- 5 Ağustos 2009
- 658
- 227
- 303
Benimde öyle canım tam 3 hafta olmadan gelme dedi.. Peki biz bu 3 hafta devamlı kan testimi yaptırcaz nasıl duracağız yaa?Hosbulduk cnm) Ya ben doktora dedim 2 hafta sonra gelsem diye, kovarim dedi))
Oyle sakinlestiriyorum kendimi))Benimde öyle canım tam 3 hafta olmadan gelme dedi.. Peki biz bu 3 hafta devamlı kan testimi yaptırcaz nasıl duracağız yaa?
Kizlar ya ben emin degilim ama gecen yilki tedavmde duymustum cok asiri kan vermekte zararliymis bebege diye. Bence rahat olun en azindan haftda 1 falan verin bence. Suan bebisler sizin kaninizdan besleniyor onla mi alakali bilmiyorum daOyle sakinlestiriyorum kendimi))
Sen kaçta donersin yarin cnm? Ona gore ben de karar veririm))En son 1200 du ama pazar yaptirdim heralde bugun 5000 civari olmustur canim iki embriyo transferi yapilmisti
Ay insallah gorurum ya aslibda senin daha once gormen lazimdi ters oldu
Bende :)Sen kaçta donersin yarin cnm? Ona gore ben de karar veririm))
Yok cnm, abartmadim, ilk basta sık yaptim, 12 gunden sonra 17 gun yaptirdim. Hem okadar az kan aliniyor, hic zannetmiyorum bebege zarar gelsin.Kizlar ya ben emin degilim ama gecen yilki tedavmde duymustum cok asiri kan vermekte zararliymis bebege diye. Bence rahat olun en azindan haftda 1 falan verin bence. Suan bebisler sizin kaninizdan besleniyor onla mi alakali bilmiyorum da
Evet canım sen öyle dedin tekrar aradım doktorumu 14. Ve 16. Gün bizim için önemli o yüzden tekrarla dedi.. Neden önemli anlayamadım..Kizlar ya ben emin degilim ama gecen yilki tedavmde duymustum cok asiri kan vermekte zararliymis bebege diye. Bence rahat olun en azindan haftda 1 falan verin bence. Suan bebisler sizin kaninizdan besleniyor onla mi alakali bilmiyorum da
Sen bizden önce transfer olmamışmıydın canım senin hamilelik takvimi çok geride kalmış sanki.. Senin daha fazla olman gerekmiyormu?Yok cnm, abartmadim, ilk basta sık yaptim, 12 gunden sonra 17 gun yaptirdim. Hem okadar az kan aliniyor, hic zannetmiyorum bebege zarar gelsin.
Ben de anlamadim cnm, son adetime gore yazdim, oyle cikti.Sen bizden önce transfer olmamışmıydın canım senin hamilelik takvimi çok geride kalmış sanki.. Senin daha fazla olman gerekmiyormu?
Son adetine göre değil canımBen de anlamadim cnm, son adetime gore yazdim, oyle cikti.
Sen kaçta donersin yarin cnm? Ona gore ben de karar veririm))
Yok cnm, abartmadim, ilk basta sık yaptim, 12 gunden sonra 17 gun yaptirdim. Hem okadar az kan aliniyor, hic zannetmiyorum bebege zarar gelsin.
Kizlar yarin 2 de randevum heralde 2 bucuk gibi biter insallah gorurum ya kizlar cok heyecanliyim.kan olayini tam bilmiyorum canim sadece duyumdu paylasmak istedim bu bebekler cok onemli ya o yuzden bu arada kizlar ben cok acikiyorum ya doymak bilmiyorum var mi sizde oyle seyler...su anda midem de bulaniyor başlar mi ki bulantilarEvet canım sen öyle dedin tekrar aradım doktorumu 14. Ve 16. Gün bizim için önemli o yüzden tekrarla dedi.. Neden önemli anlayamadım..
Canim bencede simdi daha dogru oldu ya doktorun hesaplar zaten ama bence son adet degilde transfere gore hesaplanir. Sonucta benden once transfer oldun aonra gorunuyor... O zaman senin gebelik baya ileri gecti ben program indirdim telefona 5+1gorunuyor.seninde 5+6o zaman.senin kese görünür canim ya zorlasan kalp atisi bole duyacaksin ne kalmisDuzelttim, benim de icime sinmiyordu)
Programin ismi ne, cnm? Bakarsin yarin ben de giderim, sizden gaza gelip))Canim bencede simdi daha dogru oldu ya doktorun hesaplar zaten ama bence son adet degilde transfere gore hesaplanir. Sonucta benden once transfer oldun aonra gorunuyor... O zaman senin gebelik baya ileri gecti ben program indirdim telefona 5+1gorunuyor.seninde 5+6o zaman.senin kese görünür canim ya zorlasan kalp atisi bole duyacaksin ne kalmis
Sprout canim cok hosuma gitti benim hergun sayıyor.Programin ismi ne, cnm? Bakarsin yarin ben de giderim, sizden gaza gelip))
26 ocak canim 3 gun varmış aramizdaUmutttt, ayin kacinda transfer oldun? Ben 23
Benim bulantım var canım akşamları özellikle artıyor..Kizlar yarin 2 de randevum heralde 2 bucuk gibi biter insallah gorurum ya kizlar cok heyecanliyim.kan olayini tam bilmiyorum canim sadece duyumdu paylasmak istedim bu bebekler cok onemli ya o yuzden bu arada kizlar ben cok acikiyorum ya doymak bilmiyorum var mi sizde oyle seyler...su anda midem de bulaniyor başlar mi ki bulantilar
Evet senin bişey kalmamış canım kalp atışına az kalmışş..Canim bencede simdi daha dogru oldu ya doktorun hesaplar zaten ama bence son adet degilde transfere gore hesaplanir. Sonucta benden once transfer oldun aonra gorunuyor... O zaman senin gebelik baya ileri gecti ben program indirdim telefona 5+1gorunuyor.seninde 5+6o zaman.senin kese görünür canim ya zorlasan kalp atisi bole duyacaksin ne kalmis
Az derken, tahmin et? Daha en az bir hafta yaaBenim bulantım var canım akşamları özellikle artıyor..
Evet senin bişey kalmamış canım kalp atışına az kalmışş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?