2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Oyle sakinlestiriyorum kendimi))
Kizlar ya ben emin degilim ama gecen yilki tedavmde duymustum cok asiri kan vermekte zararliymis bebege diye. Bence rahat olun en azindan haftda 1 falan verin bence. Suan bebisler sizin kaninizdan besleniyor onla mi alakali bilmiyorum da

Kizlar ya ben emin degilim ama gecen yilki tedavmde duymustum cok asiri kan vermekte zararliymis bebege diye. Bence rahat olun en azindan haftda 1 falan verin bence. Suan bebisler sizin kaninizdan besleniyor onla mi alakali bilmiyorum da
Yok cnm, abartmadim, ilk basta sık yaptim, 12 gunden sonra 17 gun yaptirdim. Hem okadar az kan aliniyor, hic zannetmiyorum bebege zarar gelsin.

Evet canım sen öyle dedin tekrar aradım doktorumu 14. Ve 16. Gün bizim için önemli o yüzden tekrarla dedi.. Neden önemli anlayamadım..

Sen kaçta donersin yarin cnm? Ona gore ben de karar veririm))

Yok cnm, abartmadim, ilk basta sık yaptim, 12 gunden sonra 17 gun yaptirdim. Hem okadar az kan aliniyor, hic zannetmiyorum bebege zarar gelsin.

Evet canım sen öyle dedin tekrar aradım doktorumu 14. Ve 16. Gün bizim için önemli o yüzden tekrarla dedi.. Neden önemli anlayamadım..
Kizlar yarin 2 de randevum heralde 2 bucuk gibi biter insallah gorurum ya kizlar cok heyecanliyim.kan olayini tam bilmiyorum canim sadece duyumdu paylasmak istedim bu bebekler cok onemli ya o yuzden bu arada kizlar ben cok acikiyorum ya doymak bilmiyorum var mi sizde oyle seyler...su anda midem de bulaniyor başlar mi ki bulantilar

Duzelttim, benim de icime sinmiyordu)
Canim bencede simdi daha dogru oldu ya doktorun hesaplar zaten ama bence son adet degilde transfere gore hesaplanir. Sonucta benden once transfer oldun aonra gorunuyor... O zaman senin gebelik baya ileri gecti ben program indirdim telefona 5+1gorunuyor.seninde 5+6o zaman.senin kese görünür canim ya zorlasan kalp atisi bole duyacaksin ne kalmis

Programin ismi ne, cnm? Bakarsin yarin ben de giderim, sizden gaza gelip))

Benim bulantım var canım akşamları özellikle artıyor..
Evet senin bişey kalmamış canım kalp atışına az kalmışş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…