- 11 Ocak 2016
- 559
- 461
- 53
- 35
Acikcasi bu kremler yağlar falan catlagi onlemiyo sadece belki daha az olmasını sağlıyo onu anladimCanim benim gogsumde iki catlagim oldu bingundeoraya da yag suruyorum ama fayda etmedi zaten birwz buyuk
valla al bendende o kadar. doktorum dedı zaten, eğer yaşaman gerekiyorsa yaşarsın. belki benim için erken ama hiçç çatlağım yok ve hiçbişeyde sürmedim, kaşınıyor göbeğim sadece o kadar.Acikcasi bu kremler yağlar falan catlagi onlemiyo sadece belki daha az olmasını sağlıyo onu anladim
Benim de tatil bitti donuyorum yarin bakalim sicaklardan nasil kavrulucam gece dus almak falan da kar etmez 40 derece sicaklik nedir yaAyyy kizlar ne olcak bu sicaklar yaaa
Catlak mevzusunda cok sukur bendede hic yok cok az bi kasiniyo gobegim
Ay dugune gittik biz yineeeee herkes ikiz saniyo cok karnin buyuk normal degil diyolar ama bizim genetik ic karnimiz yok cok buyuyor karni herkesin ikiz ucuz tasir gibi oluyo ama ben cok seviyorum
Ben sanırım şanslıyım sıcaklar konusunda, evdede isyerindede klima var. Bi otobüs yolculuğu bayıyor ondada idare ediyorum. Şişsin göbeklerimiz yaa, bu günleri görene kadar neler yaşadıkAyyy kizlar ne olcak bu sicaklar yaaa
Catlak mevzusunda cok sukur bendede hic yok cok az bi kasiniyo gobegim
Ay dugune gittik biz yineeeee herkes ikiz saniyo cok karnin buyuk normal degil diyolar ama bizim genetik ic karnimiz yok cok buyuyor karni herkesin ikiz ucuz tasir gibi oluyo ama ben cok seviyorum
Benimde kaşıntı oldu sonra bi baktım çatlamis meğer ondan kasiniyomusvalla al bendende o kadar. doktorum dedı zaten, eğer yaşaman gerekiyorsa yaşarsın. belki benim için erken ama hiçç çatlağım yok ve hiçbişeyde sürmedim, kaşınıyor göbeğim sadece o kadar.
Kizlar eger genetiginizde varsa yani annenizde ne yaparsanız yapın çatlayacak bu yuzden çok uğraşmayınAcikcasi bu kremler yağlar falan catlagi onlemiyo sadece belki daha az olmasını sağlıyo onu anladim
Benim ilkinde oyle oldu ikincisinde de son aylarda olacak yineKizlar eger genetiginizde varsa yani annenizde ne yaparsanız yapın çatlayacak bu yuzden çok uğraşmayın
Benim de tatil bitti donuyorum yarin bakalim sicaklardan nasil kavrulucam gece dus almak falan da kar etmez 40 derece sicaklik nedir yabaya yuzdum, yandim normalde kumralim ama siyaha dondum resmen insallah yeteri kadar d vitamini alabilmisimdir biraz dusuktu degerim. Benim gobus simdilik normal gibi cok buyuk degil sanieim ic karinla alakali cunku ben hep gobekliydim biraz oraya yerlesti sanjrim bebis. Bi de gogsumde gordugim catlak degilmis cok sukur izmis[/QUOTE
Sıcağı gelin bana sorun akdeniz de kavruluyorum bebeğin sıcaklığı ayrı beraber ateş basıyor resmen dıştan çıkılmaz ki Allahtan klima var
Masallahhh canimmm sanaaaa ben daha hic yuzemedim kac gundur misafirim var hep havuzdalar ama enfeksiyon korkusu ile giremedim. Beni gören 9 aylik hamileyim saniyor o kadar büyüdu karnim. Ve artik cok halsizim. Benimde sanirim alttan basladi biraz catlaklarrrBenim de tatil bitti donuyorum yarin bakalim sicaklardan nasil kavrulucam gece dus almak falan da kar etmez 40 derece sicaklik nedir yabaya yuzdum, yandim normalde kumralim ama siyaha dondum resmen insallah yeteri kadar d vitamini alabilmisimdir biraz dusuktu degerim. Benim gobus simdilik normal gibi cok buyuk degil sanieim ic karinla alakali cunku ben hep gobekliydim biraz oraya yerlesti sanjrim bebis. Bi de gogsumde gordugim catlak degilmis cok sukur izmis
Canim bende disari cikmak istemiyorum evde klima karsisinda oturuyorum arabaya biner binmez klima acikBen sanırım şanslıyım sıcaklar konusunda, evdede isyerindede klima var. Bi otobüs yolculuğu bayıyor ondada idare ediyorum. Şişsin göbeklerimiz yaa, bu günleri görene kadar neler yaşadık
Bu tedavi öncesi hitoskopiden ile cizikten attirmistim 1 ay öncesi şükür tuttu dilerim seninki de olsun canimBirde çok denedim bundan iki yıl öncede denemiştim tekrar bir umut işte hayırlısı olsun..
her zaman değil canım genelde yorulduğumda ya da çok yürüdüğümde daha gergin oluyorKızlar karnınız gergin ve sert mi ?..
Tüp bebek mi yaptiriyorsun canımArkadaşlar slm herkese ben yeni başladım aranıza ama sorularım olucak deneyiminiz olduğu için soruyorum lütfen yardımcı olurmusunuz dün hipereskopi yaptı hocam çok memnunum çok güzel geçti bu ameliyatı yaptırım hamile kalan oldumu acaba
Ayy benim eşim gilde mersinli, kayınvalidem şuan tece de oturuyor. Gelin diyo bize ama aslaaa gitmem o memlekete. Allah yardımcın olsunBen yanıyorum mersin de klima ne etsin dışarı hiç çıkmamak gerek çocuğun sıcağı bir yandan okula git gel onun sıcağı bir yandan çok bunaltıcı ve yakıcı bir sıcak var ne yapacaz bilmiyorum ki
Ben çok yedigimde acayip sert oluyorKızlar karnınız gergin ve sert mi ?..
Artik genelde benimde sert canim yatinca yumusuyor sadece. Benim bride bacaklarım cok agriyorKızlar karnınız gergin ve sert mi ?..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?