2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

İyiyim günler de kullanın inşallah canım benim. Rabbim içini doldursun.

Herkese günaydın kızlar... Bugün adet sancısı gibi savcıyla uyandım sizde de var mı?
Geçmiş olsun canım arada bende de oluyor korkma ins birsey yoktur az daha dayanalim ins. benim birde artık göğüs kafesime batıyor ağrıyor ama yapacak birsey yok

Kızlar net paketim az çok giremiyorum herkese sağlıklı günler diliyorum 4 6 hafta sonra buraya doğumlarımızda yazılmaya başlayacak sağlıkla ve zamanında gelsinler bebislerimiz çok heyecanlıyım hepimiz adına ve cok mutlu Allah olmayana hasret çeken herkese nasip etsin

İnşaAllah canım ya Rabbim o güzel haberleri vermek de nasib etsin

Allah yardımcın olsun. Biz tek bebeğe dunya masraf ettik.
Olsun hakediyoruz ama umut, Rabbim yerini doldurur, parayı kazanırız. Rabbim sağlık güç kuvvet versin
amnnn canım çk şükür orası öyle tabiki ama yinede insan kısa süreli kulllanlcak şeyleri 2 3 defa düşünüyor daha uygununa bakıyor. birde ücretsiz izin alıcam bebeklerime bakma için
şuan o kadar zzor ki anlataam ikiz hamilelik gerçekten zormuş. birde yaza denk gelnce çok zorlandım uyku yok resmen hiç. kalkamıyorum eşim olmadan ayakta 5 dk kalsam soluk soluğa oluyorum yinede hergün o koca şişmiş burnumla aynaya bakıp şükrediyorum.:))) 3 haftamız kaldı inşallahhhh çantamız beşiklermz herşeymz hazır... kıyafetlermz ykandı ütülendi kapı süslermz yapıldı bebeklermiz bekleniyorrrr:)))

Senin 36.hafta mi olacak dogum canim

Ayyy ne güzel, ne çabuk geçti şu 9 ay yaa, dün gibi aklımda bu topige geldiğim gün,
Çok şükür bu günleride gördük

Allah yardimcin olsun canım ama değer hele ikiz daha zor biliyorum ama daha iyi yanlış anlama bir taşla iki kuş yani kuzucuk ins gelecek yeter ki sağlıkla hayırla gelsinler ins

Hazırlığı bitirmiş olmanda iyi ben daha birsry yapmadım okul açılmadan halletmek iyi olacaktı

Senin 36.hafta mi olacak dogum canim
36+ da yada en geç 37+0 dA olacak inş ama ben bayram öncesi olsun istiyorum bayramda sorun olmasın diye nasio bakalım
Ayyy ne güzel, ne çabuk geçti şu 9 ay yaa, dün gibi aklımda bu topige geldiğim gün,
Çok şükür bu günleride gördük
çok şükür canım inş bebişleride paylaştığımız günleri görürürz
Allah yardimcin olsun canım ama değer hele ikiz daha zor biliyorum ama daha iyi yanlış anlama bir taşla iki kuş yani kuzucuk ins gelecek yeter ki sağlıkla hayırla gelsinler ins
yanış anlamadım canım olur mu hiç. inş salıkla gelsinler de
Hazırlığı bitirmiş olmanda iyi ben daha birsry yapmadım okul açılmadan halletmek iyi olacaktı
artık her an herşey olablr anlık birşey doğum 5 dk sonra bile başlayabilir o yüzden hazılıklı olmak lazım

Canim benim nasipse ikinci olacak ilkinde de son hafta hazırlamıştım bunda ins okul açılmadan hazirliycam ama utuleyip yikayacagim için sorun olur diye düşünüyorum erken yıkamak vs sence de olmaz mi yine o zamana kadar kirlenir dışarda

umuttttt hazirligini bitirdin ama çocukların haftası dolmadan neden doğum yapıyorsun isteğe bağlı mi ?

Kizlar ben geldim bi haftadir telefonum bozuldu modem bozuldu sifir iletismle kalakaldik oyle ama cok sukur b z cok iyyiz allahim nazarlardan sakinsin tedavi ise yaradi artik azda olsa yuruyo. Yatmanin tek kotu yani asiri sicak biraz sinir bozucu ama olsun oglum zamaninda dogsun insallah herseye katlaniyoruzi​

İkizlerde öyle oluyo galiba erken aliyolar

Merak ettik valla seni, Rabbim sağlık sıhhat versin sanada oglusunada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…