2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Hayırlı cumalar kızlar ben 18+3 deyim
ptesi den beri de deli gibi belim ağrıyor dun gece de aksi gibi yalnızdım eşim is seyahatinde afedersiniz idrarımı yaparken Bi anda kalkamadım tuvaletten Bi sancı girdi kasıklarıma dünden beri de gıcık gıcık Bi sancı ağrı gibi bişey var bebeğin tekmelerini mi hissediyorum acaba anlayamıyorum da tam vajinaya yakın baskı gibi hissediyorum sanki asagiya sarkıo yürürken gerilme gibi de sancı hissediyorum sanki içerden bişey durtuo beni bıçak gibi Keskin Keskin popomun altına yastık koydum yatıyorum sırt ustu kimsem de yok Dr a da gidemiyorum böyle bişey yasayan var mı tam anlatamadım kendimi ama ağla ağla oldum geceden beri cok korkuyorum Bi sorun mu var diye

Son düzenleme:
Canım hayırlı olsun gebeliğin kasik agrisi ve alt karın bölgesinde ağrı bende de oluyor ama öyle çok şiddetli değil ayakta çok kalırsam belim çok agiriyor umarim yardımım dokunmustur

Bende de var canım çok sancılı günler geçiriyorum bir haftadır. Neyseki bebişimle alakalı değilmiş acile gidip baktırdım hatta o kadar sancı çektim ki o gün bebiş hiç hareket etmedi. Geceleri bile bıçak saplanması gibi bir ağrıyla uyanıyordum dün gece olmadı ilk defa. İdrar testi verdim idrarda az sayıda lökosit ve kan çıktı tek kullanımlık antibiyotikten verdi dr bugün daha iyiyim ama bağırsaklarla ilgili bir sıkıntı var ya da kum döküyosun dedi. Dişimi sıkarak geçirdim günleri. İnşallah herşey geride kalmıştır.

Bende gece sancıdan uyuyamadım korkuyorum cok bende iki hafta önce Bi idrar enfeksiyonu geçirdim rasgele idrar testi yaptırdım onda çıktı lökosit ama o Zaman hiç bişey hissetmemiştim sancı ağrı yanma vs tek kullanımlık Bi ilaç içtim geçti diye düşündüm ama şimdi tekrar mı oldu acaba kasıklarımı üşütmüşüm gibi belime vuruyor ağrı sanki ıkınsam Bebek çıkacak hissi var tuvalete girmeye korkuyorum sinirim bozuldu inşallah sen atlatmışsındir Can'ım rabbim saglıklar kucağına almayı nasip etsin

Son düzenleme:
Canım hayırlı olsun gebeliğin kasik agrisi ve alt karın bölgesinde ağrı bende de oluyor ama öyle çok şiddetli değil ayakta çok kalırsam belim çok agiriyor umarim yardımım dokunmustur
Teşekkür ederim Can'ım ben yoruldum bu hafta ondan mı oldu niye oldu anlayamıyorum kasıklarımı usutmusum gibi belime belime vuruyor böyle mi oluyor bu haftalarda diyorum kendi kendime evham mı yapıyorum diyorum rabbim bebeğimi korusun cok korkuyorum ağlamak geliyor sürekli tuvalete gitmeye korkar oldum sanki ıkınsam Bebegim fırlayacak ((

S sanslianne canım çok teşekkür ederim beni unutmadigin için dün sonuç aldım 3ay sonra tekrar bi negatif sonuç aldık çok üzgünüm yıkıldım resmen ana hayırlısı böyle demekki diye teselli buluyorum

Bol bol su iç, idrara çıkmaktan korkma ama yinede bi doktor görse iyi olur, geçmiş olsun canım

Çok üzüldüm canim. Vazgeçme, toparlan ve yine dene. Dondurulmuşun var mı cnm? Inşallah bir dahaki seferde olur, canım.

Tekrar geçmiş olsun hava soguk olunca kasik agrim daha fazla oluyordu korkma ve dayanamıyorum acil git olmazsa

Iyiyim ben de cnm, seni merak ettim. Korkularina kapilma, tamam cnm? Dualarim seninle.

İnan ben de merk ettim seni kontrolün ne zaman canım can kızçe nasil
Canlarım benim çok teşekkür ederim. Seviyorum sizleri iyi ki varsınız kader arkadaşlarım. Bebeğim iyi çok şükür bende iyiyim sayılırım şişlikler ve bel ağrısı zor olsa da buna şükür. Pazartesi ayrıntılı ultrason var. Bakalım kızım ne alemde :)

Canim su ic bol bol ve bence taksi falan cagir bir doktora görün ciddi birsey degildir o baskiyi ve vajinaya dogru aciyi bende hissediyorum bazen bence normaldir. Ama su ic tuvalete cikamktan korkma ikinma ama git yinede. Ama ihmal etme doktoea mutlaka görün.
Canim cok uzuldum ya bende hep senin sonucunu merak ediyordum ama kac gundur okulun yil sonu islerinden burayada cok giremedim takip edemedim seni. Tek tesellin var o da bir evladinin olmasi. Rabbim insallah tekrar ayni sureclere gerek kalmadan nasip eder.
Kızlar aranızda bebeğinin suyunda azalma olan varmi
Canim ikiz topiginde bir arkadasin basina gelmisti serklaj yaptilar yatiyordu ama surekli konrrolde olacakti ve hep su ic demislerdi. birde havuc suyu artiriyor demislerdi bilgin. Olsun

Gittik Dr a Can'ım cok şükür bebisim iyi ayakları gelio tam rahim ağzına tepindikce ben rahatsız olmuşum malum yeni yeni hissediyorum anlayamamışım birde gaz sancısı birleşince korktum sebepsiz teşekkür ederim hepinize cevaplarınız icin :*

Gozunaydin canim cok sevindim rahatlamana...

Hadi gözün aydın canim dikkat et kendine

Günaydın Dr rahim kapalı yat dinlen dedi bol bol su iç dedi suyu içiyorum hop tuvalete :) adnan Saraçoğlu diyor havuç suyunu sabah akşam diye başladım hayırlısı artık benim kanama çok oluyo acaba ondan mi suyun azalması inşallah haftaya iyi haberler alirim

Merhaba kızlar ,bir şey soracağım sizler hangi vitaminleri kullanıyorsunuz ?? Ben balık yağı marincap ,magnezyum tablet ,calsiyum tablet ,decavit multivitamin ve ferrum demir hapı kullanıyorum.siz hangi marka kullanıyorsunuz özellikle balık yağı konusunda kararsınızm çünkü çok daha iyi markalar var omega 3 olarak marincap hem ucuz hem de içeriğinde yetersizmiş diye okudum..bildiğiniz gibi beyin gelişimi çok önemli .sizler ne kullanıyorsunuz özellikle omega 3 olarak

Ben Red krill oil kullaniyorum 69 TL fiyatı 30 kapsül var.vitamin vinalac demir içinde gyno ferro sanol. Bide bebe asprını başka bişey yok magnezyum ve kalsiyum ayrı vermedi drum vinalac içinde var diye sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…