Boyatma bence doğal doğal daha güzelKızlar bu ayda artık saclarimi boyatabilirmiyim doktoruma sormayı unutmuşum sizce sakıncası var mi ?
Boyayacam canim tabiki doğal daha iyi ama benim hane kalmadan önce sorunlu bir boyatmam olmuştu bu yuzden tekrar boyatmam gerekiyor bu yuzden sormuştumBoyatma bence doğal doğal daha güzel
Zamanında sağlıkla gelsinler insaAllah benim takımda bu hafta sonu gelir heralde artık korkma bu önceki yavrun gibi olmayacak insaAllah rahatla artik
Ayy güle güle kullanın inşallah kötüyü düşünme, tadıNı çıkar
Naz_musti , gule gule kullanin canimmm.
Canlarım çok teşekkür ederim iyiki varsınız. Rabbim sizlere de nasip eylesin. Yuvalarımiz evlatlarımızın sesleriyle şenlensin az kaldı allahin izniyle artık son 60 gün diyebiliriz. Çok şükür bin şükürGozun aydin canım darısı başımıza ins bize de dua etseydin bu arada güle güle kullan.
Pardon boyatacam olacaktı ama çocuğa zararı varsa tabiki boyatmam var mi ?Boyayacam canim tabiki doğal daha iyi ama benim hane kalmadan önce sorunlu bir boyatmam olmuştu bu yuzden tekrar boyatmam gerekiyor bu yuzden sormuştum
Boyayacam canim tabiki doğal daha iyi ama benim hane kalmadan önce sorunlu bir boyatmam olmuştu bu yuzden tekrar boyatmam gerekiyor bu yuzden sormuştum[/QUOTE
Hmm anladım canım ama bence druna bi danis derim
Anladım canım iste burda belki bilgisi olan vardır diye sormuştum teşekkür ederim bakalım önümüzdeki aya kaldı öyleyse doktora gittiğimizdeAnladım canım ama bence druna bi danis daha garanti olur
Hayır ya, kaldı șurda 1.5 ay. Aklar düşse nolurki?Kızlar bu ayda artık saclarimi boyatabilirmiyim doktoruma sormayı unutmuşum sizce sakıncası var mi ?
Sagliksal yani bebegimin sağlığını tehdit edecek hicbirsey yapmam canım beklerim eğer kuzuma bir zararı olacaksa ama bir yerde 6aydan sonra sorun olmuyor diye duymuştumHayır ya, kaldı șurda 1.5 ay. Aklar düşse nolurki?
Valla benim saçım röfle, aha boyle bi karış açıldı, iğrenç görünüyor ama asla boyatmam yaa
Canım içinde çok fazla kimyasal var o nedenle boyatmamalisin. Bebiş için azıcık daha sabırAnladım canım iste burda belki bilgisi olan vardır diye sormuştum teşekkür ederim bakalım önümüzdeki aya kaldı öyleyse doktora gittiğimizde
Haklısın canim da biraz komik bir haldeyiz ben böyle nasil doğuma gidecem ki önler koyu renk arkalar sarı tuhaf ama haklısın doğumdan sonra daha iyi olur bunu birde doktoruma soracağım cevabın için teşekkürler sen nasıl oldun canımCanım içinde çok fazla kimyasal var o nedenle boyatmamalisin. Bebiş için azıcık daha sabır
Rica ederim canım. Daha iyiyim ben çok şükür. Teşekkür ederim sen nasılsın canımHaklısın canim da biraz komik bir haldeyiz ben böyle nasil doğuma gidecem ki önler koyu renk arkalar sarı tuhaf ama haklısın doğumdan sonra daha iyi olur bunu birde doktoruma soracağım cevabın için teşekkürler sen nasıl oldun canımNaz_musti
Canim çok sukur maşallah diyeyim doktor magnezyum verdiğinden beri kasilmalarim biraz azaldı kendimi de bu aralar çok iyi hissediyorum devamlı böyle olurum ins okul açılınca yorulmamRica ederim canım. Daha iyiyim ben çok şükür. Teşekkür ederim sen nasılsın canım
Iste bir uyku duzenim sorunlu bu saatte uyanık sanırım sende oylesinCanim çok sukur maşallah diyeyim doktor magnezyum verdiğinden beri kasilmalarim biraz azaldı kendimi de bu aralar çok iyi hissediyorum devamlı böyle olurum ins okul açılınca yorulmam
Bu arada beni sordugun için bende teşekkür ederim canımCanim çok sukur maşallah diyeyim doktor magnezyum verdiğinden beri kasilmalarim biraz azaldı kendimi de bu aralar çok iyi hissediyorum devamlı böyle olurum ins okul açılınca yorulmam
Cadı uyutmuyor ki kımıl kımıl. Sanırım doğduğunda geceleri uyku haram olacak bize de. Magnezyumu günde bir kere mi içiyorsun canım.Iste bir uyku duzenim sorunlu bu saatte uyanık sanırım sende oylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?