Canim sen nasıl olciyorsun makinami verdiler? Mersk ettim .yoksa surekli sagalik ocağa mi gitmek lazım.Bizim 36 37 de alacaklar canim 7 hafta falan kaldi ama insallah duzelir olcumler genelde yuksek sabah ac 94 tok 136 ogle ac 104 tok 136 cikti en fazla 120 cikmaliymis 2 saat sonra. Burde bugun sık yediğim halde elim ayagim tutmuyor cok halsiz ve ac hisseidyorum kendimi pskilojik galiba
Canim yesil kapsul diyorlar pyeloceptil mis adi. Bazen benim de cok kotu oluyor bakalim bu ilac fayda edeeck mi
babyinlove canim gecmis olsun cok. Anlamdigim hep tup bebek olanlar enfeksiyon oluyor cok üzerine dustugumuzden mi yoksa operasyonlardan mi kaynakli? Insallah hepimizin gecer de yasamayiz bu agrilari tekrar saglicakal kucagimiza aliriiz bebeklerimizii.
Canım mudur yardımcısı onu öyle yönlendirme diye biliyorum onun doğum sezayran ve 3 eylul yani kabuk etmislwrdir okula gonerden dedi arkadasEger rapor alirsam seminere giderim canim zaten seminer de 2 saat duruluyor kendi arabamizla gidiyoruz. Yada gitmem idare etsinler beni birsey olmaz. Zaten seminer sonrasi da bayram benim bayramda yada hemen oncesinde olacak dogumum
Okuldakiler birsey dememis mi canim? Bende alayim bırakayım bakalim ne diyecekler. Benimde dogum 10 eylul 15 eylul civari olacak doktor verirse calisabilir raporu alip denicek sansimi. Ama cogu yerde kabul etmiyorlarmis
Eger rapor alirsam seminere giderim canim zaten seminer de 2 saat duruluyor kendi arabamizla gidiyoruz. Yada gitmem idare etsinler beni birsey olmaz. Zaten seminer sonrasi da bayram benim bayramda yada hemen oncesinde olacak dogumum
Okuldakiler birsey dememis mi canim? Bende alayim bırakayım bakalim ne diyecekler. Benimde dogum 10 eylul 15 eylul civari olacak doktor verirse calisabilir raporu alip denicek sansimi. Ama cogu yerde kabul etmiyorlarmis
İnşallah canım benim. Kritik haftalari geçtik allahin izniyle artık hiç korkma ciğer geliştiriciler olduktan sonra zaten bi sıkıntı kalmıyor 26 da ben yaptırdım şimdi daha rahatım. Kızımda rahat.Kizlar dun ana kucaklarımız bugunde besiklerimiz geldi cok sukur...onlari evde gormek bile o kadar guzel ki rabbim saglicakla icinde uyuttugumuz gunleri de nasip eder insallah... Hala eksiklerimiz var bakalim yavas yavas tamamlicaz. 30.hafta rapor almaya gidince ciger gelistiricilerimizde yapilacak onlem olarak insallah erken gelmeye kalkismaz kuzucuklarim
Ben kayinvalidemin aletiyle olcuyordum ama bugun dahiliye doktoru yeni bir alet yazdi canim rapor verdi onunla aldik. Haftasonu olcucem pazartesi tekrar gidicemCanim sen nasıl olciyorsun makinami verdiler? Mersk ettim .yoksa surekli sagalik ocağa mi gitmek lazım.
Evet canim bizim besiklerimiz de dun geldi cok sukur simdi ufak tefek eksiklerimiz kaldi ilk basta cantamiz yok hala. Bu hafta diger eksikleri alip artik en azindan kendim icin bir canta hazirlamayi planlıyorum. Bizim bebisler rahat cok sukur ama ne olacagi hic blli olmazGunaydin canlar saka maka derken.biz baya hamileligi bitiricez allah izin verirseumuttttt un 7 haftasi kaldi ay cok heycanliyim yaaa alisverisi hizlandirmak lazim artik bebislerimizi sagsalim bi qlalim kucagimiza ohh cekicez heo beraber indallah :)
Bizimde sezeryan canim en gec 15 eylul görünüyor daha erken gelmezlerse. Bakalim deneyelim ne olacak.Canım mudur yardımcısı onu öyle yönlendirme diye biliyorum onun doğum sezayran ve 3 eylul yani kabuk etmislwrdir okula gonerden dedi arkadas
Oyle olur heralde canim 1 inde baslar. Mutlaka ucretsiz ayrilcaz ama birkac hafta bile onemli olacak canim o surecte o yuzden geciktirmeye calisyorum hayirlisi artik.Seminer Bayram'dan önceki 2 hafta mı olacakmış ki umutttt ?... Ya bende hiç seminere gitmeyeyim diyordum , çok içim sinmiyor ona , zaten her halükarda ücretli izin sonrası 1 yıla tamamlamayı düşünüyorum inşallsh ücretsiz izinle ... Bilemedim ne yapacağımı ....
Insallah canim insan yiende korkuyor. Karnim bos elim bos eve dönmek istemiyorum kuzularinda sagsalim benimle beraber eve gelsinler istiyorum rabbimin izniyle. Bizde 10 gun sonra yaptircaz insallah bakalim ins hersey cok vakitli olurİnşallah canım benim. Kritik haftalari geçtik allahin izniyle artık hiç korkma ciğer geliştiriciler olduktan sonra zaten bi sıkıntı kalmıyor 26 da ben yaptırdım şimdi daha rahatım. Kızımda rahat.
Ben bugun druma ciğer geliştirici iğne sordum eski bi yöntem dedi gerek duymadı acaba niye yapmadı kiBen kayinvalidemin aletiyle olcuyordum ama bugun dahiliye doktoru yeni bir alet yazdi canim rapor verdi onunla aldik. Haftasonu olcucem pazartesi tekrar gidicem
Evet canim bizim besiklerimiz de dun geldi cok sukur simdi ufak tefek eksiklerimiz kaldi ilk basta cantamiz yok hala. Bu hafta diger eksikleri alip artik en azindan kendim icin bir canta hazirlamayi planlıyorum. Bizim bebisler rahat cok sukur ama ne olacagi hic blli olmaz
Bizimde sezeryan canim en gec 15 eylul görünüyor daha erken gelmezlerse. Bakalim deneyelim ne olacak.
Oyle olur heralde canim 1 inde baslar. Mutlaka ucretsiz ayrilcaz ama birkac hafta bile onemli olacak canim o surecte o yuzden geciktirmeye calisyorum hayirlisi artik.
Insallah canim insan yiende korkuyor. Karnim bos elim bos eve dönmek istemiyorum kuzularinda sagsalim benimle beraber eve gelsinler istiyorum rabbimin izniyle. Bizde 10 gun sonra yaptircaz insallah bakalim ins hersey cok vakitli olur
Kaç kilo aldın ki bide bebisin kilosu gelişimi nasildi çok takma tuzu azalt o siş yapıyor bildiğim kadariylaBide kızlar çok moralim bozuldu bugün dr çok kilo almissin bebeğin hayatı riske sokuyosun dedi yemek desen mide yanmasindan yiyemiyorum doğru düzgün napicami şaşırdım
Canim neden oyle dedi hepimiz kilo aldik bebisin durumu nasil boyu kilosuBide kızlar çok moralim bozuldu bugün dr çok kilo almissin bebeğin hayatı riske sokuyosun dedi yemek desen mide yanmasindan yiyemiyorum doğru düzgün napicami şaşırdım
Bende anlamadım ki canım resmen şok oldum kaldım normalde druma çok güveniyorum ama sanki çok abartti gibi geldi bu defa beni moral olarak resmen çökertti bebis şükür iyi boyu kilosu suyu hersey yolunda dedi ama kilomu görünce resmen fırçaladi beniCanim neden oyle dedi hepimiz kilo aldik bebisin durumu nasil boyu kilosu
Bebek gayet iyi haftasına uyumlu Elhamdülillah 1390 gr dedi bende 16 kg almışımKaç kilo aldın ki bide bebisin kilosu gelişimi nasildi çok takma tuzu azalt o siş yapıyor bildiğim kadariyla
Canim oyle sacmalikmi olur ya bebekte gelisim sorunu yoksa kilo problem degil kilo dogum icin biraz sikinti ama okadar abartilacak bisey yok mesela bende senin haftana geldigimde senin kadar kilo almis olcam benim arkadasim 28 kilo aldi hicbi sorunda yasamadi takma kafana bosver doktorunun bu kadar demorolize etmesi hos degil ama sen keyfini bozma biz o ilaclardan aldik alcagimiz kadar zatenBende anlamadım ki canım resmen şok oldum kaldım normalde druma çok güveniyorum ama sanki çok abartti gibi geldi bu defa beni moral olarak resmen çökertti bebis şükür iyi boyu kilosu suyu hersey yolunda dedi ama kilomu görünce resmen fırçaladi beni
Sorma hep o ilaçlar yapıyo bu kiloları hâlâ progestan hap kullanıyorum günde 2 kereCanim oyle sacmalikmi olur ya bebekte gelisim sorunu yoksa kilo problem degil kilo dogum icin biraz sikinti ama okadar abartilacak bisey yok mesela bende senin haftana geldigimde senin kadar kilo almis olcam benim arkadasim 28 kilo aldi hicbi sorunda yasamadi takma kafana bosver doktorunun bu kadar demorolize etmesi hos degil ama sen keyfini bozma biz o ilaclardan aldik alcagimiz kadar zaten
Bilmiyorum ki canim benim gittigim doktor direk 30 da yapalim dedi.Ben bugun druma ciğer geliştirici iğne sordum eski bi yöntem dedi gerek duymadı acaba niye yapmadı ki
Niye oyle konustu ki canim bebegin gelisimide normalken neden moralini bozdu acaba? 30 kilo alip saglikla doguranlar var. Yemesek te kilo aliyoruz zaten tedavinin o ilaclarin etkisi 1 yil gecmiyor ki.Bide kızlar çok moralim bozuldu bugün dr çok kilo almissin bebeğin hayatı riske sokuyosun dedi yemek desen mide yanmasindan yiyemiyorum doğru düzgün napicami şaşırdım
Bilmiyorum ki çok sinirim bozuldu ben tamda kafama göre dr buldum derken bide böyle çıktı doğumumu da bu yaptıracak çok kararsız kaldımBilmiyorum ki canim benim gittigim doktor direk 30 da yapalim dedi.
Niye oyle konustu ki canim bebegin gelisimide normalken neden moralini bozdu acaba? 30 kilo alip saglikla doguranlar var. Yemesek te kilo aliyoruz zaten tedavinin o ilaclarin etkisi 1 yil gecmiyor ki.
Gercekten doktor isi cok zor ve karisik bir is canim ya. Rabbim bebeklerimiz icin hepimizin yuzune baksinBilmiyorum ki çok sinirim bozuldu ben tamda kafama göre dr buldum derken bide böyle çıktı doğumumu da bu yaptıracak çok kararsız kaldım
Canım üzme kendini bebisin iyi seninde az kalmis biraz tuza hamur işlerine dikkat et kilo çok değil 20 30 kilo alan var çok duuyorum Allah bize nasip etmiş bu günleri Allaha emanet olalım hepimiz kuzuna da masallahBebek gayet iyi haftasına uyumlu Elhamdülillah 1390 gr dedi bende 16 kg almışım
Selam canim benim arkadasim da 30. Haftaya geldiginde 18 kilo almisti ve dr u baya fircaladi senin doguma kadar maksimum 11-12 kilo alman gerekirdi fazla aldigin her kilo yuzunden kalbin bebegin icin degil senin icin kan pompalamakla ugrasiyor ve bebege giden kan miktari azaldigindan dusuk kilolu bebek dogumu riski artiyor demis. Ne kadar dogru bilmiyorum arkadasimin da morali cok bozuldu hatta dr a guvenini kaybetti biraz. Bi arastir bakalim canim ne kadar doğruBende anlamadım ki canım resmen şok oldum kaldım normalde druma çok güveniyorum ama sanki çok abartti gibi geldi bu defa beni moral olarak resmen çökertti bebis şükür iyi boyu kilosu suyu hersey yolunda dedi ama kilomu görünce resmen fırçaladi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?