Bende niyetlenmedim canim zaten dayanamazdim da normalde birakmam biraz zoruma gitti ama bebislerin icin yapilcak birsey yok telefi edicem.okul isi zor canim ya ben masallah daha sevk bile almadan bitiricem insallah okulu ama zorlanmaya basladim iyiceAyyy 1,5 ay sonrası bugün okula başladım , çok heyecanlıyım ...Hadi bakalımm inşallsh 2 haftayı hayırlısıyla tamamlamak nasip olur , seminer dönemi işin eğlence kısmı zatennnnnn Bu Arada herkese hayırlı ramazanlarrr kızlar , bende niyetlenmedim bgn doktora sormayı unutmuştum ama günlerin uzun olması sebebiyle ve bünyemin zayıf olması sebebiyle eşim ve etrafındakiler kesinlikle tutma dedi , bende kendimde o gücü hissetmediğim için niyetlenmedim
Bir dene canim ama su takviyesi yap aksam bol su içmeye calis. Kendini de cok zorlamaBen niyetlendim kızlar herhangi bi sağlık sorunu olmadığı sürece tutmak istiyorum bakalım nasıl geçecek
Bende niyetlenmedim canim zaten dayanamazdim da normalde birakmam biraz zoruma gitti ama bebislerin icin yapilcak birsey yok telefi edicem.okul isi zor canim ya ben masallah daha sevk bile almadan bitiricem insallah okulu ama zorlanmaya basladim iyice
Bir dene canim ama su takviyesi yap aksam bol su içmeye calis. Kendini de cok zorlama
Aynen öyle yapıcam canımBende niyetlenmedim canim zaten dayanamazdim da normalde birakmam biraz zoruma gitti ama bebislerin icin yapilcak birsey yok telefi edicem.okul isi zor canim ya ben masallah daha sevk bile almadan bitiricem insallah okulu ama zorlanmaya basladim iyice
Bir dene canim ama su takviyesi yap aksam bol su içmeye calis. Kendini de cok zorlama
Cok sukur canim insallah gerekmeden de bitiririm okulu. Seneye de rabbim nasip ederse hic baslamicam zaten. Ben denemicem bu yil canim. Cevremdeki herkes ayni seyi diyor. Ilk 3 ay olsa denerdin ama su an sadece kendine eziyet olur bebekler senden besleniyor diyor. Ki ben zaten 2saate bir elim ayagim titrer sekilde oluyorum. Ac kalinca da kusuyorum direk. Bebeklerim hayirlisi ile dogsun onlarla ugrasirken kışın tutarım. Havalar cok sicak burada 32 dereceyi buldu.
Valla Can'ım helal olsun raporsuz bu Zamana kadar iyi gelmişin maşallahHaftasonu denemek istiyorum cnm ... Okul varken hiç cesaret edemiyorum cnm ya , son 2 haftadır anca kendimi toparlayabildim okul varken teşebbüs etmem heralde bilemedim umuttttt
Canım ne yaptın bugün kontrolün vardı boyu kilosu nasıl olmuş güzel kizimizinİyi geceler kızlar doktorum bana da su içmek zorundasın bu haftadan sonra çok daha önemli olduğunu nedenle oruç tutmanın uygun değil dedi. Geçen yıl da oğluma hamileydim. Rabbim borçlarımızı tutmayı nasip etsin.
Canim sanirim bu donem hızlanıyor ya... Masallah kuzuya doktor konusunda benimde bir yuzum gulmedi gitti hep bir eksik sanki...Selam kızlar, bugün yeni bir dr a başladım kendi doktorumdan hiç memnun kalmadım çünkü. İnşallah bu sefer yüzüm güler. Boyunu sormayı unuttum kilosu 482 gr olmuş ama boyu uzun dedi. Biraz hızlı bir kilo alışı oldu ama son bir ayda bende. 63,5 çıktım nerdeyse bir ayda iki kilo almışım aslında yediklerim de çok değişmemişti ama nası oldu anlamadım
Canım benim ya çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin.
Ay Allah bi daha gostermesin canım yaa çok geçmiş olsun
Çok çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yasatmasin
Çok Sagolun Allah razı olsun hiçbirimize yaşatmasını.Çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin insallah
Canim bir gun bile tüm bunyeni altüst edebilir. Benimde zoruma gidiyor hic mazeretsiz tutmazlik etmedim ama cok sukur simdi bebislerim icin tutamicam. Su olayi bende de ayni canim cok içiyorum surekli lavaboya cikiyorum.
Annen zaten rahatsizdi dimi canim cok gecmis olsun rabbim ayni acilari yasatmasin. Insallah sorun olmaz tekrar. Kötü düşünme hic. Annene de söyle artik cok daha dikkat et kendine de 3 kat endişeliyim artik senin icin de.
Aynen canım yaBende balon gibiyim maalesef hele sabahları ellerim ve ayaklarımın altı acıyo resmen. ananas ve kivi aldim ödemi azaltıyor diye okudum biyerde ,hiçte sevmem ama yicem mecbur
cok geçmiş olsun nasıl telaslandin kim bilir..anne başka şeye benzemez Rabbim tüm anneleri korusun
annesizlik ne zor çok iyi bilirim rabbim sana bağışlasın anneni :)
Fena bi haftasonu idi benim içinde, kardeşimin kayınvalidesi vefat etti. Mecburen katıldım cenazeye, hava 30 derece. Yandim bittim mahvoldumRabbim oruç tutacakların orucunu kabul etsin ama ben sınadım kendimi ancak 2 saat susuz kaldım, kazaya burakıcaz mecbur
Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmak hiçç doğru deil artık bizim için
Benden bundan cesaret edemiyorum.İyi geceler kızlar doktorum bana da su içmek zorundasın bu haftadan sonra çok daha önemli olduğunu nedenle oruç tutmanın uygun değil dedi. Geçen yıl da oğluma hamileydim. Rabbim borçlarımızı tutmayı nasip etsin.
Selam kızlar, bugün yeni bir dr a başladım kendi doktorumdan hiç memnun kalmadım çünkü. İnşallah bu sefer yüzüm güler. Boyunu sormayı unuttum kilosu 482 gr olmuş ama boyu uzun dedi. Biraz hızlı bir kilo alışı oldu ama son bir ayda bende. 63,5 çıktım nerdeyse bir ayda iki kilo almışım aslında yediklerim de çok değişmemişti ama nası oldu anlamadım
Gözün aydın olsun canim Allah sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin ☺Selam kızlar, bugün yeni bir dr a başladım kendi doktorumdan hiç memnun kalmadım çünkü. İnşallah bu sefer yüzüm güler. Boyunu sormayı unuttum kilosu 482 gr olmuş ama boyu uzun dedi. Biraz hızlı bir kilo alışı oldu ama son bir ayda bende. 63,5 çıktım nerdeyse bir ayda iki kilo almışım aslında yediklerim de çok değişmemişti ama nası oldu anlamadım
Cok sukur canim insallah gerekmeden de bitiririm okulu. Seneye de rabbim nasip ederse hic baslamicam zaten. Ben denemicem bu yil canim. Cevremdeki herkes ayni seyi diyor. Ilk 3 ay olsa denerdin ama su an sadece kendine eziyet olur bebekler senden besleniyor diyor. Ki ben zaten 2saate bir elim ayagim titrer sekilde oluyorum. Ac kalinca da kusuyorum direk. Bebeklerim hayirlisi ile dogsun onlarla ugrasirken kışın tutarım. Havalar cok sicak burada 32 dereceyi buldu.
Oyle canim gercekten yaaa.Kızlar, oruç tutmayin ya, kendinizi değil, bebekleri düşünün. Onları riske atmayin, zaten zor kavuştuk.
Insallah canim ya evde olunca onlarin pesindede kossam yine de tutarim diye dusunuyorum rabbim nasip etsin de...Aynen Can'ım , Nasıl olsa iznimiz var , Allah ömür verir de sağlığımız elverirse inşallah sonra telafi ederiz inşallahh
Kızlarrrrr ben artık elimle kızımın hareketlerini hissedebiliyorumm, hatta demin karnımın hareket ettiğini gördüm, dünya benim oldu sankii
Kizlar kendime nazr mi degdirdim anlamadim okula gittim eve geri gelmek zorunda kaldim. Elim ayagim tutmuyro hic halim yok bacakalrim saatlerce yurumus gibi agriyor neden oldu anlamadim
Canım kötü düşünme olabilir böyle ağrılar doktorunu ara sor istrsen Geçmiş olsun Allah a emanet olunuzKizlar kendime nazr mi degdirdim anlamadim okula gittim eve geri gelmek zorunda kaldim. Elim ayagim tutmuyro hic halim yok bacakalrim saatlerce yurumus gibi agriyor neden oldu anlamadim
Ay umut korkma, yat dinlen. Bende inanırım nazara. Allah esirgesinKizlar kendime nazr mi degdirdim anlamadim okula gittim eve geri gelmek zorunda kaldim. Elim ayagim tutmuyro hic halim yok bacakalrim saatlerce yurumus gibi agriyor neden oldu anlamadim
Günaydın güzel anneler,
Vay anasını ya ne güzel ben hiç bisi hissetmiyorum hala.
Hemde ikiz olmasına rağmen bazen doktora gidiyorum.korkudan ordalar mi iyiler mi diye.
Maşallah size.
Geçmiş olsun canım.
Burda da yağmur yağacak az keyfim kaçtı benimde.
Onunla alakalı olabilir belki.
Canım kötü düşünme olabilir böyle ağrılar doktorunu ara sor istrsen Geçmiş olsun Allah a emanet olunuz
Eve geldigimden beri yatiyorum kizlar korkmuyorum bebekelrim biz iyiyiz diye surekli tekmeler savuruyor sagolsunlar ama kendimi iyi hissetmiyorum usuttum mi ne oldu anlamadim.Ay umut korkma, yat dinlen. Bende inanırım nazara. Allah esirgesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?