- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
- 248
Canim cok swvindim iyi bi doktor bulmana cok zor doktorlarla igrasmak eski doktorumu cok ariyorium ama yok hicbi yerde tahlil sonuclari icin kendi arardi beni bebislerinede masallah :) benimkide tosun gibi olmus eller hep yuzundeKizlar simdi doktordan geldik o kadar cpk bekledik ki ama bekledigimize degdi cok ilgilendi sagolsun. Iyiki degistirmisim doktorumu. Seker cok yuksek dedi 2 3 gun olcucez gunde 6 defa dahiliyeye gidicem. Gece bile kalkip yemek ye dedi.gunde 8 ogun yemeliymis meyvede dahil olmak uzere tatli tamamen yasak. Enfeksiyonun sebebi de anlasildi sag bobregimde sorun varmis bosuna antibiyotik icmisim. Simdi doguma kadar baska bir ilac kullanicam. İdrar kulturu de verdik 2 gune cikacak. Doktor önemliymiş gercekten kimse bobregime bakmamisti. 37 yi zorlucaz dedi dogum icin. Kizim yine kendini gostermedi o kadar cok ugrasti ki doktor eliyle kapadi yuzunu. 1200 er gram olmuslar cok sukur
Hakkaten içine sinen doktor önemli yaa. Ne güzel yönlendirmiş seni. 41 kere maşallah bebislerineKizlar simdi doktordan geldik o kadar cpk bekledik ki ama bekledigimize degdi cok ilgilendi sagolsun. Iyiki degistirmisim doktorumu. Seker cok yuksek dedi 2 3 gun olcucez gunde 6 defa dahiliyeye gidicem. Gece bile kalkip yemek ye dedi.gunde 8 ogun yemeliymis meyvede dahil olmak uzere tatli tamamen yasak. Enfeksiyonun sebebi de anlasildi sag bobregimde sorun varmis bosuna antibiyotik icmisim. Simdi doguma kadar baska bir ilac kullanicam. İdrar kulturu de verdik 2 gune cikacak. Doktor önemliymiş gercekten kimse bobregime bakmamisti. 37 yi zorlucaz dedi dogum icin. Kizim yine kendini gostermedi o kadar cok ugrasti ki doktor eliyle kapadi yuzunu. 1200 er gram olmuslar cok sukur
Hakkaten içine sinen doktor önemli yaa. Ne güzel yönlendirmiş seni. 41 kere maşallah bebislerineKizlar simdi doktordan geldik o kadar cpk bekledik ki ama bekledigimize degdi cok ilgilendi sagolsun. Iyiki degistirmisim doktorumu. Seker cok yuksek dedi 2 3 gun olcucez gunde 6 defa dahiliyeye gidicem. Gece bile kalkip yemek ye dedi.gunde 8 ogun yemeliymis meyvede dahil olmak uzere tatli tamamen yasak. Enfeksiyonun sebebi de anlasildi sag bobregimde sorun varmis bosuna antibiyotik icmisim. Simdi doguma kadar baska bir ilac kullanicam. İdrar kulturu de verdik 2 gune cikacak. Doktor önemliymiş gercekten kimse bobregime bakmamisti. 37 yi zorlucaz dedi dogum icin. Kizim yine kendini gostermedi o kadar cok ugrasti ki doktor eliyle kapadi yuzunu. 1200 er gram olmuslar cok sukur
Maşallah bebişlerine:) canım böbreğinde ne gibi bir sorun varmış benim de var bitanesi büyümüş ve inanılmak kötü kramlar giriyor bana bir kaç dakikalık sonra geçiyor böbrekten diye düşünüyorum çünkü başka bi şey çıkmıyor.Kizlar simdi doktordan geldik o kadar cpk bekledik ki ama bekledigimize degdi cok ilgilendi sagolsun. Iyiki degistirmisim doktorumu. Seker cok yuksek dedi 2 3 gun olcucez gunde 6 defa dahiliyeye gidicem. Gece bile kalkip yemek ye dedi.gunde 8 ogun yemeliymis meyvede dahil olmak uzere tatli tamamen yasak. Enfeksiyonun sebebi de anlasildi sag bobregimde sorun varmis bosuna antibiyotik icmisim. Simdi doguma kadar baska bir ilac kullanicam. İdrar kulturu de verdik 2 gune cikacak. Doktor önemliymiş gercekten kimse bobregime bakmamisti. 37 yi zorlucaz dedi dogum icin. Kizim yine kendini gostermedi o kadar cok ugrasti ki doktor eliyle kapadi yuzunu. 1200 er gram olmuslar cok sukur
İyi bir doktor çok onemli ben doktorumdan memnunum bu arada kuzularina maşallah ben de cuma günü gitmiştim 1130 gr di bizim kız ben şekere hep dikkat ederim yapay şekeeli bir cok şeyden uzak dururum su ana kadar 10 kilo almışım ona rağmen saglik ocağında ki hemşire normal dedi bundan sonra ayda 2 kilo alacağız herhalde 15 16 kilo ile tamamlarimKizlar simdi doktordan geldik o kadar cpk bekledik ki ama bekledigimize degdi cok ilgilendi sagolsun. Iyiki degistirmisim doktorumu. Seker cok yuksek dedi 2 3 gun olcucez gunde 6 defa dahiliyeye gidicem. Gece bile kalkip yemek ye dedi.gunde 8 ogun yemeliymis meyvede dahil olmak uzere tatli tamamen yasak. Enfeksiyonun sebebi de anlasildi sag bobregimde sorun varmis bosuna antibiyotik icmisim. Simdi doguma kadar baska bir ilac kullanicam. İdrar kulturu de verdik 2 gune cikacak. Doktor önemliymiş gercekten kimse bobregime bakmamisti. 37 yi zorlucaz dedi dogum icin. Kizim yine kendini gostermedi o kadar cok ugrasti ki doktor eliyle kapadi yuzunu. 1200 er gram olmuslar cok sukur
Canim buyumus demedi ama soyle acikladi idrari tam suzemiyor baskıdan dolayi dedi kizim oraya dogru baski yapiyormus o da tam calisamiyormus. Benimde sag tarafa cpk kramp giriyor kasik agrim oluyor hepsinin sebebi o dedi. Yesil bir kapsul verdi doguma kadar kullan dedi.Maşallah bebişlerine:) canım böbreğinde ne gibi bir sorun varmış benim de var bitanesi büyümüş ve inanılmak kötü kramlar giriyor bana bir kaç dakikalık sonra geçiyor böbrekten diye düşünüyorum çünkü başka bi şey çıkmıyor.
Bende cok tatli yemiyordum canim arada dondurma o kadar. Ama meyvede zararli dedi. Sadece canin isterse tadimlik ve tatsiz meyveler ye dedi. Dun gece 2 defa lavaboya uyaninca atistirdim sabah ac karinla 94 cikti düşüş var gercekten dikkat etmek gerekiyor. Insallah insulin falan gerekmez cuma dahiliye ye gidicezİyi bir doktor çok onemli ben doktorumdan memnunum bu arada kuzularina maşallah ben de cuma günü gitmiştim 1130 gr di bizim kız ben şekere hep dikkat ederim yapay şekeeli bir cok şeyden uzak dururum su ana kadar 10 kilo almışım ona rağmen saglik ocağında ki hemşire normal dedi bundan sonra ayda 2 kilo alacağız herhalde 15 16 kilo ile tamamlarim
helal valla sana, ben şimdi 15 kılo aldım. doğuma kadar bi 5 daha alırız herhal. ettı 20 kılo. ben 90 olurum o zamannnİyi bir doktor çok onemli ben doktorumdan memnunum bu arada kuzularina maşallah ben de cuma günü gitmiştim 1130 gr di bizim kız ben şekere hep dikkat ederim yapay şekeeli bir cok şeyden uzak dururum su ana kadar 10 kilo almışım ona rağmen saglik ocağında ki hemşire normal dedi bundan sonra ayda 2 kilo alacağız herhalde 15 16 kilo ile tamamlarim
Evet canım aclik şekerin iyi çıkmış dikkat et bence gerek kalmaz başka bir şeye tatliyi kacirdiginda bol su ile vücuttan atmaya çalış şekeri az gayret edelim az kaldı 8 10 hafta deGil miCanim buyumus demedi ama soyle acikladi idrari tam suzemiyor baskıdan dolayi dedi kizim oraya dogru baski yapiyormus o da tam calisamiyormus. Benimde sag tarafa cpk kramp giriyor kasik agrim oluyor hepsinin sebebi o dedi. Yesil bir kapsul verdi doguma kadar kullan dedi.
Bende cok tatli yemiyordum canim arada dondurma o kadar. Ama meyvede zararli dedi. Sadece canin isterse tadimlik ve tatsiz meyveler ye dedi. Dun gece 2 defa lavaboya uyaninca atistirdim sabah ac karinla 94 cikti düşüş var gercekten dikkat etmek gerekiyor. Insallah insulin falan gerekmez cuma dahiliye ye gidicez
Canim yememe hep dikkat ettim tup bebek sürecine başladıktan sonra zaten öyle çok kilolu biri olmadım şimdi de ekmeğe tus şekere pirince dikkat ediyorum hormonu gıdalardan almıyorum hazir tavuk hiç yemiyordum koy tavugu alıp yiyorum sende bundan sonra dikkat et bence fzzla almazsın sen almasın bebişin alırhelal valla sana, ben şimdi 15 kılo aldım. doğuma kadar bi 5 daha alırız herhal. ettı 20 kılo. ben 90 olurum o zamannnnasıl gidicek bu kılolar vallaha gıcık oluyorum kendımee yaa
Canım çok geçmiş olsun bol bol su iç bide pekmez ye canım dikkat et kendinekızlar sonuçlarım çıktı onca kan ilacına rağmen kanım bi damla yukselmiyo ya
o geceki korkunç sancılarımın sebebide idrar yolu enfeksiyonu tavan yapmış doktor yarın hemen gel kültür yapıp acil antibiotiğe başlıyoruz hemen dedi anlamıştım ama yürüyemiyordum o korkunç acıyı sancıyı tarif bile edemiyodum inşallah tedaviyle hemen geçerbu arada şimdiye kadar 12 kilo almışım 71 oldum bitişe allah kerim 80 i görücem gibi
ayy canım benim, sıvı ya bu işin tek tedavisi. tarifin nasılda bana uyuyor. bayram burnumdan gelmişti o kötü sancılar yüzünden. bazı hamileler hiç bilmiyor bu enfeksıyonu, demekki yaşamamız gerekiyormuş. tez zamanda geçer inşallahhhkızlar sonuçlarım çıktı onca kan ilacına rağmen kanım bi damla yukselmiyo ya
o geceki korkunç sancılarımın sebebide idrar yolu enfeksiyonu tavan yapmış doktor yarın hemen gel kültür yapıp acil antibiotiğe başlıyoruz hemen dedi anlamıştım ama yürüyemiyordum o korkunç acıyı sancıyı tarif bile edemiyodum inşallah tedaviyle hemen geçerbu arada şimdiye kadar 12 kilo almışım 71 oldum bitişe allah kerim 80 i görücem gibi
en çok da üzüldüğüm naz yapıyorum sandılar heryerimden ateş çıkıyodu su gibi terliyodum gazdır o gaz ne mızmızsın dediler çektiğim acıyı kimse anlamadı valla canım benim zaten küçüklüğümden beri başımın belası bu yaayy canım benim, sıvı ya bu işin tek tedavisi. tarifin nasılda bana uyuyor. bayram burnumdan gelmişti o kötü sancılar yüzünden. bazı hamileler hiç bilmiyor bu enfeksıyonu, demekki yaşamamız gerekiyormuş. tez zamanda geçer inşallahhh
ayy düşmanım yaşamasın bu ağrıyı, acıyı, korkuyu yaa. bunun nazla ne ilgisi var. insan canını rahat hissetmezse helede sevinç üzüntü arası gitgeller yaşayan bizler, daha bi panik oluyoruz işte. Allah tan çalışmıyorsunda sen, koy 5 litre suyu baş ucuna. idrar gerçekten vücuttan mikropları atıyoren çok da üzüldüğüm naz yapıyorum sandılar heryerimden ateş çıkıyodu su gibi terliyodum gazdır o gaz ne mızmızsın dediler çektiğim acıyı kimse anlamadı valla canım benim zaten küçüklüğümden beri başımın belası bu ya
Ben de üroloğa gittim canım bu sebeple o demişti bana, bebek oraya yaslıyo ayaklarını o da böbreğin çalışmasını zorlaştırıyo, bu da böbreğin büyümesine ve kramplara neden oluyo dedi ama bana ilaç vermedi sana verilen ilacın ismi ne acaba ben de onu sorayım tekrar gidicem üroloğa nerdeyse her gün bir ya da iki kere feci bir kramp giriyo nefes alamıyorum. Benim de sağ tarafıma giriyo genelde de böyle olurmuş rahimimiz sağ eğilimliymiş.Canim buyumus demedi ama soyle acikladi idrari tam suzemiyor baskıdan dolayi dedi kizim oraya dogru baski yapiyormus o da tam calisamiyormus. Benimde sag tarafa cpk kramp giriyor kasik agrim oluyor hepsinin sebebi o dedi. Yesil bir kapsul verdi doguma kadar kullan dedi.
Bende cok tatli yemiyordum canim arada dondurma o kadar. Ama meyvede zararli dedi. Sadece canin isterse tadimlik ve tatsiz meyveler ye dedi. Dun gece 2 defa lavaboya uyaninca atistirdim sabah ac karinla 94 cikti düşüş var gercekten dikkat etmek gerekiyor. Insallah insulin falan gerekmez cuma dahiliye ye gidicez
Bizim 36 37 de alacaklar canim 7 hafta falan kaldi ama insallah duzelir olcumler genelde yuksek sabah ac 94 tok 136 ogle ac 104 tok 136 cikti en fazla 120 cikmaliymis 2 saat sonra. Burde bugun sık yediğim halde elim ayagim tutmuyor cok halsiz ve ac hisseidyorum kendimi pskilojik galibaEvet canım aclik şekerin iyi çıkmış dikkat et bence gerek kalmaz başka bir şeye tatliyi kacirdiginda bol su ile vücuttan atmaya çalış şekeri az gayret edelim az kaldı 8 10 hafta deGil mi
Canim yesil kapsul diyorlar pyeloceptil mis adi. Bazen benim de cok kotu oluyor bakalim bu ilac fayda edeeck miBen de üroloğa gittim canım bu sebeple o demişti bana, bebek oraya yaslıyo ayaklarını o da böbreğin çalışmasını zorlaştırıyo, bu da böbreğin büyümesine ve kramplara neden oluyo dedi ama bana ilaç vermedi sana verilen ilacın ismi ne acaba ben de onu sorayım tekrar gidicem üroloğa nerdeyse her gün bir ya da iki kere feci bir kramp giriyo nefes alamıyorum. Benim de sağ tarafıma giriyo genelde de böyle olurmuş rahimimiz sağ eğilimliymiş.
Ay ne güzel yaa, bende kapıdan dışarı çıkmaya korkuyorum, bizim buralar 42 dereceGünaydın herkeslere,
Bende döndüm tatilden .
Gunaydin canim hosgeldin benimde evdne cikasim gelmiyor masallahhh iyisinnnnGünaydın herkeslere,
Bende döndüm tatilden .
Burasida ayni canim klima 7 24 çalışıyor sabah aziick kapatiyorum ev havalansin diye suan sırılsıklam her yanim perisanimAy ne güzel yaa, bende kapıdan dışarı çıkmaya korkuyorum, bizim buralar 42 derece
Bizim 36 37 de alacaklar canim 7 hafta falan kaldi ama insallah duzelir olcumler genelde yuksek sabah ac 94 tok 136 ogle ac 104 tok 136 cikti en fazla 120 cikmaliymis 2 saat sonra. Burde bugun sık yediğim halde elim ayagim tutmuyor cok halsiz ve ac hisseidyorum kendimi pskilojik galiba
Canim yesil kapsul diyorlar pyeloceptil mis adi. Bazen benim de cok kotu oluyor bakalim bu ilac fayda edeeck mi
babyinlove canim gecmis olsun cok. Anlamdigim hep tup bebek olanlar enfeksiyon oluyor cok üzerine dustugumuzden mi yoksa operasyonlardan mi kaynakli? Insallah hepimizin gecer de yasamayiz bu agrilari tekrar saglicakal kucagimiza aliriiz bebeklerimizii.
Canim bence kesin operasyonlardan cok zarar gorduk onca islem onca ilac vicut direncimiz yerlerde canim 1000 mg antibiotik basladim cok uzuluyorum ama baska carem yok geceyi acilde gecirdim enfeksiyon bobregime vurdu cildirdim agridan 3 serum taktilar agri kesiciler yaptilar sabah kendime gelebildim saglikla su evlatlarimizi kucagimiza alalim baska bisey istememBizim 36 37 de alacaklar canim 7 hafta falan kaldi ama insallah duzelir olcumler genelde yuksek sabah ac 94 tok 136 ogle ac 104 tok 136 cikti en fazla 120 cikmaliymis 2 saat sonra. Burde bugun sık yediğim halde elim ayagim tutmuyor cok halsiz ve ac hisseidyorum kendimi pskilojik galiba
Canim yesil kapsul diyorlar pyeloceptil mis adi. Bazen benim de cok kotu oluyor bakalim bu ilac fayda edeeck mi
babyinlove canim gecmis olsun cok. Anlamdigim hep tup bebek olanlar enfeksiyon oluyor cok üzerine dustugumuzden mi yoksa operasyonlardan mi kaynakli? Insallah hepimizin gecer de yasamayiz bu agrilari tekrar saglicakal kucagimiza aliriiz bebeklerimizii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?