2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Cadı uyutmuyor ki kımıl kımıl. Sanırım doğduğunda geceleri uyku haram olacak bize de. Magnezyumu günde bir kere mi içiyorsun canım.
Canim evet günde 1 defa içiyorum. bizde de durum aynı korkuyorum dogunca da gece uyutmazsa gunduz uyursa sadece ben yandım okul nasıl olacak diye korkarken bakacak sorunu var kim bakacak bilmiyorum hala

Cnm katıldığım bi gebe eğitiminde doktor ilk üç ay kesinlikle önermiyoruz , sonrasında da dip boya olmadan naturel ve organik boya olması kaydıyla yapılabilir demişti . Tabi sen yine bi doktoruna da danış ....

Peki doğumlar nasıl olcak tüp bebek genelde duyduğum sezaryen yapiyolar senin nasıl olcak

Cnm evet tüp bebek herkes . Ben eğer ani bi gelişme olmazsa normal doğum istiyorum . Tüp bebek sezeryan olur diye bişi yok sonuçta hepimiz şuan normal gebelik yaşıyoruz . O sadece doktorların işlerini garantiye almak için temkin amaçlı yönelimleri diye düşünüyorum ...

Drlar söyle düşünuyo sanırım biraz da hani zaten zor süreçler sonunda nasib olan bebekler normal doğumda da aksilikler olabiliyo riske atmayalım diyolar bi kaç kişiden böyle duydum ama bakalım ben benim dra sordum daha erken bunu söylemek için dedi sezaryen mi normal doğum mu diye

Yok canim doktor demezse yaptirmam sagolaein

Canim evet günde 1 defa içiyorum. bizde de durum aynı korkuyorum dogunca da gece uyutmazsa gunduz uyursa sadece ben yandım okul nasıl olacak diye korkarken bakacak sorunu var kim bakacak bilmiyorum hala
6 aylık olana kadar ben bakacağım ama sonrasında bende mecburum bırakmaya. Kayinvalidem bakacak kızıma nasıl ayrılacağım nasıl bırakacağım bilmiyorum

6 aylık olana kadar ben bakacağım ama sonrasında bende mecburum bırakmaya. Kayinvalidem bakacak kızıma nasıl ayrılacağım nasıl bırakacağım bilmiyorum
6 ay bakacak olman bile çok çok iyi ben onu bile yapamiycam çok üzülüyorum ama yapacak birsey yok okul olunca raporda alamıyorum hayirlisi ins 1 ay anca

Ne çalışan anneler mutluu, nede çocuklar. Ben bakıcam duruma, belki bırakırım işi. Ne biliym çocuğun anneye ihtiyacı var yaa,
Bakacak kişide çok bizde kayınvalidem, görümcem, kız kardeşim
Ama en azından 2 yıl vakit geçireyim istiyorum, tamam geçim sıKıntısı, hayat cok zor, 2 maaşla bile ancak geçiniyoruz ama off bu konu bende stres yapıyor valla

umuttttt Canim ben magnezyum kullanmaya başlayalı çok şükür kasilmalarim azaldı çok iyi bu durum beni mutlu etti, sen niye acillik olmustun sacede kasılma yüzünden mi
Kasilmam cok sıklaışmıştı doktoru aradik acile gelin dedi nst ye aldikar sanci cikmadi cok sukur bende magnezyum aliyorum aam yinede oluyor
6 ay bakacak olman bile çok çok iyi ben onu bile yapamiycam çok üzülüyorum ama yapacak birsey yok okul olunca raporda alamıyorum hayirlisi ins 1 ay anca
Niye 1 ay canim ozel de mi çalışıyorsun

teşekkür ederim kızlar moral oldunuz bana, haftaya kontrolüm var inşallah ben alamamış olsam bile bebişim kilo almış olur. zayıf kilolu doğsun hiç istemiyorum hayata tutunurken biraz daha kolay başlasın istiyorum ve tabiki suçluluk duygusu da duyuyorum niye yiyemiyorum neden hemen kesiliyorum yemekten diye.. bakalım hataya kadar belki birşeyler değişir.. bu derdin yanında bir başka dertte taşınma durumunda olmam. Normalde bebek için annemin dairesinin 5 kat yukarısına taşındım. ev sahibimiz de hakimdi fakat bu olaylarda açığa alınmış ve evden çıkmamızı istiyo. bu halde bir de ev arayıp eve çıkmak demek bir iki ayı bulur ki sanırım doğumdan sonra ya da doğumdan hemen önce taşınmakla uğraşıcam. İnsanın aklında olmayan şey böyle başına geliyo ne kadar zamandır hayalimdi annemin yanında oturmak o kadar oturdum çocuk olmadı çocuk olunca da çıkmam gerekti.. Neyse hepimiz için hayırlısı olsun..mutlu güzel haftalar diliyorum..

Herkese iyi haftalar internet paketi az bugün kontrol vardı 33 haftaya girdik rapor aldık calisabilir raporu kızımin boyu masallah 40cm kilo ise 1986 iyimiş kızlar bende 13 kilo almış oldum bende

Bende bu konuda çok stresliyim kızlar. Özel olunca işler daha da zorlaşıyor. Bakalım zaman ne gösterecek. Dediğiniz gibi bu devirde iki kişi çalışmayınca geçinmek çok zor. Allah yardımcımız olsun. En çok da eşlerimize güç kuvvet versin.

Herkese iyi haftalar internet paketi az bugün kontrol vardı 33 haftaya girdik rapor aldık calisabilir raporu kızımin boyu masallah 40cm kilo ise 1986 iyimiş kızlar bende 13 kilo almış oldum bende
Gozun aydin canım masallah prensesimiz büyümüş baya. Dogum hakkında ne diyor doktorun.

Allah yardımcın olsun canım çok zordur taşınma stresi. Daha fazla ağırlaşmadan taşın bence. Çünkü hareket edemez hale geliyoruz. Ben yerimden kalkmak istemiyorum artık. Malum çok kilo aldım.

Kasilmam cok sıklaışmıştı doktoru aradik acile gelin dedi nst ye aldikar sanci cikmadi cok sukur bende magnezyum aliyorum aam yinede oluyor

Yok canim yazmıştım ama gormemissin ben evlendikten sonra ini okumaya başladım ilk çocuğumun hastaligi ve vefatinnda ara vermek zorunda kaldım bu sene nasipse son senem ıngilizce ogretmenligi 4.sinifim ins bitecek bu sene ama okulum devamsizligi rapor vs kabul etmiyor tek şart hocaların insiyatifi bende doğuma kadar gideceğim sadece 1 ay devamsizkik hakkım var sonrasında hocalarla konuşacağım ins olumlu olur herşey cocugumda vakit geçirmeyi çok çok istiyorum çünkü diğerinin acısı hiç azalmıyor çok sıkıntı çektik eşimle o dönem kimsemizde yoktu.suan tek korkum bakacak sıkıntımız kimse yo hali hazırda bir kaynanam var o da yaşlı ne yapacam bilmiyorum son senemi de bitirip bir atansaydim Allahın izniyle bebegimi rahat rahat buyuturdum ins bakıcı vs maddi sıkıntı olmayınca

Canim birde kasılma için magnezyumun portakalı olanı var ben diğerinde magvital kullanmistim o da iyiydi ama şimdi doktorum bu portakalliyi verdi bu da güzel bu arada sana digr konu için yorum yazdım ama burda çıkmamış aşağıda etiketliyeyim seni bak ordan

umuttttt bu arada senin branşın neydi canım

Bırakma imkanın varsa tekrar başlama şartıyla çok iyi benim oyle bir imkanim olsaydı keske hep bunu düşünmüşümdür bekarken bile çalışınca annelik nasil yapilacak ki diye hatta bur dönem sırf bu yuzden okul hayatına devam etmemiştim evlenince hayat şartları zor diye tekrar okumaya başladım zaten illaki calisacaktim eli yüzü düzgün kendi mesleğim olsun bari dedim ama hata mi ettim bilemiyorum çünkü dünyanın en güzel mesleği anne olmakmış

Kızlar hiç öyle tek erkek çalışınca zorluk oluyo diye düşünmeyin rızki veren Allah tır belki çok iyi şartlarda olmazsınız ama Çocuklarınızı kendimizden mahrum etmeye hakkımız yok inanin burda kardes gibi olduk görmeden birbirimizi ona dayanarak şunu söyliyim dinimizde kadının çalışması haramdır belki bi çoğunuz bana kızacak ama doğru olan bu bende ilk evlendiğim zamanlar maddi olarak cok zorluklar çektim hiç bi zaman çalışmayı düşünmedim zira Allah cc ben rizkiniza kefilim buyuruyor ama az ama çok helâlinden olsun diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…