2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

canım 14 gün her gün yüzdüm baya iyi geldi daha güçlendi kollarım bacaklarım bizim o kaslara ihtiyacımız olacak malum:) tabi benim bütün iznim 2 haftaydı o yüzden eğer kenidni iyi hissedersen saat 6 gibi falan yüz derim hem biraz sıcak hafiflemiş olur hem güzel bir hareket olur canım.

canım çok güzel bilgiler bunlar çok teşekkür ederim.

Kizlar bugun gittim doktora icim rahat etmicekti tum tahliller yapildi sonuc bekliyou cok sukur hic acilma falan yok bebegim cok iyi agri yapan yere sirtini ve poposunu dayiyor sipa genisleme acisi gibi dedi
Geçmiş olsun canım bende cumartesi günü aynı sıkıntıları yaşadım ne yazık ki çok kotulendim kendime gelemedim. Acile gittim serum verdiler nst ye bağladılar. Sancı çıkmadı kızım iyiydi çok şükür testler yapıldı. Sonuç pazartesi çıkacak bakalım. Ara ara yine ağrım oluyor. Doktor sıkıntı etme stres yapma olabilecek şeyler bunlar. Kendini kötü hissedersen gel dedi. Çok sıkıntılı bir durum ya hep tedirgin hep tedirgin

Allah im esirgesin yaaa, görseydik şu 36 inci haftalarımızı bir an önce.
Her günümüz bi sıkıntı stres, Allah in izniyle bişey olmaz insallah

Geçmiş olsun canim bebisin iyi olmasi güzel çok sıkıntı yapma hepimiz Allaha emanet olalım

Arkadaşlar bugün renkli ultrasonum vardı fakat gitmedim çünkü zamanı geçti dedi doktorun biri bu saatten sonra cekinsende bir şey ifade etmez dedi bana da mantıklı geldi bu yuzden gitmedim sizce yanlis mi yaptim kac ay öncesine bu randevuyu vermişlerdi

Aylar öncesinden yani

Sagol canim cok korktum allah biliyoya erken.dogum sandim bide tek basimaydim cildirdim evde ama cok sukur bi sorun yok tahlil sonuclari ciksin diye bekliyorum yarini bana idrar enfeksiyon gibi geliyo cunku cok fenaydi hala ara ara agriyor ama o siddeti gecti cok sukur oglumuda gordumya o yuzu hep aklimdarabbim hepimize saglikla dogum nasip etsin insallah

Canim gormek mantikli ama artik olmaz diyosada cok takilma benim cogu arkadasim girmedi
Ben ilk cocugumda hepsini yaptırdım ama sağlık iste doğdu baya yaşadı vefaat etti kalp hastasiydi biz yapsak boş olacak olduktan sonra Allah esirgesin birsey olacaksa bilmekte sadece strese sokuyor başka bir yardımı olmuyor hamilelik zehir oluyor

Arkadaşlar nasipse kuzularımızın adlarını ne düşünüyoruz yazalım mi ins ??hayırlısıyla dogsunlarda tabiki

Kizlar simdi doktordan geldik o kadar cpk bekledik ki ama bekledigimize degdi cok ilgilendi sagolsun. Iyiki degistirmisim doktorumu. Seker cok yuksek dedi 2 3 gun olcucez gunde 6 defa dahiliyeye gidicem. Gece bile kalkip yemek ye dedi.gunde 8 ogun yemeliymis meyvede dahil olmak uzere tatli tamamen yasak. Enfeksiyonun sebebi de anlasildi sag bobregimde sorun varmis bosuna antibiyotik icmisim. Simdi doguma kadar baska bir ilac kullanicam. İdrar kulturu de verdik 2 gune cikacak. Doktor önemliymiş gercekten kimse bobregime bakmamisti. 37 yi zorlucaz dedi dogum icin. Kizim yine kendini gostermedi o kadar cok ugrasti ki doktor eliyle kapadi yuzunu. 1200 er gram olmuslar cok sukur

Maşallah

Canim basin sagolsun rabbim bu evladini esirgesin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…