Umut yatsamda, ayakta dursamda hep şişiyor. Ben anlamadım bu işi. Belki simdi deilde sonraları ağrı yaparsa diye düşünüyorum. Yürüyüş ayakkabısı aldık eşimle, filo dan. Ayağın şeklini aliyor ve çok rahat, umarım 9 uncu aya kadar giyebilirim :)Canim
Benimde ayaklarim perisan yaaa. Tam iniyor 5 dakika ayakta kalinca yine davul oluyor
Dua et olur benim öyle olduEvet canım başladım insallah
Amin canım insallahDua et olur benim öyle oldu
Benimde ayni canim sicaktan heralde. Ben hic ayakkabi giymiyorum daha cok siser diye. Genelde terlikleyim 2 aydir.Umut yatsamda, ayakta dursamda hep şişiyor. Ben anlamadım bu işi. Belki simdi deilde sonraları ağrı yaparsa diye düşünüyorum. Yürüyüş ayakkabısı aldık eşimle, filo dan. Ayağın şeklini aliyor ve çok rahat, umarım 9 uncu aya kadar giyebilirim :)
Kızlar benimde çok ve erken şişti hemde cok bu arada birde erkek kardeşimin düğünü vardı kına gecesinde benim ayak sisligi 3 katına çıktı sonra birde evime düğünden yatılı misafir getirmem gerekiyordu eve geldigimizde gece saatlerinde esim ayagimin sisliginin ayagimin çıkmış olmasından olduğunu anladı sabahı sabah ettim sabah kalktım insanlar ilk defa evime geldiği için o üzerine basamadigim ayagimla kahvalti hazırladım tek başıma misafir etti ama az yardım etti kahvaltıdan sonra misafirleri düğün evine bırakıp çıkıncaya gittik eşimle.ve ayağım kac yerden çıkmış kadın yaparken öldüm ama şimdi çok şükür biraz daha iyi şişlik azaldı çok kötü oldum bir yandan bayram bir yandan düğün telaşı bayram zamanı olunca birde misafir agirlayinca çok kötü oldum ama nasip böyleymiş simdime çok şükür ins bir daha öyle sismezBenimde ayni canim sicaktan heralde. Ben hic ayakkabi giymiyorum daha cok siser diye. Genelde terlikleyim 2 aydir.
canım öncelikle sakin ol zaman zaman böyle ağrıların olması normalmiş artık bebeklerimiz büyüyor ve alanları dar gelmeye başlıyor bol bol dinlenmeye çalış bol su iç artık yalancı doğum sancıları da başlayabilirmiş aklına kötü şeyler getirme birkaç hafta önce benim de ağrılarım oldu hatta sürekli aşağı doğru vuruyordu canım çok acıdı ben de senin gibi erken doğum olacak diye çok korktum ama geçti senin de geçecektir dinlenmeye ve gevşemeye çalışKizlar ben iki gundur cok kotuyum karnim cok agriyor yada aciyor anlamiyorum ama tas gibi sol yan kismim cok agriyor belime dogru cokkorkuyorum doktora ulasamadim ama nefes bile alamiyorum sanki kasiliyorum yururken zorlaniyorum ya erken dogumdan cok korkuyorum sinirlerim cok bozuk
canım öncelikle sakin ol zaman zaman böyle ağrıların olması normalmiş artık bebeklerimiz büyüyor ve alanları dar gelmeye başlıyor bol bol dinlenmeye çalış bol su iç artık yalancı doğum sancıları da başlayabilirmiş aklına kötü şeyler getirme birkaç hafta önce benim de ağrılarım oldu hatta sürekli aşağı doğru vuruyordu canım çok acıdı ben de senin gibi erken doğum olacak diye çok korktum ama geçti senin de geçecektir dinlenmeye ve gevşemeye çalış
Canim cok sagol cevap verdigin icin tek duam enfeksiyon agrisidir insallah bu karnim cok sert bazen dayanilmicak agri sanci giriyoroturdugum yerden kalkamiyorum karnim patlicak gibi hissediyorumcanım öncelikle sakin ol zaman zaman böyle ağrıların olması normalmiş artık bebeklerimiz büyüyor ve alanları dar gelmeye başlıyor bol bol dinlenmeye çalış bol su iç artık yalancı doğum sancıları da başlayabilirmiş aklına kötü şeyler getirme birkaç hafta önce benim de ağrılarım oldu hatta sürekli aşağı doğru vuruyordu canım çok acıdı ben de senin gibi erken doğum olacak diye çok korktum ama geçti senin de geçecektir dinlenmeye ve gevşemeye çalış
Canım benim sanki beni tariflemissin, yanlız değilsin bu konuda sıcaklar etkiliyor bizi. Sürekli sıvı tüket lütfen ve serin yerde vakit geçirYa biriniz yazin nolur evde yalnizim cok korkuyorum cok kotuyum
Canım sakin ol lutfen birsey olmaz Allahın izniyle de korkma sen stresten böyle olmuşsun bende aynı durumu yaşadım daha once korkma lutfen keske biri de bana sana dedigim gibi deseydi sakin ol birsey olmaz zaman zaman hepimizde yalancı doğum sancısı olabiliyor sakin olmanda yarar var Allah yardimcin olsunKizlar ben iki gundur cok kotuyum karnim cok agriyor yada aciyor anlamiyorum ama tas gibi sol yan kismim cok agriyor belime dogru cokkorkuyorum doktora ulasamadim ama nefes bile alamiyorum sanki kasiliyorum yururken zorlaniyorum ya erken dogumdan cok korkuyorum sinirlerim cok bozuk
CanımKizlar ben iki gundur cok kotuyum karnim cok agriyor yada aciyor anlamiyorum ama tas gibi sol yan kismim cok agriyor belime dogru cokkorkuyorum doktora ulasamadim ama nefes bile alamiyorum sanki kasiliyorum yururken zorlaniyorum ya erken dogumdan cok korkuyorum sinirlerim cok bozuk
Diğer yorumu yeni gördüm hemen hemen aynı şeyleri yazmisiz sağlıkla kal ins merak ettim seni umarım iyisindir canımCanim cok sagol cevap verdigin icin tek duam enfeksiyon agrisidir insallah bu karnim cok sert bazen dayanilmicak agri sanci giriyoroturdugum yerden kalkamiyorum karnim patlicak gibi hissediyorum
Biz normsl tüp bebekti çok şükür tuttu belkide ilkinin normal olmasının etkisi var bilemiyorum ins seninki de tutar ama en önemli şey sakin olmak stresten uzak durmak o dönemSağol canım insallah
Gecmis olsun canim cookkkkKızlar benimde çok ve erken şişti hemde cok bu arada birde erkek kardeşimin düğünü vardı kına gecesinde benim ayak sisligi 3 katına çıktı sonra birde evime düğünden yatılı misafir getirmem gerekiyordu eve geldigimizde gece saatlerinde esim ayagimin sisliginin ayagimin çıkmış olmasından olduğunu anladı sabahı sabah ettim sabah kalktım insanlar ilk defa evime geldiği için o üzerine basamadigim ayagimla kahvalti hazırladım tek başıma misafir etti ama az yardım etti kahvaltıdan sonra misafirleri düğün evine bırakıp çıkıncaya gittik eşimle.ve ayağım kac yerden çıkmış kadın yaparken öldüm ama şimdi çok şükür biraz daha iyi şişlik azaldı çok kötü oldum bir yandan bayram bir yandan düğün telaşı bayram zamanı olunca birde misafir agirlayinca çok kötü oldum ama nasip böyleymiş simdime çok şükür ins bir daha öyle sismez
Canim kotu duusnme sancilar agrilar normal bazen benimde cok oluyor. Ama su doktora ulasamama durumuna sinir oluyorum sirf bu yuzden bugun baska bir doktora gidicem ona ulasabiliscek miyim bilmiyorum ama hic degilse o hastanede acile giderim onlar cagirir. Kasilmalarin sıkligina dikkat et ben arttiginda h3men magnezyum iciyorum sende oyle yapKizlar ben iki gundur cok kotuyum karnim cok agriyor yada aciyor anlamiyorum ama tas gibi sol yan kismim cok agriyor belime dogru cokkorkuyorum doktora ulasamadim ama nefes bile alamiyorum sanki kasiliyorum yururken zorlaniyorum ya erken dogumdan cok korkuyorum sinirlerim cok bozuk
Canim benimde geceden beri sol kasigimda sanci var aciyor resmen. Bugun doktora gidince sorucam ama normal yaziyor her yerdeKızlar bugün sabah erkenden çok kötü bir sancı kassigima saplandı sanırım stresten oldu eşimle birileri yüzünden tartışıyorduk o gitti sancı girdi sizce birsey olur mu çok korktum çünkü çok kötü bir sanciydi doğum sancısı gibi değildi ilk çocuktan doğum sancısını biliyorum ne dersiniz ?
Canım benim normalde olmuyordu arada çok az oluyor diğer cocugumda olan kısa süreli sancılar ama bugünkü gibi hiç olmadım eşimle dedigim gibi birileri yüzünden tartıştıktan sonra oldu ise gidiyordu geri çağırdım baktı çok kotuyum birde diyor ki sen yapiyorsun takma kimseyi oyle deyince daha cok sinirlendim erkekler bu durumlarda hiç ruh halimizden anlamıyor ki itina ile sinir ediyorlar en azından benimki oyle malesef diyeyeyim gerçi olan erkekte çoğunluktaymıs amaGecmis olsun canim cookkkk
Canim kotu duusnme sancilar agrilar normal bazen benimde cok oluyor. Ama su doktora ulasamama durumuna sinir oluyorum sirf bu yuzden bugun baska bir doktora gidicem ona ulasabiliscek miyim bilmiyorum ama hic degilse o hastanede acile giderim onlar cagirir. Kasilmalarin sıkligina dikkat et ben arttiginda h3men magnezyum iciyorum sende oyle yap
Canim benimde geceden beri sol kasigimda sanci var aciyor resmen. Bugun doktora gidince sorucam ama normal yaziyor her yerde
Bu arada teşekkür ederim canim geçmiş olsun dileklerin için sancim çok şükür geçti ama çok korktum.Gecmis olsun canim cookkkk
Canim kotu duusnme sancilar agrilar normal bazen benimde cok oluyor. Ama su doktora ulasamama durumuna sinir oluyorum sirf bu yuzden bugun baska bir doktora gidicem ona ulasabiliscek miyim bilmiyorum ama hic degilse o hastanede acile giderim onlar cagirir. Kasilmalarin sıkligina dikkat et ben arttiginda h3men magnezyum iciyorum sende oyle yap
Canim benimde geceden beri sol kasigimda sanci var aciyor resmen. Bugun doktora gidince sorucam ama normal yaziyor her yerde
Hadi canım gözün aydın saglilla kucağına al insallahKizlar bugun gittim doktora icim rahat etmicekti tum tahliller yapildi sonuc bekliyou cok sukur hic acilma falan yok bebegim cok iyi agri yapan yere sirtini ve poposunu dayiyor sipa genisleme acisi gibi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?