Ay inanmiyorum canim ya cok super bende cumayi bekliyorum ya kac ciktigini soyle bana da.ne guzel birde ustten gorunduyse yuksektik bhcg.ay biede 2 tane miii cok guzel yaaaakızlar ben de kan verdim geldim inşallah güzel sonuç alırım. dr yine de üstten muayene etti ve bir tane kese gördü içinde embriyo varmış bir tane de küçük bir şey var emin olamadım dedi fotoğrafları verdi elime ama ben bir şey göremedim:) İnşallah her şey yolunda gider.
Ne mutlu canim sana insallah hersey cok guzel gider sonucun cok guzel gelir insallah bende hayirla pozitifi kandada gorurum cok heyecanliyimzaman gecmedi sankikızlar ben de kan verdim geldim inşallah güzel sonuç alırım. dr yine de üstten muayene etti ve bir tane kese gördü içinde embriyo varmış bir tane de küçük bir şey var emin olamadım dedi fotoğrafları verdi elime ama ben bir şey göremedim:) İnşallah her şey yolunda gider.
Canim ne diyecegimi bilmiyorum ama doktora gitmeden kesin teshisi koyma ben milimlik bir kesenin gozle gorulebilecegini sanmiyorum insAllah dusundugun gibi degildir. Doktorun ne diyecek. Rabbim sifa versin aka dedigin gibi dusun olmussa ayrintili rahim filmini cektir polip vs varmi kistik bir durum mu var bunlarin ayrinti larini bir arastir. Rabbim sabir versin arkadasim dun geceden beri hep aklimizdaydin. Cok uzgunumGünaydın herkese.güzel.haberlerle donemiyorum maalesef. Gece düşük yaptım. Parçalar attım kese de gitti :-( bugün doktora gidecegim. İnşallah kurtaj gerek.kalmaz. iki tedavide de benzer şeyler.yaşıyorum :-( sorun ne.bilmiyorum. bilmiyom şey canımın çok yandığı :-( Rabbim kimseye yasatmasin :-(
canım ben bhcg 1305 çıkmış:) iki gün önce 482 idi. çok sevinçliyim çok şükür:)Ay inanmiyorum canim ya cok super bende cumayi bekliyorum ya kac ciktigini soyle bana da.ne guzel birde ustten gorunduyse yuksektik bhcg.ay biede 2 tane miii cok guzel yaaaa
Cok sukur canim cok sukur oh icine su serpilmistir artik :) darisi basimiza dua et bizler icin sen artik bebislisin duan cok makbulcanım ben bhcg 1305 çıkmış:) iki gün önce 482 idi. çok sevinçliyim çok şükür:)
çok stresli günler geçirdim çok endişe ettim ama çok şükür şimdilik rayına girdi herşey. inşallah sen de güzel sonuçlar alırsın canım kulağımız sende:)Cok sukur canim cok sukur oh icine su serpilmistir artik :) darisi basimiza dua et bizler icin sen artik bebislisin duan cok makbul
Canimm ne desek az biliyorum cok uzgunum bendeDun akşam kanama başlayınca acile gitmistik beta HCG ye bastırmak için 1600 kusur çıkmıştı.doktor tekrar istedi bugün 700 e inmiş. Dusuk yapıyorum. Nasip değilmiş bu sefer de kucagima almak :-(
Allah yardımcın olsun canım çok üzüldüm. İnşallah en kısa zamanda hayırlı güzel haberlerini alırız. Dularım seninleDun akşam kanama başlayınca acile gitmistik beta HCG ye bastırmak için 1600 kusur çıkmıştı.doktor tekrar istedi bugün 700 e inmiş. Dusuk yapıyorum. Nasip değilmiş bu sefer de kucagima almak :-(
dediğim gibi canım pgt yi mutlaka araştır çok tavsiye ediyorum. sonuçta benim 4 tane embriyomda 5. günde gelmişti ve 1. kalitedeydi. dr pgt yapmana gerek yok kromozom testi yaptırdınız ve sağlam çıktı dedi ama yaptırdım ben yine de ve 2 tanesi genetik bozuk çıktı ve dr tebrik etti beni siz yaptırmasaydınız belkil onları koyardık ve kesin düşük olurdu dedi. Bu benim illa sıkıntısız bir hamilelik geçireceğim anlamına gelmez ama çok zor işler bunlar onca emek veriyoruz önceden düşeceği belli olan embriyoların konulmaması lazım en azından.Artık korkuyorum tüp bebek denemekten sonuç hep husran oluyor. Tutuyor ama düşüyor :-( napmam lazım ne yaptırmak lazım bilmiyorum
Canım çok üzüldüm ne desem boş Rabbim hayirlisini versin insallah kürtaj gerek olmazGece doktora gitmedim canım. Güneydoğunun bir ilcesindeyiz. Lekelenme olabilir dedi doktorum ilk başta öyleydi . iğne vurundum yattim . akşam kanama arttı adet kanaması gibi oldu. Yoğun geldi sonra pihtilar atıldı ,sonra da şeffaf yuvarlak bir şey geldi. Doktorum aradım muayne olman lazım dedi ama o saatte gidebilecek bir yer yok. Giden gitti zaten. Birazdan gideceğiz doktora. Cok acı cekiyoum, canım çok.yanıyor. sorun ne anlamadim. Tutmasında sorun olmuyor ama gelişimi duruyor .geçen sefer de 8+6 da durmuştu. İnşallah kurtaja gerek kalmaz. Dua edin bana kızlar. Rabbim dayanma gücü versin
Günaydın herkese.güzel.haberlerle donemiyorum maalesef. Gece düşük yaptım. Parçalar attım kese de gitti :-( bugün doktora gidecegim. İnşallah kurtaj gerek.kalmaz. iki tedavide de benzer şeyler.yaşıyorum :-( sorun ne.bilmiyorum. bilmiyom şey canımın çok yandığı :-( Rabbim kimseye yasatmasin :-(
Dun akşam kanama başlayınca acile gitmistik beta HCG ye bastırmak için 1600 kusur çıkmıştı.doktor tekrar istedi bugün 700 e inmiş. Dusuk yapıyorum. Nasip değilmiş bu sefer de kucagima almak :-(
Cok guzel canim yakin gidiyor degerlerimiz bu kadar kucuk bir degerde nasil gordunuz bebegi masalllah.dua et bende goreyim cuma gunu ya cok heyecanliyimcanım ben bhcg 1305 çıkmış:) iki gün önce 482 idi. çok sevinçliyim çok şükür:)
Oyle dusunme canim rabbim nasip edecek bir gun de. Cok zor gercekten cok uzuldum ama emin ol elden birsey gelmiyor gecen yil dusuk yaparken bende o kadar cok agladim ki ama sonra toparladım doktorunla gorus bakalim ne dicek sana. Belki kromoomlarsa bir sıkıntı var belki baaka birsey var rabbim yardimciniz olsunArtık korkuyorum tüp bebek denemekten sonuç hep husran oluyor. Tutuyor ama düşüyor :-( napmam lazım ne yaptırmak lazım bilmiyorum
Insallah canim insallaaaahhh pazartesoye vermisti testi ama cuma yaptirasim geliyorçok stresli günler geçirdim çok endişe ettim ama çok şükür şimdilik rayına girdi herşey. inşallah sen de güzel sonuçlar alırsın canım kulağımız sende:)
Kaçıncı günün canım? Bu kadar erken nasıl gördü? Hcg değeri en az 5000-6000 olmalı diye biliyorum benkızlar ben de kan verdim geldim inşallah güzel sonuç alırım. dr yine de üstten muayene etti ve bir tane kese gördü içinde embriyo varmış bir tane de küçük bir şey var emin olamadım dedi fotoğrafları verdi elime ama ben bir şey göremedim:) İnşallah her şey yolunda gider.
4 hafta 4 günlük canım. Ben de bilmiyorum nasıl gördü ama çıktılarını verdi falan kendi dr unada göster bunları dedi. kendi dr um 10 gün sonrasına randevu verecekmiş sanırım kalp atışları ile birlikte bakmak istiyor.Kaçıncı günün canım? Bu kadar erken nasıl gördü? Hcg değeri en az 5000-6000 olmalı diye biliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?