2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Canim hic hatırlamıyorum ki tahlililelri doktora bıraktık. Ama bosver ilac mahvetti midemi valla. 3gundur yasamadigim kadar siddetli bulantim var.
Benimde seffaf akintim bugun beyaza döndü normal mi ki sut gibi bembeyaz olmus.

Canim hic hatırlamıyorum ki tahlililelri doktora bıraktık. Ama bosver ilac mahvetti midemi valla. 3gundur yasamadigim kadar siddetli bulantim var.
Benimde seffaf akintim bugun beyaza döndü normal mi ki sut gibi bembeyaz olmus.
Normal sanırım hamileler hep süt beyazı akıntıdan bahsediyolardı öyle hatırlıyorum.

Ya bendede tam aksi bulantim varken cok guzel yiyordum simdi isatahim hic yok zorla yiyorum cok acikiyorum ama yemeye geldimi yiyemiyorum anlamadim gitti ama hala bulantim gecmedi bu multivitamine basladiktan sonrada bi tuhaflasti sanki
Bi ara bende öyleydim, sırf aç kalmiym diye yiyordum. Ama Birden oldu ya, gözümün gördüğü herşeye saldırır oldum inşallah geçici bi durumdur. Simdi 74 kiloyum, 100 kiLo olmak istemiyorum yaw

Ayyyyy canlar pek nazlı pekkk. Ama yanımızda ki hemşire de kız gibi dedi. 4 hafta geçer mi yaw... hepimizin hakkında hayırlısı sağlıklı olsunlar da
Canım ikili testi nerde yaptırdın özel de mi kendi tüp Dr da mı yoksa devlette mi ben çok kararsizim da tüp Dr um biraz moralimi bozdu bu hafta gelmem bi daha sana diyerek çıktım maddi zordayiz dedim beni hiç anlamadı ben yaptırayım doğumu diyor onun olduğu hastane en az 10 bin tutarmış ne var diyor değmez mi çocuğuna değer tamam da verecek halimiz yok napalim demi ama
O yuzden ona gitmek istemiyorum ikili test için nerde yaptirsam çok kararsizim

ya bu doktorların gözü ne doymaz. Tüp yaptırdık ya sanki bize lütfettiler elde avuçta ne varsa almadan rahat etmeyecekler bi de çocuğa değmez mi diye insana kendini kötü hissettiriyolar gerçekten en kibarca çok ayıp bu yaptıkları. Bende özel sigorta yaptırmıştım ve tüp bebekten sonra sigortadan devam edeceğimi söyleyince prof'um siz bilirsiniz dedi bozularak, başka da birşey konuşmadı biz de çıktık. Kendi doğum için 5000 istiyo ayrıca hastane ayarlıycaz onun da parası bizden tabi bu arada muayene ücreti de cabası sanki ben tüp yaptırdım diye ülkenin zengini miyim, ona bile belki zor bütçe ayırdım illa tüm birikimimi seninle mi paylaşmak zorundayım. Gerçekten de çok ayıp hepsinin diyemem ama çoğunun gözünü ilimden çok para bürümüş

Kızlar arkadaşım 12. Gün test yapmıştı 156, 7 çıkmıştı değeri 14.günü yaptı 401.3 çıktı merkez bi daha test yapma dedi on beş gün sonra git ultrasona görün dedi on beş gün çok fazla degilmi bide bulantı baslamadi onda normalmi

Heh aynen canım hislerine tercüman olmuşsun dinleri imanlari para olmuş benim kafami karıştırdı üstüne kalbimi kırdı zaten 15 binimizi yedi iki ayda bakıyorum bizim kadar parası giden yok daha ilk deneme ilk bebekte daha bide demez mi ben kendi oturduğum semtte takip yaptırmak istiom deyince ordaki Dr lar Dr mu iyce tepem attı her muayene 400 TL elimizde avucumuzda ne varsa verdik daha benim olduğum hastanede doğum yap diyor ikili test muayenesinde 400 tly mis bisey değil ya diyor adam haklı 400 TL yı beş dk da kazanıyor biz gibi 4 gün çalışmıyor 400 TL için çok üzgünüm çok böyle ayrılmak istemedim hiç

Cnim benim bulanti 7.hafta basladi ikiz oldugu halde. 15 gun sonra kalp atisiyla birlikte görülür iki kere gelmesin diye oyle cagirmistir arkadasini.

Bulantı bende de olmadı canım bünyeden bünyeye değişebiliyor...

15 binmiii, biz 7 bin ödedik herşey dahil. O bile zoruma gitti. Kalp atımınıda duyduktan sonra tüp bebek doktorum dediki, burası bütçenize fazla geleBilir dilerseniz dışarda özel bi hastanede devam edebilirsiNiz dedi. Garip valla, bazı doktorları anlamak imkansız

Aynen canım ne derler diploma cehaleti alır esseklik baki kalır kötülemek istemiyorum bebegimizin vesilesi o sonuçta ama çok ayıp etti çok canım sıkıldı işte Allah iyilerle karşılaştırsin hepimizi kimi insan empati yapamiyor maalesef

#zehra er senin cinsiyet bellimi?

benim tüp bebek doktorum başka şehirde olduğu için başka doktorla devam ediyorum hatta tüp bebek doktoruna hiç muayene bile olmadım sadece sonuçları gönderdik illa onun takip etmesine gerek yok tüp bebek olduğunu söyleyince doktorlar ona göre davranıyorlar bence çok canını sıkma ve güvenebileceğin iyi bir doktor bul artık normal gebelerden hiç bir farkımız yok bizim sadece zor elde ettiğimiz için daha temkinli davranıyoruz o kadar canını sıkma hamileliğinin tadını çıkar canım

Canım benim pıhtılaşma değerim normal hepsi ama protein s düşük o nedenle de pıhtılaşma olabilir dedi doktorum o sebeple verdi yani.

Canım ultrason muayene mi doktorum yazdı tahlilleri de onun bağlı olduğu ankara tıp fakültesinde yaptırıyorum. Ankara da isen eğer ankara tip fakültesine cebeci hastanesine git. Prof muayenesi 120 lira felan doğum da 500-600 lira
Canım benim de doktorum 2 hafta sonra çağırdı. Sıkıntı etmeyin inşallah. Mide bulantısı çok fena olmaması çok güzel. Çok şanslı arkadasin

#zehra er senin cinsiyet bellimi?
Aslında hem belli hem deil :) bizim doktor izinli. Normalde geçen cuma söyleyecekti. Bu cumaya izninin biteceğini söyledi doktorum. Mecburen bu cumayi bekliyoruz, ama eşim sağlıkçı olduğu için hekim çevresi çok geniş. Biz hic dururmuyuz, hemen başka bi doktora gittik, erkek yüzde 70 dedi ama oda bu cumaya çağırdı. Bakalım cumayı bekliyoruz

Tsk ederim canım

Naz_musti Canım öncelikle yorumun için teşekkür ederim çok acı yaşadım ama seninkinin yanında hafif kalır belkide Rabbim sabrini versin inşallah ben dün doktorumla görüştüm iki adet döneminden sonra tedaviye başlayabilirsiniz dedi 4 dondurulmus embriyom var önemli olan hamile kalabilmek sen ilk denemeyle bunu başardın sağlıksız olduğu için kalbi durdu kendini suçlama dedi . Senelerce uğraşıp kalamayan var önemli olan o pozitifi görebilmek dedi içime su serpti biraz daha test için ilk düşükte yapmıyorlarmis diğer hastanede ucretliymis şimdi perşembe günü eşim izinli uygulama hastanesi tıbbi genetik bölümüne gidicez ne diyim doktora ilk düşük olduğunu söylemesemm yaparlar belki testleri embriyolar a genetik testi olur mu dedim her embriyo için 1000 tl nasıl yaptirican dedi kafam çok karışık eminim ki bendede pıhtılaşma sorunu var yoksa niyr durduk yere dursun ki kalbi kendimi boylr avytuyorummm. Çok uzun oldu hakkını helal et bana yardımcı olursan çok sevinirim hangi testleri yaptirayimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…