2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

çok geçmiş olsun canımmm merak ettm görmeynnce
çok heyecanlıyım canım çoook yarın bir olsaydı ...ama çok erken sanki arın tam 5+1 olacakmışız ekim anneleri topiğinde 5+ 3 te kalp atışı görenler var ama bizimki o kadar erken çıkmaz sanırım ya inş hayırlısı ile göreyim de tekrar gün saymaya başlıcam

umuttttt canim kismetse 2. bebis olacak 2,5 yasinda bir kizim var hepimize dua eden. insAllah Rabbim bu gunahsiz agizlardan dokulen dualari geri cevirmez. ama inan her hamilelik kendine ozgu bu sefer hersey cok farkli. 1. si kanamali gectigi icin cok stresliydi hic birsey hatirlamiyorum neredeyse stresten. ama arada daha onceden hatirladigim ve bana iyi gelen seyleri paylasirim sizlerle... @shebly canim bulanti cok zor ilk 3 ay 4-5 kilo vermistim artik elmayla yasiyordum resmen bir tek elma dokunmuyordu insAllah bulantisiz, sakin, guzel ve saglikli hamisler oluruuzz sonuna kadar :)

İnşallah herşey gönlünce olur

Kizlar, fetal doppler hakkinda ne dusunuyorsunuz?
canim bu 3. trimestirde kirli ve temiz kan akisina ve anamolilere bakilan yontem degilmi sordugun. soruyu dogru anlamissam ilkinde yaptirmistim ama bilmiyorum buda gereksiz bir stres galiba o gunlere ulasirsak kismetse sanirim dusunecegim bu sefer sonucta anamoli var derlerse ki yuzdeli rakamlar soyluyorlar kesinlik soyleyemiyorlar insanin cok kafasini karistiriyor. benim cevremdekiler artik yaptirmiyorlar bu testleri gereksiz uzulmeyelim diye. sen ne dusunuyorsun

Evet canım kalsiyumdan kaynaklaniyormus aynı ağrı benimde solumda oluyor aynen bele dahi vuruyor bizde biraz erken basladı dr ilerleyen donemlerde veriyormuş hamile arkadaslardan ogrendim yarın dr na bir sor istersen

nazz81 muhtemel dogum tarihimiz ayniymis canim :) kalp ve kese icin ne zaman gideceksin
Aslında dr yarın icin gelebilirsin demisti gecen hafta 8 mm bir kese gorunuyordu altultrasondan ama ben biraz daha beklyip haftayamı gitsem dedim p.tesi salı gibi yarın karar vericem sen ne dersin canım

Aslında dr yarın icin gelebilirsin demisti gecen hafta 8 mm bir kese gorunuyordu altultrasondan ama ben biraz daha beklyip haftayamı gitsem dedim p.tesi salı gibi yarın karar vericem sen ne dersin canım
canim ben haftaya gidecegim doktorum ayri ayri ultrason istemedi hem kese hem kalp icin haftaya carsamba yada persembe gidecegim insallah. Istersen sen de direk haftaya git pit pitlarida guclu bir sekilde duyarsin hem :)

canim ben haftaya gidecegim doktorum ayri ayri ultrason istemedi hem kese hem kalp icin haftaya carsamba yada persembe gidecegim insallah. Istersen sen de direk haftaya git pit pitlarida guclu bir sekilde duyarsin hem :)
Sagol canim ya bende dr gibi dusunuyorumm boyle bi cevaba ihtiyacım vardı hadi bakalım insallahberaber guzel haberler veririz

Yok cnm, evde kalp atislarini dinlemek icin bir cihaz. Benim gibi paranoya sahibi olanlar icin)

Kizlar, fetal doppler hakkinda ne dusunuyorsunuz?

Ay optum kizini o guzel yanaklarindan... Tecrubeli birileei iyi olur valla...ben o kadar acemiyirm ki okuldakilerde fazla bilgi veriyor herseyde herkes farklı birsey diyor kafa karisiyor
İnşallah herşey gönlünce olur
Amin canim insallah
Evet canım kalsiyumdan kaynaklaniyormus aynı ağrı benimde solumda oluyor aynen bele dahi vuruyor bizde biraz erken basladı dr ilerleyen donemlerde veriyormuş hamile arkadaslardan ogrendim yarın dr na bir sor istersen
Sorayim olmazsa canim normal mi diye o zaten söyler heralde gerekli gereksiz diye. Benim gecen senede hep bacaklarim agridi ama bu kez daha farkli agriyor
Yok cnm, evde kalp atislarini dinlemek icin bir cihaz. Benim gibi paranoya sahibi olanlar icin)
Gercekten var miymis oyle birsey yaaa.dun esimle konustuk ultrason mi alsak nasil zaman gecer boyle diye sakalastik inanamadım suan.ama canim ben internette okudum doppler zararli birseymis doktorlar bile 10 15 sn dinletip kapatiyormus. Fazlasi bebege zararliymis diye yaziyordu.

Cnm, ses dalgalarinin gucune bagli, evde kullanacak oldugumuz cihaz doktor cihaziyla bir degil. Yani benim stresim, acabalarim, korkularim bebege daha cok zarar verebilir. Rus sitelerde okudum, hergün kullananlar cok, bebekleri sağlıklı dogdu. 200 tl civarinda fiyat. Ama dusunuyorumkiz sonucta profesyonel degilim, bebek yerini degistirirse, ben de kalp atislari bulamazsam, bu sefer kendim kalp krizimden giderim) Hesapta hareketler baslayinca, kalp atislari surekli dinlemeyecezki, hareketlerinden anlayacagiz.

Zararli degilse cok mantikli borsey cani. Bende stresliyim hala hergun idrar testi yapiyorum dusun hareketlerini ancak 14 15.haftadan sonra hissedecekmisiz. Daha coook varrrr

Zararli degilse cok mantikli borsey cani. Bende stresliyim hala hergun idrar testi yapiyorum dusun hareketlerini ancak 14 15.haftadan sonra hissedecekmisiz. Daha coook varrrr
Itiraf edeyim bende idrar testi yapiyorum 2 gune bir... Kan veremedim ya 2. Kez, acabalar var hala o yuzden icimi rahatlatiyorum galiba biraz

Itiraf edeyim bende idrar testi yapiyorum 2 gune bir... Kan veremedim ya 2. Kez, acabalar var hala o yuzden icimi rahatlatiyorum galiba biraz
Ay bendeeeedun aksam artik test cizgisi kontrol cizgisinden iki kat koyu cikinca esim dediki daha ötesi yok rahat olcizgi daha fazla koyulasamaz zorlama diye dalga gecti ama iste kendimizi rahatlatiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…