- 5 Ağustos 2009
- 658
- 227
- 303
6+1 de kalp atışını duyan okudum ben canım.. Kalp atışı olmasada kese görünür senin..Az derken, tahmin et? Daha en az bir hafta yaa
Benim ilk kez oldu canim ya cok aciktim o yuzden mi acabaBenim bulantım var canım akşamları özellikle artıyor..
Evet senin bişey kalmamış canım kalp atışına az kalmışş..
Canim ben bugun baya arastirdim da 6+4te falan gorulebiliyormus kalp atisi ama daha gec te olabilirmis. Ben haftaya gorruruz attigini diyorum ama nasip bakalim doktor ne dicekswnde bulanti var mi canimAz derken, tahmin et? Daha en az bir hafta yaa
Ay canim benmde cok aclik var yaa doymak nedir bilmiyorum elim ayagim titriyo birde cok yoruluyorumUmutttt, bulantim yok, vahşi açlık varrrr) turşu ozellikle))
Bende öyle konuşurken, merdiven çıkarken bile nefes nefese kalıyorum.. Elim ayağım titriyorAy canim benmde cok aclik var yaa doymak nedir bilmiyorum elim ayagim titriyo birde cok yoruluyorum
canım kalp atışını vajinalden mi duydun,karından mı?6+1 de kalp atışını duyan okudum ben canım.. Kalp atışı olmasada kese görünür senin..
Ben okuldan gelince 2 saat uyuyorum uyumadan olmuyor canim ya yapamiyorum. Ama aclikla basim belada. Insan surekli ac olur mu ya.nasil bastircam bilmiyorum boyle sonu olmaz ki tedaviye basladigimdan beri 2 kilo almisim. Sonumu iyi gormuyorum yarin meyve falan alışverişi yapicam okula goturcemde sürekli onlari yicem.Bende öyle konuşurken, merdiven çıkarken bile nefes nefese kalıyorum.. Elim ayağım titriyor
Ben duymadım canım 6+1 de duyan okudumcanım kalp atışını vajinalden mi duydun,karından mı?
En güzeli canım bende öyle yapacağım süt falanda götür arada iç..Ben okuldan gelince 2 saat uyuyorum uyumadan olmuyor canim ya yapamiyorum. Ama aclikla basim belada. Insan surekli ac olur mu ya.nasil bastircam bilmiyorum boyle sonu olmaz ki tedaviye basladigimdan beri 2 kilo almisim. Sonumu iyi gormuyorum yarin meyve falan alışverişi yapicam okula goturcemde sürekli onlari yicem.
Zaten bende guveniyorum da yine de merak iste.ay cok heyecanliyim yarin olmayacak gibi hic yaaa insallah görelim de ben raziyim yaaaS sanslianne hos geldinn canim bende seni merak ediyordum.umuttttt canim alttan ultrasonun zararli olmadigini arastirmistim zamaninda cok rahat degil evet rahatsiz editor bizi ama maalesef ilk zamanlar alttan yapmak zorunda kaliyorlar net gorebilmek icin cunku cok kucukler... Bebise bir zarari yokmus canim doktoruna guven
Sabah aksam sut iciyorum da canim sut yogurt meyve falan gotureyim baska turlu olmayacak ya. Bugun eve onladar zor geldim ki elim ayagim titredi oglende cok yemistim aslinda. Hemen midem bulanmaya başladı acikincaEn güzeli canım bende öyle yapacağım süt falanda götür arada iç..
Seninde mi basladi bulantilarin canim benim bulantim olmicak galiba canim tansiyon hakkinda hic bilgim yok ya borde ben herseyden cekiniyorum.bugun okuldaki teyze kekikle birsey yapmis cay gibi derste getirdi sagolsun. Ama korktum bilmeyince icmedim ayip olacak diye esime icirdimP Prenseslerim2umuttttt kizlar midge bulantisina elma cok iyi geliyor yaninizda bulunsun bir isirik bile dindiriyor bulantiyi yani bana ilacdan daha iyi gelmisti. Denemelik bilgi aklinizda olsun. Benim aksam oldugunda tansiyon hooppp 90-60 bas donmesi Goz kararmasi tuzlu yiyorum surekli ama onune gecemiyorum tansiyona dogal bir tavsiyeniz varmi
Canim bende bulanti cok hafif seyrediyor suan insAllah bulanti olmaz diye dua ediyorum Bu Sefer... elma tecrubesi ilk gebelikten canim :) 3-4 ay kurtaricim olmustu.Seninde mi basladi bulantilarin canim benim bulantim olmicak galiba canim tansiyon hakkinda hic bilgim yok ya borde ben herseyden cekiniyorum.bugun okuldaki teyze kekikle birsey yapmis cay gibi derste getirdi sagolsun. Ama korktum bilmeyince icmedim ayip olacak diye esime icirdim
İnsallah bulanti olmaz ya ben de ondan korkuyorum. 1 ay kadar once ulser tedavisi oldum. Baya hassas bir midem var simdilik bi problem yok sadece istahim kapali biraz. Zorlamazsam yiyemiyorum. 1 kilo vermisim zaten cok kilolu degilim zayiflamak istemiyorum daha fazla bakalim nasil bir surec isleyecek..Canim bende bulanti cok hafif seyrediyor suan insAllah bulanti olmaz diye dua ediyorum Bu Sefer... elma tecrubesi ilk gebelikten canim :) 3-4 ay kurtaricim olmustu.
canım senn 2. bebeğin mi olacak ? kaçırmışım ben kusura bakma.... yarın iyi bir alışveriş yapıcam canım aklımda olsun elma da alıccm. bende yok hiç bulantı.ama hiç btmeyen bir açlık varCanim bende bulanti cok hafif seyrediyor suan insAllah bulanti olmaz diye dua ediyorum Bu Sefer... elma tecrubesi ilk gebelikten canim :) 3-4 ay kurtaricim olmustu.
canım benmde tam tersi bitmek bilmeyen bir açlık var ya... sürekli yeek yiyesim var benm...İnsallah bulanti olmaz ya ben de ondan korkuyorum. 1 ay kadar once ulser tedavisi oldum. Baya hassas bir midem var simdilik bi problem yok sadece istahim kapali biraz. Zorlamazsam yiyemiyorum. 1 kilo vermisim zaten cok kilolu degilim zayiflamak istemiyorum daha fazla bakalim nasil bir surec isleyecek..
canım kaçta vereceksn bende heyecanla seni bekliyorum walla :)))Kizlar yarin icin cok heyecanliyim coook rabbim insallah hayirla sonuc almayi nasip :)
canım ben de tam onu sormak için girmiştim ya benmde sağ bacağıma kasığıma doğru vuran bir ağrı var bugün arada da bele vuruyor. kalsiyum eksikliğinden mi oluyormuş. ne yapmalıyız? ben günde 2 bardak süt içiyorum ama yinede ağrılarım varKizlar nasılsınız bazı arkadaslarda bulantı başlamış galiba bende henüz baslamadıçok şükür rahat geçiyor sadece sol bacagima arada ağrı giriyor sanırım oda kalsiyum eksikliginden baskada keyfim yerinde yarın dr gidecek arkadaslar hayırlı haberlerinizi bekliyorum
Hayır canım 5. Gün embriyosu. 26sında transfer oldum.Senin 3. Gün embriyosumu canım
Can'ım acile gidiyorum ben ve tüp bebek transferi oldum kan vermek istiyorum diyorum tamam diyorlar. Her geldiğinizde tüp bebek olduğunu söyleyin yoksa hasta olmadığınız halde gebelik testi için kan vermek yasak acilde dedi.Kizlar, devlet hastanenin aciline gittiginizde baktirmak icin ne diyorsunuz onlara? Biktim ozele para odemekten, her sefer verirken, kizima oyunca alabilirdim diyorum icimden)
Bende de oluyor kızlar çok acıkıyorum bir anda çok fazla yiyorum ve sonrasında halsizleşiyorumAy canim benmde cok aclik var yaa doymak nedir bilmiyorum elim ayagim titriyo birde cok yoruluyorum
Geldim Can'ım. Kayınvalidem ameliyat oldu gelen giden çok yoğunuz. İlk muayene vajinal oluyor. Minnak oldukları için net görünmüyor üstten. Hemde kalp atışı vajinal olunca daha kolay duyuluyor ilk dönemlerde.Kizlar bende size birsey sorcam yarin simdi doktora gitcem ya ben doktor ustten goremezse vajinal bakarsa izin vereyim dimi sonucta doktoruma guveniyorum zarar verecek olsa bakmaz dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?