2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Ya kızlar ben bugün yaptırdığım 2. Test normal güzel artış yaptıktan sonra önceki olumsuzlardan sonra bu sefer herkese söyledim . Kalp atışını duymaya kadar çok var , en azından dışarı çıktığımda millet dikkatli davranır , dualarıyla destek olurlar hem diye düşündüm , bakalım 26 sını bekleyeceğim sabırla inşallah ...

Bu arada bende okula haftaya başlayacağım , bnm de yürüyüşüm den anlaşılır muhtemelen çünkü ben de hasta gibi yürüyorum , sanki tam doğrulsam embriyo düşecek

bende cesaret edemedm canım herşeyi olumlu düşünmeme rağmen. ama sorarlarsa söylicem canım bende bekliyorum biri sorsun diye kmse sormuyor :)ben çok yavaş yürüyorum elim sürekli önümde çarpmasın biri diye...:)))

Ben sormalarını hiç beklemedim kuzum direk söyledim , içime susam kaçmış diye

Bundan önceki tedavimde pozitifi gördüm ama sadece birkaç kişiye söyledim , kalp atışını duyayım da garanti olsun , ya arada olumsuz birşey olursa kalp sesini duyayım kesin olsun dedim , diye diye olumsuzu çağırdım gibi geliyo , düşük yaptım maalesef
Bu sefer iyi kötü ne olursa olsun kontrolü bırakmaya karar verdim , bgn çok Mutlu geçti herkes tebrik etti , güzel Dilek'lerinde bulundular falan , güzrl bi duyguydu

Kanamam adet kanamasina döndü :-( byogun bir sekilde geliyor.parçalar geliyor içimden dusuk yapıyorum galiba. Buraya kadarmis bu da :-(

19 gün kese çok küçüktür 21 gün 6mm kadar olmuştu 22 şubatta kalp atışları için gün verildi.allah herkese yardimi olsun

Yok sorsalar dicem bende sormuyor ki kimseben zaten hep oyle dusunuyorum olumlu dusunmeli diyorum ay ne guzel ya darisi basimiza walla...
Kanamam adet kanamasina döndü :-( byogun bir sekilde geliyor.parçalar geliyor içimden dusuk yapıyorum galiba. Buraya kadarmis bu da :-(
Canim cok saskinim bir anda ne oldu boyle. Belki fazlaliklar atiliyordur.eltim de son bebege hamileyken cok fenaydi diyor adet kanamasindan bile fazlaydi ama gittik hala bebek duruyordu dedi doktor bugun dusuk olur demisti ama bebek simdi 1yasinda. Dua et belki biri birakiyordur seni bunu da okumustum daha once.sen sadece sakin ol.doktoru ara bir ne dicek
19 gün kese çok küçüktür 21 gün 6mm kadar olmuştu 22 şubatta kalp atışları için gün verildi.allah herkese yardimi olsun
amin canim ya gecmiyor sanki zaman. Insallah yolunda gider hersey ya cumayi sabirsizlikla bekliyorum

Bende 19. Gun gitmistim kese görmeye 8mm di.bende haftaya gideceğim . Insallah hayırlısıyla kalp atislarinida duyariz :)

Bende 19. Gun gitmistim kese görmeye 8mm di.bende haftaya gideceğim . Insallah hayırlısıyla kalp atislarinida duyariz :)
Canım senin kaçıncı gün embriyosu farliliklar olabiliyor tabi allah tamamına erdirsin hepimizin gebeligini

Cok uzuldum canım benim degerlerinde gayet iyiydi cokmu yoruldun bu gun yada ani bi hareketinmi oldu ne diyecegimi bilemiyorum yazicak kelimede bulamiyorum

Canım senin kaçıncı gün embriyosu farliliklar olabiliyor tabi allah tamamına erdirsin hepimizin gebeligini
Be nim 3. Gun embriyosuydu canim senin. bide kac embriyo transfer edildi. Benim tek embriyo konuldu ilk denemem insallah kalp atislarini duyar ve hayirlisyla kucagimiza aliriz bebislerimizi.

Be nim 3. Gun embriyosuydu canim senin. bide kac embriyo transfer edildi. Benim tek embriyo konuldu ilk denemem insallah kalp atislarini duyar ve hayirlisyla kucagimiza aliriz bebislerimizi.
Benimde 3 gün embriyosu 3 tane koydular benim 19. Gun benim 3mm kasardı kese dün yani 21. Gun 6.5mm idi hergün 1 mm kadar büyürmüş inşallah canım iyi dileklerim hepimiz icin

Benimde 3 gün embriyosu 3 tane koydular benim 19. Gun benim 3mm kasardı kese dün yani 21. Gun 6.5mm idi hergün 1 mm kadar büyürmüş inşallah canım iyi dileklerim hepimiz icin
Evet gunde 1mm buyuyormus hem bi an once dr gidesim geliyor bi yandanda bekle sabret diyiyor cok zor bizim gibi hamileligi zor elde edenler b8z daha regli tarihimiz gelmeden ogreniyoruz sonra bekle dur keseydi yolk sac di kalp atisiydi derken omrumuzden omur gidiyor halbiki kendiliginden gebe olanlar 6 haftaya yakin ogreniyorlar :) bunada binlerce şükür ama cok zor :)

Canım 5 bin uzeriydi benim degerlerim yuksek gidiyor canim 16 gun 2 bin uzerindeydi
canım benmde baya yüksek 12. gün 1200 çıktı bugün14. gün 2500 falan olmuştur 16. gün 5000 civarı olur diye düşünüyorum cuma da gidicem zaten görürüm o zaman. birde karından gördünüz dimi

Tek embriyo transfer edilmisti bolunme olmuşmudur bilmiyorum saglikli olsun yeter tek cift hic onemli degil tek kese gorunuyordu bu hafta tekrar gel dedi ama ben haftaya gidicem canim kendimi iyi hissddiyorum hersey ust ultrasonla gorunsun istiyorum artik umuttttt

o zaman keseye vajinal baktı dimi canım :) ay kusura bakama o kadar merak ediyorum ki ilk kez bu aşamadayım hiç birşey bilmiyorum o yüzden soruyorum sürekli...

Hayir canim alttan bakildi kesin gorebilmek icin bolunup bolumnmedigini gormek icin benim 2 ve 3 testlerim 4 kata yakin artiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…