2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

O

Insallah canim insallaaaahhh pazartesoye vermisti testi ama cuma yaptirasim geliyor
şimdi yaptırsan da çıkar ama nasıl için rahat edecekse öyle yaptır canım. ben transferden sonra 8. gün yaptırdım strese girmemek için çünkü idrara da bakmamıştım direk kan sonucundan görmek istedim.

Kizlar hep rahattim biliyorsunuz ama bugun icimi bir korku aldi ya sanki hic borsey normal olmayacakmis gibi korkmaya basladim surekli lavaboya gidiyorum islaklik olunca acaba birsey mi oldu diye.nasil kurtulucam bu vesveseden

Kizlar hep rahattim biliyorsunuz ama bugun icimi bir korku aldi ya sanki hic borsey normal olmayacakmis gibi korkmaya basladim surekli lavaboya gidiyorum islaklik olunca acaba birsey mi oldu diye.nasil kurtulucam bu vesveseden
Canim whitwrosa00 a cok uzulduk hepimiz ondan etkilendin kesin uzulme takma kafana ne guzel ilerliyor hersey bebeklerin seninle bende cuma kismetse yapicam kan testi bende simdi surekli adet oncesi gerginlik var gibi cok korkuyorumm bilmiyorum sizlerde oldumu bu belirtiler idrar tahlillerim cok belirgin bi yanim korkma diyo ama kabizliktan iki gundur cok cekiyorum zaten

Cnm hiç korkma ben de kan testi yapıncaya kadar adet oldum olucam derken o ağrıları atlattım. Rahat ol belirtiler herkese göre değişebilir. kiminde ağrı olur, kiminde hafif kanama olur. hiç belli olmaz kan testini alınca rahatlarsın inş. pozitiftir :)

Aslinda ben cok rahattim canim ya hic korkum endisem yoktu sanirim arkadasimiza cok uzuldum ya ondan etkilendim. Bugun okuldakilere de hamileyim dedim zaten herkes amlayip sorunca hayir diyemedim yalan soylemek istemeedim belki onun da baskisi var uzerimde. Ama dedigin gibi iyi dusunmeliyiz ya ben zaten 2 gundur herseye agliyo moddayim ya neden boyle oldu acaba hormonlardan mi ki?su cuma gunu bir gelsede bebislerimi gorup rahatlasam ya.insallah gorunur cuma gunu. Testi de tekrarlamadim ama yukseliyirdur diyorum bu sabah bir yapayim dedim aninda diger cizginden daha koyu bir cizgi oldu.yani yukselmis deger

Selam kızlar, bu estrofemi daha ne kadar kullanıcaz bilgisi olan var mı?

Canim sen artik kendini hic ama hic uzmemelisin aglamaya gelince ben bugun esim yok oyle degil dedi diye agladim tvde bisey gordum hingur hungur agladim hormonal bu kesin esim yandik daha simdiden koptu bu diyo :) cuma gunu insallah hayirli haberlerle gelicez ikimizde canim ben inaniyorum rabbim yardimcimiz olsun

Sagol canim cevap verdigin icin insallah insallah cuma gunu hayirli haberle gelirim :)

Ben şu değerim tam istenildiği gibi yükselmiyor diye gerginlik yaşadım ama onun dışında kendimi özel olarak korumuyorum. Geziyorum, dolaşıyorum, merdiven inip çıkıyorum, kucağımda çocuk seviyorum falan sakınan göze çöp batar diye korkuyorum.

Bana kalsa coktan yapmistikda esim istemedi gununu beklemek istedi hep ama ortada bulustuk cuma kismetse. :)

Test gününden sonrada testi tekrarlıyormusunuz arkadaşlar? Buna gerek varmı test gününden sonrada 2 günde 2 katı yükseldiğini görmek gerekiyormu? Yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım

amin canım ya sanırı etkilendm bşraz ben çok acıkıyorum ya yiyorum yiyorum 1 saat sonra yine deli gibi açım. dün esra erol a ağladım ya düşün artık halimi
okulda mecburen bende geziyorum ders anlatıyorum ama yine de dikkat ediyorum otururken alkarken hep temkinliyim. şükür ki değerlerimiz çok iyi. inşallah bi olumuzluk yaşamadan geçer bu güzel günler...

Test gününden sonrada testi tekrarlıyormusunuz arkadaşlar? Buna gerek varmı test gününden sonrada 2 günde 2 katı yükseldiğini görmek gerekiyormu? Yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım
canım bence tekrarrlanmalı ya. bende 10. gün 489 çıktı doktor gerek yok ama yinede yaptıralım dedi 12. gün yaptırdık bir daha da yaptırmadık ama hala kendmi tatmin etmek için idrar testi yapıyorum arada :) bence sende en az 1 kez tekrarla...hem güzel oluyor bu kadar zaman sonra pozitfi test sonuçları almak

Doktorun isterse yaptırırsın ikinci testi cnm. Bazı arkadaşlara 1 test yaptırmışlar sadece. benden 12 ve 14.gün istemişlerdi.

Doktorun isterse yaptırırsın ikinci testi cnm. Bazı arkadaşlara 1 test yaptırmışlar sadece. benden 12 ve 14.gün istemişlerdi.
Ben 3 kez yaptırdım test.. 8. Gün 10. Gün ve 14. Gün.. Sıkıntı yok inşallah ama testi tekrarlamak gerekiyormu? Hemşire 16. Günde tekrarla istersen dedi..

Ben 3 kez yaptırdım test.. 8. Gün 10. Gün ve 14. Gün.. Sıkıntı yok inşallah ama testi tekrarlamak gerekiyormu? Hemşire 16. Günde tekrarla istersen dedi..
Yok canim ya bence o kadar tekrarladiysan gerek yok ben cok kan vermek te iyi degil diye duymustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…