2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Ay bendeeeedun aksam artik test cizgisi kontrol cizgisinden iki kat koyu cikinca esim dediki daha ötesi yok rahat olcizgi daha fazla koyulasamaz zorlama diye dalga gecti ama iste kendimizi rahatlatiyoruz
Benim kafam surekli kilotta ya, kan olmasin diye bakiyorum, esim diyorki, benim cocuklarimi artik rahat birakirmisin, birak buyusunler, surekli ugrasiyorsun, benimkiler saglam, kolay kolay annelerini birakmazlar)))

Benim kafam surekli kilotta ya, kan olmasin diye bakiyorum, esim diyorki, benim cocuklarimi artik rahat birakirmisin, birak buyusunler, surekli ugrasiyorsun, benimkiler saglam, kolay kolay annelerini birakmazlar)))
Aynen cani. Walla ayni biz.surekli lavabodayim her islaklikta korkarak gidiyorum insallah hic olmaz yaaa kanama falan. Esimde diyor gonlunu rahat tut onlar 9 ay orada sonra kucagimizda olacak diye

Kızlar size birşey danışcam, bzm doktor direk kese+kalp atışı için 21 Gün sonraya çağırdı . Ben rapor almak içşn yrn evime yakın bi kadın doğumcuya gidecem . Transferden sonraki 15. Gün oluyor , sizce kese de görünür mü , muayene de olsam mı ?.. Size doktorunuz kese içşn ayrı randevu verdimi , kaçıncı güne verdi ?...

Ben transferden sonra 23.gün de özel muaneye gittim. Normal ultrasınla göremedi. Vajinal ile görebildi. senin 15.günde görmesi biraz zor cnm kendini boşuna strese sokabilirsin

Ben transferden sonra 23.gün de özel muaneye gittim. Normal ultrasınla göremedi. Vajinal ile görebildi. senin 15.günde görmesi biraz zor cnm kendini boşuna strese sokabilirsin
Hımm haklısın cnm, o zmn zaten doktorda bakmaya kalkışmaz zaten epey erkenmiş

Merhaba kizlar bende ekim annesi olucam insallah bu gun test yapdim ve pozitif cok sukur bir sorum olucak kizlar sizinde beliniz ağriyormu benim belm ve bacaklarim ağriyor cok korkuyorum bisey olur diye

merhaba kızlar sayfanızı yeni gördüm ve heyecanlandım. inşallah bende eylül sonu gibi anne olacağım. ikiz bebek görünüyor şimdilik hayırlısı. içimizi ferah tutalım.
değerleriniz nasildi hemen iki kese goruldumu

Canim benim doktorum bugun cagirdi kese icin 17.gun bugun. Insallah gorurum bebklerimi

Merhaba kizlar bende ekim annesi olucam insallah bu gun test yapdim ve pozitif cok sukur bir sorum olucak kizlar sizinde beliniz ağriyormu benim belm ve bacaklarim ağriyor cok korkuyorum bisey olur diye
Ay hadi hayirli olsun canim benimde surekli bel ve bacak agrim var normal sanirim bunlar vucut alismya calisiyor

merhaba kızlar sayfanızı yeni gördüm ve heyecanlandım. inşallah bende eylül sonu gibi anne olacağım. ikiz bebek görünüyor şimdilik hayırlısı. içimizi ferah tutalım.
Canim kacinci gun gordun keseleri.hemen ikiside gorundu mu?kalp atislarini ne zaman duydun ay ne cok soru sordummm

Ben hiç hamile gibi değilim ya:) belimde, kasıklarımda hiç ağrım yok sadece göğüslerim çok ağrıyor onun dışında bir değişiklik yok. Daha önce okuduğum kadarıyla kalsiyum eksikliğinden olur demiş bazı arkadaşlar ama bu kadar erkenden ağrı yapar mı mini minnacık bebişler pek bilemedim.

hayırlı sonuçlarını bekliyorum canım.

Hayırlı olsun ve Allah tamamına erdirsin

Sen ne yaptın bugün doktora gidecektir sanirim

Aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar. Rabbim hayırla kavuştursun bebişlerinize. Sizinde tedavi ile mi oldu yoksa normal mi?
Randevum 2 de kizlar dualarinizi bekliyorum
Can'ım güzel haberlerini bekliyoruz. Kuzucuklarımıza bizim içinde doyasıya bak.

Ben muayeneden geldim, net gozukmedi yaa, doktor dedi iki keseye benziyor, vajinal bakalim, ben kabul etmedim, beklerim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…