2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

umuttttt canım boydan bir pijama siparişi verdim inşallah kumaşı iyidir. Yarın gelecek heyecanla bekliyorum. :)
Canım bizde odası için yatak baktık ama çok pahalı geld. Yataş antibakteriyel 180 e 80 790 TL dedi. Sen hangi marka ebat ve ne kadara aldın?

Canım eşiMin bi hekim arkadaşı hediye aldı, ama fiyatını biliyorum ben 550 tl idi. Ebatı 70*110

canım yatagımızda bu, yanındakide yorgan, yastık, çarşaf takımı, onu eşim almış

Eklentiler

• P_20160816_083744.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 30
Masallah kizlar bebsisler tek olunca masraftan kacilmiyor dimi bziim herrsey carpi 2 olunca uyguna bakiyoruz hepp

Masallah kizlar bebsisler tek olunca masraftan kacilmiyor dimi bziim herrsey carpi 2 olunca uyguna bakiyoruz hepp
Sen daha sanslisin canim bizde çok istemiştik ikiz nasip olmadı sen bir kere de iki tane olunca acın az olacak ins iki kere acı cekmeyeceksin birdaha cocuk olmasına ins Rabbim maddi manevi kolayligini da verir bizim arkadaşın da oldu çok zor diyordu özellikle manevi olarak hakkınızda hayırlısı ins hersey güzel olur umuttttt

Allah yardımcın olsun. Biz tek bebeğe dunya masraf ettik.
Olsun hakediyoruz ama umut, Rabbim yerini doldurur, parayı kazanırız. Rabbim sağlık güç kuvvet versin
Evet biz de çok masraf ettik ama sağlıklı olsun hayırlı olsun ins hepimizin ki de kızlar para bir şekilde oluyor Zehra er27 de dediği gibi

Allah yardımcın olsun. Biz tek bebeğe dunya masraf ettik.
Olsun hakediyoruz ama umut, Rabbim yerini doldurur, parayı kazanırız. Rabbim sağlık güç kuvvet versin
Biz bu bebekleri çok bekledik çok istedik canlar Rabbim de nasib etti çok şükür o yüzden Boşver in giden para olsun onlara da bize de değer

Biz antepliler altını çok severiz :) çengeli iğneninde altını gider, burda yeni doğan çocuklara
Hatta biberonin bile var :)
Canim bende kaydediliyor ama mersin de doğdum büyüdüm bizde de altını severler ama ben sadece bilezik severim birde küpe başka sevmem kolye hiç t akmamam yuzuklerim desen yıllardır cekmecede bekler bilmiyorum tabiki her yer farklı ama ben gereksiz masraf diye düşündüm emzik,biberon vs yoksa altına karşı degilim kim sevmez...

Biz bu bebekleri çok bekledik çok istedik canlar Rabbim de nasib etti çok şükür o yüzden Boşver in giden para olsun onlara da bize de değer
Kesinlikle haklısın H Hadem-inNebi bebeklerimiz için herşeye değer ben ilkinin sevgisini yaşadığım için evlat sevgisini bilirim ölür insan onun için

Ben de kayseriliyim kaydediliyor çıkmış canım..en başta

:) sağlıklı deil diye duydum bende yaa, 650 tl fiyatı

Biz antepliler altını çok severiz :) çengeli iğneninde altını gider, burda yeni doğan çocuklara
Hatta biberonin bile var :)

Baktım baktım Zehra er27 , çok havalı duruyo , ama dediğin gibi sağlıklı olmayabilir .. Hem sürekli yıkanan gerekecek yeri gelecek kaynatacaksın belki , çok işlevsel olmaz sanki .. Zate bide bebişin emzik alacak mı bakalım

Ayyy bende hiç sevmem altın takıp takıştırmayı sarıyı özellikle...alyansımı bile çoğunluğu beyaz altın olan bi model aldım , onun için ilk tanıştığım kişiler evli olduğumu duyunca şaşırıyorlar biz seni sözlü sanmıştık diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…