2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Ayyy 1,5 ay sonrası bugün okula başladım , çok heyecanlıyım ... Hadi bakalımm inşallsh 2 haftayı hayırlısıyla tamamlamak nasip olur , seminer dönemi işin eğlence kısmı zatennnnnn Bu Arada herkese hayırlı ramazanlarrr kızlar , bende niyetlenmedim bgn doktora sormayı unutmuştum ama günlerin uzun olması sebebiyle ve bünyemin zayıf olması sebebiyle eşim ve etrafındakiler kesinlikle tutma dedi , bende kendimde o gücü hissetmediğim için niyetlenmedim

Son düzenleme:
Ben niyetlendim kızlar herhangi bi sağlık sorunu olmadığı sürece tutmak istiyorum bakalım nasıl geçecek

Bende niyetlenmedim canim zaten dayanamazdim da normalde birakmam biraz zoruma gitti ama bebislerin icin yapilcak birsey yok telefi edicem.okul isi zor canim ya ben masallah daha sevk bile almadan bitiricem insallah okulu ama zorlanmaya basladim iyice
Ben niyetlendim kızlar herhangi bi sağlık sorunu olmadığı sürece tutmak istiyorum bakalım nasıl geçecek
Bir dene canim ama su takviyesi yap aksam bol su içmeye calis. Kendini de cok zorlama

Valla Can'ım helal olsun raporsuz bu Zamana kadar iyi gelmişin maşallah Haftasonu denemek istiyorum cnm ... Okul varken hiç cesaret edemiyorum cnm ya , son 2 haftadır anca kendimi toparlayabildim okul varken teşebbüs etmem heralde bilemedim umuttttt

Aynen öyle yapıcam canım

Cok sukur canim insallah gerekmeden de bitiririm okulu. Seneye de rabbim nasip ederse hic baslamicam zaten. Ben denemicem bu yil canim. Cevremdeki herkes ayni seyi diyor. Ilk 3 ay olsa denerdin ama su an sadece kendine eziyet olur bebekler senden besleniyor diyor. Ki ben zaten 2saate bir elim ayagim titrer sekilde oluyorum. Ac kalinca da kusuyorum direk. Bebeklerim hayirlisi ile dogsun onlarla ugrasirken kışın tutarım. Havalar cok sicak burada 32 dereceyi buldu.

Canım ne yaptın bugün kontrolün vardı boyu kilosu nasıl olmuş güzel kizimizin

Selam kızlar, bugün yeni bir dr a başladım kendi doktorumdan hiç memnun kalmadım çünkü. İnşallah bu sefer yüzüm güler. Boyunu sormayı unuttum kilosu 482 gr olmuş ama boyu uzun dedi. Biraz hızlı bir kilo alışı oldu ama son bir ayda bende. 63,5 çıktım nerdeyse bir ayda iki kilo almışım aslında yediklerim de çok değişmemişti ama nası oldu anlamadım

Canim sanirim bu donem hızlanıyor ya... Masallah kuzuya doktor konusunda benimde bir yuzum gulmedi gitti hep bir eksik sanki...

Canım benim ya çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin.

Ay Allah bi daha gostermesin canım yaa çok geçmiş olsun

Çok çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yasatmasin

Çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin insallah
Çok Sagolun Allah razı olsun hiçbirimize yaşatmasını.

Canım aynen meme.kanseri hastası annem tansiyonu şekeri var son akciğerine.pıhtı atmış en son ben hamile.kaldığım.dönemde va...
Ama.bu sefer.ki değişik anlık.birseydi hiçbir tahlilde.de.sonucu çıkmadı anı tansiyon düşmesi olabilir dendi.
Küçük tansiyonu 1-2 dusmus olabilir dedi.
Geçen senede.ramazan yarsi benim tedaviye denk gelmişti.bu sene böyle.oldu içim buruluyor ama.riskle.atamam hiçbirşeyi.hemde.iki tane bizim.kiler.

Aynen canım ya
Çok sağol Allah razı olsun.

annesizlik ne zor çok iyi bilirim rabbim sana bağışlasın anneni :)

Canım.benim
Amin çok sağol.

Başınız sağolsun canım.
Haklisin bu sıcakta zor gerçekten.

Benden bundan cesaret edemiyorum.
Su olayı benden de çok farklı çok içerim.ondan cesaret demedim.

İnsh memnun kalırsın canım bu.doktordan bu çok.önemli.
Kilo.olayı bende de.öyle yaa.
Aynı şeyleri yiyorum.ama gene kilo gidiyor

Gözün aydın olsun canim Allah sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin ☺

Aynen Can'ım , Nasıl olsa iznimiz var , Allah ömür verir de sağlığımız elverirse inşallah sonra telafi ederiz inşallahh

Kızlar, oruç tutmayin ya, kendinizi değil, bebekleri düşünün. Onları riske atmayin, zaten zor kavuştuk.
Oyle canim gercekten yaaa.
Aynen Can'ım , Nasıl olsa iznimiz var , Allah ömür verir de sağlığımız elverirse inşallah sonra telafi ederiz inşallahh
Insallah canim ya evde olunca onlarin pesindede kossam yine de tutarim diye dusunuyorum rabbim nasip etsin de...
Herseyguzelolcak rabbim saglik versin herseyden önemlisi o gercekten...insallah atlatirsiniz bu gunleri. birazcik ta herseyin sebebi stres, bebekler dogunca onlarla ugrasirken iyi olacak annelerde bence ne onlarin ne bizim kafaya bebisler disinda birsey takmaya firsatimiz olmayacak ki...

Kizlar kendime nazr mi degdirdim anlamadim okula gittim eve geri gelmek zorunda kaldim. Elim ayagim tutmuyro hic halim yok bacakalrim saatlerce yurumus gibi agriyor neden oldu anlamadim

Günaydın güzel anneler,

Kızlarrrrr ben artık elimle kızımın hareketlerini hissedebiliyorumm, hatta demin karnımın hareket ettiğini gördüm, dünya benim oldu sankii

Vay anasını ya ne güzel ben hiç bisi hissetmiyorum hala.
Hemde ikiz olmasına rağmen bazen doktora gidiyorum.korkudan ordalar mi iyiler mi diye.

Maşallah size.

Kizlar kendime nazr mi degdirdim anlamadim okula gittim eve geri gelmek zorunda kaldim. Elim ayagim tutmuyro hic halim yok bacakalrim saatlerce yurumus gibi agriyor neden oldu anlamadim

Geçmiş olsun canım.
Burda da yağmur yağacak az keyfim kaçtı benimde.
Onunla alakalı olabilir belki.

Canım kötü düşünme olabilir böyle ağrılar doktorunu ara sor istrsen Geçmiş olsun Allah a emanet olunuz

Canım kötü düşünme olabilir böyle ağrılar doktorunu ara sor istrsen Geçmiş olsun Allah a emanet olunuz

Ay umut korkma, yat dinlen. Bende inanırım nazara. Allah esirgesin
Eve geldigimden beri yatiyorum kizlar korkmuyorum bebekelrim biz iyiyiz diye surekli tekmeler savuruyor sagolsunlar ama kendimi iyi hissetmiyorum usuttum mi ne oldu anlamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…