- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
- 248
Aynı ben bendeKızlar bugün ayrıntılı ultrasonumuz var bakalım, çok heyecanlıyım .... Gerçi rüyamda geceden girdim ultrasona zaten ( ben genelde önemli durumlarda vakti gelmeden rüyamda yapar ederim)
Bu arada hamilelikle ilgili bi farklılık daha farkettim kendimde ... Önceden hiç rüya görmeyen ben , görse de hiçbirşey hatırlamayan ben özellikle son 1 aydır falan baya baya rüya görüyorum 2-3 tane hemde , bide hemde hatırlıyorum onları kalktığımda , bunu da mi hormonlara bağlasam ki
Kizlar benim bu hafta 2.kez bacagima kramp girdi korkunc bir aci ile uyandim esim masaj yapti ama 10 dakika agladim acidan. O da kendimi sıkıorum birsey olacak diye korktu magnezyum iciyorum ama yinede oluyor sizde var mi?
Canim bende gunde iki kez magnezyum ictihim halde arada geceleri korkunc kramplarla uyaniyorum hava isindikca dahada kotulesecekmis malesef yan yatip ayaklarin altinaince bi yastik dediler bana canimKizlar benim bu hafta 2.kez bacagima kramp girdi korkunc bir aci ile uyandim esim masaj yapti ama 10 dakika agladim acidan. O da kendimi sıkıorum birsey olacak diye korktu magnezyum iciyorum ama yinede oluyor sizde var mi?
Güzel haberlerle gel inşallahKızlar bugün ayrıntılı ultrasonumuz var bakalım, çok heyecanlıyım .... Gerçi rüyamda geceden girdim ultrasona zaten ( ben genelde önemli durumlarda vakti gelmeden rüyamda yapar ederim)
Bu arada hamilelikle ilgili bi farklılık daha farkettim kendimde ... Önceden hiç rüya görmeyen ben , görse de hiçbirşey hatırlamayan ben özellikle son 1 aydır falan baya baya rüya görüyorum 2-3 tane hemde , bide hemde hatırlıyorum onları kalktığımda , bunu da mi hormonlara bağlasam ki
Oh MasaAllah dogurdun bide emzirdin baya hızlı çıktın sen hadi İnşaAllah güzel sonuclar duyariz az kalmış detayli ultrasonadiz ayrıntılı ultrasona ruyalarda girerken, ben ruyamds dogurdum emzirdim bileeee)))))))
Ben de normalde ruya gormem, ama şimdi saçma sapan hemde çok yoğun görüyorum.
Benim 8 haziranda detaylı ultrasonum, iple çekiyorummm.
Slmm, son 2 haftadır acayip hissediyorum ben, helede çikolata yeyip uzanınca sanki hopluyorkızlar siz bebek hareketlerini ne zaman hissettiniz bn 18 hafta bitti kasıklarımda hafif hafif seyrime vurma gibi bişiler hissediyorum ilk gebeliğim onlar bebeğimmi
Üff ne para yaa, bende son 2 ay maaşımın tamamını kızıma ayırıcam. Hele şükür evde tadilat işleri bitiyor bu ay. Rızkları bol olur inşallahGunaydin kizlar ay hala yorgunum butun gun uyuyabilirim bi laf varya danalar gibi ayni oyle bi moddayimcumartesiye randevu aldim doktorumdan bu ay fena 150 muayene 300. Ayrintilioldumu sana 450 uzuluyorum valla bebegimin ihtiyaclarini alirdim
Canım benimde dun 21+3 tu girdim dün yazdıklarıma bakarsan kilo boy organlar kulak dudak felan bakildi ayin 29 tekrar devam edecek ve ayrıntılı utrasyon yapılmış olacak bol kilo yu bizede yaz sonuçları bildir güzel haberlerle geleceksin insallah
kızlar siz bebek hareketlerini ne zaman hissettiniz bn 18 hafta bitti kasıklarımda hafif hafif seyrime vurma gibi bişiler hissediyorum ilk gebeliğim onlar bebeğimmi
Aynı ben bendeayrıntılı ultrasona girmeden rüyamda görmüştüm bide evet mesela bugün 2 rüya gördüm çok da net hatırlıyorum nette okumuştum bu aylarda çok rüya görülürmus hep hamislikten tatlım
diz ayrıntılı ultrasona ruyalarda girerken, ben ruyamds dogurdum emzirdim bileeee)))))))
Ben de normalde ruya gormem, ama şimdi saçma sapan hemde çok yoğun görüyorum.
Benim 8 haziranda detaylı ultrasonum, iple çekiyorummm.
Hepsini uyguluyorum canim ama bende etkisi yok niyeysecanım merhaba banada çok oluyor doktoroum magnezyum verdi ama hala devam ediyor çalışıyorum birde gece yatarken bacak arama yastık koyuyorum birde ayaklarımı hafif yükselterek uyuyorum sol yanına yattt iyi geliyor
Evet canim bebegin bende 18.haftada hafif pitpitlarla hissetmeye basladim onlarikızlar siz bebek hareketlerini ne zaman hissettiniz bn 18 hafta bitti kasıklarımda hafif hafif seyrime vurma gibi bişiler hissediyorum ilk gebeliğim onlar bebeğimmi
Kuzum oyle deme yine ona harciyorsun ki parayi. Alalh korusun birsey olsa farkedilmese daha mi iyi?Gunaydin kizlar ay hala yorgunum butun gun uyuyabilirim bi laf varya danalar gibi ayni oyle bi moddayimcumartesiye randevu aldim doktorumdan bu ay fena 150 muayene 300. Ayrintilioldumu sana 450 uzuluyorum valla bebegimin ihtiyaclarini alirdim
Ben o gun konustugumuz yastık var ya onu aldim 3 gundur daha rahat uyuyorum cok uyanmama ragmen sorun olmuyor ama sola yatmaktan gece baya uyustum sirt ustu donmusum kramp girdiginde sirt ustu uyandim ayaklarında yastigin uzerindeydi anlamadım ki kilo hizli aliyorum diye mi oldu acaba? Bende mi ikiye cikarsam magnezyumu?kalsiyumdan olabilir diyorlar hergun 2 bardak sut iciyorum belki düzelir.Canim bende gunde iki kez magnezyum ictihim halde arada geceleri korkunc kramplarla uyaniyorum hava isindikca dahada kotulesecekmis malesef yan yatip ayaklarin altinaince bi yastik dediler bana canim
Doktor iki taneye izin veriyor canim bi sabah bi gece iciyorum bebiste cok rahatliyor cunku karnimdaki o ani kasilmalar gunduz olmuyor cok sukurBen o gun konustugumuz yastık var ya onu aldim 3 gundur daha rahat uyuyorum cok uyanmama ragmen sorun olmuyor ama sola yatmaktan gece baya uyustum sirt ustu donmusum kramp girdiginde sirt ustu uyandim ayaklarında yastigin uzerindeydi anlamadım ki kilo hizli aliyorum diye mi oldu acaba? Bende mi ikiye cikarsam magnezyumu?kalsiyumdan olabilir diyorlar hergun 2 bardak sut iciyorum belki düzelir.
Ay umut aldın demek nasıl peki hangi marka bende alicam dedim bi kullanan olsa da fikir alsam burdanBen o gun konustugumuz yastık var ya onu aldim 3 gundur daha rahat uyuyorum cok uyanmama ragmen sorun olmuyor ama sola yatmaktan gece baya uyustum sirt ustu donmusum kramp girdiginde sirt ustu uyandim ayaklarında yastigin uzerindeydi anlamadım ki kilo hizli aliyorum diye mi oldu acaba? Bende mi ikiye cikarsam magnezyumu?kalsiyumdan olabilir diyorlar hergun 2 bardak sut iciyorum belki düzelir.
teşekkür ederim canım baya bir fikir verdi çok sağol:)Canim hastane cikislari ilk 1 ay icin oluyor zaten. Ama 0 3 ay tulumlar zaten yeni dogumdan 3 aya kadar giyilecek. En az 6 7 olmali 0 3 ay kiyafet cunku gunde 5 6 kez ust degistirmek gerekebilecek. En az 6 7 tane ic zibin lazim ben 5 tane 0 3 ay tulum aldim. 1 tane 5 li hastane cikisi aldim 1 tanede 10 lu alicam onlarin icinde zaten 2 ser takim oluyor 5 er tulum aldim 1 er alt ust takim aldim. Ben 2 ser tane de 3 6 ay aldim ama bir kac daha alicam. Bir kac ta yine 6 9 alip koyarim. Bol bol agiz mendili önlük alinmaliymis canim. En az 2 ser biberon lazim. Ben 2 ser penye battaniye aldim birde kalin alicam hala alinacak cok sey var
Himm dogru aslinda canim mantikli benidme karnimda arada kasilmalar oluyor. O zaman bende sabah aksam iceyim bakalim degisecek mi?Doktor iki taneye izin veriyor canim bi sabah bi gece iciyorum bebiste cok rahatliyor cunku karnimdaki o ani kasilmalar gunduz olmuyor cok sukur
Canim hani o gun konustuk ya su buyuk U seklinde olani aldim sen markasini söylemiştin gitti gidiyorda. Aksam resmini atarımAy umut aldın demek nasıl peki hangi marka bende alicam dedim bi kullanan olsa da fikir alsam burdan
canım ben dr a sordum sol tarafa yatmak gerekiyormuş diye, o da bana tek tarafa yatamazsın zaten bütün gece çok sağlıklı bir yatış pozisyonu değil dedi, sırt üstü yatmamaya çalış ama her iki tarafına da yatabilirisn bacaklarının arasına yastık alabilirsin dedi aklında bulunsun canım.Ben o gun konustugumuz yastık var ya onu aldim 3 gundur daha rahat uyuyorum cok uyanmama ragmen sorun olmuyor ama sola yatmaktan gece baya uyustum sirt ustu donmusum kramp girdiginde sirt ustu uyandim ayaklarında yastigin uzerindeydi anlamadım ki kilo hizli aliyorum diye mi oldu acaba? Bende mi ikiye cikarsam magnezyumu?kalsiyumdan olabilir diyorlar hergun 2 bardak sut iciyorum belki düzelir.
Bende oyle yapiyorum canim ama bazen uykuda sirt ustu dönüyorumcanım ben dr a sordum sol tarafa yatmak gerekiyormuş diye, o da bana tek tarafa yatamazsın zaten bütün gece çok sağlıklı bir yatış pozisyonu değil dedi, sırt üstü yatmamaya çalış ama her iki tarafına da yatabilirisn bacaklarının arasına yastık alabilirsin dedi aklında bulunsun canım.
Dur bende aliyim o zaman ya nedir bu bi rahat uyuyamiyoruzEki Görüntüle 1841412
Bu canim benim aldigin pembesini aldim kılıfida fermuarli emzirme icinde kullanilir diye dusundum baya buyuk ama rahat.
H Hadem-inNebi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?