2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Oyle cabim ya bizde kenara para koymaya calisiyoruz dogum icin 3 bin tl dediler bir hastanede.ikiz olunca 400 daha aliyorlarmis. Boyali olsa da zaten dokunamicak ki bebek her yeri koruma oluyor ya nevresimle. Zaten ayaklaninca da her yere dokuncak engelleyemeyiz ki. Ben cok pimpirikli degilim sanirim.
Aynen oyle canim bir yerden tamamlamak gerekiyor. Gercekten durum zor.bende her ay bir iki parca alayim diyorum ki tamamlansin

Selam canım mide sorunlarını ben de yaşıyorum tok karnına genelde gaviskon içiyorum ama o da her zaman yeterli olmuyor öyle durumlarda PROTONEX diye bir ilaç var gece yatmadan önce bir tane alıyorsun sabaha çok iyi hissediyorsun o günü de rahat geçiriyorsun. Doktoruma sordum bu ilacı herhangi bir sakıncası yok düzenli kullanabilirsin dedi ama ben düzenli kullanmıyorum ne zaman ihtiyaç duyarsam o zaman bitane yatmadan önce içiyorum.

Ben yaşıyorum bir haftadır mide yanması ve ekşimesi. Bizim mahalledeki hatunlar, bebek saçlanıyor ondan böylesin diyor ama benim pazartesi kontrolüm var, doktoruma sorup öyle ilaç alırım. Şimdilik beyaz leblebi ile idare ediyorum

Canim hic zarari yok bende mide rahatsizligi olanlardanim hamilrlikte su ara eks yanmaya dondu doktorum guvenle reini kullanabilirsin dedi

Kizlar yorumlarinizi bekliyorummmm
Doktorum omega 3 verdi hatta bide kizdi bu zamana kadar niye soylemedin balik yemedigini diye ama verdigi 60 lira eczaci ne gerek var ayni degerde 20 lirqya bile var dedi sizin kullandiklarinizin markasi ve fiyati ne acaba kizlar her ay 60 lira az degil ya

Canım drunn ne dediyse onu al. Benim durun önerdiğiniz bulamadık İlk basta eczanenin biri eşime aynını demişuadili var.bilmemne diye
Benim baska bı ilcede arkadasin eşi eczacı ona sordum.o onerdiklerini sakin kullanma kan sulandırıcı herhangi bi ilaç kullanıyorsan eğer asprın bile olsa hamilelerda kanamaza sebep olur dedi ne yaptım ne ettim dün dedıginı buldurdum eşime
.69 TL benimkide Red krill oil adı. Dr una danışmadan asla farklı bi ilaç alma eczacılar bazen ellerindeki satsinlar diye aynısı diyebiliyorlar

renie
Duo surup verdi bana dr tabletini kullanmadım hic
yine iyimis benim Dr tüp dru. Sadece iki yerde doğum yaptırıyor birisinde yenindogan ünitesi vs. Yok digeri ozel ve pahali bir hastane
5bin civarı alıyormuş 3binde Dr aliyi sanırım tam konuşmadık henuz amacı 7-8 bin da gitcek gibi
İnşallah extra kuvoz ve yatış gerekmez

Canim yasal olarak kuvoz parası alamiyorlarmis artik. Ama hastanede yatarsan ozel oda icin ekstra 200 civari aliniyor diye duydum

Canim yasal olarak kuvoz parası alamiyorlarmis artik. Ama hastanede yatarsan ozel oda icin ekstra 200 civari aliniyor diye duydum
ay çok sevindim Umut çok sagol bunu öğrenmek Beni rahatlattı inşallah gerek kalmaz direk alıp geliriz kuzularimizi sağ salim inşallah.

ay çok sevindim Umut çok sagol bunu öğrenmek Beni rahatlattı inşallah gerek kalmaz direk alıp geliriz kuzularimizi sağ salim inşallah.
İNŞALLAH CANIM... BİZDE MERAK ETTİK ARADIK HASTANELERİ DEVLET KARŞILIYR ARTIK DEDİLER.. İNŞLLH HİÇ GEREKMESİN DE

Gunaydin kizlar saat 13'te ayrintili randevum var:) insallah guzel haberler alirim dualarinizi eksik etmeyin

Gunaydinnn doktora gidiyoruz bebislerimizle bakalim kacar gram olmuslarrr meraktayizzz dua edin bize...

Oooo maşallah bebişlerle buluşmalar var demek , oh ne güzel Bizim de salı , bende çok merak ediyorum be kadar oldu diye,, inş bu sefer ultrasonda hareket ederken de görürüm Bzm bicirik gün içinde harıl harıl hareketler ediyo , ultrason da hiiiiççç pas vermiyo , şimdiye kadar 1 kere çok hareketli anına denk geldik sadece

oğluş 519 kzım 539 gram olmuşşş maşallahh bizeeeee:) yine çok hareketliydiler valla benm çekeceğim var bu bebeklerde :) doktorum herşşey yolunda ded suları falan hepsi iyi dedi. bundan sonra çok ayakta kalma ve bol u iç dedi çok hızlı büyüyecekler artık dedi. ama şeker yüklemesinden falan hiç bahsetmedi bizde sormayı unuttuk size bahsettiler mi kızlar...

MasaAllah canım ne güzel haber daim olsun İnşaAllah

Ay ay masallah masallah tosunlara bak sen :) rabbim hep saglikla buyumelerini nasip etsin insallah hepimizin :))
Bugun bi doktoru dinledim seker yuklemesi sart sakin es gecmeyin diyor gizli seker olabilir bunu baska turlu anlayamayiz diyordu ben kararsizdim yapsakmi diye artik yaptiricam kesin insallah hepimizin sorunsuz cikar

Bende bu ayın 23 ünde dra gidicem kontrol için hemde şeker testi yaptircam ablamda çıktı çünkü riske atmamak lâzım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…