçtı ve kaç tane embriyo transfer edilmiştir. Çevremde transferi olan arkadaşlarım hep az miktarda kanaması oldu, hatta birtanesinin baya bir kanaması oldu ama hiçbir şey çıkmadı. Dr. embriyonun yerleştiği yerde damarların çok olduğu kısma denk gelmiş hiç bir endişe duyma dedi hatta ona iğne bile vermedi sadece jel verdi ve çok sağlıklı bir kızı oldu. Dualarım seninle canım, seni çok iyi anlıyorum günlerdir değerlerim iyi bir şekilde yükselmedi diye kendimi hamile bile saymıyorum Allah hiç birimizi korktuğuna uğratmasın. porgesteron iğne ilk zaman çok ağrı yapıyor ama bir hafta içinde daha azalmaya başlıyor. iğneyi önce sıcak su torbasının altında biraz ısıt çünkü yağlı bir iğne akışkanlığını arttırman lazım, ya da elinin içinde vücudunun sıcak yerlerinde ısıtman da yeterli hastanede yaptıracaksan sonra 5 dk masaj yapıp o bölgeye yine sıcak su torbası koy da iyice yayılsın. Artık daha iyiydim ama ilk yaptığım iğnenin ağrısı hala aklımda..Peceteye sildikce geliyor.dua istiyorum sizden projeston iğneye başlattı doktorum
BEN DE son hafta rapor almıştım okuldan önce tatilde bir tanıdık aradı öğrenciler söyledi hamileymişsin tebrikler kaç haftalık diye şok oldummm....yok dedim öyle birşey... bende yavaş hareket ediyorum sorma sünnetli çocuklar gibiyim.birr duysak ta pıt pıttı bağıra bağıra desek evet hamileyiz diye. bugün çocuklar ben pek kalkmayınca aman siz kalkmayın faln diye başladılar herkes anlamaya başladı ya inşallah rabbm sağlıcakla devam etirrir gebeliğimizi.Ayy canımya bu hafta rapor aldım ben gitmedim diye öğrenciler hamile diye yorum yapmışlar.. Daha hiç kimseye söylememişken öğrencilerin bunu düşünmesi moralimi bozdu.. Okulda yavaş hareketlerle hareket ettiğimi görünce kesin yapıştıracaklar hamile diye
canım inşallah sorun olmaz ya ikiz gebelik mi acaba ikizde kanama olabiliyormuş ya. üzülme ama iyi düşün bebişler yer açıyor ya belki ondan oluyordur. adet zamanınsa belki ondan da olabilirPeceteye sildikce geliyor.dua istiyorum sizden projeston iğneye başlattı doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?