2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Canim sen nasıl olciyorsun makinami verdiler? Mersk ettim .yoksa surekli sagalik ocağa mi gitmek lazım.

Canım mudur yardımcısı onu öyle yönlendirme diye biliyorum onun doğum sezayran ve 3 eylul yani kabuk etmislwrdir okula gonerden dedi arkadas

Seminer Bayram'dan önceki 2 hafta mı olacakmış ki umutttt ?... Ya bende hiç seminere gitmeyeyim diyordum , çok içim sinmiyor ona , zaten her halükarda ücretli izin sonrası 1 yıla tamamlamayı düşünüyorum inşallsh ücretsiz izinle ... Bilemedim ne yapacağımı ....

İnşallah canım benim. Kritik haftalari geçtik allahin izniyle artık hiç korkma ciğer geliştiriciler olduktan sonra zaten bi sıkıntı kalmıyor 26 da ben yaptırdım şimdi daha rahatım. Kızımda rahat.

Ya kızlar Bişey sorcam hamile kalmadan once meme ultrasonu cektirmistim ufak ufak kistler vardı ici su dolu zararsiz.bu sabah krem sürerken hafif bi sertlik geldi elime acaba hamilelikte beraber o kistler büyümüs olabilirmiki? Zaten evham abidesiyim şimdi o takıldı kafama benzer bir durum yaşayan varmı?

Canim sen nasıl olciyorsun makinami verdiler? Mersk ettim .yoksa surekli sagalik ocağa mi gitmek lazım.
Ben kayinvalidemin aletiyle olcuyordum ama bugun dahiliye doktoru yeni bir alet yazdi canim rapor verdi onunla aldik. Haftasonu olcucem pazartesi tekrar gidicem
Evet canim bizim besiklerimiz de dun geldi cok sukur simdi ufak tefek eksiklerimiz kaldi ilk basta cantamiz yok hala. Bu hafta diger eksikleri alip artik en azindan kendim icin bir canta hazirlamayi planlıyorum. Bizim bebisler rahat cok sukur ama ne olacagi hic blli olmaz
Canım mudur yardımcısı onu öyle yönlendirme diye biliyorum onun doğum sezayran ve 3 eylul yani kabuk etmislwrdir okula gonerden dedi arkadas
Bizimde sezeryan canim en gec 15 eylul görünüyor daha erken gelmezlerse. Bakalim deneyelim ne olacak.
Oyle olur heralde canim 1 inde baslar. Mutlaka ucretsiz ayrilcaz ama birkac hafta bile onemli olacak canim o surecte o yuzden geciktirmeye calisyorum hayirlisi artik.
İnşallah canım benim. Kritik haftalari geçtik allahin izniyle artık hiç korkma ciğer geliştiriciler olduktan sonra zaten bi sıkıntı kalmıyor 26 da ben yaptırdım şimdi daha rahatım. Kızımda rahat.
Insallah canim insan yiende korkuyor. Karnim bos elim bos eve dönmek istemiyorum kuzularinda sagsalim benimle beraber eve gelsinler istiyorum rabbimin izniyle. Bizde 10 gun sonra yaptircaz insallah bakalim ins hersey cok vakitli olur

Ben bugun druma ciğer geliştirici iğne sordum eski bi yöntem dedi gerek duymadı acaba niye yapmadı ki

Bide kızlar çok moralim bozuldu bugün dr çok kilo almissin bebeğin hayatı riske sokuyosun dedi yemek desen mide yanmasindan yiyemiyorum doğru düzgün napicami şaşırdım

Bide kızlar çok moralim bozuldu bugün dr çok kilo almissin bebeğin hayatı riske sokuyosun dedi yemek desen mide yanmasindan yiyemiyorum doğru düzgün napicami şaşırdım
Kaç kilo aldın ki bide bebisin kilosu gelişimi nasildi çok takma tuzu azalt o siş yapıyor bildiğim kadariyla

Canim neden oyle dedi hepimiz kilo aldik bebisin durumu nasil boyu kilosu

Canim neden oyle dedi hepimiz kilo aldik bebisin durumu nasil boyu kilosu
Bende anlamadım ki canım resmen şok oldum kaldım normalde druma çok güveniyorum ama sanki çok abartti gibi geldi bu defa beni moral olarak resmen çökertti bebis şükür iyi boyu kilosu suyu hersey yolunda dedi ama kilomu görünce resmen fırçaladi beni

Canim oyle sacmalikmi olur ya bebekte gelisim sorunu yoksa kilo problem degil kilo dogum icin biraz sikinti ama okadar abartilacak bisey yok mesela bende senin haftana geldigimde senin kadar kilo almis olcam benim arkadasim 28 kilo aldi hicbi sorunda yasamadi takma kafana bosver doktorunun bu kadar demorolize etmesi hos degil ama sen keyfini bozma biz o ilaclardan aldik alcagimiz kadar zaten

Sorma hep o ilaçlar yapıyo bu kiloları hâlâ progestan hap kullanıyorum günde 2 kere

Ben bugun druma ciğer geliştirici iğne sordum eski bi yöntem dedi gerek duymadı acaba niye yapmadı ki
Bilmiyorum ki canim benim gittigim doktor direk 30 da yapalim dedi.
Niye oyle konustu ki canim bebegin gelisimide normalken neden moralini bozdu acaba? 30 kilo alip saglikla doguranlar var. Yemesek te kilo aliyoruz zaten tedavinin o ilaclarin etkisi 1 yil gecmiyor ki.

Bilmiyorum ki çok sinirim bozuldu ben tamda kafama göre dr buldum derken bide böyle çıktı doğumumu da bu yaptıracak çok kararsız kaldım

Bebek gayet iyi haftasına uyumlu Elhamdülillah 1390 gr dedi bende 16 kg almışım
Canım üzme kendini bebisin iyi seninde az kalmis biraz tuza hamur işlerine dikkat et kilo çok değil 20 30 kilo alan var çok duuyorum Allah bize nasip etmiş bu günleri Allaha emanet olalım hepimiz kuzuna da masallah

Selam canim benim arkadasim da 30. Haftaya geldiginde 18 kilo almisti ve dr u baya fircaladi senin doguma kadar maksimum 11-12 kilo alman gerekirdi fazla aldigin her kilo yuzunden kalbin bebegin icin degil senin icin kan pompalamakla ugrasiyor ve bebege giden kan miktari azaldigindan dusuk kilolu bebek dogumu riski artiyor demis. Ne kadar dogru bilmiyorum arkadasimin da morali cok bozuldu hatta dr a guvenini kaybetti biraz. Bi arastir bakalim canim ne kadar doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…