2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Ay inanmiyorum canim ya cok super bende cumayi bekliyorum ya kac ciktigini soyle bana da.ne guzel birde ustten gorunduyse yuksektik bhcg.ay biede 2 tane miii cok guzel yaaaa

Ne mutlu canim sana insallah hersey cok guzel gider sonucun cok guzel gelir insallah bende hayirla pozitifi kandada gorurum cok heyecanliyimzaman gecmedi sanki

Kizlar bende boyle adet oncesi gerginlik cok olurdu bazen karnim guruldardi hep yine oyle oluyor ve cok gerginim normalmi bu

Canim ne diyecegimi bilmiyorum ama doktora gitmeden kesin teshisi koyma ben milimlik bir kesenin gozle gorulebilecegini sanmiyorum insAllah dusundugun gibi degildir. Doktorun ne diyecek. Rabbim sifa versin aka dedigin gibi dusun olmussa ayrintili rahim filmini cektir polip vs varmi kistik bir durum mu var bunlarin ayrinti larini bir arastir. Rabbim sabir versin arkadasim dun geceden beri hep aklimizdaydin. Cok uzgunum

Ay inanmiyorum canim ya cok super bende cumayi bekliyorum ya kac ciktigini soyle bana da.ne guzel birde ustten gorunduyse yuksektik bhcg.ay biede 2 tane miii cok guzel yaaaa
canım ben bhcg 1305 çıkmış:) iki gün önce 482 idi. çok sevinçliyim çok şükür:)

Dun akşam kanama başlayınca acile gitmistik beta HCG ye bastırmak için 1600 kusur çıkmıştı.doktor tekrar istedi bugün 700 e inmiş. Dusuk yapıyorum. Nasip değilmiş bu sefer de kucagima almak :-(

Cok sukur canim cok sukur oh icine su serpilmistir artik :) darisi basimiza dua et bizler icin sen artik bebislisin duan cok makbul
çok stresli günler geçirdim çok endişe ettim ama çok şükür şimdilik rayına girdi herşey. inşallah sen de güzel sonuçlar alırsın canım kulağımız sende:)

Dun akşam kanama başlayınca acile gitmistik beta HCG ye bastırmak için 1600 kusur çıkmıştı.doktor tekrar istedi bugün 700 e inmiş. Dusuk yapıyorum. Nasip değilmiş bu sefer de kucagima almak :-(
Canimm ne desek az biliyorum cok uzgunum bende Rabbim sabir versin yilma hiçbir zaman bu yola başkoyduk hepimiz. Rabbim emekleri boşa çıkarmaz. Üzülüceksin elbet ama sonra topla kendini ve bir Bismillah de yeniden başla Rabbim emeklerimizi görüyor biliyor elbet mükafatını da verecektir. Tekrar sabırlar diliyorum arkadaşım dualarım seninle

Allah yardımcın olsun canım çok üzüldüm. İnşallah en kısa zamanda hayırlı güzel haberlerini alırız. Dularım seninle

Artık korkuyorum tüp bebek denemekten sonuç hep husran oluyor. Tutuyor ama düşüyor :-( napmam lazım ne yaptırmak lazım bilmiyorum

Artık korkuyorum tüp bebek denemekten sonuç hep husran oluyor. Tutuyor ama düşüyor :-( napmam lazım ne yaptırmak lazım bilmiyorum
dediğim gibi canım pgt yi mutlaka araştır çok tavsiye ediyorum. sonuçta benim 4 tane embriyomda 5. günde gelmişti ve 1. kalitedeydi. dr pgt yapmana gerek yok kromozom testi yaptırdınız ve sağlam çıktı dedi ama yaptırdım ben yine de ve 2 tanesi genetik bozuk çıktı ve dr tebrik etti beni siz yaptırmasaydınız belkil onları koyardık ve kesin düşük olurdu dedi. Bu benim illa sıkıntısız bir hamilelik geçireceğim anlamına gelmez ama çok zor işler bunlar onca emek veriyoruz önceden düşeceği belli olan embriyoların konulmaması lazım en azından.

Canım çok üzüldüm ne desem boş Rabbim hayirlisini versin insallah kürtaj gerek olmaz

Arkadaşım ne desem bilemedim , sabah şana bol bol dua etmiştim, Rabbim bolca sabır versin inşallah ... Kürtaja gerek kalmaz korkma , Bende sonucu öğrendikten 1 hafta sonra düşük yapmıştım öncekinde , kendiliğinden temizlendi rahim , Rabbim inş tez Zaman'da sağlıklı devamlılığı olan bir gebelik nasip edecek inş , pes etme ümidini yitirme , bunu bir kayıp olarak görme , tutması bile bir olumlu gelişme , sonrakine şende pgt yaptırırsın , daha garanti ilerlersin inşallah , ümidimizi yitirdiğimiz an biz de bittik demektir , allah var gam yok arkadaşım , üzüntünü dibine kadar yaşadıktan sonra bunları düşün lütfen.....

canım ben bhcg 1305 çıkmış:) iki gün önce 482 idi. çok sevinçliyim çok şükür:)
Cok guzel canim yakin gidiyor degerlerimiz bu kadar kucuk bir degerde nasil gordunuz bebegi masalllah.dua et bende goreyim cuma gunu ya cok heyecanliyim

Oyle dusunme canim rabbim nasip edecek bir gun de. Cok zor gercekten cok uzuldum ama emin ol elden birsey gelmiyor gecen yil dusuk yaparken bende o kadar cok agladim ki ama sonra toparladım doktorunla gorus bakalim ne dicek sana. Belki kromoomlarsa bir sıkıntı var belki baaka birsey var rabbim yardimciniz olsun

O
çok stresli günler geçirdim çok endişe ettim ama çok şükür şimdilik rayına girdi herşey. inşallah sen de güzel sonuçlar alırsın canım kulağımız sende:)
Insallah canim insallaaaahhh pazartesoye vermisti testi ama cuma yaptirasim geliyor

Kaçıncı günün canım? Bu kadar erken nasıl gördü? Hcg değeri en az 5000-6000 olmalı diye biliyorum ben

Kaçıncı günün canım? Bu kadar erken nasıl gördü? Hcg değeri en az 5000-6000 olmalı diye biliyorum ben
4 hafta 4 günlük canım. Ben de bilmiyorum nasıl gördü ama çıktılarını verdi falan kendi dr unada göster bunları dedi. kendi dr um 10 gün sonrasına randevu verecekmiş sanırım kalp atışları ile birlikte bakmak istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…