- 12 Şubat 2016
- 749
- 563
- 53
- 40
Yes canimm, şubat 4 transfer tarihimmKızlar burdaki herkes tüp bebek değil dimi
Evet canim tüp bebek :) doğum da sezaryan olacak çok büyük ihtimal. Doktor 40 haftalık olana kadar bekleriz bi aksilik olmazsa dedi.Kızlar burdaki herkes tüp bebek değil dimi
Zamanında sağlıkla gelsinler insaAllah benim takımda bu hafta sonu gelir heralde artık korkma bu önceki yavrun gibi olmayacak insaAllah rahatla artikÇok şükür... oğlumu takımın geldiği gün doğurdumçok. Stresliyim bunu da atlattık
Ayy güle güle kullanın inşallah kötüyü düşünme, tadıNı çıkarÇok şükür... oğlumu takımın geldiği gün doğurdumçok. Stresliyim bunu da atlattık
Sezeryan canım, bebek için çok korkuyorum çünkü. Ben toparlarim, önemli değil, yeterki o iyi olsun.Peki doğumlar nasıl olcak tüp bebek genelde duyduğum sezaryen yapiyolar senin nasıl olcak
Gozun aydin canım darısı başımıza ins bize de dua etseydin bu arada güle güle kullan.Çok şükür... oğlumu takımın geldiği gün doğurdumçok. Stresliyim bunu da atlattık
Amin canım cümlemizinki insCumamız hayırlara vesile olsun kızlar
Evet canim ben acillik oldum.kasilmaalar yuzunden 1 ay once o zaman verdi.Canim kasilmalar için doktorum bana magnezyum verdi adalet başka birsey öyleyse
Benimde yuksek ama ilac kullacak kadar yuksek degil dedi canim yukselebilirmis ama. Sorma canim.mahvoldum her yanim kipkirmizi birde ayak bileklerim.kasiniyor egilemiyorum zaten cildirmamamk icten degil. Saglikla gelsinler de napalim a rtikumuttttt benimde gebelikte kolestazi çıktı çok yoğun kaşıntim vardı karaciğer enzimlerime bakıldı malesef değerler yüksek çıktı ilaç kullanmaya başladım p.tesi tekrar değerlerim olculcek.bu durumda erken almaları gerekiyor bebeği çok can sıkıcı bi durum zaten kaşıntı ayrı bir dert her yani yara oldu
Canim.masallah seninkinin kilosu cok iyi benim daha biri 1700 biri 1650 cook ufaklarreÇok şükür gelişimi iyi 2 kilo 50 gr boyu 46 cm olmus
Suan 31+6 haftaligimnazz81 kaç haftalıksınız canım?
Benim değerim 150 olması gerekli iken 400 lerde 1000 lerde olanlar varmis inşallah temiz cikarda en azından 37 desezeryanla alırlar. Kilosu iyi çok şükür 1 hafta önde gidiyor bebeğim .sürekli hareketlerini takip ediyorum.Evet canim ben acillik oldum.kasilmaalar yuzunden 1 ay once o zaman verdi.
Benimde yuksek ama ilac kullacak kadar yuksek degil dedi canim yukselebilirmis ama. Sorma canim.mahvoldum her yanim kipkirmizi birde ayak bileklerim.kasiniyor egilemiyorum zaten cildirmamamk icten degil. Saglikla gelsinler de napalim a rtik
Canim.masallah seninkinin kilosu cok iyi benim daha biri 1700 biri 1650 cook ufaklarre
Bana da tam tersi alma artık diyo diyet yapıyorum sağlıklı olmasi önemli canım korkmaSelam kizlar herkesin masallahi var otuZlu haftalara geldik cok sukur. Sicaklardan bayilmak disinda iyiyiz ama benim kilo almam durdu toplam 7 kilo aldim 63 kiloyum ve bebisim biraz kucuk. Dr kizdi bana niye kilo almiyosun kusuyo musun diye o gunden beri surekli yemege calisiyorum ama 400 gr almisimbakalim 10 gun sonra durumumuz ne olacak..
Ayy kilo almamakda sorun demekki, yaw ben tosun oldum yawSelam kizlar herkesin masallahi var otuZlu haftalara geldik cok sukur. Sicaklardan bayilmak disinda iyiyiz ama benim kilo almam durdu toplam 7 kilo aldim 63 kiloyum ve bebisim biraz kucuk. Dr kizdi bana niye kilo almiyosun kusuyo musun diye o gunden beri surekli yemege calisiyorum ama 400 gr almisimbakalim 10 gun sonra durumumuz ne olacak..
Evet canim ben acillik oldum.kasilmaalar yuzunden 1 ay once o zaman verdi.
Benimde yuksek ama ilac kullacak kadar yuksek degil dedi canim yukselebilirmis ama. Sorma canim.mahvoldum her yanim kipkirmizi birde ayak bileklerim.kasiniyor egilemiyorum zaten cildirmamamk icten degil. Saglikla gelsinler de napalim a rtik
Canim.masallah seninkinin kilosu cok iyi benim daha biri 1700 biri 1650 cook ufaklarre
Bende ilk cocugum kadar kilo almadım ama bunda biraz kilolu hamile kalınca esim zaman zaman çok kilo aldın sanki diyor ama rahatsız degilmis bu durumdan doğru mu söylüyor bilemedin beni mi teselli ediyor yoksaAyy kilo almamakda sorun demekki, yaw ben tosun oldum yaw
Ne bilim sanki seninki daha iyi ya
Cnm bence o Bzm kilo almamızla ilgili değil ya , bak misal bende hamileliğin başından beri 7 kilo aldım, hatta son kontrolle önceki arasında yrm kilo fark olmasına rağmen bebeğimiz 2 hafta önde gidiyormuş , doktor yediklerine biraz daha dikkat et Dedi , karbonhidrat I azalt Dedi ki ben çok şeker tüketen ekmek makarna yiyen bi tip değilim , bi son Zaman'larda meyve çok tüketmeye başlamıştım ... Yani kilo alacağım diye sağlıksız beslenme çok yeme , Bebiş sağlıklı olsunn ds doğduktan sonra alır onlar kilo tontiş olurlar...Selam kizlar herkesin masallahi var otuZlu haftalara geldik cok sukur. Sicaklardan bayilmak disinda iyiyiz ama benim kilo almam durdu toplam 7 kilo aldim 63 kiloyum ve bebisim biraz kucuk. Dr kizdi bana niye kilo almiyosun kusuyo musun diye o gunden beri surekli yemege calisiyorum ama 400 gr almisimbakalim 10 gun sonra durumumuz ne olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?