ben bez torbalar koyup valize yerleştirdi üzerinide örttüm çarşafla. erken olursa nasıl hazırlıcam herşei bi anda. ben 4 hafta kala hazırladım sizde 35 36 da hazır edin benceCanim benim nasipse ikinci olacak ilkinde de son hafta hazırlamıştım bunda ins okul açılmadan hazirliycam ama utuleyip yikayacagim için sorun olur diye düşünüyorum erken yıkamak vs sence de olmaz mi yine o zamana kadar kirlenir dışarda
ikizler max 36 37 de doğuyor daha fazla bekletmek riskliumuttttt hazirligini bitirdin ama çocukların haftası dolmadan neden doğum yapıyorsun isteğe bağlı mi ?
Anladım canım da zamanını dolduran tanıdıklarım var bu yuzden öyle demiştimben bez torbalar koyup valize yerleştirdi üzerinide örttüm çarşafla. erken olursa nasıl hazırlıcam herşei bi anda. ben 4 hafta kala hazırladım sizde 35 36 da hazır edin bence
ikizler max 36 37 de doğuyor daha fazla bekletmek riskli
Kargo ne kadar canımKızlar E-bebek' in internet sayfasında özellikle alt üst takımlarda , zıbınlarda , tulumlarda çok güzel indirim olan hem çok tatlı olan modeller var haberiniz olsun ... Bi bakın eğer bunlardan eksiğiniz varsa
Maşallah ne hizlisin canim daha bebek olmadan şeker maşallah ta bizde doğumdan baya sonra olur sizde biraz erken oluyor sanırımBen bebek şekerlere başladım, kizlar)Eki Görüntüle 1873279
Bez torbalar derken canımben bez torbalar koyup valize yerleştirdi üzerinide örttüm çarşafla. erken olursa nasıl hazırlıcam herşei bi anda. ben 4 hafta kala hazırladım sizde 35 36 da hazır edin bence
ikizler max 36 37 de doğuyor daha fazla bekletmek riskli
Kargo ne kadar canım
Ben bebek şekerlere başladım, kizlar)Eki Görüntüle 1873279
Hazırlıkları bitirmeniz ne güzel ben ne yapacağımı bilemiyorum hala karar veremedim vefaat eden oglumun esyalarini yeni dogacak olan oğluma kullanıp kullanmamaya karar veremedim eşimle bu konuda ortak bir noktaya varamadikCnm ebebek de 130 ve üzeri kargo ücretsiz ...
Ayy ben de yapmayacağım diyorumm böyle görünce de hevesleniyorum... Ellerine sağlık S sanslianneBu Arada kızlar şaka maka ayy kalp atışını duymayı Nasıl bekleyeceğiz derken , doğum yaklaştı da aldığım kıyafetleri oda takımlarını yaptığımız bebe şekerlerini paylaşıyoruz ...çok şükür rabbim yeterki ömür versin sağlık versin Zaman nasılda geçiyor ....
Cnm eğer onları gördükçe ölen oğlunu hatırlatacaksa ver birisine eşyaları gitsin , zaten yeni doğan alınacak parçalar toplamda çok da pahalıya gelmiyor ... Ama eğer dersen etkilenmem kullan birşey olmaz ...Hazırlıkları bitirmeniz ne güzel ben ne yapacağımı bilemiyorum hala karar veremedim vefaat eden oglumun esyalarini yeni dogacak olan oğluma kullanıp kullanmamaya karar veremedim eşimle bu konuda ortak bir noktaya varamadik
Senin eksiklerin çabuk biter merak etme canım evet aklıma gelecek biliyorum ama eşimi ikna edemedim bir turlu bunaCnm eğer onları gördükçe ölen oğlunu hatırlatacaksa ver birisine eşyaları gitsin , zaten yeni doğan alınacak parçalar toplamda çok da pahalıya gelmiyor ... Ama eğer dersen etkilenmem kullan birşey olmaz ...
Bu arada bende tüm eksikleri tamamladım denemez ... Daha kendime pijama , göğüs pedi , emzirme sütyeni falan hiç bişi almadım .
5 farkli doktora gittim hepsi 36 37 dedi en gec. O kadar beklerlerse de kar tabiki ama kimse riske atmiyorAnladım canım da zamanını dolduran tanıdıklarım var bu yuzden öyle demiştim
Tul kese aldim hepsini ayri ayri ona koydumBez torbalar derken canımumuttttt
gelmedi canım kendm aldım ben e bebekten. zatentüm marketlerdede var.Ukizlar nasilsiniz
umuttttt canim sen ped isini naaptin ucretsiz dipend bez geldimi yada sen paket aldinmi
kızlar 3 gün önce ani başlayan kasılmalarla hastaneye yattk serum ilaç fazamanın durdurdular. doktorum önemli bir erken doğum tehdidi atlattık dedi. tekrar ciğer geliştirici olduk. bugün eve çıktık ama doktor en azından 1 2 hafta daha dayanın dedi. o bile 36 37 yi beklemiyor bizden. 3 gündür saat başı nst serum perişan olduk
Aman canım gelmiş geçmiş olsun ay biraz daha beklesin kuzular insaAllahkızlar 3 gün önce ani başlayan kasılmalarla hastaneye yattk serum ilaç faln zor durdurdular. doktorum önemli bir erken doğum tehdidi atlattık dedi. tekrar ciğer geliştirici olduk. bugün eve çıktık ama doktor en azından 1 2 hafta daha dayanın dedi. o bile 36 37 yi beklemiyor bizden. 3 gündür saat başı nst serum perişan olduk
Çok geçmiş olsun canım Allah yardimcin olsun.hayırlı haberler verirsin inskızlar 3 gün önce ani başlayan kasılmalarla hastaneye yattk serum ilaç faln zor durdurdular. doktorum önemli bir erken doğum tehdidi atlattık dedi. tekrar ciğer geliştirici olduk. bugün eve çıktık ama doktor en azından 1 2 hafta daha dayanın dedi. o bile 36 37 yi beklemiyor bizden. 3 gündür saat başı nst serum perişan olduk
Bende alicam ama bi buyuk beden diyo bi normal hangisini alayim bilemedimgelmedi canım kendm aldım ben e bebekten. zatentüm marketlerdede var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?