2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Ama hamileyken burda bu kadar sıcak hiç mi hiç çekilmiyor klima olmasa yaşanmaz ve yaylaya gidilmezse yaşanmaz tecede baya sicak ama ben merkezde oturuyorum benim burdan serin olur çünkü deniz kenari bir nevi orasi

Ayy uyumadık kızlar sabaha kadar, gaziantepte herkes sokakta, bütün is yerleri kapalı. Herkesin elinde bayraklar.
Rabbim ülkemizi korusun

Ayy uyumadık kızlar sabaha kadar, gaziantepte herkes sokakta, bütün is yerleri kapalı. Herkesin elinde bayraklar.
Rabbim ülkemizi korusun
Mersinde de her yer sessiz sedasız huzurdan mi yoksa zevalden mi bilemedim tek bildiğim şey Rabbim bayragimizi ,ezanimizi,vatan ve milletimizi korusun amin bizde sabaha kadar uyumadik hatta bir ara nasipse doğacak yavrum için korktum ne olacak bu halimiz diye böyle bir ülkeye mi yavrumu dünyaya getirecem diye

her zaman değil canım genelde yorulduğumda ya da çok yürüdüğümde daha gergin oluyor

Ben çok yedigimde acayip sert oluyor

Artik genelde benimde sert canim yatinca yumusuyor sadece. Benim bride bacaklarım cok agriyor

Ayyy bende diyorum niye bu karnım sert böyle dedim , demek herkeste oluyormus

Bu Arada aynen biz de gece yatmadık, 5 ti yattığımız saat... İlçe de merkezde millet toplanmış eşimle Oray'a gittik geçi kalabalıktı .. Elh inşallah atlatmışızdır bu hain girişimi

Gunaydin kizlar aymiyor gun yaaa gec yatinca cok yorgun uyaniyorum
Kizlar ben.iyice agirlastim pardon evi bisey goturuyor kolumu kaldiramiyorummm

Kızlar dün gece kâbustu resmen sabah olmadı çok dua edelim bizlerin duasi makbul şu an insaAllah Rabbim devletimize birligimize göz diken bu şerefsizlere fırsat vermesin

Kızlar açlık ve tokluk sekerinize baktirdiniz mi ben bunda şeker yüklemesi yaptirmiycam diğer cocugumda yaptirmistim gizli şeker çıkmadı birde gereksiz olduğu kanaatindeyim ama ozeldeki doktorum açlık ve tokluk sekerine baktir dedi siz yaptırdınız mi ?

Kızlar dün gece kâbustu resmen sabah olmadı çok dua edelim bizlerin duasi makbul şu an insaAllah Rabbim devletimize birligimize göz diken bu şerefsizlere fırsat vermesin
Amin canım Rabbim esirgesin. Dün gece den beri bende çok kötüyüm bomba sesleriyle uyandım sonrasında korkuyla doğru düzgün uyuyamadım. Kasıklarım ağrıyor çok kötü hissediyorum kendimi doktora gidip gitmemek konusunda kararsızım

Ben şeker yüklemesi yaptırdım. Doktorum hiç bir zararının olmadığını tam tersi bu tedbiri mutlaka almamız gerektiğini söyledi. 50mg 1 saat sonra ki sonucum 129 çıktı. En fazla 140 olabilirmiş. Benim de sınıra yakın çıktı. Doktorum sorun teşkil edecek bir durum olmadığını söyledi. Doktorun ne diyorsa onu yapmalısın bence

Aynen canim sabaha kadar silah sesleri ambulans sesleri acayip gergindim hâlâ öyleyim bize hiç iyi değil bu kadar stres Rabbim dün geceyi bi daha gostermesin

Canim doktorum şeker yuklemesini bana bıraktı yaptırıp yaptirmamsk konusunu ama açlık ve tokluk sekerine baktir dedi

Canim birde dedigim gibi ben ilk çocukta yaptırdım sıkıntı olmayınca bunda yaptırmak istemiyorum birde sıkıntılı oluyor bir sürü iğrenç şeker zaten sevmem

Gunaydin kizlar, ayy her sabah sırt ağrısı ile uyanıyorum yaa. Belim değilde, göğüs hizamin hemen arkası
Ayaklarım davul
Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…