Hadi gözün aydın olsun canim Allah sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin. haftası kaçtı seninKızlar bugün ayrıntılı ultrasonumuz elhamdulillah güzrl sonuçlandı . Bi sıkıntı yok herşey normal dedi doktor , yüzünün fotoğrafını almaya çok çalıştı ama bizim cimcime 2 elini yüzünün iki tarafına koymuş hiç pas vermediBu Arada 23 cm 397 gr olmuşuz
Amin cnmmmmmm inşsllAh hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız ....20+4 tü Can'ım ....Hadi gözün aydın olsun canim Allah sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin. haftası kaçtı senin
Maşallah canım güzel gelişimi benim de dün 21+3 tu boy 24 cm 424 gr di Melek kizimAmin cnmmmmmm inşsllAh hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız ....20+4 tü Can'ım ....
Oh MasaAllah canım ne güzel haber benimki de iki eliyle kapatmışti yüzünü görememistik olsun saglikli olsunlarda doğunca görürüz İnşaAllahKızlar bugün ayrıntılı ultrasonumuz elhamdulillah güzrl sonuçlandı . Bi sıkıntı yok herşey normal dedi doktor , yüzünün fotoğrafını almaya çok çalıştı ama bizim cimcime 2 elini yüzünün iki tarafına koymuş hiç pas vermediBu Arada 23 cm 397 gr olmuşuz
Maşallah canım güzel gelişimi benim de dün 21+3 tu boy 24 cm 424 gr di Melek kizim
Oh MasaAllah canım ne güzel haber benimki de iki eliyle kapatmışti yüzünü görememistik olsun saglikli olsunlarda doğunca görürüz İnşaAllah
Ilk gecr bunu da cok yadirgadim canim ama bu gece rahatladim birde su lavaboya kalkma isi olmasaDur bende aliyim o zaman ya nedir bu bi rahat uyuyamiyoruz
Onu hiç sorma rahat 3 4 kez kalkiyorum geceIlk gecr bunu da cok yadirgadim canim ama bu gece rahatladim birde su lavaboya kalkma isi olmasa
Ayni durumdayim canim ya 3 4 defa susayip kalkiyorum 3 4 defa da tuvalete derken sabah sersem gibi kalkiyorum bu durum giderek artacakmis hic uyumadigum zamanlari biliyorum demisti ikiz annesi bir ablaOnu hiç sorma rahat 3 4 kez kalkiyorum gece
Haydi gözün aydın, süresi ne bu ayrıntılı ultrasonun. Yani kaç dakıka sürüyorKızlar bugün ayrıntılı ultrasonumuz elhamdulillah güzrl sonuçlandı . Bi sıkıntı yok herşey normal dedi doktor , yüzünün fotoğrafını almaya çok çalıştı ama bizim cimcime 2 elini yüzünün iki tarafına koymuş hiç pas vermediBu Arada 23 cm 397 gr olmuşuz
Sağol cnm , Bzm 20-25 dk sürmüştür ancak heraldeHaydi gözün aydın, süresi ne bu ayrıntılı ultrasonun. Yani kaç dakıka sürüyor
Ben kendimi yada başka bi sevdiklerimi bu kadar düşünmedim...Bazen düşünüyorum da hiç kimse için bu kadar zahmete katlanmazdik dimi ama evlat başka bişeymis yahu
Canım benim iyiyim. Bu ara işler yoğun hiç bakamadım sen nasılsın?Naz_musti , cnm, nasılsın?
Iyiyim ben de cnm, seni merak ettim. Korkularina kapilma, tamam cnm? Dualarim seninle.Canım benim iyiyim. Bu ara işler yoğun hiç bakamadım sen nasılsın?
İnan ben de merk ettim seni kontrolün ne zaman canım can kızçe nasilCanım benim iyiyim. Bu ara işler yoğun hiç bakamadım sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?