2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Canım ne yaptın bugün kontrolün vardı boyu kilosu nasıl olmuş güzel kizimizin
Canım ya çok şükür herşey gününde ilerliyor hiç bir sıkıntı yok. Yaklaşık bir saat sürdü. Bizim kız pek nazlı dönmedi bir türlü yüzünü. İki hafta sonra tekrar bakacak erken doğum zamanım yaklaştığı için kontrolü sıklaştırdı. 26. Haftada ciğer geliştirici iğne yaptırmamizi söyledi. Hayırlısı bakalım.

Merhaba kızlarrr ben de artık pıt Pıtpıtları hissedebiliyorum maşallah çok şükür artık Bebek hareketi olduğunu anlayabiliyorum ama pıt pıt şeklinde bazen de böyle titreme tarzında anlık oluyor genelde sol tarafta göbek altında ayyy çok güzelmiş daha sonra bu hareketler daha da belirginleşecek sanırım çok şükür bu günlerimize

Oluyo canım arada 1 gun falan hissedemeyebiliyosun nette okumuştum bazen uyuşukluk yapiyolar mis ondan dolayiymis

Cnm ben 22. Haftanın içindeyim ve yaklaşık 2,5 kilo aldım ... 19. Haftadan beri yani hareketlerini hissetmeye başladığımdan beri Şimdiye kadar hergün genelde hissediyorum ama bazenn çok bazen az ... Belki yoğun olduğun Zaman'lar farketmiyorsundur hareketleri ... Mutlaka hareket ediyordur çünkü .. Öyle Zaman'larda hemen tatlı birşeyler ye , genelde etki gösteriyor

Benimde sivilcem cok fazla canim 1.5 aydir surekli çıkıyor. Yagli oldu cildim cok. Ama birsey kullanmiyorum gunes kremini bile tereddütlü kullaniyorum
Ben 22.hafta 9 kilo aldim ama ikiz gebelik... ben 3 gundur hissediyorum net olarak harektlerini suan surekli hissediyorum ama ilerledikce ne olur bilmiyorum. Ama hissedilmedigi zamnalar oldugunu duymustum
Heh iste bendede 17 18.haftalarda boyle başladı 21 hafta sonra otururken de hissetmeye basladim. 3 4 gündür de patir patir vuruyorlar valla masallah kuzularimiza

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla huzurla kucağımıza almayida nasip etsin ☺ öptüm kuzuyu güzel anne

Kizlar ya ben sanki cok fazla eksik varmis gibi hissediyorum. Kiyafet olarak sadece hastane cikislarimiz kaldi. Ama daha banyo malzemeleri emzirme urunleri kendim icin olan kremler puset besik nevresim. hic birsey almadim. Dun tam e bebekten birseyler alacaktik sistem bozuldu sinir oldum yine alamadim. Burada pek magazada yok alabilecegim. Sizler napiyorsunuz bu eksikler konusunda.

Canim benim esimle annem sagolsun alinir alinir diyip duruyolar gecen gun ilisinede cikistim ne bekliyosunuz kotu habermi artik tek basima gidip alicam dedim

Canim benim esimle annem sagolsun alinir alinir diyip duruyolar gecen gun ilisinede cikistim ne bekliyosunuz kotu habermi artik tek basima gidip alicam dedim
Kotu dusunup kotuyu cagiramam hic canim aende oyle de onlara. Netten bak ben disari cikamayinca netten bakiyorum artik hep.

Hiç deme umut ya, benim herif her ay evin bi tarafını yıktırıp yaptırıyor. Ama bu ay son artık dedim bende ya, ben beşiğini banyo setini aldım, zaten şurda 3 ay kaldı doğru düzgün çalışıcam zaman. Ondan sonra ne dışarı çıkabiliriz sıcaktan, ne de bütçe kalacak bu gidişle. Ben sadece oda süsüne ve gelen misafirlere ikramlık çikolatalara falan 300-400 tl gider diye düşünüyorum

Ay esine bir dur de bence canim gercekten cok fazla sey var canim en basitinden alsan ikiz bebekler icin 4000 e yakin masraf var. Biz sadece kiyafet aldik gerisi hep duruyor ama yavastan almazsam hepsi ust uste gelecek besik puset araba falan icin bayramin gecmesini bekliyoruz 27 haftalik olacaz allah izin verirse o zaman da aliriz Insallah ama ufaklari halletseydim o zamana.
Bende daha bir mendil dahi almadim eşim dayanamayip ayakkabı almış ikisinde bide annem trikotaj atölyesi gibi habire bişeyler örüyor
Benimde annem sagolsun baya birsey örmüş gecen geldiginde getirdi bir sürü sagolsun. Bizde ayakkabi aldik 2ser tane cok tatlılar m...bir yerden baslamak lazim.cok fazla sey var canim

Benimde annem sagolsun baya birsey örmüş gecen geldiginde getirdi bir sürü sagolsun. Bizde ayakkabi aldik 2ser tane cok tatlılar m...bir yerden baslamak lazim.cok fazla sey var canim
bebek odası baktik geçen pazar 4.5-5 binden kapı açıyorlar ikeadan alcam sanirim masraf çok olcak zaten olana kadar tedavilere harcadığımız para eşimle hesap yaptık 18 bin civarı harcamışiz.bu benim ikinci denememdi. Sağlıkla gelsinler odalarida lux olmayiversin napalm. Başlıcam bende ufaktan almaya. Sonra sıkıscaz sıcaklarda cikamicaz vs.

Bizimde ikinci canim. Esimde 20 bini buldu diyordu.bebislere hersey feda. Internette cok guel uygun modeller var canim 2000 e falan onlarada bakabilirsin. Ikea besikler cok guzel ama sallanmiyor canim malesef o yuden ben sallanan birsey alicam. Ben oda yapamicam zaten 1 yil ayirmam odalarini. O yuzden 2 yil kullanilabilecek birer besik alicam cevremdeki herkes 1 yas sonrasi yer yatagi acmak zorunda kalmis orada yatiriyor o yuzden cok para vermek mantikli degil. Bende 2 yil sonra guzel bir oda yaparim diye dusunuyorum insallah daha buyuk bir eve tasinip

tabiki onlara herşey feda olsun ..çok şükür ki Rabbim daha fazla aratmadi nasip etti

Eşim boyalı onlar diyor o internettekilere kıllatıyor anliyacagin bende çok kararsızım

Evimizi yeni aldık odaları var ama ilk altı ay yatak odasında yanımızda yatircam park besik alıp.
Insallah gonlundeki gibi güzel bir evin olur istediğin gibi yaparsin odalarını

Doğumada bi ton para gitcek onuda düşünüyorum Rabbim yardımcimiz olsun herşey x2 masraf. .

17den beri hissediyorum ve nasıl hareketliydi şimdi 25. haftadayım ve 5 gün hiç hissetmedim. Belki dediğin gibi yoğundum diye.Ama insan panik oluyor. Bide benımki tatlıya hiç tepki vermıyor.Zaten bende yiyemiyorum tatlı pek.Ne zormuş bu hareket etti mi etmedi mi korkusu

MErhaba canm aynı şeyleri bende hissediyorum.Sanki herşeyi tamamlayamayacakmısım gibi. İnternette olan bir sürü bebek ihtiyaç listelerini taradım.HEpsinden bi liste cıkarttım ve ona göre önümüzdeki ay herşeyi toplu olarak alacagm.Hem toplu almak daha iyi geliyo bana,ne aldıgımı bilirim liste elimde sonucta. Hemde e bebek babymall gibi magazalar toplu alımlarda hediye çeki kullandırıyorlar.Cünkü ciddi buyuk parçalar alınıyor bebek arabası vs... Hatta kıyafet diye küçük görünen seyler bıle bırleşince o kadar pahalı oluyor ki....

Sizlere sormak istediğim birşey varrrr
Midemde zaten problem vardı şimdide, acayip yanıyor ama öyle böyle değil geceleri uyutmayacak seviyede. Bende doktora falan sormadan rennie tableti kullanıyorum ama cok değil günde 2-3 tane.Bu kadar dikkat edip ilaç kullanmazken bu rennie den birşey olur mu ki? Nedense onu ilaç gibi görmüyorum. Bıraz da olsa rahatlatıyor.Sormalı mıyım doktora? Böyle mide yanması /ekşimesi yasayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…