Bilmiyorum ki canim belki su an bebis bizim kandan besleniyor ya o yuzden olabilir. Nerede okudugumu hic hatirlamiyorum ama okumustum bir yerdeAnladım canım .. çok kan vermek neden iyi değilmiş acaba? Merak ettim
Anladım canım o zaman en iyisi kese görmeye gitmek.. En erken ne zaman görünür acaba? Birde sat ve embriyo transferine göre farklı çıkıyor hangisine göre kese görmeye gideceğiz acaba?Bilmiyorum ki canim belki su an bebis bizim kandan besleniyor ya o yuzden olabilir. Nerede okudugumu hic hatirlamiyorum ama okumustum bir yerde
canım benm aynı çıkıyor ya 1 gün fark ediyor sadece. doktorum beni cuma günü çağırdı canım cuma günü gidicez nasipse inşallah görünür bebişlerimiz. en güzeli doktoru ara o zaten hesaplıyor çağırıyor. hesaplamaları da en iyi o yapar sanırımAnladım canım o zaman en iyisi kese görmeye gitmek.. En erken ne zaman görünür acaba? Birde sat ve embriyo transferine göre farklı çıkıyor hangisine göre kese görmeye gideceğiz acaba?
canım ben bant kullanıyorum doktorum sakın bırakma dedi. bence doktora gidene kadar devam et.Kizlar estrofemi sormustum kullaniyo musunuz hala? Gerek var mi ki?
Tamam canim. Bi suru ilac kullaniyoruz yaa hic biseyimiz dogal degil malesef.canım ben bant kullanıyorum doktorum sakın bırakma dedi. bence doktora gidene kadar devam et.
bizim meleklermizde böyle gelecekmiş canım olsun napalım. göbeğim mosmor iğne feci yakıyor ama bebişler var olsun napalım :)))) ben geçen yıl hep ofluyordum iğneyi yaparken sonuç negatif oldu o yüzden şimdi herşeye razıyım diyorum yeter ki gelsin bebeklerim. yakıyor ama ben çok mutluyummmTamam canim. Bi suru ilac kullaniyoruz yaa hic biseyimiz dogal degil malesef.
26 ocak transferim 5. Gün embriyosu sanırım seninle aynıydık canım,. Bende cumartesi gidebilirim inşallah görünür bebişlerimiz..canım benm aynı çıkıyor ya 1 gün fark ediyor sadece. doktorum beni cuma günü çağırdı canım cuma günü gidicez nasipse inşallah görünür bebişlerimiz. en güzeli doktoru ara o zaten hesaplıyor çağırıyor. hesaplamaları da en iyi o yapar sanırım
inşallah meleklerimiz gösterir kendini canım ya ben en çok kalp atışını merak ediyorum ama bekledikçe zaman geçmiyor valla öğrendiğimizdn beri içim pır pır26 ocak transferim 5. Gün embriyosu sanırım seninle aynıydık canım,. Bende cumartesi gidebilirim inşallah görünür bebişlerimiz..
Kizlarrr arkadasimizdan bende cok etkilendim ve ona cok dua ettiminşallah meleklerimiz gösterir kendini canım ya ben en çok kalp atışını merak ediyorum ama bekledikçe zaman geçmiyor valla öğrendiğimizdn beri içim pır pır
Aynen canım bende öyle.. Hayırlısıyla kese, kalp atışı ondan sonra da sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz.. Ben beklemeye, acabalara razıyım.. Allahım hayırlısıyla kucağımıza versin inşallahh..inşallah meleklerimiz gösterir kendini canım ya ben en çok kalp atışını merak ediyorum ama bekledikçe zaman geçmiyor valla öğrendiğimizdn beri içim pır pır
Evet canım bende kullanıyorummm.. Kalp atışından sonra devam edermiyiz bilmem..Kizlar estrofemi sormustum kullaniyo musunuz hala? Gerek var mi ki?
sonu güzel olsunda bende razyım canım beklenenler harika çünkü :)Aynen canım bende öyle.. Hayırlısıyla kese, kalp atışı ondan sonra da sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz.. Ben beklemeye, acabalara razıyım.. Allahım hayırlısıyla kucağımıza versin inşallahh..
bende bugün eşime dedim ya kaydedelm mutlaka diye. ben şimdi bile test kağıtlarına bakıp duruyorum fotoları gelse de onalra baksak yaKizlarrr arkadasimizdan bende cok etkilendim ve ona cok dua ettim... Bu arada kalp atisi icin gidecek arkadaslarim insAllah pit pitlari duyarsiniz dunyanin en guzel sesi melodisi o insAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin o sesleri ufak bir tavsiye telefonunuza o anı kaydedin hatta eşiniz kaydetsin bazı merkezler izin vermiyor çekime ama biz çaktırmadan çekmiştik videoyaya yurtdışında izin vermemişlerdi bize ؛)
InsAllah canim o gunlerde yakin insAllah :) canim Sen bana cok pozitif enerji veriyorsun Masallah demek istiyorum Bu tedavi surecinde pozitif olan insanlara o kadar ihtiyac duyoruz ki sana ve verdigin pozitif enerji icin cok tesekkur ederim :) Bu arada sizin sonuclariniza heyecaniniza o kadar kaptirmisim ki, kendimi unutup sadece sizlere dua eder olarak buldum kendimi :) :) son mesajlarimda. Bu surecte iyiki varsiniz Sonuna kadar beraberce yururuz bu yolda insAllah...bende bugün eşime dedim ya kaydedelm mutlaka diye. ben şimdi bile test kağıtlarına bakıp duruyorum fotoları gelse de onalra baksak ya
Aminn canım inşallahhInsAllah canim o gunlerde yakin insAllah :) canim Sen bana cok pozitif enerji veriyorsun Masallah demek istiyorum Bu tedavi surecinde pozitif olan insanlara o kadar ihtiyac duyoruz ki sana ve verdigin pozitif enerji icin cok tesekkur ederim :) Bu arada sizin sonuclariniza heyecaniniza o kadar kaptirmisim ki, kendimi unutup sadece sizlere dua eder olarak buldum kendimi :) :) son mesajlarimda. Bu surecte iyiki varsiniz Sonuna kadar beraberce yururuz bu yolda insAllah...
Ogrendigim ilk gunden beri tek dum hepimize rabbim bugunleri yasatsin.evlatlarimiz evlerimize gelsin.sen unutmuşsun ama buradaki herkes birbirine dua ediyor ya o yüzden rabbime emanet rahat ol hep negatifimdir aslinda ama nedense bu tedavinin basindan beri hep guzel seyler hissediyorum hic korkmadim ya olmazsa demedim belki doktorumla da alakali bilmiyorum. Tel dileğim artik buradaki kimsenin kotu haber almamasi herkes iyi ssyler duysun hep. Cunku gercekten birbirimizi o kadar iyi anliyoruz ki birlikte mutlu oldugumuz gibi birinin uzuntusu de hepimizun oluyor.InsAllah canim o gunlerde yakin insAllah :) canim Sen bana cok pozitif enerji veriyorsun Masallah demek istiyorum Bu tedavi surecinde pozitif olan insanlara o kadar ihtiyac duyoruz ki sana ve verdigin pozitif enerji icin cok tesekkur ederim :) Bu arada sizin sonuclariniza heyecaniniza o kadar kaptirmisim ki, kendimi unutup sadece sizlere dua eder olarak buldum kendimi :) :) son mesajlarimda. Bu surecte iyiki varsiniz Sonuna kadar beraberce yururuz bu yolda insAllah...
Canım kullanmaya devam ilaçları. Sakın bırakmaKizlar estrofemi sormustum kullaniyo musunuz hala? Gerek var mi ki?
Bende sizinle aynı tarihte transfer oldum kızlar :)26 ocak transferim 5. Gün embriyosu sanırım seninle aynıydık canım,. Bende cumartesi gidebilirim inşallah görünür bebişlerimiz..
Canım kullanmaya devam ilaçları. Sakın bırakmaKizlar estrofemi sormustum kullaniyo musunuz hala? Gerek var mi ki?
Bende sizinle aynı tarihte transfer oldum kızlar :)26 ocak transferim 5. Gün embriyosu sanırım seninle aynıydık canım,. Bende cumartesi gidebilirim inşallah görünür bebişlerimiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?