2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Transferinin kaçıncı günü betaların kaçtı canm ikizmi yoksa benm betahcg yuksektı baştan beridr ikiz bekliyorum

Ben muayeneden geldim, net gozukmedi yaa, doktor dedi iki keseye benziyor, vajinal bakalim, ben kabul etmedim, beklerim dedim.
Canim senin transfer ne zamandi ve kacinci gun embriyosuydu bide en son sat ne zamndı ay fazla sordum galiba :)

Tesekkur ederim canim ya bende cok korkuyorum birsey olur diye insallah sim siki tutunur meleklerimiz

Aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar. Rabbim hayırla kavuştursun bebişlerinize. Sizinde tedavi ile mi oldu yoksa normal mi?

Can'ım güzel haberlerini bekliyoruz. Kuzucuklarımıza bizim içinde doyasıya bak.
Hosbuldum canim benim bir oğlum var oğlum 2 ay bekletdi hemencecik geldi ikinci bit az cok bekletdi 8 aydi istiyorun ocak ayinda kimyasal yasadim hemen ardindan hamis kaldim bu ay klomen kullandim ve yum yum takibi yaptirdim ve sukur ki bebeyim tutundu insallah sağ salim kucağimiza aliriz

Canim esim bi zahmet edip vakit bulup gelwbilse :) 4te gidicem canim insallah kismetse
Canim tahmini dogum tarihimiz ayni senin adetin geciktimi benim bat 14 subat ama teste ikinci çizciyi gorduk cok sukur iki gun sonra kanda baktircaz insallah her sey yolunda olur bir sikinti cikmaz

Canim tahmini dogum tarihimiz ayni senin adetin geciktimi benim bat 14 subat ama teste ikinci çizciyi gorduk cok sukur iki gun sonra kanda baktircaz insallah her sey yolunda olur bir sikinti cikmaz
:) bende bir haftadir idrarda pozitiflerle ucuyorum cok sukur rabbime ama su kanida versek cok rahat edicem rabbim insallah hepimize kucagimizda sagsaglim gosterir bebislerimizi aminnnn

Kizlarrrr simdi ciktimmmm bebislerimi karindan gordukkkkk... 2 taneler ay cok mutluyum agliyorum suan...aralarinda 1 gunluk fark varmış ama suan hersey yolundaymis.... 27 subat a kalp atisi icin randevu aldik
Canim cok ama cok sevindim Rabbim bagislasinnnnn

transferden sonra yaklaşık 3 hafta sonra göründü keseler. kalp atışlarını geçen hafta sadece gördük allaha şükür. doktorum kalp atışını dinletmedi bebek için bu haftalarda zararlı dedi ve bende hangisi doğru ise odur.

Aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar. Rabbim hayırla kavuştursun bebişlerinize. Sizinde tedavi ile mi oldu yoksa normal mi?

Can'ım güzel haberlerini bekliyoruz. Kuzucuklarımıza bizim içinde doyasıya bak.
çok teşekkürler cümlemizin sağlıklı sıhatli kucağımıza alıp büyütmek nasip etsin rabbim. tüp bebek ile oldu

Kizlarrrr simdi ciktimmmm bebislerimi karindan gordukkkkk... 2 taneler ay cok mutluyum agliyorum suan...aralarinda 1 gunluk fark varmış ama suan hersey yolundaymis.... 27 subat a kalp atisi icin randevu aldik
Allah tamamina erdirsin çok sevindim transferden sonra bugün kaçıncı gündü ve kac milimdililer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…