2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

9Kızlar çatlaklar başladı mı sizlerde de krem de kullanıyorum ama dun farkettim cogalmasa bari

Gozun aydın canim maşallah kuzularina gelişimleri cok güzel ve boyları nasildi şeker yüklemesi ni ne yaptın
Biri 38 cm biri 35 cm canim. Seker yuklemesi icin pazartesi hastaneye gidicez insallah hersey yolunda cikar da iyice rahatalriz
ay maşallahh ne güzel büyüyorlar, inşallah umut yaa şu 36 ları bi görelim. kurban bayramı sanırım hepimizin beklediği tarih
Evet canim hayirlisi ile kurbani görürsek cok harika olacak ama niyeyse benim icimde hep.kurbandan 1 hafta önce olacaklar gibi geciyor ya hayirlisi bakalim.
9Kızlar çatlaklar başladı mı sizlerde de krem de kullanıyorum ama dun farkettim cogalmasa bari
Bende henuz yok ama canim bilmiyorum olur mu? Rengi nasil cok mu fazla

Masallah kuzucuklarimiza. Rabbim esirgesin. Kaç dkilo aldın canım ben şuan 12 kilo aldım. Doktorum sıkıntı görmedi. 50 gr şeker yüklemesi yapıldı 1 saatlik değerim 129 çıkmış henüz doktorum aramadı troid ilacını kullandığım halde troid de yüksek mis. 2.30 çıkmış
Sorma canim ya karnımın her yeri kırmızı kırmızı çizikler dolu ama olsun ne yapalım kuzucuklar dan hatıra. Oğlum vefat ettiğinde onları sevdim ben oğlumdan kalan en özel izlerdi çünkü. Şimdi kızım var iyi ki var. Ne kadar krem kullansakta genetik oluyormuş. Annemin bir dünya izi var. Napalim sağlık olsun

Henüz fazla değil ama koyu pembe gibi benimde yoktu son iki gündür başladı sanırım

Hadi hayırlısı canım dilerim hepimiz için herşey yolunda gitsin

Canim bende suan 12 kilodayim 78 geldim bugun doktorda. Tiroid niye oyle olmus ki bir daha dahiliyeye git. Bende henuz catlak yok mustela kullaniyorum bakalim ilerleyen zamanda ne olacak.
Henüz fazla değil ama koyu pembe gibi benimde yoktu son iki gündür başladı sanırım
Sen biraz ilerdesin ya belki ilerde olur biri 34 te bir anda çatladı demişti. Ben bebe yagi ve mustela kullaniyorum.
Hadi hayırlısı canım dilerim hepimiz için herşey yolunda gitsin
Amin canim insallah ya.

Bende lierac kullanıyorum ama galiba annede oluyosa kizinda da olur olayı doğruzira annemin baya bi harita gibi hala izleri mevcut

ayyy bende henüz yok ama bakalım ilerleyen Zaman'da nolcak , düzenli kremde kullanmıyırum bide

Bu Arada kızlar Bnm tiroid değerim 4.0 çıkmış . Normal alt sınırı 4,5 aslında ama doktor hamilelerde biz bunun 2.5 altında olmasını istiyoruz Dedi , dahiliyeye gitmemi söyledi , o gerekli görürse endokrin E yönlendirir Dedi ...

Dışardan hiç bakmadım ama hareketleri maşallah belirginleşti ve yoğunlaştı bu arada kızlar süt u gelen var mi ?

Zehra er27 canim her bebek ayni olmuyomus benim sipa cok yaramaz masallah gece gunduz durmak bilmiyo uzerimdeki darsa millet karnimi seyrediyo[/QUOTE]
sen zayıfsın demekki, ben 70 le başladım, şimdi 86 kiloyum tosun oldum tosunn :) acep ondanmı bellı olmuyor yaa

Zehra er27 canim her bebek ayni olmuyomus benim sipa cok yaramaz masallah gece gunduz durmak bilmiyo uzerimdeki darsa millet karnimi seyrediyo
sen zayıfsın demekki, ben 70 le başladım, şimdi 86 kiloyum tosun oldum tosunn :) acep ondanmı bellı olmuyor yaa [/QUOTE] ben 77 ile başladım 87 yimm şu an 26 haftaya girdik. fazla aldım diye kendimi yiyorum drda çok hassas kızıyor bana kilo konusunda dikkat etmeye calisiyorum ama.napim benimde disardan belli oluyor bu arada darsa kıyafet dikkatli bakinca

Dışardan hiç bakmadım ama hareketleri maşallah belirginleşti ve yoğunlaştı bu arada kızlar süt u gelen var mi ?
Benim bazen uçları beyaz oluyor ama oyle pek sut gelmedi zaten benim goguslerimde cok asiri buyumedi.

Göğüslerin son ayda büyür
Son aylarda yani pardon
Süt değil, sıvı var canım.
Bendeki anormal mi öyleyse şimdiden var gibi sıvıyı biliyorum o hamile olmazken de kadın veya erkekte olur ama bu farklı sanırım ins doğumdan sonrada gelir bir arkadaşım benim bur arkadasimin 4 aylik hamileyken gelmişti dedi şaştım kaldım benimki anormal değildir umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…