Canım çok sağol sezeryan diyor ben de öyle istiyorum 39 hafta 29 eylul diye konustuk ama net eylul ayının içinde belli olacakGozun aydin canım masallah prensesimiz büyümüş baya. Dogum hakkında ne diyor doktorun.
Tabiki rizki veren mevladir bu tartışılmaz bir konu.evet bende biliyorum kadının çalışmasına bazı yönlerde cevaz yok ama bu kesin bir hüküm de değil.devir ve şartlar malesef kadının da çalışmasına yönelik elbette annelikten mahrum kalmamalı ama sonuçta çocuklarımızın iyi bir geleceği olsun diye uğraşıyoruz yoksa herkes ister canim çocuğuyla zamsn geçirmek benimde ilk evlilik yıllarım sıkıntıyla geçti yıllar oldu hala sıkıntılarımız var ama buna da şükür diyoruz.elbette mevla rizki verendir ama mevla diyor ki siz tevekkul edip bütün sebeplere sarilin takdir benden buyuruyor canim emek olmadan da hicbirsey olmuyor malesef keske dediğin gibi olsa bende çok isterdim mesela evde olmak cocugumla zaman geçirmek sonra ortamim olsun bayan arkadaşlarla gün yapayım ama nerde ?Kızlar hiç öyle tek erkek çalışınca zorluk oluyo diye düşünmeyin rızki veren Allah tır belki çok iyi şartlarda olmazsınız ama Çocuklarınızı kendimizden mahrum etmeye hakkımız yok inanin burda kardes gibi olduk görmeden birbirimizi ona dayanarak şunu söyliyim dinimizde kadının çalışması haramdır belki bi çoğunuz bana kızacak ama doğru olan bu bende ilk evlendiğim zamanlar maddi olarak cok zorluklar çektim hiç bi zaman çalışmayı düşünmedim zira Allah cc ben rizkiniza kefilim buyuruyor ama az ama çok helâlinden olsun diyorum
Eğer ilki sezeryan değilse sakin sezeryan yaptırma canim normal daha iyi çok zor sezeryan sonrası ömür boyu cekersin normal daha iyiCanım çok sağol sezeryan diyor ben de öyle istiyorum 39 hafta 29 eylul diye konustuk ama net eylul ayının içinde belli olacak
Hayırlısı olsun canım bizde 3 hafta sonraki randevum da netlestirecegiz. Doktorum 40. Haftaya kadar bekleyebiliriz dediCanım çok sağol sezeryan diyor ben de öyle istiyorum 39 hafta 29 eylul diye konustuk ama net eylul ayının içinde belli olacak
Evet cok güzeller güle güle kullanın bunların kalitesi nasil acaba tulum çok hosmus birde fiyatları ne ki canımKızlar birkaç gündür internette alacaklarımı belirledim , çok ciciler ... Nasip olursa Yrn sipariş vereceğiz .. Kalanlar için de haftasonu inşallah çıkarız bi alışverişe heralde
Cnm üstteki 4'ü civil den , sonraki 5'i bebekhouse sitesinden, sondaki 2 si de bebecimo sitesinden . Bunlar arasında diğerlerine göre Bebekhouse biraz pahalı , onu da bi yere giderken giydirmek İÇİN birkaç şık kıyafeti de ordan almak istedim ... 4 ve 5. Tulumu diyorsan 40 küsürdü galiba ...Evet cok güzeller güle güle kullanın bunların kalitesi nasil acaba tulum çok hosmus birde fiyatları ne ki canım
Peki kargo nasıl masrafı içinde mi canım birde cıvıl her yerde var bizim burda pek uygun değil net sitesinde hiç olmaz sanırım tabi bakmak gerek bilemiyorumCnm üstteki 4'ü civil den , sonraki 5'i bebekhouse sitesinden, sondaki 2 si de bebecimo sitesinden . Bunlar arasında diğerlerine göre Bebekhouse biraz pahalı , onu da bi yere giderken giydirmek İÇİN birkaç şık kıyafeti de ordan almak istedim ... 4 ve 5. Tulumu diyorsan 40 küsürdü galiba ...
Peki toplamı ne tuttu canım bunlarınPeki kargo nasıl masrafı içinde mi canım birde cıvıl her yerde var bizim burda pek uygun değil net sitesinde hiç olmaz sanırım tabi bakmak gerek bilemiyorum
Peki kargo nasıl masrafı içinde mi canım birde cıvıl her yerde var bizim burda pek uygun değil net sitesinde hiç olmaz sanırım tabi bakmak gerek bilemiyorum
matematik öğretmeniyim canım ben :)umuttttt bu arada senin branşın neydi canım
kesinlikle rızkı veren Allah tır. ama bazı şeylerin zamana göre değişebileceğine inanıyorum ben. ayıp bir şey yapmıyoruz ki okulda minicik çocuklara ders anlatmamla markete pazara gitmem arasında da bir fark yok bence. kızdığım için söylemiyorum sakın yanlış anlama. ama ev hanımı olsam ne kadar dışarı çıkarsam çalışırkende o kadar çıkıyorum. mesleğimi o kadar severek yapıyorum ki ve elimden gelen çabanın o kadar fazlasını sarfediyorum kiKızlar hiç öyle tek erkek çalışınca zorluk oluyo diye düşünmeyin rızki veren Allah tır belki çok iyi şartlarda olmazsınız ama Çocuklarınızı kendimizden mahrum etmeye hakkımız yok inanin burda kardes gibi olduk görmeden birbirimizi ona dayanarak şunu söyliyim dinimizde kadının çalışması haramdır belki bi çoğunuz bana kızacak ama doğru olan bu bende ilk evlendiğim zamanlar maddi olarak cok zorluklar çektim hiç bi zaman çalışmayı düşünmedim zira Allah cc ben rizkiniza kefilim buyuruyor ama az ama çok helâlinden olsun diyorum
evet canım ben pijamamı basit bir mağazadan aldım ama gecelikleri lohusa sepetinden aldım bir tanesi sabahlıklı bir tanesi tek bir de emzirme atleti aldım. ama emzirme atletibi 2 tane alsam diye pişman oldumumuttttt canım nasılsın? Sen pijamalarını lohusa sepetinden mi almıştın?
çalışmak niye haram olsun canım onu nası söyleyebilirsin, helaller de haramlar da kuran da açıklanmış bunu genişletmeye kimsenin hakkı yok. Şeriat ile yönetilen ülkelerde dahi kadınlar çalışıyor ama afganistanı örnek alıyorsan o başka tabi orda kadınların insan olarak da bir değeri yok zaten. Sen çalışmayabilirsin, memnun da olabilirsin çalışmadığın için ama haramdır gibi bir fetva çok yakışık almaz diye düşünüyorum. Ondan sonra da gidecek kadın doktor, hemşire bulunamaz, üstünü aratacak kadın polis bulunamaz biraz dikkat etmek, dediklerimizin ucunun nereye gideceğini düşünmek lazım. Senin de bir kızın bir oğlun olacak sanırım Allah izin verirse, bu durumda kızını ya okutmayacaksın ya da okursa bile evlenince evinde oturmasını telkin edeceksin sanırım. Neyse bu konular derin mevzular biz burada toplanma amacımızın dışına çıkmayalım bence. En iyisi bebişlerimizin sağlıkla doğlmaları için dua edelim birbirimize..Kızlar hiç öyle tek erkek çalışınca zorluk oluyo diye düşünmeyin rızki veren Allah tır belki çok iyi şartlarda olmazsınız ama Çocuklarınızı kendimizden mahrum etmeye hakkımız yok inanin burda kardes gibi olduk görmeden birbirimizi ona dayanarak şunu söyliyim dinimizde kadının çalışması haramdır belki bi çoğunuz bana kızacak ama doğru olan bu bende ilk evlendiğim zamanlar maddi olarak cok zorluklar çektim hiç bi zaman çalışmayı düşünmedim zira Allah cc ben rizkiniza kefilim buyuruyor ama az ama çok helâlinden olsun diyorum
Ben zaten hadisten ayetten bahsediyorum canım dinde bence sence olmaz kafama göre asla konuşmam evet kızım olacak insaAllah ve okutmiycam buda benim en doğal hakkım bu demek değil ki cahil kalacak hem manevi hemde bilim üzerine çok güzel eğitim yerleri var oraya gondericem Ben ne Afganistani ne amerikayi örnek gösteriyorum ben dinimin kurallarını söylüyorum bu kiminin zorunda gider kimi de Rabbimin emridir amenna der ayrıca bizim dinimiz kız çocuklarını diri diri toprağa gomen bi devirden alıp babasının omuzlarında taşınan bi devre yükseltti Elhamdülillah Kadın dr polis meselesine gelince Allahü teâlâ sağlık konusunda erkek dr helal kılmıştır bunu da eklemek isterimçalışmak niye haram olsun canım onu nası söyleyebilirsin, helaller de haramlar da kuran da açıklanmış bunu genişletmeye kimsenin hakkı yok. Şeriat ile yönetilen ülkelerde dahi kadınlar çalışıyor ama afganistanı örnek alıyorsan o başka tabi orda kadınların insan olarak da bir değeri yok zaten. Sen çalışmayabilirsin, memnun da olabilirsin çalışmadığın için ama haramdır gibi bir fetva çok yakışık almaz diye düşünüyorum. Ondan sonra da gidecek kadın doktor, hemşire bulunamaz, üstünü aratacak kadın polis bulunamaz biraz dikkat etmek, dediklerimizin ucunun nereye gideceğini düşünmek lazım. Senin de bir kızın bir oğlun olacak sanırım Allah izin verirse, bu durumda kızını ya okutmayacaksın ya da okursa bile evlenince evinde oturmasını telkin edeceksin sanırım. Neyse bu konular derin mevzular biz burada toplanma amacımızın dışına çıkmayalım bence. En iyisi bebişlerimizin sağlıkla doğlmaları için dua edelim birbirimize..
Bu tamamen sizin tabi olduğunuz aklınızı ve vicdanınızı emanet ettiğiniz kendinize göre olan zümrenin görüşleri. Yoksa sizin görüşlerinizin çok karşısında olan ilim, irfan sahibi din alimleri var ve sizin çıkardığınız yorumları çıkarmıyor kitabımızdan çok şükür ki. Kimin inancının da imanının da kazandığı paranın helal ya da haram olduğuna Mevlam karar verir kimse henüz yargısı yapılmadan kendisini diğerinden üstün ve hayırlı kul ilan etmesin, öbür dünyada da yaptığımzın karşılığını alırız elbette. Dünyaya sizin baktığınız pencereden bakmadığım gibi sizinle aynı pencereden bakmayanın da kazandığı paranın haram ya da helal olduğuna kara verecek kadar henüz haddimi aşmadım. Lütfen bir daha bu konuda yazdığım yazıya da bunun dışında ki konulardaki görüşlerime de siz yorum yapmayın daha fazla burada olmamızın ve toplanma amacımızın dışında çıkmayalım. Biz burada dini ya da siyasi görüşlerimizi konuşmak için değil evlatlarımızı kucağımıza almadan önce dayanışmak için girdik sınırımızı aşmayalım.Ben zaten hadisten ayetten bahsediyorum canım dinde bence sence olmaz kafama göre asla konuşmam evet kızım olacak insaAllah ve okutmiycam buda benim en doğal hakkım bu demek değil ki cahil kalacak hem manevi hemde bilim üzerine çok güzel eğitim yerleri var oraya gondericem Ben ne Afganistani ne amerikayi örnek gösteriyorum ben dinimin kurallarını söylüyorum bu kiminin zorunda gider kimi de Rabbimin emridir amenna der ayrıca bizim dinimiz kız çocuklarını diri diri toprağa gomen bi devirden alıp babasının omuzlarında taşınan bi devre yükseltti Elhamdülillah Kadın dr polis meselesine gelince Allahü teâlâ sağlık konusunda erkek dr helal kılmıştır bunu da eklemek isterim
Sizin alım diye bahsettiğiniz kişileri ben çok iyi biliyorum ayrıca siz benim yaptığım yazıya cvp attınız aynı inanç veya görüşte olmayabiliriz cvp atmasaydiniz sizde ben burda kendimi kimseden üstün tutmadim yazımın başında da belirttim burakileri kardes gibi gördüğüm için bi yazı yazdım neden sadece sizi rahatsız etti anlamadım zaten sizin gibi farklı düşünen insanlarla tekrar yazışmam söz konusu bile olamaz selametleBu tamamen sizin tabi olduğunuz aklınızı ve vicdanınızı emanet ettiğiniz kendinize göre olan zümrenin görüşleri. Yoksa sizin görüşlerinizin çok karşısında olan ilim, irfan sahibi din alimleri var ve sizin çıkardığınız yorumları çıkarmıyor kitabımızdan çok şükür ki. Kimin inancının da imanının da kazandığı paranın helal ya da haram olduğuna Mevlam karar verir kimse henüz yargısı yapılmadan kendisini diğerinden üstün ve hayırlı kul ilan etmesin, öbür dünyada da yaptığımzın karşılığını alırız elbette. Dünyaya sizin baktığınız pencereden bakmadığım gibi sizinle aynı pencereden bakmayanın da kazandığı paranın haram ya da helal olduğuna kara verecek kadar henüz haddimi aşmadım. Lütfen bir daha bu konuda yazdığım yazıya da bunun dışında ki konulardaki görüşlerime de siz yorum yapmayın daha fazla burada olmamızın ve toplanma amacımızın dışında çıkmayalım. Biz burada dini ya da siyasi görüşlerimizi konuşmak için değil evlatlarımızı kucağımıza almadan önce dayanışmak için girdik sınırımızı aşmayalım.
Benim tabi olduğum zümre sizi ilgilendirmez burda bi yazı yazılmış cevap vermek zorunda değilsiniz herkes aynı inancı hassasiyeti taşımak zorunda da değil bende sizin gibi düşünüyorum bi daha birbirimizin hiç bi yazısına yorum yapmayalım selametleBu tamamen sizin tabi olduğunuz aklınızı ve vicdanınızı emanet ettiğiniz kendinize göre olan zümrenin görüşleri. Yoksa sizin görüşlerinizin çok karşısında olan ilim, irfan sahibi din alimleri var ve sizin çıkardığınız yorumları çıkarmıyor kitabımızdan çok şükür ki. Kimin inancının da imanının da kazandığı paranın helal ya da haram olduğuna Mevlam karar verir kimse henüz yargısı yapılmadan kendisini diğerinden üstün ve hayırlı kul ilan etmesin, öbür dünyada da yaptığımzın karşılığını alırız elbette. Dünyaya sizin baktığınız pencereden bakmadığım gibi sizinle aynı pencereden bakmayanın da kazandığı paranın haram ya da helal olduğuna kara verecek kadar henüz haddimi aşmadım. Lütfen bir daha bu konuda yazdığım yazıya da bunun dışında ki konulardaki görüşlerime de siz yorum yapmayın daha fazla burada olmamızın ve toplanma amacımızın dışında çıkmayalım. Biz burada dini ya da siyasi görüşlerimizi konuşmak için değil evlatlarımızı kucağımıza almadan önce dayanışmak için girdik sınırımızı aşmayalım.
Altın emzik mi ?.. O Nasıl bişi kiKızlarr bizim antibakteriyel yatagimizda geldii, yarın pc ye yükleniym paylaşıcam sizlerle. Bi benim ihtiyaçlarım kaldı şükür,
Ya eşim altın emzik almış, ? Kullansammi bilemedim, sizin görüşünüz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?