Canim benimde hic belirti vermedi bir gunde korkunc belirtilerle acillik olxum mutlaka ustune dus bak ben simdi 1000 mg anyibiotik iciyorum kahrolarak kultur bugun verdim ac gitmeni istiyorlar cunk yedigin seyler idrarda seker falan cikmasina sebep olabiliyormus gecmis olsunSelam arkadaşlar ..şeker yuklememizde iyi çıktı şükür ama idrarda bakteri gorulmus sanırım. idrar kültürü istediler benden aç olmaya gerek varmı yaptıran varmı aranızda. Günde 4 litreye yakın su tüketiyorum idrarda yanma kokulu akıntı kaşınma ve hicbisey yok ama bazen belirti vermeyebilrimis
Yarın sabah gitcem bende bugun aradılar klinikten yaptır diye geç oldu diye gitmedim.çok geçmiş olsun hiç üzülme enfeksiyon daha zararlı sonuçta antibiyotikten..Canim benimde hic belirti vermedi bir gunde korkunc belirtilerle acillik olxum mutlaka ustune dus bak ben simdi 1000 mg anyibiotik iciyorum kahrolarak kultur bugun verdim ac gitmeni istiyorlar cunk yedigin seyler idrarda seker falan cikmasina sebep olabiliyormus gecmis olsun
Hepimiz kullandik rahat ol canim rabbime emanet birsey olmaz allahin izniyle.Canim bence kesin operasyonlardan cok zarar gorduk onca islem onca ilac vicut direncimiz yerlerde canim 1000 mg antibiotik basladim cok uzuluyorum ama baska carem yok geceyi acilde gecirdim enfeksiyon bobregime vurdu cildirdim agridan 3 serum taktilar agri kesiciler yaptilar sabah kendime gelebildim saglikla su evlatlarimizi kucagimiza alalim baska bisey istemem
Canim bende kultur verdim ac olmaya gerek yok bende cok su iciyorum ama yinede oluyor iste. Ilk anlasildiginda bende de cikmamistiSelam arkadaşlar ..şeker yuklememizde iyi çıktı şükür ama idrarda bakteri gorulmus sanırım. idrar kültürü istediler benden aç olmaya gerek varmı yaptıran varmı aranızda. Günde 4 litreye yakın su tüketiyorum idrarda yanma kokulu akıntı kaşınma ve hicbisey yok ama bazen belirti vermeyebilrimis
Ne sinsi ne fena bi sancısı varr, kesinlike üstüne düşmelisin. Sonrası dahada ağrı veriyorSelam arkadaşlar ..şeker yuklememizde iyi çıktı şükür ama idrarda bakteri gorulmus sanırım. idrar kültürü istediler benden aç olmaya gerek varmı yaptıran varmı aranızda. Günde 4 litreye yakın su tüketiyorum idrarda yanma kokulu akıntı kaşınma ve hicbisey yok ama bazen belirti vermeyebilrimis
ayy saol ya hatırlattıgın için, sanırım 8 hafta doğum öncesi 8 haftada doğum sonrası toplam 16 hafta iznimiz varKızlar doğum öncesi izni doğum sonrasına eklemek için 32 haftada rapor almak gerekiyor çoğul gebelikte ise 30haftada almak gerekiyormuş çalışanlar kaçırmayın izinleri
Geçmiş olsun canım bende cumartesi günü aynı sıkıntıları yaşadım ne yazık ki çok kotulendim kendime gelemedim. Acile gittim serum verdiler nst ye bağladılar. Sancı çıkmadı kızım iyiydi çok şükür testler yapıldı. Sonuç pazartesi çıkacak bakalım. Ara ara yine ağrım oluyor. Doktor sıkıntı etme stres yapma olabilecek şeyler bunlar. Kendini kötü hissedersen gel dedi. Çok sıkıntılı bir durum ya hep tedirgin hep tedirgin
Bizde salı günü kontrolümüz vardı , bizimde gelişim 3-4 gün önden gidiyordu , göbüş çevresi de 1 hafta önden gidiyor müş , doktor anormal bi durum değil ama sen yine de yediklerine dikkat et , çok karbonhidrat alma Dedi ...Maşallah benimki de ondem gidiyor haftasına göre hayırlı ve sağlıklı dogsunlarda onemli olan bu
Kızlar doğum öncesi izni doğum sonrasına eklemek için 32 haftada rapor almak gerekiyor çoğul gebelikte ise 30haftada almak gerekiyormuş çalışanlar kaçırmayın izinleri
ayy saol ya hatırlattıgın için, sanırım 8 hafta doğum öncesi 8 haftada doğum sonrası toplam 16 hafta iznimiz var
Canım söyle bende öğretmenin 32 haftada rapor alcam çalışabilir raporu doğum öncesi 8 haftanın 5 haftasını doğum sonrasına eklemek için o rapor 32 haftada alınması gerekiyorNaz_musti ve babyinlove çok Kocaman geçmiş olsun size ... Haftalar ilerledikçe çeşit çeşit durumlar çıkıyor ama inşallah hayırlısıyla atlatıp bebişleri kucağımıza alacağız
Bu Arads Bnm de hamilelik tiroid İ olmuş , 25 lik lerden yrm aldırıyor doktor günlük .... 4 haftada bi testleri tekrarlatacağız, inşsllAh düşer
Bizde salı günü kontrolümüz vardı , bizimde gelişim 3-4 gün önden gidiyordu , göbüş çevresi de 1 hafta önden gidiyor müş , doktor anormal bi durum değil ama sen yine de yediklerine dikkat et , çok karbonhidrat alma Dedi ...
Bu önde Gitmelerin tüp Bebek'le ilgisi var mı ki acep
Ya kızlar benim kafam bu izinler konusunda çok karıştı . Ben öğretmenim normalde 1 eylül de göreve başlamam gerekiyor , yani 35. haftamda ...doktor Dedi ki çalışmasands 32. haftadan itibaren rapor vermem gerek diyo , müdürüm 1 eylülden itibaren getirsen yeterli diyor , bilemedim anlayamadım .....
Allah im esirgesin yaaa, görseydik şu 36 inci haftalarımızı bir an önce.
Her günümüz bi sıkıntı stres, Allah in izniyle bişey olmaz insallah
Geçmiş olsun canim bebisin iyi olmasi güzel çok sıkıntı yapma hepimiz Allaha emanet olalım
geçmiş olsun hersey düzelir ins
Canlarım çok teşekkür ediyorum Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor bir gündü. Hayirla alalım kuzucuklari kucağımızaSagol canim cok korktum allah biliyoya erken.dogum sandim bide tek basimaydim cildirdim evde ama cok sukur bi sorun yok tahlil sonuclari ciksin diye bekliyorum yarini bana idrar enfeksiyon gibi geliyo cunku cok fenaydi hala ara ara agriyor ama o siddeti gecti cok sukur oglumuda gordumya o yuzu hep aklimdarabbim hepimize saglikla dogum nasip etsin insallah
Masallah kuzucuklarima kocaman olmuşlar. Cumartesi benim kızda 1150 gr çıktı. Sağlık ocağındaki doktora ilaç yazdırmaya gittim haftasını söyledim. Dengesiz mi ne bebeğin küçük sanırım az kilo almış dedi. Bende yooo haftasında gelişimi doktorum gayet iyi diyor dedim. Sinir etti ya. Doktordan doktora fark ediyor. Senin de iyi bir doktor bulmaya çok sevindim canım.Kizlar simdi doktordan geldik o kadar cpk bekledik ki ama bekledigimize degdi cok ilgilendi sagolsun. Iyiki degistirmisim doktorumu. Seker cok yuksek dedi 2 3 gun olcucez gunde 6 defa dahiliyeye gidicem. Gece bile kalkip yemek ye dedi.gunde 8 ogun yemeliymis meyvede dahil olmak uzere tatli tamamen yasak. Enfeksiyonun sebebi de anlasildi sag bobregimde sorun varmis bosuna antibiyotik icmisim. Simdi doguma kadar baska bir ilac kullanicam. İdrar kulturu de verdik 2 gune cikacak. Doktor önemliymiş gercekten kimse bobregime bakmamisti. 37 yi zorlucaz dedi dogum icin. Kizim yine kendini gostermedi o kadar cok ugrasti ki doktor eliyle kapadi yuzunu. 1200 er gram olmuslar cok sukur
Hoşgeldin defalar getirdin güzel anneGünaydın herkeslere,
Bende döndüm tatilden .
İnşallah canım doktorum tahmini doğumun 1-3 Ekim arası olur diyor ama bakalım hayırlısı iznim de 24 eylülde başlayacak nasıl olacak bilmiyorum 37. Haftam o zaman doluyor.Naz_musti valla bende senin gibi düşünüyorum, yani 37 inci haftaya kadar çalışıp, ondan sonra izne ayrılıcam. eylül 19 da raporum kesin başlamalı. çünkü ben o hafta 37 inci haftada olucam.
aslında kurban bayramında başlar çoğumuzun izni, yani eylül 10 dan sonra ben yohummminşalahhhhh hepimiz için tek temennimm
Canım söyle bende öğretmenin 32 haftada rapor alcam çalışabilir raporu doğum öncesi 8 haftanın 5 haftasını doğum sonrasına eklemek için o rapor 32 haftada alınması gerekiyor
Canlarım çok teşekkür ediyorum Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor bir gündü. Hayirla alalım kuzucuklari kucağımıza
Masallah kuzucuklarima kocaman olmuşlar. Cumartesi benim kızda 1150 gr çıktı. Sağlık ocağındaki doktora ilaç yazdırmaya gittim haftasını söyledim. Dengesiz mi ne bebeğin küçük sanırım az kilo almış dedi. Bende yooo haftasında gelişimi doktorum gayet iyi diyor dedim. Sinir etti ya. Doktordan doktora fark ediyor. Senin de iyi bir doktor bulmaya çok sevindim canım.
Hoşgeldin defalar getirdin güzel anne
muhip sağol canım çok teşekkür ederim. Kaç çıktı troid bende kullanıyorum 50lik olanından. 2.30 çıktı son değerim ama ilacı yükseltmedi doktor.
Kızlar bu sıcaklar beni mahvediyor yanıyorum resmen duramıyorum. Dogum öncesi iznimin 5 haftasını doğum sonrasına aktaracağım. Yani 37. Haftaya kadar çalışacağım. Bu sicaklarda nasil olacak bilmiyorumSizde durumlar nasıl.
Canim bir soylentiye gore biz 32.haftada zaten calismiyor oldugumuz icin izne ayrilmak zorunda kalacakmisiz ve iznimiz 32 de basliyor gorunecekmis ve yanacakmis ama bilmiyorum artik ben yinede okula kabul etttirmeye calisicamNaz_musti cnm 4,90 çıktı Bnm tiroid ... Senin epey düşük çıkmış bana göre ama benden daha çok vermiş doktorun sana tiroit ilacı , hangisi doğru kafam karıştı ....
Kızlar öğretmen olduğumdan 1 eylül de Bzm çalışma başlıyo , ysni 35. haftama falan denk geliyo . O zmn Bnm doktor 32-35. haftalar Arasınds çalışması uygundur raporu mu verecek anlamadım ... Çünkü 1 eylül de direk ücretli izne çıkmak istiyorum ...
Canim bir soylentiye gore biz 32.haftada zaten calismiyor oldugumuz icin izne ayrilmak zorunda kalacakmisiz ve iznimiz 32 de basliyor gorunecekmis ve yanacakmis ama bilmiyorum artik ben yinede okula kabul etttirmeye calisicam
Ay ne güzel yaa, bende kapıdan dışarı çıkmaya korkuyorum, bizim buralar 42 derece
Gunaydin canim hosgeldin benimde evdne cikasim gelmiyor masallahhh iyisinnnn
Burasida ayni canim klima 7 24 çalışıyor sabah aziick kapatiyorum ev havalansin diye suan sırılsıklam her yanim perisanim
Canim bence kesin operasyonlardan cok zarar gorduk onca islem onca ilac vicut direncimiz yerlerde canim 1000 mg antibiotik basladim cok uzuluyorum ama baska carem yok geceyi acilde gecirdim enfeksiyon bobregime vurdu cildirdim agridan 3 serum taktilar agri kesiciler yaptilar sabah kendime gelebildim saglikla su evlatlarimizi kucagimiza alalim baska bisey istemem
Yarın sabah gitcem bende bugun aradılar klinikten yaptır diye geç oldu diye gitmedim.çok geçmiş olsun hiç üzülme enfeksiyon daha zararlı sonuçta antibiyotikten..
Canlarım çok teşekkür ediyorum Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor bir gündü. Hayirla alalım kuzucuklari kucağımıza
Masallah kuzucuklarima kocaman olmuşlar. Cumartesi benim kızda 1150 gr çıktı. Sağlık ocağındaki doktora ilaç yazdırmaya gittim haftasını söyledim. Dengesiz mi ne bebeğin küçük sanırım az kilo almış dedi. Bende yooo haftasında gelişimi doktorum gayet iyi diyor dedim. Sinir etti ya. Doktordan doktora fark ediyor. Senin de iyi bir doktor bulmaya çok sevindim canım.
Hoşgeldin defalar getirdin güzel anne
muhip sağol canım çok teşekkür ederim. Kaç çıktı troid bende kullanıyorum 50lik olanından. 2.30 çıktı son değerim ama ilacı yükseltmedi doktor.
Kızlar bu sıcaklar beni mahvediyor yanıyorum resmen duramıyorum. Dogum öncesi iznimin 5 haftasını doğum sonrasına aktaracağım. Yani 37. Haftaya kadar çalışacağım. Bu sicaklarda nasil olacak bilmiyorumSizde durumlar nasıl.
Kizlar dun ana kucaklarımız bugunde besiklerimiz geldi cok sukur...onlari evde gormek bile o kadar guzel ki rabbim saglicakla icinde uyuttugumuz gunleri de nasip eder insallah... Hala eksiklerimiz var bakalim yavas yavas tamamlicaz. 30.hafta rapor almaya gidince ciger gelistiricilerimizde yapilacak onlem olarak insallah erken gelmeye kalkismaz kuzucuklarim
Eger rapor alirsam seminere giderim canim zaten seminer de 2 saat duruluyor kendi arabamizla gidiyoruz. Yada gitmem idare etsinler beni birsey olmaz. Zaten seminer sonrasi da bayram benim bayramda yada hemen oncesinde olacak dogumumYa anlamadım ki bende , kimse sen net bi Cvp alamadım ne müdür ne doktor , hepsi farklı şeyler söylüyor .... Sen de mi hiç başlamayacaksın çalışmaya Umut , yanı 1 eylül den itibaren direk izne mi çıkacaksın ?..
Okuldakiler birsey dememis mi canim? Bende alayim bırakayım bakalim ne diyecekler. Benimde dogum 10 eylul 15 eylul civari olacak doktor verirse calisabilir raporu alip denicek sansimi. Ama cogu yerde kabul etmiyorlarmisCanım bizim okulda arkadaş gebe dün 32 haftasindaydi rapor alıp okula bırakmış bende agustos 15 rapor alıp okula birakaçağım doğum 29 eylul gibi olacakmis seminer dönemi ilk haftası bilemedim 2 haftası gidilir sonrası doğum izni başlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?