2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Canim biz dunku kontrolde birakma karari aldik cunku cok fazla kaşıntı yasiyorum ve ilaclairn etkisi de var diye dusunuyorunmm. Nana agir geldi. Tansiyonumu cok dusuruyor.

Kizlar bebeklerin fazla kilo almasi erken dogumu tetikledigi icin onemli. Ne kadar fazla alirlarsa o kadar erken dogarlar bu da bebek icin risk demek. Ama bizim gibi erken dogum riski olan bebklerin birazcik önden gitmesi de iyi birsey

Nasıl geçti canım muayene bebisin nasıl

E hadi ver güzel haberlerle sevinelim :)
Canlarım gayet güzel geçti muayene. Fındık kızım yine çok hareketliydiler çok şükür. Ben izin meselesini hastane doğum meselesini konuşmaktan boyunu ve kilosunu sormayı unutmuşum. Herşey gayet iyi dedi ama ben yine de merak ediyorum. Çok üzüldüm çıktıktan sonra aklıma geldi. Bölüm arada bacaklarıma çok kramp girdiği için ilaç istedim magnezyum başladı. Doğumu da 40. Haftada yaptırırım. Bebek ne kadar anne karnında kalırsa o kadar iyi dedi. Ayy çok heyecanlıydı dün. Kizimin ilk defa yüzünü bu kadar net gördüm.

Evet hajli
Yok fazla almasının normal doğum için zor olabilir Dedi, kilo olarak 2 hafta önde olunca normal doğumda da çok kilolu bebekler zorlanabildiği için temkinli olmak istiyor ..,
Haklı canim normal doğumda zor olur kilolu ama sağlıklı olsun da ins

Naz_musti , kime benziyor canım? Benimki sıpa, yüzünü göstermedi, yarın kontrolumuz var, çok merak ediyoruz babasiyla
Canim bizimki aynı ilk çocuk gibi babası ,hatta doktorumuz bir gulusunu yakaladı çok sevindik ilk defa diğer doğupta yasayip vefaat eden cocugumdam sonra cocugum olacagina inandım onu oyle görünce maşallah dün çok hareketliydi gece geç saate kadar tekmeledi esimde tekme atınca canın acıyor mu dedi yok dedim acisa ne olur ki onun için değer ben hep sunu da düşünürüm biz bu kadar heyecanliyken her çocukta,çocuk dogrupta kıymetini bilmeyene ve başından salana hayret eder ama kinamam Allah hidayet versin derim niye oyle yaptıklarına anlam veremem sadece sizce de öyle değil mi ?kızlar

Ami
Vallaha uyku, yatak haram oldu ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum
Allah hepimize son 2 ayin sabrını versin inşallah
Amin canım evet gece geç saate kadar zor uyuyorum bende ins şu son aylar bir geçseydi birde okula gidip gelmekten harap oldum tansiyonum düşüp duruyor hersey kuzu için ama ben olecem yollarda ve mersin sıcağında

Kizlar selam isim konusunda bizde cok takildik ilk ismi esimin ismi olucak ben cok istiyorum babasinin ismini tasimasini ikinci ismide mert olcak gibi llh izin verirse
Bicok isi;en en son bu cikti yani :)
Canim babasının ismi niye ikisine birden seslenir gibi olmaz mi hitap ederken

Kizlar bebeklerin fazla kilo almasi erken dogumu tetikledigi icin onemli. Ne kadar fazla alirlarsa o kadar erken dogarlar bu da bebek icin risk demek. Ama bizim gibi erken dogum riski olan bebklerin birazcik önden gitmesi de iyi birsey
Anladım canım hayirlisi ile dogsun kurban olduğum mevlanin verdikleri

Oh MasaAllah bende yarın gidicem dra nstye gircem bakalım bizim minnak

Peki doğumlar nasıl olcak tüp bebek genelde duyduğum sezaryen yapiyolar senin nasıl olcak
Benimde tüp bebek oldu ikinci çocuğum ama tüp bebeğin sezeryanile ilgisi yok bildiğim kadarıyla benimde sezeryan ama tüp bebek oldugu icin değil ilk cocugum sezeryan olduğu için bu da öyle olacak ama ben normal doğumu tavsiye ederim herkese çünkü sezeryan uzun zaman sorun oluyor

umuttttt benimde gebelikte kolestazi çıktı çok yoğun kaşıntim vardı karaciğer enzimlerime bakıldı malesef değerler yüksek çıktı ilaç kullanmaya başladım p.tesi tekrar değerlerim olculcek.bu durumda erken almaları gerekiyor bebeği çok can sıkıcı bi durum zaten kaşıntı ayrı bir dert her yani yara oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…