2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Gunaydin kizlar ay hala yorgunum butun gun uyuyabilirim bi laf varya danalar gibi ayni oyle bi moddayim cumartesiye randevu aldim doktorumdan bu ay fena 150 muayene 300. Ayrintilioldumu sana 450 uzuluyorum valla bebegimin ihtiyaclarini alirdim

Aynı ben bende ayrıntılı ultrasona girmeden rüyamda görmüştüm bide evet mesela bugün 2 rüya gördüm çok da net hatırlıyorum nette okumuştum bu aylarda çok rüya görülürmushep hamislikten tatlım

diz ayrıntılı ultrasona ruyalarda girerken, ben ruyamds dogurdum emzirdim bileeee)))))))
Ben de normalde ruya gormem, ama şimdi saçma sapan hemde çok yoğun görüyorum.
Benim 8 haziranda detaylı ultrasonum, iple çekiyorummm.

Kizlar benim bu hafta 2.kez bacagima kramp girdi korkunc bir aci ile uyandim esim masaj yapti ama 10 dakika agladim acidan. O da kendimi sıkıorum birsey olacak diye korktu magnezyum iciyorum ama yinede oluyor sizde var mi?
Kizlar benim bu hafta 2.kez bacagima kramp girdi korkunc bir aci ile uyandim esim masaj yapti ama 10 dakika agladim acidan. O da kendimi sıkıorum birsey olacak diye korktu magnezyum iciyorum ama yinede oluyor sizde var mi?
Canim bende gunde iki kez magnezyum ictihim halde arada geceleri korkunc kramplarla uyaniyorum hava isindikca dahada kotulesecekmis malesef yan yatip ayaklarin altinaince bi yastik dediler bana canim

Güzel haberlerle gel inşallah

Oh MasaAllah dogurdun bide emzirdin baya hızlı çıktın sen hadi İnşaAllah güzel sonuclar duyariz az kalmış detayli ultrasona

kızlar siz bebek hareketlerini ne zaman hissettiniz bn 18 hafta bitti kasıklarımda hafif hafif seyrime vurma gibi bişiler hissediyorum ilk gebeliğim onlar bebeğimmi
Slmm, son 2 haftadır acayip hissediyorum ben, helede çikolata yeyip uzanınca sanki hopluyor

Gunaydin kizlar ay hala yorgunum butun gun uyuyabilirim bi laf varya danalar gibi ayni oyle bi moddayim cumartesiye randevu aldim doktorumdan bu ay fena 150 muayene 300. Ayrintilioldumu sana 450 uzuluyorum valla bebegimin ihtiyaclarini alirdim
Üff ne para yaa, bende son 2 ay maaşımın tamamını kızıma ayırıcam. Hele şükür evde tadilat işleri bitiyor bu ay. Rızkları bol olur inşallah

zaran niye hepsine 1 kerede bakmadı doktorun ?..

kızlar siz bebek hareketlerini ne zaman hissettiniz bn 18 hafta bitti kasıklarımda hafif hafif seyrime vurma gibi bişiler hissediyorum ilk gebeliğim onlar bebeğimmi

Bazı erken hisseden Arkadsşlar olmasına rağmen ben anca 19. Haftanın başlarında hissetmeye 20. Haftanın başlarında da dışardan görmeye başladım

Bu hamilelik neymiş be vayyyy.... Bizde de şey mi oldu yoksa hani her hareketli çocuğa hiperaktif demek moda ya bizde herşeyi hamilelikten mi biliyoruz yoksa

Ooooo S sanslianne sen hepimizden hızlı çktın daha dur önce ayrıntılıyı göreydin , sırayla bu İşler yakında askere gönderdiğini yads evlendirdiğini de görürsün sen , bekliyorum cnm senden öyle bi performans heeee , ona göre

muhip canım doktor her sefenin de inceliyor zaten dün bizim kizin duruşu iyi değildi göstermediği yerleri oldu ondan sanırım ben sorduğumda 29 bir tamanliyacagim dedi

canım merhaba banada çok oluyor doktoroum magnezyum verdi ama hala devam ediyor çalışıyorum birde gece yatarken bacak arama yastık koyuyorum birde ayaklarımı hafif yükselterek uyuyorum sol yanına yattt iyi geliyor
Hepsini uyguluyorum canim ama bende etkisi yok niyeyse
Evet canim bebegin bende 18.haftada hafif pitpitlarla hissetmeye basladim onlari
Kuzum oyle deme yine ona harciyorsun ki parayi. Alalh korusun birsey olsa farkedilmese daha mi iyi?

Canim bende gunde iki kez magnezyum ictihim halde arada geceleri korkunc kramplarla uyaniyorum hava isindikca dahada kotulesecekmis malesef yan yatip ayaklarin altinaince bi yastik dediler bana canim
Ben o gun konustugumuz yastık var ya onu aldim 3 gundur daha rahat uyuyorum cok uyanmama ragmen sorun olmuyor ama sola yatmaktan gece baya uyustum sirt ustu donmusum kramp girdiginde sirt ustu uyandim ayaklarında yastigin uzerindeydi anlamadım ki kilo hizli aliyorum diye mi oldu acaba? Bende mi ikiye cikarsam magnezyumu?kalsiyumdan olabilir diyorlar hergun 2 bardak sut iciyorum belki düzelir.

Doktor iki taneye izin veriyor canim bi sabah bi gece iciyorum bebiste cok rahatliyor cunku karnimdaki o ani kasilmalar gunduz olmuyor cok sukur

Ay umut aldın demek nasıl peki hangi marka bende alicam dedim bi kullanan olsa da fikir alsam burdan

teşekkür ederim canım baya bir fikir verdi çok sağol:)

Doktor iki taneye izin veriyor canim bi sabah bi gece iciyorum bebiste cok rahatliyor cunku karnimdaki o ani kasilmalar gunduz olmuyor cok sukur
Himm dogru aslinda canim mantikli benidme karnimda arada kasilmalar oluyor. O zaman bende sabah aksam iceyim bakalim degisecek mi?
Ay umut aldın demek nasıl peki hangi marka bende alicam dedim bi kullanan olsa da fikir alsam burdan
Canim hani o gun konustuk ya su buyuk U seklinde olani aldim sen markasini söylemiştin gitti gidiyorda. Aksam resmini atarım

Bu canim benim aldigin pembesini aldim kılıfida fermuarli emzirme icinde kullanilir diye dusundum baya buyuk ama rahat.
H Hadem-inNebi

canım ben dr a sordum sol tarafa yatmak gerekiyormuş diye, o da bana tek tarafa yatamazsın zaten bütün gece çok sağlıklı bir yatış pozisyonu değil dedi, sırt üstü yatmamaya çalış ama her iki tarafına da yatabilirisn bacaklarının arasına yastık alabilirsin dedi aklında bulunsun canım.

Bende oyle yapiyorum canim ama bazen uykuda sirt ustu dönüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…