2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Canim benim sabahlari kucuk oluyo karnim ve yumusak oluyo ama aksamlari baya buyumus ve setlesmis oluyo 6 aylik gibi falan duruyorum

Aynı durum bende de oluyo kızlar sabah yumuşak aksama doğru hem sert hem büyük oluyo
Sanirim bu ay en hizli ilerleyecegimiz aymis belki o yüzdendir bende bu akdar fazla degildi ama 2 gundur oyle bir cikti ki gobegim anlatamam size....bugun dr dusta baktim.cok sert. Kizlar ben catlak icin bebe yagi kullaniyorum birde kakao yagi kayisi ve badem yagini karistirdim onu da 2 gune bir suruyorum yeterli olur mu ki. Cogu kisi genetik diyor benim bacaklarimdada var ama bilemedim

Bende o sertliği yaşıyorum. Sanki 5 aylığız. Yeri geniş tabi sıpa abisinin yerinde yayılıyor. :) rahatı yerinde azıcık bacaklarını açıkta göstermiyor. Benim de ilkinde sürmedigim yağ kalmadı ama yine de catlakliklar oluştu tamamen genetik annemde de var hemde çok fena. Olsun oğlumdan hatıra diyorum. Bu çatlaklar bile hayalimdi benim. Çok şükür bin şükür.

Ben araştırdım netten en iyi yorumlar lierac kremdi bende aldım sürüyorum bakalım nolcak benimde annemde var yani krem tamamen engellemese de belki hafif olur diye düşünüyorum

Kizlar gunaydin icindeki minnagi hisseden varmi su canli duyma olayi ben yasadim sanki suya batinca cirpinirsinya oyleydi bisey xirpindi sonrada pitpitpit bole kopuk balon patlar gibi oldu masallah ay cok guzel ya binlerce sukurler olsun bu arada sabahlari uyaninca kalkmadan bacaklarinizi uzatirsaniz bebegin nerde oldugu elle anlasili6or siskinlik oluyor yerinde

Oyle canim ya bu bile mutlu ediyor insani. Senin bebis kiz cikacak bakgor
Canim ben hi hissedemedim daha ya sabırsızlanıyorum ama daha 2 3 hafta var
Galiba . insallah biran once hissederiz cunku o zaman cok daha guzel olacakkkk

Günaydın kızlar altıncı haftada rahimde ağrı baskı yasadinizmi
Can
im arkadasinin ici rahat olsun rahim buyuyor bebek buyuyor biz ne agrilar cektik ne batmalar ne sancilar rahimlerimiz islem gordugu icin normal hamilelerden biraz daha fazla agri sanci yasayabiliyoruz bi sorun yaratacak agri olursa kendi hisseder zaten dayanilmayacak gibiyse ozaman hemen hastaneye biraz sakinlessin bizim ilk yazilarimizi okut ona diger sayfadan iyi gelicektir

Çok tsk ederim canım çok sağol

Oyle canim ya bu bile mutlu ediyor insani. Senin bebis kiz cikacak bakgor

Canim ben hi hissedemedim daha ya sabırsızlanıyorum ama daha 2 3 hafta var
Galiba . insallah biran once hissederiz cunku o zaman cok daha guzel olacakkkk
Canm kesin hissetmissindir gaz sanmissindir en azindan kizceni garanti duymussundur firildagi ama tekme falan degil icten canli duyma diyor yaslilar buna

Günaydın güzel anneler ve anne adayları ben ara sıra içten hafif bir dokunuş hissediyorum hani vücudunda bir şey dolaşır da o yer tatli tatlı kaşınir öyle herkes de bizim kızçe dir diye ďüşüñüyorum☺

Ya ben lierac ve mustela arasinda kaldim hangisini tercih etmeliyim bilmiyorum lierac kullananlar memnun ama hepside catladik diyor demekki yeterli degil gibi

Günaydınlar Herkeslere

Kizlae bugun karnim cok şişti ve cok sertleşti ya sizdedd oluyor mu

Oluyor canım sabah az akşama artıyor.gibi.

Canim benim sabahlari kucuk oluyo karnim ve yumusak oluyo ama aksamlari baya buyumus ve setlesmis oluyo 6 aylik gibi falan duruyorum

Aynen bende de öyle ,:)

Aynı durum bende de oluyo kızlar sabah yumuşak aksama doğru hem sert hem büyük oluyo

Aynen ya ne ilginç

Genelde yapı diyorlar ama kullanan arkadaşlarından mustelanin krem.ve serumnun iyi olduğunu duydum denicem bende.

Oldu canım.zaman zaman büyümesiyle alakalı.diye düşünduk.

Oy ne güzel ya :)

Ya ben lierac ve mustela arasinda kaldim hangisini tercih etmeliyim bilmiyorum lierac kullananlar memnun ama hepside catladik diyor demekki yeterli degil gibi

Benim.arkadaşlarim ikisinide kullandı canım memniyet musteladan yana krem ve serumu varmis.

Bende ayni fikirdeyim canim lierac kullananlar hep catlamis mustelayi denicem bende sebamedde iyi ama daha cok nemlendirici ozelligi var yetmeyebilir

Canm kesin hissetmissindir gaz sanmissindir en azindan kizceni garanti duymussundur firildagi ama tekme falan degil icten canli duyma diyor yaslilar buna
Artik daha dikkat edicem bakalim duyacak miyimkiscem arkada kalıyor canim arkada olanin hareketi hissedilmiyornus ondeki kadar. Oglusum da zaten tembel uyuyor hep bakalim 18 19 da hissederin insallah
Ayyy bizim bebikler tembel yaaa hir ben hissedemedim galibbaaaa
Canim bende cok okudum arastirdim genetik te varsa her turlu çatlıyor. Biri yazmis 8 kutu mustela kullanmis yine catlamis. Biri lierac kullabmis hemde günde 2 defa yine catlamis. Sadece azaltabiliriz sanirim.onun icinde nemli tutmak gerekiyor kremler baya pahali ben onun yeeine bitkisel yag kullaniyorum bir arkadasim da bu yag karisimiyla annesinde olmasina ragmen hic olmadigini soylemisti onemli olan o bolgeyi nemli tutmak buda bebe yagi ve karisimlarla mumkun.lrem alacagima bebiklere birseyler alayim diye dusunuyorum

selam kızlar mustelanın hem kremi hem yağı hem serumu var hepsini mi alıcaz? Arkadaşlarınız hangisini kullanmış?

selam kızlar mustelanın hem kremi hem yağı hem serumu var hepsini mi alıcaz? Arkadaşlarınız hangisini kullanmış?

Hepsini kullandı canım.
Uygun eczaneden bir fiyat buldu hepsi 150 tlydi.
Lieracdan sonra kullandı sadece nemli tutmadığını çatlayan yerleride birleştirdiğimizde söylüyor kendi kullandığı için bu kadar yazabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…