- 11 Ocak 2016
- 559
- 461
- 53
- 35
Biri 38 cm biri 35 cm canim. Seker yuklemesi icin pazartesi hastaneye gidicez insallah hersey yolunda cikar da iyice rahatalrizGozun aydın canim maşallah kuzularina gelişimleri cok güzel ve boyları nasildişeker yüklemesi ni ne yaptın
Evet canim hayirlisi ile kurbani görürsek cok harika olacak ama niyeyse benim icimde hep.kurbandan 1 hafta önce olacaklar gibi geciyor ya hayirlisi bakalim.ay maşallahh ne güzel büyüyorlar, inşallah umut yaa şu 36 ları bi görelim. kurban bayramı sanırım hepimizin beklediği tarih
Bende henuz yok ama canim bilmiyorum olur mu? Rengi nasil cok mu fazla9Kızlar çatlaklar başladı mı sizlerde de krem de kullanıyorum ama dun farkettim cogalmasa bari
Masallah kuzucuklarimiza. Rabbim esirgesin. Kaç dkilo aldın canım ben şuan 12 kilo aldım. Doktorum sıkıntı görmedi. 50 gr şeker yüklemesi yapıldı 1 saatlik değerim 129 çıkmış henüz doktorum aramadı troid ilacını kullandığım halde troid de yüksek mis. 2.30 çıkmışKizlarrr sonunda bebislerimi gördüm uyuyorlardi ama cok guzellerdi. 1081 gram kizim 1061 oglum olmuss doktorum en az 1 ay daha sabretmemiz lazim 34 te rahatlalriz 36 37 yi gorursek super dedi. Kizimin yuzunu yine net göremedim ama maslalah o kadar hareketlilerki
Sorma canim ya karnımın her yeri kırmızı kırmızı çizikler dolu ama olsun ne yapalım kuzucuklar dan hatıra. Oğlum vefat ettiğinde onları sevdim ben oğlumdan kalan en özel izlerdi çünkü. Şimdi kızım var iyi ki var. Ne kadar krem kullansakta genetik oluyormuş. Annemin bir dünya izi var. Napalim sağlık olsun9Kızlar çatlaklar başladı mı sizlerde de krem de kullanıyorum ama dun farkettim cogalmasa bari
Henüz fazla değil ama koyu pembe gibi benimde yoktu son iki gündür başladı sanırımBiri 38 cm biri 35 cm canim. Seker yuklemesi icin pazartesi hastaneye gidicez insallah hersey yolunda cikar da iyice rahatalriz
Evet canim hayirlisi ile kurbani görürsek cok harika olacak ama niyeyse benim icimde hep.kurbandan 1 hafta önce olacaklar gibi geciyor ya hayirlisi bakalim.
Bende henuz yok ama canim bilmiyorum olur mu? Rengi nasil cok mu fazla
Hadi hayırlısı canım dilerim hepimiz için herşey yolunda gitsinBiri 38 cm biri 35 cm canim. Seker yuklemesi icin pazartesi hastaneye gidicez insallah hersey yolunda cikar da iyice rahatalriz
Evet canim hayirlisi ile kurbani görürsek cok harika olacak ama niyeyse benim icimde hep.kurbandan 1 hafta önce olacaklar gibi geciyor ya hayirlisi bakalim.
Bende henuz yok ama canim bilmiyorum olur mu? Rengi nasil cok mu fazla
Canim bende suan 12 kilodayim 78 geldim bugun doktorda. Tiroid niye oyle olmus ki bir daha dahiliyeye git. Bende henuz catlak yok mustela kullaniyorum bakalim ilerleyen zamanda ne olacak.Masallah kuzucuklarimiza. Rabbim esirgesin. Kaç dkilo aldın canım ben şuan 12 kilo aldım. Doktorum sıkıntı görmedi. 50 gr şeker yüklemesi yapıldı 1 saatlik değerim 129 çıkmış henüz doktorum aramadı troid ilacını kullandığım halde troid de yüksek mis. 2.30 çıkmış
Sorma canim ya karnımın her yeri kırmızı kırmızı çizikler dolu ama olsun ne yapalım kuzucuklar dan hatıra. Oğlum vefat ettiğinde onları sevdim ben oğlumdan kalan en özel izlerdi çünkü. Şimdi kızım var iyi ki var. Ne kadar krem kullansakta genetik oluyormuş. Annemin bir dünya izi var. Napalim sağlık olsun
Sen biraz ilerdesin ya belki ilerde olur biri 34 te bir anda çatladı demişti. Ben bebe yagi ve mustela kullaniyorum.Henüz fazla değil ama koyu pembe gibi benimde yoktu son iki gündür başladı sanırım
Amin canim insallah ya.Hadi hayırlısı canım dilerim hepimiz için herşey yolunda gitsin
Bende lierac kullanıyorum ama galiba annede oluyosa kizinda da olur olayı doğruCanim bende suan 12 kilodayim 78 geldim bugun doktorda. Tiroid niye oyle olmus ki bir daha dahiliyeye git. Bende henuz catlak yok mustela kullaniyorum bakalim ilerleyen zamanda ne olacak.
Sen biraz ilerdesin ya belki ilerde olur biri 34 te bir anda çatladı demişti. Ben bebe yagi ve mustela kullaniyorum.
Amin canim insallah ya.
9Kızlar çatlaklar başladı mı sizlerde de krem de kullanıyorum ama dun farkettim cogalmasa bari
Dışardan hiç bakmadım ama hareketleri maşallah belirginleşti ve yoğunlaştı bu arada kızlar süt u gelen var mi ?Hava sicak oldugu icin demek istedim. Biraz bunaltiyor beni sicak hava. Biraz zor kavuştum ya ondan heralde. Bu yaz boyle gecsin ben raziyim
Canim bende bazi gunler elimi koyunca hissediyorum ama disaridan goremiyordum 4 5 gundur cok daha met goruyorum seninde netleşir
Bnm daha süt falan yok valla ..Kızlar sütü gelen var mi ?
Süt değil, sıvı var canım.Kızlar sütü gelen var mi ?
sen zayıfsın demekki, ben 70 le başladım, şimdi 86 kiloyum tosun oldum tosunn :) acep ondanmı bellı olmuyor yaaZehra er27 canim her bebek ayni olmuyomus benim sipa cok yaramaz masallah gece gunduz durmak bilmiyo uzerimdeki darsa millet karnimi seyrediyo
Canim benim gogsumde iki catlagim oldu bingunde9Kızlar çatlaklar başladı mı sizlerde de krem de kullanıyorum ama dun farkettim cogalmasa bari
Benim bazen uçları beyaz oluyor ama oyle pek sut gelmedi zaten benim goguslerimde cok asiri buyumedi.Dışardan hiç bakmadım ama hareketleri maşallah belirginleşti ve yoğunlaştı bu arada kızlar süt u gelen var mi ?
Anladım canım benim ikinci bebeğim ilkinde böyle değildi şimdi anlamadım akmıştı maşallah ins sonradan da olurBenim bazen uçları beyaz oluyor ama oyle pek sut gelmedi zaten benim goguslerimde cok asiri buyumedi.
Göğüslerin son ayda büyürAnladım canım benim ikinci bebeğim ilkinde böyle değildi şimdi anlamadım akmıştı maşallah ins sonradan da olur
Son aylarda yani pardonGöğüslerin son ayda büyür
Bendeki anormal mi öyleyse şimdiden var gibi sıvıyı biliyorum o hamile olmazken de kadın veya erkekte olur ama bu farklı sanırım ins doğumdan sonrada gelir bir arkadaşım benim bur arkadasimin 4 aylik hamileyken gelmişti dedi şaştım kaldım benimki anormal değildir umarimSüt değil, sıvı var canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?