Transferinin kaçıncı günü betaların kaçtı canm ikizmi yoksa benm betahcg yuksektı baştan beridr ikiz bekliyorum4 hafta 4 günlük canım. Ben de bilmiyorum nasıl gördü ama çıktılarını verdi falan kendi dr unada göster bunları dedi. kendi dr um 10 gün sonrasına randevu verecekmiş sanırım kalp atışları ile birlikte bakmak istiyor.
Cnm demiştim sana neyse bidahakine görürsün. Ayrıca idrara biraz sıkışık olursanız net görünebilirmişBen muayeneden geldim, net gozukmedi yaa, doktor dedi iki keseye benziyor, vajinal bakalim, ben kabul etmedim, beklerim dedim.
Canim senin transfer ne zamandi ve kacinci gun embriyosuydu bide en son sat ne zamndı ay fazla sordum galiba :)Ben muayeneden geldim, net gozukmedi yaa, doktor dedi iki keseye benziyor, vajinal bakalim, ben kabul etmedim, beklerim dedim.
Canimmmm hayorlisiyla iki bebiside gorursun annelerine parlarlar ekrandan insallah:)Randevum 2 de kizlar dualarinizi bekliyorum
Sıkışık gittim cnm. Neyse, en az bir tane var nasilsa)Cnm demiştim sana neyse bidahakine görürsün. Ayrıca idrara biraz sıkışık olursanız net görünebilirmiş
Tesekkur ederim canim ya bende cok korkuyorum birsey olur diye insallah sim siki tutunur meleklerimizCanim benim doktorum bugun cagirdi kese icin 17.gun bugun. Insallah gorurum bebklerimi
Ay hadi hayirli olsun canim benimde surekli bel ve bacak agrim var normal sanirim bunlar vucut alismya calisiyor
Canim kacinci gun gordun keseleri.hemen ikiside gorundu mu?kalp atislarini ne zaman duydun ay ne cok soru sordummm
5 gun embriyolar cnm, 23 ocakCanim senin transfer ne zamandi ve kacinci gun embriyosuydu bide en son sat ne zamndı ay fazla sordum galiba :)
Cnm, sen bhcg verdin mi?Canimmmm hayorlisiyla iki bebiside gorursun annelerine parlarlar ekrandan insallah:)
Hosbuldum canim benim bir oğlum var oğlum 2 ay bekletdi hemencecik geldi ikinci bit az cok bekletdi 8 aydi istiyorun ocak ayinda kimyasal yasadim hemen ardindan hamis kaldim bu ay klomen kullandim ve yum yum takibi yaptirdim ve sukur ki bebeyim tutundu insallah sağ salim kucağimiza alirizAramıza hoşgeldiniz arkadaşlar. Rabbim hayırla kavuştursun bebişlerinize. Sizinde tedavi ile mi oldu yoksa normal mi?
Can'ım güzel haberlerini bekliyoruz. Kuzucuklarımıza bizim içinde doyasıya bak.
Canim esim bi zahmet edip vakit bulup gelwbilse :) 4te gidicem canim insallah kismetseCnm, sen bhcg verdin mi?
Canim tahmini dogum tarihimiz ayni senin adetin geciktimi benim bat 14 subat ama teste ikinci çizciyi gorduk cok sukur iki gun sonra kanda baktircaz insallah her sey yolunda olur bir sikinti cikmazCanim esim bi zahmet edip vakit bulup gelwbilse :) 4te gidicem canim insallah kismetse
:) bende bir haftadir idrarda pozitiflerle ucuyorum cok sukur rabbime ama su kanida versek cok rahat edicem rabbim insallah hepimize kucagimizda sagsaglim gosterir bebislerimizi aminnnnCanim tahmini dogum tarihimiz ayni senin adetin geciktimi benim bat 14 subat ama teste ikinci çizciyi gorduk cok sukur iki gun sonra kanda baktircaz insallah her sey yolunda olur bir sikinti cikmaz
Gozun aydin canimmm! Ama 27 subat cok degil mi ya.Kizlarrrr simdi ciktimmmm bebislerimi karindan gordukkkkk... 2 taneler ay cok mutluyum agliyorum suan...aralarinda 1 gunluk fark varmış ama suan hersey yolundaymis.... 27 subat a kalp atisi icin randevu aldik
Canim cok ama cok sevindim Rabbim bagislasinnnnnKizlarrrr simdi ciktimmmm bebislerimi karindan gordukkkkk... 2 taneler ay cok mutluyum agliyorum suan...aralarinda 1 gunluk fark varmış ama suan hersey yolundaymis.... 27 subat a kalp atisi icin randevu aldik
10 gün sonra kan testi yaptırdım BHCG 146 çıktı, 54 gün sonra tekrar kan testi yapıldı bu sefer 1047 çıktı. yaklaşık transferden 3 hafta sonra dr ye gittim ve göründü.değerleriniz nasildi hemen iki kese goruldumu
transferden sonra yaklaşık 3 hafta sonra göründü keseler. kalp atışlarını geçen hafta sadece gördük allaha şükür. doktorum kalp atışını dinletmedi bebek için bu haftalarda zararlı dedi ve bende hangisi doğru ise odur.Canim benim doktorum bugun cagirdi kese icin 17.gun bugun. Insallah gorurum bebklerimi
Ay hadi hayirli olsun canim benimde surekli bel ve bacak agrim var normal sanirim bunlar vucut alismya calisiyor
Canim kacinci gun gordun keseleri.hemen ikiside gorundu mu?kalp atislarini ne zaman duydun ay ne cok soru sordummm
çok teşekkürler cümlemizin sağlıklı sıhatli kucağımıza alıp büyütmek nasip etsin rabbim. tüp bebek ile olduAramıza hoşgeldiniz arkadaşlar. Rabbim hayırla kavuştursun bebişlerinize. Sizinde tedavi ile mi oldu yoksa normal mi?
Can'ım güzel haberlerini bekliyoruz. Kuzucuklarımıza bizim içinde doyasıya bak.
Allah tamamina erdirsin çok sevindim transferden sonra bugün kaçıncı gündü ve kac milimdililerKizlarrrr simdi ciktimmmm bebislerimi karindan gordukkkkk... 2 taneler ay cok mutluyum agliyorum suan...aralarinda 1 gunluk fark varmış ama suan hersey yolundaymis.... 27 subat a kalp atisi icin randevu aldik
54 gün gibi olmuş 4 gün sonra olacak :))10 gün sonra kan testi yaptırdım BHCG 146 çıktı, 54 gün sonra tekrar kan testi yapıldı bu sefer 1047 çıktı. yaklaşık transferden 3 hafta sonra dr ye gittim ve göründü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?