2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Kızlar bugün ayrıntılı ultrasonumuz elhamdulillah güzrl sonuçlandı . Bi sıkıntı yok herşey normal dedi doktor , yüzünün fotoğrafını almaya çok çalıştı ama bizim cimcime 2 elini yüzünün iki tarafına koymuş hiç pas vermedi Bu Arada 23 cm 397 gr olmuşuz

Hadi gözün aydın olsun canim Allah sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin. haftası kaçtı senin

Oh MasaAllah canım ne güzel haber benimki de iki eliyle kapatmışti yüzünü görememistik olsun saglikli olsunlarda doğunca görürüz İnşaAllah

Maşallah canım güzel gelişimi benim de dün 21+3 tu boy 24 cm 424 gr di Melek kizim

Ohh ohh ne güzel maşallah bebişlere , hep böyle güzrl şeyler konuşalım burda inşallah

Oh MasaAllah canım ne güzel haber benimki de iki eliyle kapatmışti yüzünü görememistik olsun saglikli olsunlarda doğunca görürüz İnşaAllah

H Hadem-inNebi bence Bzm minnaklar yüz görümlüğü istiyor bizden , onun için hemen göstermiyorlar

Onu hiç sorma rahat 3 4 kez kalkiyorum gece
Ayni durumdayim canim ya 3 4 defa susayip kalkiyorum 3 4 defa da tuvalete derken sabah sersem gibi kalkiyorum bu durum giderek artacakmis hic uyumadigum zamanlari biliyorum demisti ikiz annesi bir abla

Haydi gözün aydın, süresi ne bu ayrıntılı ultrasonun. Yani kaç dakıka sürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…