2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

o zaman keseye vajinal baktı dimi canım :) ay kusura bakama o kadar merak ediyorum ki ilk kez bu aşamadayım hiç birşey bilmiyorum o yüzden soruyorum sürekli...
Evet cnm biliyorsun ben cok tedirgindim degerlerim 4 kat artiyordu dr emin olmak istedi ama tek gorduk

anladım canım hayırlısı inşallah belki tek yumurta ikizlerin olur belli mi olur??? bende üstten görünsün istiyorum inşallah görünür yaaaa nazz81

Ya birsey sorucam bu takvim neden 6. Hafta diye gosteriyor 5+3 bugün

Peceteye sildikce geliyor.dua istiyorum sizden projeston iğneye başlattı doktorum
Canım korkma ne olur inşAllah bir şey olmayacak o kadar çok ki geçmiş topiklere bakabilirsin halk dilinde üzerine görme dedikleri durum olmuş olabilir. İlk bebeğimde yaşadım 1 hafta pembe kırmızı akıntım oldu. Bak bişey olmadı korkma yatarak geçirmeye çalış doktora gidene kadar Can'ım.

anladım canım hayırlısı inşallah belki tek yumurta ikizlerin olur belli mi olur??? bende üstten görünsün istiyorum inşallah görünür yaaaa nazz81
Canim bence sabredelim hersey oldugu gibi ilerlesin vajinal ultrason cok gerekmedikce kabul edilmesin bence biz bunları yaparken dogal yollarla hamile kalanlar hamile kadiklarinin bile farkinda degiller.

Canim bence sabredelim hersey oldugu gibi ilerlesin vajinal ultrason cok gerekmedikce kabul edilmesin bence biz bunları yaparken dogal yollarla hamile kalanlar hamile kadiklarinin bile farkinda degiller.
aynen öyle canım ya bakalm artık doktoruma çok güveniyorum ben ne derse vardır bir bildiği...

Günaydın herkese.güzel.haberlerle donemiyorum maalesef. Gece düşük yaptım. Parçalar attım kese de gitti :-( bugün doktora gidecegim. İnşallah kurtaj gerek.kalmaz. iki tedavide de benzer şeyler.yaşıyorum :-( sorun ne.bilmiyorum. bilmiyom şey canımın çok yandığı :-( Rabbim kimseye yasatmasin :-(

canım gece doktora gttn mi dktor mu dedi kese gitti diye. gerçektn çok üzüzldüm sabah direk aklıma sen geldn herşey bu kadar güzelken br anda neden oluyor bu anlamadım çok üzgünüm gerçekten rabbm sabr versn sana

Gece doktora gitmedim canım. Güneydoğunun bir ilcesindeyiz. Lekelenme olabilir dedi doktorum ilk başta öyleydi . iğne vurundum yattim . akşam kanama arttı adet kanaması gibi oldu. Yoğun geldi sonra pihtilar atıldı ,sonra da şeffaf yuvarlak bir şey geldi. Doktorum aradım muayne olman lazım dedi ama o saatte gidebilecek bir yer yok. Giden gitti zaten. Birazdan gideceğiz doktora. Cok acı cekiyoum, canım çok.yanıyor. sorun ne anlamadim. Tutmasında sorun olmuyor ama gelişimi duruyor .geçen sefer de 8+6 da durmuştu. İnşallah kurtaja gerek kalmaz. Dua edin bana kızlar. Rabbim dayanma gücü versin

Amin Can'ım benim. Rabbim hayırlısını versin. Dualarımız seninle

rabbim sabir versin sana canim insaah hakkinda hayirlisi olur cok dua ediyorum sizin icin cok uzucu bir durum gercekten ya.

çok geçmiş olsun canım inşallah düşündüğün gibi değildir ama öyle ise de bundan sonra pgt yaptırmanı tavsiye ederim. tutunmada sıkıntı yoksa embriyonun genetiğinde bir sıkıntı olabilir en azından sağlıklı embriyo seçilir ve konulur. belki haberin vardır ben öyle yaptım pgt den sonra iki embriyom genetik bozuk geldi iki tanesi sağlam geldi onları koydular. Bu demek değil ki pgt oluyorsa kesinlikle düşük olmaz ama ihtimali azaltıyor en azından. Dualarım seninle canım.

kızlar ben de kan verdim geldim inşallah güzel sonuç alırım. dr yine de üstten muayene etti ve bir tane kese gördü içinde embriyo varmış bir tane de küçük bir şey var emin olamadım dedi fotoğrafları verdi elime ama ben bir şey göremedim:) İnşallah her şey yolunda gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…