Ay bende daha tamm hissediyorum diyemem çok nadir oda damar atması gibi..tembel.çıktı bizimkiler :)Günaydın güzel anneler,
Vay anasını ya ne güzel ben hiç bisi hissetmiyorum hala.
Hemde ikiz olmasına rağmen bazen doktora gidiyorum.korkudan ordalar mi iyiler mi diye.
Maşallah size.
Geçmiş olsun canım.
Burda da yağmur yağacak az keyfim kaçtı benimde.
Onunla alakalı olabilir belki.
tansiyonuna baktınmi canım bende bugün öyleyim elimi kaldırcak hal yok tansiyon 9/5Eve geldigimden beri yatiyorum kizlar korkmuyorum bebekelrim biz iyiyiz diye surekli tekmeler savuruyor sagolsunlar ama kendimi iyi hissetmiyorum usuttum mi ne oldu anlamadim.
Baktim canim esimde tamsiyon tansiyonmu dedi ama ben uyuyup uyaninca olctum 11 6 cikti yani normal. Belki sabah düşüktü sonradan normale de dönmüş olabilir.Ay bende daha tamm hissediyorum diyemem çok nadir oda damar atması gibi..tembel.çıktı bizimkiler :)
tansiyonuna baktınmi canım bende bugün öyleyim elimi kaldırcak hal yok tansiyon 9/5
Eve geldigimden beri yatiyorum kizlar korkmuyorum bebekelrim biz iyiyiz diye surekli tekmeler savuruyor sagolsunlar ama kendimi iyi hissetmiyorum usuttum mi ne oldu anlamadim.
Ay bende daha tamm hissediyorum diyemem çok nadir oda damar atması gibi..tembel.çıktı bizimkiler :)
tansiyonuna baktınmi canım bende bugün öyleyim elimi kaldırcak hal yok tansiyon 9/5
Cok sukur daha iyiyim canim sicaklar ve bebisler bir arada beni sarsti galiba. Ben endiselenince bebislerim hareketelndi. Göbeğimi bir actim biri sagdan biri soldan vuruyor baya komikti görüntücanim bende 2 gundur oglumun tekmelerini iyic hissettim bugünde kizim o seviyeye geldi birde kilo ile alakali eger gobek azsa daha cabuk hisseidliyor bende biraz vardi gobek ben ancak hissettim ama babyinlove kac haftadir disardan görünüyor diyor dusunsene. Sende bir iki haftaya hissedersin merak etme. Bugun onlari izledikce agladim konustum onlarla. Rabbim saglicakal kucagimizda sevdigimiz optugumiz gunleri de nasip etsin dedim.Nasıl oldun canım?
Aynen canım ya tembel bunlar ya :)
Zate cinsiyetlerini en son ben öğrendim.
Ara korkuyorum orda mı ne oluyor diye.
Neyse geç olsun da yeter mi iyi olsunlar.
Gecmis olsun canim benim. Bende bugun biraz kötü gibiydim.simdi daha iyiyi. Cok sukur. Sanirim bizi daha zor gunler bekliyro yiende cok sukur bin sukurSelam kizlar nasil gidiyor bende usutmusumiki gundur yatiyorum kasigimda agrilar var
Geçmiş olsun tatlım dikkat et kendineSelam kizlar nasil gidiyor bende usutmusumiki gundur yatiyorum kasigimda agrilar var
Daha iyi gibiyim canim bebislerimde inanilmaz hareketli maşallah... Aksamdan beri gobisimi izliyorum bor sol zipliyor bir sag zipliyor. Yorgunluk var niyeyse cok fena.. Yarin sabah iyi hissetmezsem hic gitmicem okula rapor almaya caliscam.
Gunaydin canim gecmis olsun. Ben de agrilardan cok muzdaripim sizleri de endiselendirmek istemedim yazmadim ama cok ciddi kramplar giriyo sag kasigimin altina ve nedeni tam olarak bulunamadi. İnsallah baglarla alakalidir cok zorlaniyorum gun icinde bicak sapliyolar sankiCanlar cok tesekkur ederim daha iyiyim dicem ama agrimda gecmedi geceden beri karnimi belimi sicak tutmaya calisiyorum ama yinede sizi agri dwvam ediyoracaba idrar yolu enf olabilirmiki olan arkadaslar vardi kizlar agri nasildi nerde hissediyordunuz
Canim idrar yolunda kasiklar agrir ve idrar yaparken yanma olur diye soyluyorlar surekli. Ama en guzeli bir saglik ocagina git istersenCanlar cok tesekkur ederim daha iyiyim dicem ama agrimda gecmedi geceden beri karnimi belimi sicak tutmaya calisiyorum ama yinede sizi agri dwvam ediyoracaba idrar yolu enf olabilirmiki olan arkadaslar vardi kizlar agri nasildi nerde hissediyordunuz
Gecmis olsun canim birsey bulamadilarsa baglarla alakalidir. Bazen benimde bicak saplanir gibi oluyor bu gece yine oldu lavaboya kalkarken kaldim oyle. Magnezyum iciyor musun bence bu agrilara cok etkisi var ben 1 tane iciyordum ikiye cikardik. Muz ve soda ile de takviye yapiyorumGunaydin canim gecmis olsun. Ben de agrilardan cok muzdaripim sizleri de endiselendirmek istemedim yazmadim ama cok ciddi kramplar giriyo sag kasigimin altina ve nedeni tam olarak bulunamadi. İnsallah baglarla alakalidir cok zorlaniyorum gun icinde bicak sapliyolar sankiben idrar yolu enfeksiyonu oldugumda tam mesanem agriyordu yanma yoktu bende sadece tahlilde cikti simdi daha yeni verdim hala biraz
Cikiyo
selam canım içmiyorum vermedi dr son haftalara yakın veriyorum 30 larda falan dedi kendliğimden içsem mi ki, ama benimki biraz tuhaf kalkarken ya da ani hareketle olan bir ağrı değil otururken hiç bir şey yapmazken birden sanki gaz sancısı gibi ama onun 100 katı falan bir ağrı giriyor kitleniyorum konuşmayı bırak nefes bile alamıyorum ve 15 sn sonra azalıyo ve geçiyo sonra künt bir ağrısı kalıyo bağlar gerilse böyle olmuyor sanırım. En son erken doğum falan mı yapıcam diye panikledim çok sık girmeye başladı. Dr a gidiyorum bebekle ilgli değil diyolar anlamadım gittiCanim idrar yolunda kasiklar agrir ve idrar yaparken yanma olur diye soyluyorlar surekli. Ama en guzeli bir saglik ocagina git istersen
Gecmis olsun canim birsey bulamadilarsa baglarla alakalidir. Bazen benimde bicak saplanir gibi oluyor bu gece yine oldu lavaboya kalkarken kaldim oyle. Magnezyum iciyor musun bence bu agrilara cok etkisi var ben 1 tane iciyordum ikiye cikardik. Muz ve soda ile de takviye yapiyorum
Geçmiş olsun Allah şifa versin canımselam canım içmiyorum vermedi dr son haftalara yakın veriyorum 30 larda falan dedi kendliğimden içsem mi ki, ama benimki biraz tuhaf kalkarken ya da ani hareketle olan bir ağrı değil otururken hiç bir şey yapmazken birden sanki gaz sancısı gibi ama onun 100 katı falan bir ağrı giriyor kitleniyorum konuşmayı bırak nefes bile alamıyorum ve 15 sn sonra azalıyo ve geçiyo sonra künt bir ağrısı kalıyo bağlar gerilse böyle olmuyor sanırım. En son erken doğum falan mı yapıcam diye panikledim çok sık girmeye başladı. Dr a gidiyorum bebekle ilgli değil diyolar anlamadım gitti
Benimde doktorum vermedi canim ben kendim aldim. Yok oyle kötü düşünme de bir abska doktora da bir gorun istersen.için rahatalsinml.selam canım içmiyorum vermedi dr son haftalara yakın veriyorum 30 larda falan dedi kendliğimden içsem mi ki, ama benimki biraz tuhaf kalkarken ya da ani hareketle olan bir ağrı değil otururken hiç bir şey yapmazken birden sanki gaz sancısı gibi ama onun 100 katı falan bir ağrı giriyor kitleniyorum konuşmayı bırak nefes bile alamıyorum ve 15 sn sonra azalıyo ve geçiyo sonra künt bir ağrısı kalıyo bağlar gerilse böyle olmuyor sanırım. En son erken doğum falan mı yapıcam diye panikledim çok sık girmeye başladı. Dr a gidiyorum bebekle ilgli değil diyolar anlamadım gitti
Canim bende oyle eczacida sordum o ne verdiyse onu aldim.simdi farkli bir marka aldim o farketmez bence icerik aynidir.Bide kizlar magnezyumu eczaci doktorun verdigini degil elindekini vermis esime aynisi bi farki yok demis ama onu icmeye baslayinca basladi bu agrilarim sizin kullandiginizin markasi ne
Ben daha once drumun verdigi magnezyum diasporal kullaniyordum eczaci magvital vermis varmi icen
Ben magvital kullanıyorum canım, çok da memnunum amaBide kizlar magnezyumu eczaci doktorun verdigini degil elindekini vermis esime aynisi bi farki yok demis ama onu icmeye baslayinca basladi bu agrilarim sizin kullandiginizin markasi ne
Ben daha once drumun verdigi magnezyum diasporal kullaniyordum eczaci magvital vermis varmi icen
Selam kizlar nasil gidiyor bende usutmusumiki gundur yatiyorum kasigimda agrilar var
Cok sukur daha iyiyim canim sicaklar ve bebisler bir arada beni sarsti galiba. Ben endiselenince bebislerim hareketelndi. Göbeğimi bir actim biri sagdan biri soldan vuruyor baya komikti görüntücanim bende 2 gundur oglumun tekmelerini iyic hissettim bugünde kizim o seviyeye geldi birde kilo ile alakali eger gobek azsa daha cabuk hisseidliyor bende biraz vardi gobek ben ancak hissettim ama babyinlove kac haftadir disardan görünüyor diyor dusunsene. Sende bir iki haftaya hissedersin merak etme. Bugun onlari izledikce agladim konustum onlarla. Rabbim saglicakal kucagimizda sevdigimiz optugumiz gunleri de nasip etsin dedim.
Gecmis olsun canim benim. Bende bugun biraz kötü gibiydim.simdi daha iyiyi. Cok sukur. Sanirim bizi daha zor gunler bekliyro yiende cok sukur bin sukur
selam canım içmiyorum vermedi dr son haftalara yakın veriyorum 30 larda falan dedi kendliğimden içsem mi ki, ama benimki biraz tuhaf kalkarken ya da ani hareketle olan bir ağrı değil otururken hiç bir şey yapmazken birden sanki gaz sancısı gibi ama onun 100 katı falan bir ağrı giriyor kitleniyorum konuşmayı bırak nefes bile alamıyorum ve 15 sn sonra azalıyo ve geçiyo sonra künt bir ağrısı kalıyo bağlar gerilse böyle olmuyor sanırım. En son erken doğum falan mı yapıcam diye panikledim çok sık girmeye başladı. Dr a gidiyorum bebekle ilgli değil diyolar anlamadım gitti
Hissedersin canim benim 3 gun önce bir anda basladi hareketlenme ondan önceki pitpitlar cok farklıymışGeçmiş olsun canım.
Ne mutlu sana ya benimkiler tembel teyzesi hiçbirşey hissetmiyorum.anaları
Ya da anaları duyarsız cozemedim
Sıcaklar la vs anı tansiyon değişiklikleri olabilir belki.çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım.
Allah Allah ya net bir açıklaması olmamalı aslında.
İyi düşün gene de .
Tekrar yaşatmasını insh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?