2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Acikcasi bu kremler yağlar falan catlagi onlemiyo sadece belki daha az olmasını sağlıyo onu anladim
valla al bendende o kadar. doktorum dedı zaten, eğer yaşaman gerekiyorsa yaşarsın. belki benim için erken ama hiçç çatlağım yok ve hiçbişeyde sürmedim, kaşınıyor göbeğim sadece o kadar.

Ayyy kizlar ne olcak bu sicaklar yaaa
Catlak mevzusunda cok sukur bendede hic yok cok az bi kasiniyo gobegim
Ay dugune gittik biz yineeeee herkes ikiz saniyo cok karnin buyuk normal degil diyolar ama bizim genetik ic karnimiz yok cok buyuyor karni herkesin ikiz ucuz tasir gibi oluyo ama ben cok seviyorum

Benim de tatil bitti donuyorum yarin bakalim sicaklardan nasil kavrulucam gece dus almak falan da kar etmez 40 derece sicaklik nedir ya baya yuzdum, yandim normalde kumralim ama siyaha dondum resmen insallah yeteri kadar d vitamini alabilmisimdir biraz dusuktu degerim. Benim gobus simdilik normal gibi cok buyuk degil sanieim ic karinla alakali cunku ben hep gobekliydim biraz oraya yerlesti sanjrim bebis. Bi de gogsumde gordugim catlak degilmis cok sukur izmis

Ben sanırım şanslıyım sıcaklar konusunda, evdede isyerindede klima var. Bi otobüs yolculuğu bayıyor ondada idare ediyorum. Şişsin göbeklerimiz yaa, bu günleri görene kadar neler yaşadık

Arkadaşlar slm herkese ben yeni başladım aranıza ama sorularım olucak deneyiminiz olduğu için soruyorum lütfen yardımcı olurmusunuz dün hipereskopi yaptı hocam çok memnunum çok güzel geçti bu ameliyatı yaptırım hamile kalan oldumu acaba

Masallahhh canimmm sanaaaa ben daha hic yuzemedim kac gundur misafirim var hep havuzdalar ama enfeksiyon korkusu ile giremedim. Beni gören 9 aylik hamileyim saniyor o kadar büyüdu karnim. Ve artik cok halsizim. Benimde sanirim alttan basladi biraz catlaklarrr
Ben sanırım şanslıyım sıcaklar konusunda, evdede isyerindede klima var. Bi otobüs yolculuğu bayıyor ondada idare ediyorum. Şişsin göbeklerimiz yaa, bu günleri görene kadar neler yaşadık
Canim bende disari cikmak istemiyorum evde klima karsisinda oturuyorum arabaya biner binmez klima acik

Ben yanıyorum mersin de klima ne etsin dışarı hiç çıkmamak gerek çocuğun sıcağı bir yandan okula git gel onun sıcağı bir yandan çok bunaltıcı ve yakıcı bir sıcak var ne yapacaz bilmiyorum ki

Ayy benim eşim gilde mersinli, kayınvalidem şuan tece de oturuyor. Gelin diyo bize ama aslaaa gitmem o memlekete. Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…