Öyle mi o zaman eşime bunu söylersem belki ikna olur insİki isim sünnet canım bence çok güzel asaf erdem ismi
Ortak bir nokta mutlaka bulunur canım yeterki sağlıkla dogsunda erkekler pek takılmıyor gibi isme ama belli de olmuyor ins güzel olur herşeyIsim bizim tatlı derdimiz oldu ya. Ben yabanciyim, eşim türk, isim her iki tarafada hoş gelmeli ve kolay soylenmeli, bulamadik bir türlü)
Birde okulda felan biraz sorun oluyor bir yandan da bazı cins insanlar özellikle yakın erkek ailesi senin tersine hangi isimse onu söylüyor bu yuzden bende kararsızım aslına bakarsan bu konudaİki isim sünnet canım bence çok güzel asaf erdem ismi
muhip , maşallah bebeğine)) Ben özellikle üzüm yiyorum bu hafta, kızım büyüsün diye. Erken doğum riski yüksek olduğu için, bir an önce 2,5 kiloya ulaşsin istiyorum)
Bence anne baba ne derse herkes onu söyler ya öyle kulağa alistirmak lazım benceBirde okulda felan biraz sorun oluyor bir yandan da bazı cins insanlar özellikle yakın erkek ailesi senin tersine hangi isimse onu söylüyor bu yuzden bende kararsızım aslına bakarsan bu konuda
Yok canim ya bizimkiler tuhaf bu konuda bu yuzden sıkıntı yasamaktan korkmuyorum hiç polemiğe de giremem bu konuda çünkü ilk çocuğuma esim babasının adını koymuştu irfan diye bende yanına alper istedim ilk erkek torun diye esim illa olacak dedi kb ağzıyla istedi çünkü biliyorlardı bizim cocuga yumuşak davranip ve kötü soz soylemeyecegimizi bu yuzden istediler ama nasip olmadı iste kuzum doğdu yaşadı ve malesef vefaat etti bir zaman sonra iste o dönem ben adını hiç söylemedim zaten dünyalar guzeliydi herkes toprağına yaratmış mevla dedi nasip iste ben adini bile söylemedim o kadar güzel hitap şekilleri varken ama eşimin ailesi hep kb adını söylüyordu fakat kb huysuzdur çeker diye ben istemedim kendi ailemdekilerin de söylemesini sonrası malum iste malesef kaybettikBence anne baba ne derse herkes onu söyler ya öyle kulağa alistirmak lazım bence
Bunlar anneye mi kilo aldırıyor bebeğe mi ?eğer bebekse niye doktor azalt dedi canım anlamadımCnm kavun karpuz da ye sen bol bol , çünkü az kilo alsın diye bunları tamamen kes Dedi bana doktor , sen tersini istiyorsan bunlar şana yarayabilir
Rabbim bu evladına hayırlı sağlıklı uzuuuuun bi ömür nasib etsin canım çok zor bi durum gerçekten benimde kb 2 sene olacak vefat etti esimde erkek olursa onun adını koymak istiyo eşim kendide dedesinin ismini taşıyo çünki hayırlısı olsun yaa ne diyelimYok canim ya bizimkiler tuhaf bu konuda bu yuzden sıkıntı yasamaktan korkmuyorum hiç polemiğe de giremem bu konuda çünkü ilk çocuğuma esim babasının adını koymuştu irfan diye bende yanına alper istedim ilk erkek torun diye esim illa olacak dedi kb ağzıyla istedi çünkü biliyorlardı bizim cocuga yumuşak davranip ve kötü soz soylemeyecegimizi bu yuzden istediler ama nasip olmadı iste kuzum doğdu yaşadı ve malesef vefaat etti bir zaman sonra iste o dönem ben adını hiç söylemedim zaten dünyalar guzeliydi herkes toprağına yaratmış mevla dedi nasip iste ben adini bile söylemedim o kadar güzel hitap şekilleri varken ama eşimin ailesi hep kb adını söylüyordu fakat kb huysuzdur çeker diye ben istemedim kendi ailemdekilerin de söylemesini sonrası malum iste malesef kaybettik
Benim esimde dedesinin ismini taşıyor yok suan esim birsey demiyor çünkü ilkine koyduk ikincisine koymam dedim baştan o da bunu biliyor hatta kendi de istemiyor o oglumuzun yeri çok ayrı çok çektik onunla birlikte m evlam öbür tarafta ins kavustururRabbim bu evladına hayırlı sağlıklı uzuuuuun bi ömür nasib etsin canım çok zor bi durum gerçekten benimde kb 2 sene olacak vefat etti esimde erkek olursa onun adını koymak istiyo eşim kendide dedesinin ismini taşıyo çünki hayırlısı olsun yaa ne diyelim
Bzm Bebek kilo olarak 2 hafta ilerde gidiyor cnm , bebeğe aldırtıyormuş , dikkat etmek ve temkinli olmak içinn onları kes Dedi , demek onlar daha hızlı kilo aldırıyor bebeğeBunlar anneye mi kilo aldırıyor bebeğe mi ?eğer bebekse niye doktor azalt dedi canım anlamadım
Bebegin kilo almasi iyi degil mi canim sakıncası ne ki daha iyi olur diye biliyorum ama niye oyle demiş doktorun??Bzm Bebek kilo olarak 2 hafta ilerde gidiyor cnm , bebeğe aldırtıyormuş , dikkat etmek ve temkinli olmak içinn onları kes Dedi , demek onlar daha hızlı kilo aldırıyor bebeğe
Bebegin kilo almasi iyi degil mi canim sakıncası ne ki daha iyi olur diye biliyorum ama niye oyle demiş doktorun??
Canim sen doktorunu dinle benim oglusumda masallah hep onde gidiyor detayli ultrasondaki doktor kendi tarihine degil bebegin gidisine bak dedi boyle kilo alirsa eylul sonu ekim basi dogar dwmisti cok kilo iyi degil heleki normal dogumda o dogunca tosuncuk olur zaten :)Yok fazla almasının normal doğum için zor olabilir Dedi, kilo olarak 2 hafta önde olunca normal doğumda da çok kilolu bebekler zorlanabildiği için temkinli olmak istiyor ..,
Nasıl geçti canım muayene bebisin nasılCanlarım nasılsınız? Uzun zaman oldu görüşmeyeli. Bugün kontrol günü bizim için. 16:30 da randevumuz var. Bakalım kaç kilo olduk doğum ne zaman olacak dogum iznine ne zaman ayrilacagim hangi doktor dogumumuza girecek... kafamda deli sorular. Kızımı görünce unutmazsam tabi :)
E hadi ver güzel haberlerle sevinelim :)Canlarım nasılsınız? Uzun zaman oldu görüşmeyeli. Bugün kontrol günü bizim için. 16:30 da randevumuz var. Bakalım kaç kilo olduk doğum ne zaman olacak dogum iznine ne zaman ayrilacagim hangi doktor dogumumuza girecek... kafamda deli sorular. Kızımı görünce unutmazsam tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?