2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Cnm bizim seninle hemen hemen aynı sanırım. sen ne zaman gidiceksin kalp atışı için

Merhabalar güzel anneler ve anne adayları Allaha emanet olun olalım. Herkes iyi mi

Whiterose, canim benim, cok cok gecmis olsun, Allah buyuk, hayirlisi..Bir dshaki denemede lutfen ozelime ismini yazarmisin, kizimin dualari kabul oluyor hemencik, kizimla beraber senin icin dua ederiz, canim. Tez zamanda anne olman dilegiyle..

Kizlar, devlet hastanenin aciline gittiginizde baktirmak icin ne diyorsunuz onlara? Biktim ozele para odemekten, her sefer verirken, kizima oyunca alabilirdim diyorum icimden)

Kizlar, devlet hastanenin aciline gittiginizde baktirmak icin ne diyorsunuz onlara? Biktim ozele para odemekten, her sefer verirken, kizima oyunca alabilirdim diyorum icimden)
hoş geldin gözümü yollarda kaldı:) bhcg baktırmak için soruyosan hiç bir şey demene gerek yok canım. Direk kanda gebelik testi yaptırıcam diyorsun zaten sana neden diye sormak gibi bir hakları yok. Özelden çok daha kısa zamanda çıkıyor zaten sonuç.

Hosbulduk cnm) Sure cok onemli degil artik ya, sadece takip etmek amacıyla yapiyorum, icim rahat olsun diye) bir kere saglik ocaginda yaptirdim, doktor nerdeyse agladi, sanki onun cebinden cikiyor para. Soylendi neden saglik ocagina geliyorsunuz diye.

Sinir oluyorum, reklam heryerde cikiyor, yazarken yazdiklarimi goremiyorum, harflar atliyor, bu ne eziyet yaaa, bunca yildir kk var, halen adam edemediler. Yine engellenecem sanirim, bunları yazdim diye)

Sinir oluyorum, reklam heryerde cikiyor, yazarken yazdiklarimi goremiyorum, harflar atliyor, bu ne eziyet yaaa, bunca yildir kk var, halen adam edemediler. Yine engellenecem sanirim, bunları yazdim diye)
Canimmm kaclara yukseldi degerin ben vermedim tekrar ya doktorum gerek yok dedi. Merak ettim bende seni nerde bu diye

Dr kese icin gelme dedi ya, kalp atislari icin gelirsin dedi, onu beklerken bari bhcg mi takip edeyim dedim. Ama pazartesi gunu belki dayanamayip, kese icin giderim ozele)

Dr kese icin gelme dedi ya, kalp atislari icin gelirsin dedi, onu beklerken bari bhcg mi takip edeyim dedim. Ama pazartesi gunu belki dayanamayip, kese icin giderim ozele)
Benimde yarin 17.gun canim zaten gidince kan bakarlar sanirim o yuzden strese sokmiyim kendimi.yarin kese icin cagirdi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…