- 5 Ağustos 2009
- 658
- 227
- 303
Senin 3. Gün embriyosumu canımCanım kullanmaya devam ilaçları. Sakın bırakma
Bende sizinle aynı tarihte transfer oldum kızlar :)
InsAllah canim o gunlerde yakin insAllah :) canim Sen bana cok pozitif enerji veriyorsun Masallah demek istiyorum Bu tedavi surecinde pozitif olan insanlara o kadar ihtiyac duyoruz ki sana ve verdigin pozitif enerji icin cok tesekkur ederim :) Bu arada sizin sonuclariniza heyecaniniza o kadar kaptirmisim ki, kendimi unutup sadece sizlere dua eder olarak buldum kendimi :) :) son mesajlarimda. Bu surecte iyiki varsiniz Sonuna kadar beraberce yururuz bu yolda insAllah...
hoş geldin gözümü yollarda kaldı:) bhcg baktırmak için soruyosan hiç bir şey demene gerek yok canım. Direk kanda gebelik testi yaptırıcam diyorsun zaten sana neden diye sormak gibi bir hakları yok. Özelden çok daha kısa zamanda çıkıyor zaten sonuç.Kizlar, devlet hastanenin aciline gittiginizde baktirmak icin ne diyorsunuz onlara? Biktim ozele para odemekten, her sefer verirken, kizima oyunca alabilirdim diyorum icimden)
Hosbulduk cnm) Sure cok onemli degil artik ya, sadece takip etmek amacıyla yapiyorum, icim rahat olsun diye) bir kere saglik ocaginda yaptirdim, doktor nerdeyse agladi, sanki onun cebinden cikiyor para. Soylendi neden saglik ocagina geliyorsunuz diye.hoş geldin gözümü yollarda kaldı:) bhcg baktırmak için soruyosan hiç bir şey demene gerek yok canım. Direk kanda gebelik testi yaptırıcam diyorsun zaten sana neden diye sormak gibi bir hakları yok. Özelden çok daha kısa zamanda çıkıyor zaten sonuç.
Canimmm kaclara yukseldi degerin ben vermedim tekrar ya doktorum gerek yok dedi. Merak ettim bende seni nerde bu diyeSinir oluyorum, reklam heryerde cikiyor, yazarken yazdiklarimi goremiyorum, harflar atliyor, bu ne eziyet yaaa, bunca yildir kk var, halen adam edemediler. Yine engellenecem sanirim, bunları yazdim diye)
cnm, transferden sonra 17 gunde 5448Canimmm kaclara yukseldi degerin ben vermedim tekrar ya doktorum gerek yok dedi. Merak ettim bende seni nerde bu diye
Benimde yarin 17.gun canim zaten gidince kan bakarlar sanirim o yuzden strese sokmiyim kendimi.yarin kese icin cagirdi doktorumDr kese icin gelme dedi ya, kalp atislari icin gelirsin dedi, onu beklerken bari bhcg mi takip edeyim dedim. Ama pazartesi gunu belki dayanamayip, kese icin giderim ozele)
Cnm sana kaç tane transfer yapılmıştı bide değerin ne kadardı?Benimde yarin 17.gun canim zaten gidince kan bakarlar sanirim o yuzden strese sokmiyim kendimi.yarin kese icin cagirdi doktorum
Sen git gel, o güzel kesecikleri gör, peşinden ben de geliyorum)Benimde yarin 17.gun canim zaten gidince kan bakarlar sanirim o yuzden strese sokmiyim kendimi.yarin kese icin cagirdi doktorum
Hoşgeldin canım.. Banada 3 hafta sonra gel dedi doktorum direk kalp atışına.. Keseyi görmeye gerek yok diye düşündü galiba..Dr kese icin gelme dedi ya, kalp atislari icin gelirsin dedi, onu beklerken bari bhcg mi takip edeyim dedim. Ama pazartesi gunu belki dayanamayip, kese icin giderim ozele)
Benimde yarın 17. Günüm umuttt gitsin bakalım bende arkasından geliyorum.. İnşallah Allahım tamamına erdirsinSen git gel, o güzel kesecikleri gör, peşinden ben de geliyorum)
Hosbulduk cnm) Ya ben doktora dedim 2 hafta sonra gelsem diye, kovarim dedi))Hoşgeldin canım.. Banada 3 hafta sonra gel dedi doktorum direk kalp atışına.. Keseyi görmeye gerek yok diye düşündü galiba..
En son 1200 du ama pazar yaptirdim heralde bugun 5000 civari olmustur canim iki embriyo transferi yapilmistiCnm sana kaç tane transfer yapılmıştı bide değerin ne kadardı?
Ay insallah gorurum ya aslibda senin daha once gormen lazimdi ters olduSen git gel, o güzel kesecikleri gör, peşinden ben de geliyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?