2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Canim hastane cikislari ilk 1 ay icin oluyor zaten. Ama 0 3 ay tulumlar zaten yeni dogumdan 3 aya kadar giyilecek. En az 6 7 olmali 0 3 ay kiyafet cunku gunde 5 6 kez ust degistirmek gerekebilecek. En az 6 7 tane ic zibin lazim ben 5 tane 0 3 ay tulum aldim. 1 tane 5 li hastane cikisi aldim 1 tanede 10 lu alicam onlarin icinde zaten 2 ser takim oluyor 5 er tulum aldim 1 er alt ust takim aldim. Ben 2 ser tane de 3 6 ay aldim ama bir kac daha alicam. Bir kac ta yine 6 9 alip koyarim. Bol bol agiz mendili önlük alinmaliymis canim. En az 2 ser biberon lazim. Ben 2 ser penye battaniye aldim birde kalin alicam hala alinacak cok sey var

Nasil vakit bukuyorsun canim masallah ben eve zor atiyorum kendimi okul bitsin diye gun sayiyorum 1 ay kaldi cok sukur. Bayramda memlekete gidersek yorucu gecer. Bayram sonrasi sicaklarda evimden disari adim atmayi düşünmüyorum. Simdi bile 30 dereceyi geçti perişan oluyoruz. Ayaklarimi uzatip klimanin altinda oturmayi düşünüyorum sadece

Kızlar bende kontrolden geldim 21+3 günlük kilo 424 bol 24 cm çıktı birazi bugün ve 29 ayrıntılı utrasyon yapılacak iyi yani haberler çoook uğraşlarına sonra bu günü çoooook şükür darısı isteyen herkese

AyKizlar gittiler oturdum agladim snirlerim okadar bozulduki hickira hickira agladuim gelmisler 10 kisi 5 cocuk herkes kendi havasinda bi yardim eden yok allahtan annem geldi o yardim etti cocuklar cikmis yatagima zipliyor ortalik kirinti dolu ellerinde yiyecekler bi oraya bi buraya kosuyorlar sinirleim alt ust oldu bebegim nasil gerildi tas gibi icerde daha kapidan ciktilar oturdum aglamaktan kalkamadim bu kadar yuzsuzluk olmaz dedim insan hicmi bakmaz cocuklarina yaziklar olsun dedim insan acir ya zor oturup kalkiyorum

Ayy bi daha biri gelmek isterse dr istirahat verdi sürekli yatmak zorundayım de bu ne yaa yazıktir üffff

Ay masallahhh kuzuyaaa.benim kizimda pazartesi 410 gramdi insallah hersey coo ta guzel olacakkkk
Canim bencede kabul etme artik kimseyi ya birak kim naparsa yapsin. Bence doguma kadar misafir kabul edemem de riskli de bosver bebegini ve kendini dusun.benim esim hasta onu yormiyim diye ugrasiyorum ama ayakalrim cok fena şişti bir görsen...ki misafiri hic kaldiramam

Ayy bi daha asla kabul etmem annemede dedim doguma kadar artik eve kimse giremez dedim mumkun degil bide gorseniz yatagimda ziplayanlar cocuk diyorum hepsi 10 yasinda
Ayy bi daha biri gelmek isterse dr istirahat verdi sürekli yatmak zorundayım de bu ne yaa yazıktir üffff

Hamileligin son aylarında dökülüyormus canım

Bu güzel haber işte

Cnm sen kendini düşünmezsen kimse seni düşünüp ayyy bu kız hsmile zorlanır biz rahatsız etmeyelim falan diye düşünmez. Kızların da dediği gibi müsait değilim de gelmek isteyenlere ... Valla ben bana gelmek isteyenlere doğumdan sonra inşallah diyerek kibar şekilde reddediyorum .... Başkaları Mutlu gönlü hoş olacak diye kendimizi zor duruma düşürüp bebişleri üzmeyelim

Kızlar bugün ayrıntılı ultrasonumuz var bakalım, çok heyecanlıyım .... Gerçi rüyamda geceden girdim ultrasona zaten ( ben genelde önemli durumlarda vakti gelmeden rüyamda yapar ederim )

Bu arada hamilelikle ilgili bi farklılık daha farkettim kendimde ... Önceden hiç rüya görmeyen ben , görse de hiçbirşey hatırlamayan ben özellikle son 1 aydır falan baya baya rüya görüyorum 2-3 tane hemde , bide hemde hatırlıyorum onları kalktığımda , bunu da mi hormonlara bağlasam ki

Bu Arada kızlar siz hangi haftanızın içinde ayrıntılı ultrasona girdiniz yada gireceksiniz ?...

Ben 21+4 iken girmiş olacağım , erken değil dimi yaw

Bu Arada kızlar siz hangi haftanızın içinde ayrıntılı ultrasona girdiniz yada gireceksiniz ?...

Canım benimde dun 21+3 tu girdim dün yazdıklarıma bakarsan kilo boy organlar kulak dudak felan bakildi ayin 29 tekrar devam edecek ve ayrıntılı utrasyon yapılmış olacak bol kilo yu bizede yaz sonuçları bildir güzel haberlerle geleceksin insallah

Guzel haberlerle gel canim ayrintili icin en uygun hafta 21 22 zaten. Insallah hersey cok ama cok guzel cikar. Bizide bilgilendir.

Kizlar benim bu hafta 2.kez bacagima kramp girdi korkunc bir aci ile uyandim esim masaj yapti ama 10 dakika agladim acidan. O da kendimi sıkıorum birsey olacak diye korktu magnezyum iciyorum ama yinede oluyor sizde var mi?

Kizlar benim bu hafta 2.kez bacagima kramp girdi korkunc bir aci ile uyandim esim masaj yapti ama 10 dakika agladim acidan. O da kendimi sıkıorum birsey olacak diye korktu magnezyum iciyorum ama yinede oluyor sizde var mi?
Canım bende hiç kramp olmadı gerci ben hiç yormuyroum kendimi raporluyum baştan beri ve annemde yanımda azıcık ayakta dursa belim agiriyor dün dr sordum magnezyum gerek var mı diye oda kram yoksa gerek yok dedi bence senin ikiz ya ondan ben hep bacak arama yastık koyuyorum ve ayaklaşımı hafif kirarak yatıyorum Dr bir sır istrsen

canım merhaba banada çok oluyor doktoroum magnezyum verdi ama hala devam ediyor çalışıyorum birde gece yatarken bacak arama yastık koyuyorum birde ayaklarımı hafif yükselterek uyuyorum sol yanına yattt iyi geliyor

kızlar siz bebek hareketlerini ne zaman hissettiniz bn 18 hafta bitti kasıklarımda hafif hafif seyrime vurma gibi bişiler hissediyorum ilk gebeliğim onlar bebeğimmi

kızlar siz bebek hareketlerini ne zaman hissettiniz bn 18 hafta bitti kasıklarımda hafif hafif seyrime vurma gibi bişiler hissediyorum ilk gebeliğim onlar bebeğimmi
Hoşgeldin aramıza canım ben 16 haftada hissettim söyle sanki birsey geziyor o yerde tatlı bir kaşıntı oluyor gibiydi ben öyle hissetmistim sevgiler cinsiyeti ne senin bebisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…