2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Isim bizim tatlı derdimiz oldu ya. Ben yabanciyim, eşim türk, isim her iki tarafada hoş gelmeli ve kolay soylenmeli, bulamadik bir türlü)
Ortak bir nokta mutlaka bulunur canım yeterki sağlıkla dogsunda erkekler pek takılmıyor gibi isme ama belli de olmuyor ins güzel olur herşey

muhip , maşallah bebeğine)) Ben özellikle üzüm yiyorum bu hafta, kızım büyüsün diye. Erken doğum riski yüksek olduğu için, bir an önce 2,5 kiloya ulaşsin istiyorum)

Cnm kavun karpuz da ye sen bol bol , çünkü az kilo alsın diye bunları tamamen kes Dedi bana doktor , sen tersini istiyorsan bunlar şana yarayabilir

Birde okulda felan biraz sorun oluyor bir yandan da bazı cins insanlar özellikle yakın erkek ailesi senin tersine hangi isimse onu söylüyor bu yuzden bende kararsızım aslına bakarsan bu konuda
Bence anne baba ne derse herkes onu söyler ya öyle kulağa alistirmak lazım bence

Bence anne baba ne derse herkes onu söyler ya öyle kulağa alistirmak lazım bence
Yok canim ya bizimkiler tuhaf bu konuda bu yuzden sıkıntı yasamaktan korkmuyorum hiç polemiğe de giremem bu konuda çünkü ilk çocuğuma esim babasının adını koymuştu irfan diye bende yanına alper istedim ilk erkek torun diye esim illa olacak dedi kb ağzıyla istedi çünkü biliyorlardı bizim cocuga yumuşak davranip ve kötü soz soylemeyecegimizi bu yuzden istediler ama nasip olmadı iste kuzum doğdu yaşadı ve malesef vefaat etti bir zaman sonra iste o dönem ben adını hiç söylemedim zaten dünyalar guzeliydi herkes toprağına yaratmış mevla dedi nasip iste ben adini bile söylemedim o kadar güzel hitap şekilleri varken ama eşimin ailesi hep kb adını söylüyordu fakat kb huysuzdur çeker diye ben istemedim kendi ailemdekilerin de söylemesini sonrası malum iste malesef kaybettik

Cnm kavun karpuz da ye sen bol bol , çünkü az kilo alsın diye bunları tamamen kes Dedi bana doktor , sen tersini istiyorsan bunlar şana yarayabilir
Bunlar anneye mi kilo aldırıyor bebeğe mi ?eğer bebekse niye doktor azalt dedi canım anlamadım

Rabbim bu evladına hayırlı sağlıklı uzuuuuun bi ömür nasib etsin canım çok zor bi durum gerçekten benimde kb 2 sene olacak vefat etti esimde erkek olursa onun adını koymak istiyo eşim kendide dedesinin ismini taşıyo çünki hayırlısı olsun yaa ne diyelim

Benim esimde dedesinin ismini taşıyor yok suan esim birsey demiyor çünkü ilkine koyduk ikincisine koymam dedim baştan o da bunu biliyor hatta kendi de istemiyor o oglumuzun yeri çok ayrı çok çektik onunla birlikte m evlam öbür tarafta ins kavusturur

Bunlar anneye mi kilo aldırıyor bebeğe mi ?eğer bebekse niye doktor azalt dedi canım anlamadım
Bzm Bebek kilo olarak 2 hafta ilerde gidiyor cnm , bebeğe aldırtıyormuş , dikkat etmek ve temkinli olmak içinn onları kes Dedi , demek onlar daha hızlı kilo aldırıyor bebeğe

Bzm Bebek kilo olarak 2 hafta ilerde gidiyor cnm , bebeğe aldırtıyormuş , dikkat etmek ve temkinli olmak içinn onları kes Dedi , demek onlar daha hızlı kilo aldırıyor bebeğe
Bebegin kilo almasi iyi degil mi canim sakıncası ne ki daha iyi olur diye biliyorum ama niye oyle demiş doktorun??

Kızlar bugün bebegimin kalp kontrolü vardı şükür R abbime ki diğer cocugumdaki sorun bunda çıkmadı çok korkuyorduk istanbul daki doktorlar diğer çocuğunuzda da olabilir kalp hastalığı demişti çok şükür bir sorun yokmuş Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin evlat acısı çok çok zor kimseye de yasatmasin ins.

Canlarım nasılsınız? Uzun zaman oldu görüşmeyeli. Bugün kontrol günü bizim için. 16:30 da randevumuz var. Bakalım kaç kilo olduk doğum ne zaman olacak dogum iznine ne zaman ayrilacagim hangi doktor dogumumuza girecek... kafamda deli sorular. Kızımı görünce unutmazsam tabi :)

Bebegin kilo almasi iyi degil mi canim sakıncası ne ki daha iyi olur diye biliyorum ama niye oyle demiş doktorun??

Yok fazla almasının normal doğum için zor olabilir Dedi, kilo olarak 2 hafta önde olunca normal doğumda da çok kilolu bebekler zorlanabildiği için temkinli olmak istiyor ..,

Kizlar selam isim konusunda bizde cok takildik ilk ismi esimin ismi olucak ben cok istiyorum babasinin ismini tasimasini ikinci ismide mert olcak gibi llh izin verirse
Bicok isi;en en son bu cikti yani :)

umuttttt canim adalatin bi etkisi oluyomu sende benim ellerimin ici boyle kirmizi kirmizi gorunuyor sasirdim gorunce sende varmi bi degisiklik bu arada arastirdigima gore bu ilaci normalde 35 e kadar kullaniyorlarmis erken dogumu engelliyor diye benim doktorum bu hafta birakiriz diyodu sen ne kadar kullanicaksin ben birakmak istemedigimi soylicem oyle kendomi cok svunmasiz hissedicem

Yok fazla almasının normal doğum için zor olabilir Dedi, kilo olarak 2 hafta önde olunca normal doğumda da çok kilolu bebekler zorlanabildiği için temkinli olmak istiyor ..,
Canim sen doktorunu dinle benim oglusumda masallah hep onde gidiyor detayli ultrasondaki doktor kendi tarihine degil bebegin gidisine bak dedi boyle kilo alirsa eylul sonu ekim basi dogar dwmisti cok kilo iyi degil heleki normal dogumda o dogunca tosuncuk olur zaten :)

Nasıl geçti canım muayene bebisin nasıl

E hadi ver güzel haberlerle sevinelim :)

Vallaha uyku, yatak haram oldu ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum
Allah hepimize son 2 ayin sabrını versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…